Recenzie hotelov - Mahmutlar (122)

Najnovšie recenzie hotelov

Armas Prestige  recenzie

Armas Prestige

Turecko - Alanya - Mahmutlar

+
65% Daniela K.

04.09.2019

Izba - kozmetiku nedopĺňajú, to, čo dostanete na začiatku, máte do konca pobytu, v chladničke máte iba pri príchode colu a džús, potom iba čistú vodu, ráno si kávu nespravíte, nie je tam kanvica na čaj či kávu. Strava - priemerný výber, kuchyňa je tak do 21:00, po tomto čase už nič - ani šalát, alkohol v bare - 3 druhy drinkov a cca 8 druhov alkoholu. Hotel nezodpovedá službami 5*.

prečítať si celú recenziu
Senza Grand Santana recenzie

Senza Grand Santana

Turecko - Alanya - Mahmutlar

56% Dana Rošková

20.08.2018

Príliš veľa ľudí, samí ruskí klienti. S personálom sa dá dohovoriť len rusky, aj to len lámanou ruštinou. Táto lokalita nie je vhodná pre neplavcov. Do mora je veľmi zlý prístup, silný príboj, mali sme dorezané nohy. Pri bazéne veľký hluk až do neskorých hodín, boli sme ubytované pri magistrále, takže hluk neskutočný deň-aj noc. Klíma fungovala len na mrazenie. V izbe bolo čisto. Veľká kumulácia ľudí, strava sa podávala na terase, čo nestíhalo prepraviť 6 výťahov.

prečítať si celú recenziu
Senza Grand Santana recenzie

Senza Grand Santana

Turecko - Alanya - Mahmutlar

96% Zuzana

03.05.2018

Výborný hotel, skvelá poloha pri pláži s vlastným podchodom a mólom v Mahmutlare neďaleko nákupných možností, krásne prostredie, dobré služby. Sem chodím každý rok už niekoľko rokov, poznám už vedenie, personál, ja som veľmi spokojná. Kto chce, si chybu nájde, ja ju nevidím, to, že v hale je teplo, aj keď tam je klíma, mňa netrápi, veď tam nesedím na počítači celý deň ako ostatní turisti, ja tadiaľ prechádzam.

prečítať si celú recenziu
Senza Grand Santana recenzie

Senza Grand Santana

Turecko - Alanya - Mahmutlar

30% Margareta

01.09.2017

Hotel neodpovedá 4*. Hotel je prorusky orientovaný, personál ovláda iba ruský a turecký jazyk, od toho sa odvíjala ignorácia zo strany personálu a animátorov voči hosťom anglicky hovoriacim. Zo strany CK nedošlo ani k pomoci na letisku, pri transporte a ani pri check ine v neskorých nočných hodinách, kde vzhľadom na neschopnosť personálu komunikovať v anglickom jazyku bola ich asistencia viac než nutná. Hotel je vhodný pre nenáročnú klientelu hovoriacu ruským jazykom.

prečítať si celú recenziu
Hotel Astor Beach recenzie

Astor Beach

Turecko - Alanya - Mahmutlar

36% Dagmar Skládalová

05.06.2017

Hotová katastrofa, už ani zadarmo. Strava na zaplakanie. Varili len jeden druh a keď sa nezjedlo, tak to bolo na raňajky. Nikdy som si nemyslela, nakoľko druhov sa dajú upraviť párky.

prečítať si celú recenziu
Hotel Happy Elegant recenzie

Armas Prestige

Turecko - Alanya - Mahmutlar

+
56% Michaela

26.08.2015

Hotel určite nemá 5*, izba (č. 1236) prijateľná, avšak uteráky ani posteľné prádlo nám za 8 dní nevymenili, raňajky slabé, obedy a večere jednotvárne. Neustále špinavé taniere, príbory, stoly. WC otrasné, špinavé. Pri bazéne je nedostatok ležadiel, na pláži sú staré a roztrhané.

prečítať si celú recenziu
Hotel Grand Santana recenzie

Senza Grand Santana

Turecko - Alanya - Mahmutlar

66% Daniela

24.08.2015

Príjemne strávená dovolenka. Prešla som veľa destinácii a hotelov. Vážení slovensky dovolenkári uvedomte si, že do tureckých hotelov chodí veľa ľudí z bývalého sov. zväzu, mimochodom je ich okolo 280 a nás je /5. mil/. Je zaujímavé, že všetci všetko kritizujú, ale nikto nenapíše, koľko ho konkrétne dovolenka stála a prečo čaká až na LM a nevyberá si dovolenky už skôr, keď sú väčšie možnosti výberu hotelov.

prečítať si celú recenziu
Hotel Bone Club SVS recenzie

Bone Club Svs

Turecko - Alanya - Mahmutlar

+
70% Gabriela Bradáčová

21.08.2015

Boli sme na dovolenke v Turecku prvýkrát a celkom sa nám to páčilo. Hotel odporúčam všetkým vekovým kategóriám (od tých najmenších až po tých starších). My osobne sme išli z letiska o 11:45 a na letisko do Antalye sme prišli 15:10. (Čas sa posúva o hodinu). Na letisku nás už čakali delegátky, ktoré boli s nami aj v autobuse. Z letiska na hotel nám trvala cesta asi 3 až 4 hodiny. Keď sme prišli do hotela, išli sme na večeru, a potom nás hneď ubytovali. Dostali sme dobrú izbu s výhľadom na more v Bloku A. Izba bola čistá a v poriadku. Čo sa týka pláže: pláž mohla byť aj lepšia - bola jemne kamenistá. Vstup do mora tiež nebol najlepší, lebo boli strašne veľké vlny. Ale keď sa išlo ďalej, tak vlny boli v pohode. Dno mora bolo kamenisté s dierami. Čo sa týka areálu hotela: bol čistý a udržiavaný. V areáli dva bazény. Jeden s toboganom. Každý deň myslím, že od 16:00 dávali pri bazéne zmrzlinu. V hoteli bolo ubytovaných strašne veľa Rusov. Takže takmer všetko sa im prispôsobovalo vrátane animácii. Ale dalo sa to zniesť. Jedlo bolo vynikajúce hlavne šaláty. Koláče boli dobre tiež. Mohli ste si vybrať, na čo ste mali chuť. Moje odporúčanie je : hneď po večeri si vyraziť von z hotela (keď vyjdete z hotela, ste na veľkej ulici s množstvom obchodov). Môj celkový dojem z tej dovolenky bol dobrý až na tých Rusov.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Mahmutlar

Klas Dom recenzie 76%

Klas Dom

Turecko - Alanya - Mahmutlar

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe30%

Čistota izieb40%

Personál80%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Senza Grand Santana recenzie 68%

Senza Grand Santana

Turecko - Alanya - Mahmutlar

Kvalita izieb78%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb13%

Personál72%

Pomer ceny a služieb15%

zobraziť recenzie
Green Peace recenzie 66%

Green Peace

Turecko - Alanya - Mahmutlar

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SunStar Beach Hotel recenzie 60%

SunStar Beach Hotel

Turecko - Alanya - Mahmutlar

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe30%

Čistota izieb30%

Personál70%

Pomer ceny a služieb30%

zobraziť recenzie
Bone Club Svs recenzie 56%

Bone Club Svs

Turecko - Alanya - Mahmutlar

+

Kvalita izieb65%

Intenzita hluku v izbe27%

Čistota izieb34%

Personál73%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Armas Prestige recenzie 53%

Armas Prestige

Turecko - Alanya - Mahmutlar

+

Kvalita izieb71%

Intenzita hluku v izbe12%

Čistota izieb12%

Personál56%

Pomer ceny a služieb8%

zobraziť recenzie
Astor Beach recenzie 49%

Astor Beach

Turecko - Alanya - Mahmutlar

Kvalita izieb55%

Intenzita hluku v izbe52%

Čistota izieb41%

Personál57%

Pomer ceny a služieb37%

zobraziť recenzie
Hotel Ares recenzie 49%

Hotel Ares

Turecko - Alanya - Mahmutlar

Kvalita izieb50%

Intenzita hluku v izbe27%

Čistota izieb25%

Personál55%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Xeno Hotels Sonas Alpina recenzie 42%

Xeno Hotels Sonas Alpina

Turecko - Alanya - Mahmutlar

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb60%

Personál40%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie