Recenzie hotelov - Midoun (14)

Najnovšie recenzie hotelov

Golf Beach Djerba & Spa recenzie

Golf Beach Djerba & Spa

Tunisko - Djerba - Midoun

70% Jana F.

08.08.2019

Jediná veľká škoda tohto hotela je to, že pláž je veľmi málo upravovaná a more plné kameňov a trávy, asi najhoršia pláž na Djerbe. :( Hotel pekný, personál slušný, jedlo slabšie, ale vždy sa dá vybrať.....

prečítať si celú recenziu
Caribbean World Thalasso Djerba recenzie

Caribbean World Thalasso Djerba

Tunisko - Djerba - Midoun

60% Majo

12.09.2018

Transfer z letiska cca 20 minút, areál veľký, starý, ale udržiavaný. Personál (s výnimkou recepcie) hovorí väčšinou len po francúzsky, ak neviete ani zaťať, ani sem nechoďte. Pozor! Hotel ma problém s kanalizáciou a stáva sa, že ju cítiť všade. Ak vás to neodradí, odporúčam najmä rodinám s deťmi, tie sa tu vybláznia (tobogany, animácie, bazény). Pláž pekná, na "trávy v mori" si zvyknete, inde je to oveľa horšie.

prečítať si celú recenziu
Hotel Framissima Golf Beach recenzie

Golf Beach Djerba & Spa

Tunisko - Djerba - Midoun

83% Juraj

06.07.2015

Krásny, čistý hotel vo veľkej záhrade plno kvetov a paliem. Strava výborná, denne ryby teľacina, hydina, samé špeciality. Síce sme nevedeli, čo to je a všetko bolo chutné. Niekedy štipľavé. Animácia perfektná. Ležadlá v dostatočnom množstve aj pri bazéne, aj pri mori. Okolie ako všade (Turecko, Grécko). Neviem, podľa akých kritérií dávajú hviezdičky, ale len trojka predbehla doteraz známe päťky. Na okolí nič nie je. Najbližšie mesto Midoun cca 6 km -taxík 4 TND. Asi 4 km krokodília farma (400 ks)a múzeum v jednom objekte. Oplatí sa navštíviť, hlavne v čase kŕmenia - streda, piatok, nedeľa o 16:00 hod. Okružný návštevný zájazd najlepšie s delegátom. Počas poldňového výletu Vám ukážu všetko, čo sa oplatí na ostrove vidieť. Jediným nedostatkom bola pláž, ktorá po vlnobití bola plná morskej trávy. Každý deň čistili, ale veľmi to nepomohlo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Welcome Meridiana recenzie

Welcome Meridiana Djerba

Tunisko - Djerba - Midoun

63% Marta

11.10.2014

Páčila sa nám pláž, ktorá bola pre nás hlavnou požiadavkou pri voľbe tohtoročnej dovolenky. Mala príjemný vstup do mora, odporučila by som ho všetkým kategóriám. Na štvorhviezdičkový hotel to bola ok dovolenka. Taký štvorhviezdičkový štandard. Oddýchli sme si. Ako pozitívum vnímame pekne upravený areál, ktorý bol čistý a kultivovaný, takže sme tu radi vylihovali pri bazéne a užívali si dovolenku. Ležadlá a slnečníky boli bez poplatku. Hotel je celkovo pekný, pekná budova, čistota ok, bazén pekne vymyslený a udržiavaný. Dopredu upozorňujeme záujemcov o tento hotel, že je to veľmi rušné miesto, je tu veľa kriku a hlučné animácie už niekedy poriadne liezli na nervy. Izba bola v poriadku, nič teatrálneho nečakajte. Všade bolo cítiť dezinfekciu, niekedy až príliš, ale vždy je to lepšie než zápach, na ktorý sa veľa ľudí na dovolenkách sťažuje. Naša izba mala aj balkónik. Strava bola chutná, i keď by sa nemusela toľko opakovať. Chutná ale bola. Nepáčila sa nám jedáleň, všade chaos, pobehovali všade deti, ľudia sa tiesnili v jedálni jeden vedľa druhého.

prečítať si celú recenziu
Hotel One Resort Djerba Golf & Spa recenzie

Djerba Golf Resort & Spa

Tunisko - Djerba - Midoun

80% Gejza

29.09.2014

Ak by sme porovnávali hotel len s inými africkými hotelmi, tak by sme povedali, že je to udržiavaný hotel na slušnej úrovni, jeden z tých lepších v Afrike. Ak by som to mal hodnotiť celosvetovo, tak žiadna sláva to nie je, za tú cenu by sa dala aj lepšia dovolenka zariadiť. V Tunise som ešte nebol, takže som sa sem rád pozrel, Rezort je krásny, dobre udržiavaný, užíval som si chvíle v peknom areáli na ležadle pri čistom, udržiavanom bazéne. V areáli bol pokoj, bolo tu len pár rodín s deťmi počas môjho pobytu. Personál je úslužný a pracovitý, i keď niektorí boli neuveriteľne nesympatickí a veru sa nám stalo aj to, že dostali prednosť turisti onej národnosti. Ešteže sme aspoň pri zadeľovaní izby žiadnu diskrimináciu nepocítili. Nemuseli sme ani do pasu vložiť žiadne peniaze. Pre upratovačku sme nechali nejaké to všimné, pretože bolo po nej vidieť hodne práce. A pripravte sa na to, že vás čaká skúška trpezlivosti... v ck to majú zle vymyslené s ubytovávaním a odletmi. Strava bola ok, športy... taká prímorská klasika. Na Tunisko... pekné miesto, pekný hotel.

prečítať si celú recenziu
Hotel Framissima Golf Beach recenzie

Golf Beach Djerba & Spa

Tunisko - Djerba - Midoun

63% Rastislav

06.09.2014

Dovolenka bola celkom vydarená, ľúto mi bolo len toho, že sa nezhodovali všetky fotky na internete a v katalógu so skutočnosťou. Transport do hotela prebehol celkom hladko, no zarazil nás ten neskutočný rozdiel medzi hotelovou časťou a okolím mimo rezort. Je tu veľká špina. My sme si aj mysleli, že to tak môže byť, ale dúfali sme, že budeme mať viac šťastia, než tí, ktorí sem písali recenzie. Je veľká škoda, že si takú krásnu prírodu nechránia a neudržujú, všade je veľa špiny, aj pláž by mali viac upratovať. Sem tam sa niečo vyplavilo a plus turisti sú tiež poriadne nevychovaní a bolo by potrebné to pravidelne čistiť. More ušlo, voda bola príjemná. K dispozícii bolo aj dosť ležadiel. Strava bola chutná, ale chýbali nám tu tie tzv. medzijedlá, ovocia by sme tiež prijali viac. Upratovačky boli veľmi milé a usilovné. S izbou sme boli spokojní. Usilovnosť a ľudskosť zamestnancov hodnotím veľmi vysoko, veľmi nám spríjemnili pobyt, ľúto nám bolo tej hygieny mimo hotel, ako som už spomínal. Chodíme na dovolenku hlavne kvôli moru a pláži a to teda nevykryl ani fantastický prístup ľudí v hoteli. Ak by na tom popracovali, radi sa sem ešte vrátime, ale takto nás to už neláka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Caribbean World Thalasso Djerba recenzie

Caribbean World Thalasso Djerba

Tunisko - Djerba - Midoun

96% Katarína

12.08.2014

Hotel bol veľmi pekný, má krásny areál, všetko je hneď po ruke od pláži po bazény s toboganmi, pool barom, proste všetko bolo výborné, transfer z letiska 20 minút. Izby čisté, pekne zariadené, každý deň upratané, každý druhý deň dopĺňali minibar (cola, sprite, minerálka). Strava perfektná - od kuracieho mäska, po hovädzie, rôzne druhy šalátov, cestovín, každý deň obmieňali, raz mali francúzsky večer, taliansky, potom tuniský, takže určite si každý vyberie. Zeleniny ovocia veľmi veľa a sladkého - od zákuskov a rôzne torty, to ani nevravím. Som po 5. krát v Tunise, zatiaľ naj strava, snažia sa veľmi prispôsobiť Európanom. Takže všetko bolo naozaj super. V blízkosti hotela obchodíky a kaviarne s reštauráciami. Pláž nádherná, krásny bieli piesok, postupne zvažujúca pláž, azúrovo modré more, žiadne chaluhy. Na pláži veľa športových aktivít. O rok určite opäť. :D

prečítať si celú recenziu
Hotel Caribbean World Thalasso Djerba recenzie

Caribbean World Thalasso Djerba

Tunisko - Djerba - Midoun

98% Katarína

20.07.2014

Vrelo odporúčam , hotel mám veľmi krásny a priestranný areál, všetko po ruke,hlavne pláž, amfiteater, bar, pool bar kde miešajú vynikajúce drinky...Transfre z letiska cca 25 minút, v blízkosti hotela je pár obchodov a kaviarní,kde sa dá dobre nakúpiť.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Midoun

Caribbean World Thalasso Djerba recenzie 98%

Caribbean World Thalasso Djerba

Tunisko - Djerba - Midoun

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb33%

Personál86%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie
ROBINSON CLUB DJERBA BAHIYA recenzie 96%

ROBINSON CLUB DJERBA BAHIYA

Tunisko - Djerba - Midoun

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe25%

Čistota izieb20%

Personál95%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Iberostar Mehari Djerba recenzie 80%

Iberostar Mehari Djerba

Tunisko - Djerba - Midoun

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Djerba Golf Resort & Spa  recenzie 80%

Djerba Golf Resort & Spa

Tunisko - Djerba - Midoun

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Golf Beach Djerba & Spa recenzie 72%

Golf Beach Djerba & Spa

Tunisko - Djerba - Midoun

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Welcome Meridiana Djerba recenzie 63%

Welcome Meridiana Djerba

Tunisko - Djerba - Midoun

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SunConnect Djerba Aqua Resort recenzie 43%

SunConnect Djerba Aqua Resort

Tunisko - Djerba - Midoun

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie