80%
Hodnotenie

Incekum Beach Resort recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Incekum
21 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:00 h
Od letiska
Odporúčanie 76 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 73 %
Izby 70 %
Strava 85 %
Personál 82 %
80%
Celkové hodnotenie
293 recenzií
Elienka
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 15.08.2019 Prečítané 38-krát
77 %
Príjemné ubytovanie, čistota na izbách, pravidelné upratovanie, dobrá a pestrá strava. Trochu vadilo, že po ceste z letiska aj na letisko bola zastávka (cca 20 min. obchode s občerstvením). Areál hotela je udržiavaný, veľké množstvo kvetov a stromov (pri mnohých aj označenie - názov), v areáli sa nachádza bazén (ale kto ide k moru, nepotrebuje bazén). čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 06.08.2015 Prečítané 401-krát
23 %
Miesto večer sme prišli až na druhý deň ráno a nemali pre nás normálne izby. Jedna bola pre personál a v druhej boli mravce. Tu s mravcami nám vymenili až po mojich vyhrážkach delegátovi, že pôjdem za riaditeľom hotela. Hrozné! Nikdy neboli voľné ležadlá ani ráno o 6tej. To sme vyriešili tak, že sme ležali na takých, čo mal hotel rezervované pre svoje potreby. V jedálni neustále dlhé rady na mäso. Na pláž prístup do mora len cez mólo. čítať celú recenziu
Maria
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 29.07.2015 Prečítané 354-krát
90 %
Velmi pekny cistucky hotel, izby z vyhladom na more, krasna zelen, super plaz, ochotny personal, skratka, nemalo to chybu, velmi ma prekvapil tento hotel, nakolko ma len styri hviezdicky rozmanitost ponukanych napojov, odporucam tento hotel aj pre narocnejsich klientov. čítať celú recenziu
Bibiána
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 12.06.2015 Prečítané 579-krát
70 %
Hotel je pekný, krásna zeleň, čistý bazén. Starajú sa. Personál ústretový, jediným mínusom je pláž a okolie, nedá sa veľmi kde ísť. Pláž bola malá, v mori kamene, treba dávať pozor. Strava bola dobrá, je z čoho vyberať. Izbu sme mali pri recepcii, ďalej od animácií, bol tam kľud. V celku dobre, len opotrebovaný nábytok a malý balkón, ale izba čista, každý deň uprataná. čítať celú recenziu
par z banskej bystrice
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 24.09.2014 Prečítané 749-krát
70 %
Boli sme spokojni, izby boli jednoduche, nie luxusne, ale udrziavali ich ciste. Sprchovy kut bol viac opotrebovany, ale tak isto denne cisteny, strava pestra, kazdy si mohol nieco vybrat, more teplucke, vecer program pre deti, cez den volejbal, tobogany. Boli sme v Turecku tretikrat a to sme boli aj v hoteli s viac hviezdickami, ale tento hodnotim naj. čítať celú recenziu
Juraj
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 04.07.2013 Prečítané 3983-krát
80 %
Dovolenkovy pobyt sme si vybrali na zaklade recenzii hotela na roznych internetovych strankach. Samozrejme sme si pozreli lokalitu aj cez satelitne mapy a realne fotografie inych navstevnikov. Vedeli sme, kam a do coho ideme :) Check-in v hoteli sa nezaobisiel bez EUR v pase a pred nasimi ocami nam prepisali izbu. Neskor sme zistili, ze sme naozaj dosatli lepsiu, dalej od hluku z bazena a na prizemi s terasou do zahrady. Kedze ide o uzavrety hotelovy komplex, je vhodnejsi predovsetkym pre rodiny s detmi, alebo pre dovolenkujucich, ktori maju radi pohodlie a lenosenie na lehatku. My sme sa kupali striedavo v mori a v bazene. Absolvovali sme aj jeden z fakultativnych vyletov, aby sme si dovolenku spestrili. Navstivili sme aj nedaleky bazar kvoli drobnym nakupom suvenirov a darcekov. (Odporucam vziat si taxik, da sa dohodnut na presnej hodine, kedy vas opat vyzdvihne po nakupoch a odvezie do hotela. Je to bezpecne, lacne a rychle. čítať celú recenziu