Recenzie hotelov - Sidi Mahrez beach (25)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Club Calimera Yati Beach recenzie

Calimera Yati Beach

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

86% beatrix

31.08.2014

Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, aj pre starších. Všetci sú strašne ochotní pomáhať a nechcú za to vôbec nič. Je tam relaxačný bazén - ticho hudba nehučí. Nemusíte dávať do pasu všimné, ani čašníkom. Naozaj skvelá dovolenka. Taxíkom sa dá dostať do centra za 3 dináre - tiež bez problémov.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sun Club recenzie

Jerba Sun Club

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

90% Iris

31.08.2014

Transfer z letiska do hotela Sun Club trval pol hodinku. Ubytovanie prebehlo ihneď. Hotel pôsobí príjemne. Vhodný ako i pre deti, tak i pre starších i najstarších. Hotel má svoj disko-bar a aj diskotéku pre verejnosť i hotel zároveň a taktiež to v okolí hotela "žije" animáciami od rána do večera. Taktiež tam je "detský kútik", kde sa o vaše deti postarajú animátori. Okolie hotela je veľké, upravené a čisté (takisto aj bazény, a aj izby).

prečítať si celú recenziu
Hotel Caribbean World Thalasso Djerba recenzie

Caribbean World Thalasso Djerba

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

96% Katarína

12.08.2014

Hotel bol veľmi pekný, má krásny areál, všetko je hneď po ruke od pláži po bazény s toboganmi, pool barom, proste všetko bolo výborné, transfer z letiska 20 minút. Izby čisté, pekne zariadené, každý deň upratané, každý druhý deň dopĺňali minibar (cola, sprite, minerálka). Strava perfektná - od kuracieho mäska, po hovädzie, rôzne druhy šalátov, cestovín, každý deň obmieňali, raz mali francúzsky večer, taliansky, potom tuniský, takže určite si každý vyberie. Zeleniny ovocia veľmi veľa a sladkého - od zákuskov a rôzne torty, to ani nevravím. Som po 5. krát v Tunise, zatiaľ naj strava, snažia sa veľmi prispôsobiť Európanom. Takže všetko bolo naozaj super. V blízkosti hotela obchodíky a kaviarne s reštauráciami. Pláž nádherná, krásny bieli piesok, postupne zvažujúca pláž, azúrovo modré more, žiadne chaluhy. Na pláži veľa športových aktivít. O rok určite opäť. :D

prečítať si celú recenziu
Hotel Marine And Spa Djerba recenzie

Checkin Djerba Bakour Beach

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

76% Saška

21.07.2014

Hotel pôsobí jednoducho, až rodinne, na 4* by to mohlo byť lepšie, hlavne stravovanie, izby čisté, každý deň sa upratovalo, pláž krásna, s pozvoľným vstupom do mora. Hotel má síce jeden detský bazén pre deti, ale to je všetko, nič iné pre deti tu nenájdete. Transfer z letiska trval cca 40 min. Animačný program bol pod úroveň a to doslova.

prečítať si celú recenziu
Hotel Caribbean World Thalasso Djerba recenzie

Caribbean World Thalasso Djerba

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

98% Katarína

20.07.2014

Vrelo odporúčam , hotel mám veľmi krásny a priestranný areál, všetko po ruke,hlavne pláž, amfiteater, bar, pool bar kde miešajú vynikajúce drinky...Transfre z letiska cca 25 minút, v blízkosti hotela je pár obchodov a kaviarní,kde sa dá dobre nakúpiť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Djerba Palace recenzie

Djerba Aqua Resort

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

43% Anna

10.07.2014

Nakoľko nie som náročná, o strave a ubytovaní pomlčím. Ale tá pláž! Hrôza. Ešte som tak špinavú pláž, plnú chalúh a zvieracieho trusu ešte nevidela. Okrem toho tie haldy chalúh na pláži hnili a smrdeli ako hnoj. Cítila som sa ako vo zverinci alebo v maštali. Chaluhy sa pri našom hoteli Djerba Palace vôbec neodpratávali, na rozdiel od iných hotelov, kde boli pláže oveľa v lepšom stave. Okrem toho hotel pri prezentovaný 0 m od pláže bol vzdialený aspoň 300 m.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sun Club recenzie

Jerba Sun Club

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

83% Karči

08.03.2014

Ak by sme to mali zhrnúť, dovolenka bola super. Oddýchli sme si a to bolo hlavné. Už z obrázkov sme boli nadšení architektúrou hotela a celkovým urbanizmom tohto miesta. Areál bol dobre riešený. Všetko malo svoju atmosféru. Hotel má svoje čaro. Upútal nás hneď po príchode. Hotel kľudne môžeme odporučiť pre všetkých. Boli tu ubytovaní starší ľudia, rodiny s deťmi i mladí ľudia. Pláž bola piesočnatá, radi sme sa prechádzali po horúcom piesku. Malo to svoju atmosféru. Bola čistá a pekná. More bolo tiež čisté. Teplota mora bola príjemná. Počasie nám na tejto dovolenke prialo takže sme si užili pobyt vonku a poriadne sme si to tu užili. Myslím, ze si na svoje prídu aj náročnejší klienti. Služby boli na vysokej úrovni. Personál, ktorí tu je zamestnaní, je na úrovni, sú to profesionáli. Boli veľmi priateľskí. Bazény dobre udržiavali. K hotelu patrili aj viaceré bary. S udržiavaním hygieny sme boli veľmi spokojní – vysoká úroveň. Naša izba bola pekne a vkusne zariadená s pekným výhľadom na areál. Každý deň upratali a pravidelne sme dostali čisté uteráky. Radi by sme vyzdvihli prácu animačného tímu. Boli super. Ďakujeme. Bavili hostí po celý deň. Organizovali cvičenie a aj to vo vode, orientálne tance, zumbu a večerný program na rôzne témy.

prečítať si celú recenziu
Hotel RIU Palace Royal Garden recenzie

Royal Garden Palace

Tunisko - Djerba - Sidi Mahrez beach

83% Lubica

06.03.2014

Túto dovolenku si budeme ešte veľmi dlho pamätať. Boli to dobre investované peniaze. Síce treba brať s rezervou obrázky v katalógu, tie sú prehnané a zbytočne upravené. Toto miesto je prirodzene krásne s krásnym okolím. Hotel a areál je krásny, architektonicky dobre riešený. Priestoru je tu dosť, záhrada je plná paliem, je krásna. Je tu dosť miesta na opaľovanie pri bazéne, ale aj miesto, kde je príjemný tieň. Príjemne nás uvítali, dostali sme uvítací drink. Pomerne rýchlo nás ubytovali. S izbou sme boli spokojní. Všetko bolo čisté, uteráky boli stále nové a čisté. Kúpeľňa je pekne zariadená a hygienicky čistá. Posteľ nám pekne ustlali. Zariadená je inak štandardne, tak ako sa patrí na takýto hotel. Dôležité je dať nejaké to všimné. To nepodceňte. Ovplyvní to kvalitu dovolenky. Upratovačke určite niečo nechajte, stálo to za to. Odporúčame výlet po ostrove. Je to síce dosť náročný výlet, ale bolo to skvelé. Informujte sa na možnosti výletov na recepcii. A komunikáciou sú na tom dobre. Personál je milí, ale ako vravím, zaleží od toho, či im niečo dáte do vrecka. V tejto krajine je to normálne, treba to brať ako samozrejmosť. Strava bola super. Stále bolo nachystané niečo pod zub. Nemuseli sme čakať na hlavné jedlá. Mohli sme si kedykoľvek niečo zahryznúť. To mal hotel veľmi dobre vymyslené. Pláž bola piesočnatá. Vstup do mora bol vhodný pre všetky vekové skupiny, bol mierny na pláži bol aj bar s chutným výberom. Ležadlá a slnečníky boli zadarmo. Dostali sme k tomu bezplatne aj matrace.

prečítať si celú recenziu