77%
Hodnotenie

Caretta Beach recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Konakli
21 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:15 h
Od letiska
Odporúčanie 74 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 72 %
Izby 78 %
Strava 75 %
Personál 80 %
77%
Celkové hodnotenie
23 recenzií
Iveta
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 28.09.2019 Prečítané 0-krát
100 %
V Turecku som bola uz niekolkokrat, ale v tejto lokalite po prvykrat a bola som velmi milo prekvapena. Cistucka izba, mily pristup personalu, ochota a profesionalita, zabavny animacny tim, kuchari sa pretekali vo fantasticky vyzerajucich a este o to chutnejsich sladkostiach i bar na plazi mal kazdy den co ponuknut. Jedina vyhrada je pri vstupe do mora, kde odporucam vziat si obuv. Dovolenku si urcite rada zopakujem. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 03.10.2017 Prečítané 1605-krát
83 %
Hotel čistý, v peknom prostredí, s udržiavanou záhradou a plážou, personál ochotný, úctivý, veľký výber jedál + zákuskov a ovocia. Hotel vhodný hlavne pre rodiny s deťmi a dôchodcov. Zabezpečene animácie + večerný program v miestnom amfiteátri. Dostupnosť obchodov. Nevýhoda - dlhý transfer s letiska 2 - 3 hod. čítať celú recenziu
Adela
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 06.08.2017 Prečítané 724-krát
30 %
Už sme boli v Turecku 5 krát, tento hotel bol najhorší. Jedáleň nie je riadne klimatizovaná, už keď si konečne vyberiete jedlo, ktoré je hrozné, tak ho najprv nemáte kde zjesť a keď sa konečne dostanete k nejakému stolu zo špinavým obrusom, zistíte, že nemáte príbor. Po všetkej námahe vám začne kvapkať pot priamo do jedla! Izby sú vybavené starým nábytkom, čo by až tak nevadilo. Vstup do mora je dosť strmý a neodporúčam, po pár krokoch máte dosť hlboké more. Tento hotel určite nezodpovedá ****, neviem, kde ich vzali?? čítať celú recenziu
Dušan Ď.
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 22.06.2017 Prečítané 1203-krát
100 %
Bol som v Carette druhý raz a maximálna spokojnosť. Izby sú pekné, s výhľadom na more, hotel má vlastnú pláž, stravovanie all inclusive, vyberie si každý, personál bol celkom milý, chyżná nám upratovala izbu každý deň, jedine čo trošku kazilo dobrý dojem boli rusi, bolo ich tam veľa a nevedia sa správať. čítať celú recenziu
jarka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 08.10.2014 Prečítané 1172-krát
67 %
Pekný, čistý hotel so slabšou stravou ako v Rusku, petržlen a kôpor vo všetkom, personál milý, hovoriaci rusky, hotel nie je v Antalyi, ako sa uvádza, ale 15 km od mesta, v malom stredisku Konakli, animácie v ruštine - hlavne pre deti. Dovolenka pre rodiny s deťmi v tichu. čítať celú recenziu
Alena Durasová
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 1590-krát
67 %
Cez slovenskú cestovku už nikdy!!!Viem to posúdiť. Pre Slovákov výhľad na fóliovníky, pod oknami kompresor, ktorý hučal počas noci. Smetisko, odpadové koše, vedľa kuchyne alebo nad ňou. Našli sme aj šváby. Najhoršia dovolenka, na akej som bola, a to chodím dvadsaťpäť rokov, každý rok. Nevyspaná, neoddýchnutá. čítať celú recenziu
Dušan
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 21.06.2014 Prečítané 1280-krát
100 %
Veľmi pekný hotel, milý personál, k pláži to je blízko, priamo z hotela, nádherné záhrady, môžete si požičať auto či motorku, na pláži zasa vodný skúter či zájsť do hotelového fitness, jediné malé mínus sú Rusi, bolo ich tam veľmi veľa a sú to nevychované teľatá, no Rusi. čítať celú recenziu
Stela26
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 1755-krát
87 %
Nie luxusný, no veľmi príjemný hotel. Čistota na izbách, v jedálni ako aj okolo bazénov. Bohatá strava, skvelí animátory - pestrý program celý deň aj pre deti. Veľkým plusom je blízkosť pláže - pár metrov cez krásnu záhradu. Niet, čo vytknúť. Pomer cena - poskytnuté služby nad očakávanie. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 24.07.2013 Prečítané 1732-krát
90 %
Prekrásny hotel, čistý, príjemný milý a ochotný personál. Tento hotel odporúčam, strávili sme tu fantastickú, nezabudnuteľnú zatiaľ najlepšiu dovolenku. Tomuto resortu niet, čo vytknúť. Postarané o celodenný program, nudiť sa tu určite nebudete. Väčšinu hotela obývajú Rusi, čo nám, ale vôbec neprekážalo. čítať celú recenziu
Kwetinka
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 26.06.2013 Prečítané 2039-krát
87 %
Hotel ma lukrativnu polohu - hned cez zahradu /20 m/ plaz a more. Bohaty animacny program pre deti a dospelych pocas celeho dna. Nevyhoda-prevaha Rusov a animacie v rustine. Jedlo-vela zeleniny, salatov, maso-dost pe vsetkych, 1x tyz. turecky den - specilaity tureckej kuchyne. Personal - mily, ochotny,vzdy pristupny, nevtieravy, profesionalny. Za 5€-na recepcii - mate novsiu izbu s vyhladom na ine hotely a more. Inak na skleniky a chudobnejsiu cast Konakli. Izby - ciste, kazdy den menene uteraky. Animatori - rodinneho typu, komunikativni s hostami. čítať celú recenziu
Viera N., Spišské Vlachy
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 28.03.2013 Prečítané 1033-krát
96 %
Splnili sa moje očakávania, bola som spokojná, išla by som znova. čítať celú recenziu