Recenzie hotelov - Sidi Mahrez beach (25)

Najnovšie recenzie hotelov

Caribbean World Thalasso Djerba recenzie

Caribbean World Thalasso Djerba

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

60% Majo

12.09.2018

Transfer z letiska cca 20 minút, areál veľký, starý, ale udržiavaný. Personál (s výnimkou recepcie) hovorí väčšinou len po francúzsky, ak neviete ani zaťať, ani sem nechoďte. Pozor! Hotel ma problém s kanalizáciou a stáva sa, že ju cítiť všade. Ak vás to neodradí, odporúčam najmä rodinám s deťmi, tie sa tu vybláznia (tobogany, animácie, bazény). Pláž pekná, na "trávy v mori" si zvyknete, inde je to oveľa horšie.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Yati Beach recenzie

Calimera Yati Beach

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

50% A. Seboková

01.10.2017

Celkové zhrnutie. Bola to celkom dobrá dovolenka, hlavne preto, lebo som si povedala, že si dovolenku ničím nebudem kaziť. Nebolo nič také, čo by som musela reklamovať, napriek tomu som mala väčšie očakávania. Jednou vetou: toto nie je hotel, do ktorého by som sa chcela ešte raz vrátiť a tým som povedala všetko. Ubytovanie bolo v poriadku, jednoduché izby, ktoré boli každý deň upratané, nič extra, ale to extra sme ani nepotrebovali. Kameňom bola strava. Hneď na začiatok musím povedať, že sme nehladovali, to teda nie, ale ponuka bola veľmi slabá, jedlá sa opakovali takmer každý deň tie isté. Hovädzie, kuracie, ryby, no každý deň tá istá ponuka a tie isté chute. Služby hotela. Nič sme nemuseli riešiť, takže sa neviem vyjadriť. Pláž - vybrali sme veľmi zlý termín, nakoľko pláž bola plná trávy, za 15 dní to iba jedenkrát odhrnuli, ale vydržalo to iba chvíľu. No celé zle.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Yati Beach recenzie

Calimera Yati Beach

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

73% Nika

10.09.2017

Po prílete na Djerbu sme prešli kontrolou, prevzali si kufre, nastúpili na transfer a čakala nás cca 40 minútová cesta do hotela. Hotel bol v našom transferi tretí v poradí. Ten, kto bol v Tunisku, už vie, že krajinou napr. vedľa cesty je pohodených niekoľko odpadkov (plastové fľaše a podobne). Rezorty sú udržiavané v čistote. Hotel je vhodný ako pre mladých, tak aj pre rodiny s deťmi (bolo ich tu dosť) a aj pre dôchodcov, ktorých tu bolo taktiež dosť. Po príchode do hotela nás čakal milý čašník s drinkami, vypísali sme vstupné ubytovacie kartičky a následne sme hneď dostali kľúče od izieb a náramky all inclusive. Nebol problém dohodnúť sa na recepcii, keď sme chceli mať izbu vedľa našich známych. Takmer všetci v hoteli ovládajú hlavne nemčinu, ale aj angličtinu a na moje prekvapenie vedeli veľmi veľa slovíčok aj z češtiny a slovenčiny! Takže jazykovo menej zdatní sa úplne v pohode vedeli dohodnúť aj v češtine / slovenčine. V blízkosti hotela sa nachádzali supermarkety so suvenírmi, jeden obchodík so suvenírmi sa nachádzal aj priamo v hoteli. V areáli hotela sa nachádzala budova, v ktorej sa každý večer konali diskotéky (boli sme však iba raz), bol tam jeden plavecký bazén, jeden detský bazén, jeden bazén s toboganmi a jeden relaxačný bazén, ktorý bol trošku zašitý a málo ľudí o ňom vedelo (väčšinou vedeli o ňom tí, ktorí mali naň výhľad), viackrát sa stalo, že sme pri celom tomto relaxačnom bazéne boli len my štyria :D, nachádzal sa pri ňom aj bar, takže po nápoje sme nemali ďaleko.

prečítať si celú recenziu
Club Calimera Yati Beach recenzie

Calimera Yati Beach

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

40% Mária

20.08.2017

Do tohto hotela a pre túto destináciu sme sa s manželom rozhodli vzhľadom k tomu, že už sme toho roku jednu dovolenku absolvovali a chceli sme ešte na pár dní niekam vybehnúť. Keby sme vedeli, čo nás v tomto hoteli čaká, nikdy by sme sem nešli. More a pláž boli úchvatné, ale okrem toho nič viac. Strava v hoteli bola otrasná, stále dookola tie isté jedlá, chuťovo nejedlé. Mali sme zaplatený ultra all inclusive a aj napriek tomu sme si niektoré nápoje museli platiť. Snack medzi hlavnými jedlami zahrňoval 3 druhy obschnutých croasantov a nič viac. Hygiena v kuchyni bola otrasná, za 7 dní sa mi 5 x stalo, že som chytila tanier a ten bol odspodu špinavý, poháre takisto. Personál bol neochotný, lenivý. Pani, ktorá robila ráno palacinky, mi normálne nedala viac ako 2 kusy (program ultra all inclusive), no proste des. V bare nebola obsluha, stále ste si po nápoje museli chodiť hore dole, keďže vám odmietli dať fľašu vína na stôl. Nápoje ste si museli sami čapovať zo zariadenia, okolo ktorého bolo množstvo ôs a iného nebezpečného hmyzu. Internet, ktorý bol na recepcii, bol otrasný. Neriešila by som to, keby som doma nenechala 1,5 ročné dieťa, s ktorým som chcela byť v kontakte, keďže som sa ho bála zobrať do takejto destinácie, čo som aj dobre urobila. S dieťaťom by som tu NIKDY nešla. Veľa ľudí nevedelo po anglicky a čo ma najviac zarazilo, že takýchto ľudí nechajú robiť na recepcii. Tento hotel nikdy viac a odporučila by som ho najskôr nejakému svojmu úhlavnému nepriateľovi. Nechápte ma zle, bola som v 5* hoteli na Mauríciu, ale aj v 3* v Grécku, tak si viem porovnať, ako to kde chodí. Ale toto, čo som zažila tu, som nezažila nikde. Okrem pláže a mora a ešte úžasného čaju v kaviarni tu nebolo nič dobré a neodporúčam tento hotel nikomu, kto si nechce nechať pokaziť dovolenku.

prečítať si celú recenziu
Hotel Ksar recenzie

Ksar Djerba

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

76% lubenka

30.10.2014

Hotel a všetko s tým spojené výbornééé.... /škoda - more vzdialené cca 10 min. pešou chôdzou/. Klíma a prostredie "rozprávkové". Voňavá Djerba Djerbička :))), bazény, animácia, večerné programy, proste všetko, ako patrí k dovolenkovému "oddychu " xixixi. Skvelá DJERBA:)))).

prečítať si celú recenziu
Hotel Palais Des Iles recenzie

Checkin Bakour Splash

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

66% Anna

23.10.2014

Hotel Palais des Iles je už síce starší hotel, ale je vidieť, že to nevadí, ak sa oň personál dobre stará. Chválime poriadok v budove, snáď sa hotelu podarí nájsť prostriedky na jeho renováciu, lebo je to krásne miesto. V areáli bolo krásne, personál ochotný. Dalo sa sa s nimi dohovoriť a to aj napriek tomu, že ih jazykové schopnosti neboli až také skvelé. Hotel nie je pokojným, tichým miestom, tak vás varujeme dopredu :-D, je vhodný pre tých, ktorí milujú zábavu a ruch. Animátori boli na nohách celý deň. Obskakovali deti, páčilo sa im aj napriek tomu, že animátorom nerozumeli. Večer bol vždy pripravený program. Niekedy nám to až liezlo na nervy, veď si viete predstaviť ten hluk a typickú "dovolenkovú" zábavu. Umiestnenie hotela celkom fajn. Na pláž to bolo takých 500 metrov. Čistota mora je rôzna, niekto píše, že pláž bola hnusná a niekto ju opisuje úžasne, ako jednu z najkrajších. Keď sme tu boli my, tak bola prevažne čistá a príjemne teplá, ale nám vyšlo počasie. Ostrov je krásny, my sme si pochodili, čo sa len dalo, spoliehali sme sa na seba, ceny dopravy sú viac než prijateľné. Ponuku ck sme nevyužili.

prečítať si celú recenziu
Hotel Welcome Meridiana recenzie

Welcome Meridiana Djerba

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

63% Marta

11.10.2014

Páčila sa nám pláž, ktorá bola pre nás hlavnou požiadavkou pri voľbe tohtoročnej dovolenky. Mala príjemný vstup do mora, odporučila by som ho všetkým kategóriám. Na štvorhviezdičkový hotel to bola ok dovolenka. Taký štvorhviezdičkový štandard. Oddýchli sme si. Ako pozitívum vnímame pekne upravený areál, ktorý bol čistý a kultivovaný, takže sme tu radi vylihovali pri bazéne a užívali si dovolenku. Ležadlá a slnečníky boli bez poplatku. Hotel je celkovo pekný, pekná budova, čistota ok, bazén pekne vymyslený a udržiavaný. Dopredu upozorňujeme záujemcov o tento hotel, že je to veľmi rušné miesto, je tu veľa kriku a hlučné animácie už niekedy poriadne liezli na nervy. Izba bola v poriadku, nič teatrálneho nečakajte. Všade bolo cítiť dezinfekciu, niekedy až príliš, ale vždy je to lepšie než zápach, na ktorý sa veľa ľudí na dovolenkách sťažuje. Naša izba mala aj balkónik. Strava bola chutná, i keď by sa nemusela toľko opakovať. Chutná ale bola. Nepáčila sa nám jedáleň, všade chaos, pobehovali všade deti, ľudia sa tiesnili v jedálni jeden vedľa druhého.

prečítať si celú recenziu
Hotel One Resort Djerba Golf & Spa recenzie

Djerba Golf Resort & Spa

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

80% Gejza

29.09.2014

Ak by sme porovnávali hotel len s inými africkými hotelmi, tak by sme povedali, že je to udržiavaný hotel na slušnej úrovni, jeden z tých lepších v Afrike. Ak by som to mal hodnotiť celosvetovo, tak žiadna sláva to nie je, za tú cenu by sa dala aj lepšia dovolenka zariadiť. V Tunise som ešte nebol, takže som sa sem rád pozrel, Rezort je krásny, dobre udržiavaný, užíval som si chvíle v peknom areáli na ležadle pri čistom, udržiavanom bazéne. V areáli bol pokoj, bolo tu len pár rodín s deťmi počas môjho pobytu. Personál je úslužný a pracovitý, i keď niektorí boli neuveriteľne nesympatickí a veru sa nám stalo aj to, že dostali prednosť turisti onej národnosti. Ešteže sme aspoň pri zadeľovaní izby žiadnu diskrimináciu nepocítili. Nemuseli sme ani do pasu vložiť žiadne peniaze. Pre upratovačku sme nechali nejaké to všimné, pretože bolo po nej vidieť hodne práce. A pripravte sa na to, že vás čaká skúška trpezlivosti... v ck to majú zle vymyslené s ubytovávaním a odletmi. Strava bola ok, športy... taká prímorská klasika. Na Tunisko... pekné miesto, pekný hotel.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Sidi Mahrez beach

Caribbean World Thalasso Djerba recenzie 98%

Caribbean World Thalasso Djerba

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb33%

Personál86%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie
ROBINSON CLUB DJERBA BAHIYA recenzie 96%

ROBINSON CLUB DJERBA BAHIYA

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe25%

Čistota izieb20%

Personál95%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Calimera Yati Beach recenzie 86%

Calimera Yati Beach

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

Kvalita izieb85%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál70%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Royal Garden Palace recenzie 83%

Royal Garden Palace

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Djerba Golf Resort & Spa recenzie 80%

Djerba Golf Resort & Spa

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iberostar Mehari Djerba recenzie 80%

Iberostar Mehari Djerba

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sidi Mansour Resort & Spa recenzie 78%

Sidi Mansour Resort & Spa

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe70%

Čistota izieb90%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Jerba Sun Club recenzie 78%

Jerba Sun Club

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb33%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ksar Djerba recenzie 76%

Ksar Djerba

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie