Najnovšie recenzie hotelov

Club Calimera Yati Beach recenzie

Calimera Yati Beach

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

40% Mária

20.08.2017

Do tohto hotela a pre túto destináciu sme sa s manželom rozhodli vzhľadom k tomu, že už sme toho roku jednu dovolenku absolvovali a chceli sme ešte na pár dní niekam vybehnúť. Keby sme vedeli, čo nás v tomto hoteli čaká, nikdy by sme sem nešli. More a pláž boli úchvatné, ale okrem toho nič viac. Strava v hoteli bola otrasná, stále dookola tie isté jedlá, chuťovo nejedlé. Mali sme zaplatený ultra all inclusive a aj napriek tomu sme si niektoré nápoje museli platiť. Snack medzi hlavnými jedlami zahrňoval 3 druhy obschnutých croasantov a nič viac. Hygiena v kuchyni bola otrasná, za 7 dní sa mi 5 x stalo, že som chytila tanier a ten bol odspodu špinavý, poháre takisto. Personál bol neochotný, lenivý. Pani, ktorá robila ráno palacinky, mi normálne nedala viac ako 2 kusy (program ultra all inclusive), no proste des. V bare nebola obsluha, stále ste si po nápoje museli chodiť hore dole, keďže vám odmietli dať fľašu vína na stôl. Nápoje ste si museli sami čapovať zo zariadenia, okolo ktorého bolo množstvo ôs a iného nebezpečného hmyzu. Internet, ktorý bol na recepcii, bol otrasný. Neriešila by som to, keby som doma nenechala 1,5 ročné dieťa, s ktorým som chcela byť v kontakte, keďže som sa ho bála zobrať do takejto destinácie, čo som aj dobre urobila. S dieťaťom by som tu NIKDY nešla. Veľa ľudí nevedelo po anglicky a čo ma najviac zarazilo, že takýchto ľudí nechajú robiť na recepcii. Tento hotel nikdy viac a odporučila by som ho najskôr nejakému svojmu úhlavnému nepriateľovi. Nechápte ma zle, bola som v 5* hoteli na Mauríciu, ale aj v 3* v Grécku, tak si viem porovnať, ako to kde chodí. Ale toto, čo som zažila tu, som nezažila nikde. Okrem pláže a mora a ešte úžasného čaju v kaviarni tu nebolo nič dobré a neodporúčam tento hotel nikomu, kto si nechce nechať pokaziť dovolenku.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sangho Village Djerba recenzie

COOEE Smy Hari Club

Tunisko - Djerba - Aghir

+
93% Silvia

16.07.2017

Hotel je krasny i ked trochu starsi, pekne bungalovy v krasnej zahrade. Jedine, co by som vytkla hotelu, su macky v jedalni, takze kto nema rad macky, nech tam radsej nejde. Inac vsetko super. Ochotny, mily personal. Strava super, lezadiel aj pri bazene, aj na plazi dostatok. Niekomu sa tam nemusi pacit, ale ja som spokojna a urcite sa tam este vratim.

prečítať si celú recenziu
Hotel Eden Beach recenzie

Diana Beach

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

90% mima

31.07.2015

Hotel po rekonštrukcii minulý rok, izby slabší priemer, len ostierkované, starší nábytok ale všetko čisté! Personál úžasný, každý deň nové uteráky, osušky, všetko čisté vyumývané, personál milý, úslužný, Slováci tam boli prvú sezónu, tak ešte nemajú na nás nejaký konkrétny názor, Personál v reštaurácií neskutočný, to v 3 hviezd hoteli nie je zvykom, cez obedy a večere behali okolo vás v oblekoch, nosili pitie, žiadny self service v all inclusive, všetko doniesli a odniesli, žiadne čapované alko a víno všetko zo skla, kvalitné značky, personál v bare tiež super, až na jednu čašníčku, ktorá dala pocítiť, že nie ste platiaci hosť, ale pre ňu "len" all inclusive, bazén perfektný.

prečítať si celú recenziu
Hotel Framissima Golf Beach recenzie

Golf Beach Djerba & Spa

Tunisko - Djerba - Aghir

+
83% Juraj

06.07.2015

Krásny, čistý hotel vo veľkej záhrade plno kvetov a paliem. Strava výborná, denne ryby teľacina, hydina, samé špeciality. Síce sme nevedeli, čo to je a všetko bolo chutné. Niekedy štipľavé. Animácia perfektná. Ležadlá v dostatočnom množstve aj pri bazéne, aj pri mori. Okolie ako všade (Turecko, Grécko). Neviem, podľa akých kritérií dávajú hviezdičky, ale len trojka predbehla doteraz známe päťky. Na okolí nič nie je. Najbližšie mesto Midoun cca 6 km -taxík 4 TND. Asi 4 km krokodília farma (400 ks)a múzeum v jednom objekte. Oplatí sa navštíviť, hlavne v čase kŕmenia - streda, piatok, nedeľa o 16:00 hod. Okružný návštevný zájazd najlepšie s delegátom. Počas poldňového výletu Vám ukážu všetko, čo sa oplatí na ostrove vidieť. Jediným nedostatkom bola pláž, ktorá po vlnobití bola plná morskej trávy. Každý deň čistili, ale veľmi to nepomohlo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Riu Club Palm Azur recenzie

Hotel Club Palm Azur

Tunisko - Djerba - Aghir

50% Olga

04.07.2015

Jediný udržiavaný poloprázdny hotel v danej lokalite, ostatné skrachované. Hotel, ktorý sme si ani nevybrali, len nás tam jednoducho bez akéhokoľvek komentára z letiska odviezli. Zopár ľudí okolo bazénu. Poloprázdna pláž, more nepoužiteľná stoka! Ak by stál hotel v inej lokalite, patril by k tým lepším. Pekná záhrada, 4 bazény, možnosť športovania, dobrá strava.

prečítať si celú recenziu
Hotel Ksar recenzie

Ksar Djerba

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

76% lubenka

30.10.2014

Hotel a všetko s tým spojené výbornééé.... /škoda - more vzdialené cca 10 min. pešou chôdzou/. Klíma a prostredie "rozprávkové". Voňavá Djerba Djerbička :))), bazény, animácia, večerné programy, proste všetko, ako patrí k dovolenkovému "oddychu " xixixi. Skvelá DJERBA:)))).

prečítať si celú recenziu
Hotel Palais Des Iles recenzie

Checkin Bakour Splash

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

66% Anna

23.10.2014

Hotel Palais des Iles je už síce starší hotel, ale je vidieť, že to nevadí, ak sa oň personál dobre stará. Chválime poriadok v budove, snáď sa hotelu podarí nájsť prostriedky na jeho renováciu, lebo je to krásne miesto. V areáli bolo krásne, personál ochotný. Dalo sa sa s nimi dohovoriť a to aj napriek tomu, že ih jazykové schopnosti neboli až také skvelé. Hotel nie je pokojným, tichým miestom, tak vás varujeme dopredu :-D, je vhodný pre tých, ktorí milujú zábavu a ruch. Animátori boli na nohách celý deň. Obskakovali deti, páčilo sa im aj napriek tomu, že animátorom nerozumeli. Večer bol vždy pripravený program. Niekedy nám to až liezlo na nervy, veď si viete predstaviť ten hluk a typickú "dovolenkovú" zábavu. Umiestnenie hotela celkom fajn. Na pláž to bolo takých 500 metrov. Čistota mora je rôzna, niekto píše, že pláž bola hnusná a niekto ju opisuje úžasne, ako jednu z najkrajších. Keď sme tu boli my, tak bola prevažne čistá a príjemne teplá, ale nám vyšlo počasie. Ostrov je krásny, my sme si pochodili, čo sa len dalo, spoliehali sme sa na seba, ceny dopravy sú viac než prijateľné. Ponuku ck sme nevyužili.

prečítať si celú recenziu
Hotel Welcome Meridiana recenzie

Welcome Meridiana Djerba

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

63% Marta

11.10.2014

Páčila sa nám pláž, ktorá bola pre nás hlavnou požiadavkou pri voľbe tohtoročnej dovolenky. Mala príjemný vstup do mora, odporučila by som ho všetkým kategóriám. Na štvorhviezdičkový hotel to bola ok dovolenka. Taký štvorhviezdičkový štandard. Oddýchli sme si. Ako pozitívum vnímame pekne upravený areál, ktorý bol čistý a kultivovaný, takže sme tu radi vylihovali pri bazéne a užívali si dovolenku. Ležadlá a slnečníky boli bez poplatku. Hotel je celkovo pekný, pekná budova, čistota ok, bazén pekne vymyslený a udržiavaný. Dopredu upozorňujeme záujemcov o tento hotel, že je to veľmi rušné miesto, je tu veľa kriku a hlučné animácie už niekedy poriadne liezli na nervy. Izba bola v poriadku, nič teatrálneho nečakajte. Všade bolo cítiť dezinfekciu, niekedy až príliš, ale vždy je to lepšie než zápach, na ktorý sa veľa ľudí na dovolenkách sťažuje. Naša izba mala aj balkónik. Strava bola chutná, i keď by sa nemusela toľko opakovať. Chutná ale bola. Nepáčila sa nám jedáleň, všade chaos, pobehovali všade deti, ľudia sa tiesnili v jedálni jeden vedľa druhého.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu