Recenzie hotelov - Aghir (14)

Najnovšie recenzie hotelov

Golf Beach Djerba & Spa recenzie

Golf Beach Djerba & Spa

Tunisko - Djerba - Aghir

+
70% Jana F.

08.08.2019

Jediná veľká škoda tohto hotela je to, že pláž je veľmi málo upravovaná a more plné kameňov a trávy, asi najhoršia pláž na Djerbe. :( Hotel pekný, personál slušný, jedlo slabšie, ale vždy sa dá vybrať.....

prečítať si celú recenziu
Hotel Club Palm Azur recenzie

Hotel Club Palm Azur

Tunisko - Djerba - Aghir

75% Marta T.

12.09.2017

Bola to pohodová dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Club Palm Azur recenzie

Hotel Club Palm Azur

Tunisko - Djerba - Aghir

70% Mária

05.09.2017

Izba bola pekná veľká s veľkým balkónom - to bolo to najlepšie. Areál hotela celkom pekný a udržiavaný, personál milý. Strava dosť nemastná-neslaná, neochutená, mäso bolo buď tvrdé, alebo úplne vysušené, vlastne ho zlou prípravou úplne zničili. Ovocie bolo na výber aj viac druhov, koláčiky ok, zmrzlina na obed aj večeru. Nápoje v baroch OK. Pozitívom bolo, že sa dalo naobedovať aj v jedálni pri pláži. Za čo uberám hviezdičku, sú 3 veci, čo mi fakt vadili - príšerný až agresívny randál z diskoték a rôznych párty každú noc okrem jednej noci až do druhej hodiny ráno. Ďalšia vec, čo mi vadila, bolo, že okolo 8-9 hod ráno polievali trávniky vodou zrejme kanalizačnou, lebo to všade okolo príšerne smrdelo fekáliami, bolo to fakt hnusné. A posledné - prišli sme kvôli moru, ale hotelová pláž hrozná, zanedbaná, pri vstupe do mora ste sa museli brodiť cez nánosy čiernych starých tlejúcich a hnijúcich tráv, vraj to donieslo more v deň, keď sme prišli. Ako tak to upratali po piatich dňoch. Ešteže pláž vedľa bola čistejšia, aj keď nepatrila žiadnemu hotelu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Club Palm Azur recenzie

Hotel Club Palm Azur

Tunisko - Djerba - Aghir

96% Katarína

27.08.2017

Veľmi milý a ochotný personál, na Djerbe som bola už 3 krát a môžem povedať, že hotel čistučký s veľmi kvalitnými službami. Hneď oproti hotelu väčšie 3 nákupné centra, kde si nakúpite za naozaj veľmi lacno a super výber tam majú. Pestrá strava, nádherný areál a palmová záhrada, izby moderne zariadene a skvelé animačné programy.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sangho Village Djerba recenzie

COOEE Smy Hari Club

Tunisko - Djerba - Aghir

+
93% Silvia

16.07.2017

Hotel je krasny i ked trochu starsi, pekne bungalovy v krasnej zahrade. Jedine, co by som vytkla hotelu, su macky v jedalni, takze kto nema rad macky, nech tam radsej nejde. Inac vsetko super. Ochotny, mily personal. Strava super, lezadiel aj pri bazene, aj na plazi dostatok. Niekomu sa tam nemusi pacit, ale ja som spokojna a urcite sa tam este vratim.

prečítať si celú recenziu
Hotel Framissima Golf Beach recenzie

Golf Beach Djerba & Spa

Tunisko - Djerba - Aghir

+
83% Juraj

06.07.2015

Krásny, čistý hotel vo veľkej záhrade plno kvetov a paliem. Strava výborná, denne ryby teľacina, hydina, samé špeciality. Síce sme nevedeli, čo to je a všetko bolo chutné. Niekedy štipľavé. Animácia perfektná. Ležadlá v dostatočnom množstve aj pri bazéne, aj pri mori. Okolie ako všade (Turecko, Grécko). Neviem, podľa akých kritérií dávajú hviezdičky, ale len trojka predbehla doteraz známe päťky. Na okolí nič nie je. Najbližšie mesto Midoun cca 6 km -taxík 4 TND. Asi 4 km krokodília farma (400 ks)a múzeum v jednom objekte. Oplatí sa navštíviť, hlavne v čase kŕmenia - streda, piatok, nedeľa o 16:00 hod. Okružný návštevný zájazd najlepšie s delegátom. Počas poldňového výletu Vám ukážu všetko, čo sa oplatí na ostrove vidieť. Jediným nedostatkom bola pláž, ktorá po vlnobití bola plná morskej trávy. Každý deň čistili, ale veľmi to nepomohlo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Riu Club Palm Azur recenzie

Hotel Club Palm Azur

Tunisko - Djerba - Aghir

50% Olga

04.07.2015

Jediný udržiavaný poloprázdny hotel v danej lokalite, ostatné skrachované. Hotel, ktorý sme si ani nevybrali, len nás tam jednoducho bez akéhokoľvek komentára z letiska odviezli. Zopár ľudí okolo bazénu. Poloprázdna pláž, more nepoužiteľná stoka! Ak by stál hotel v inej lokalite, patril by k tým lepším. Pekná záhrada, 4 bazény, možnosť športovania, dobrá strava.

prečítať si celú recenziu
Hotel Framissima Golf Beach recenzie

Golf Beach Djerba & Spa

Tunisko - Djerba - Aghir

+
63% Rastislav

06.09.2014

Dovolenka bola celkom vydarená, ľúto mi bolo len toho, že sa nezhodovali všetky fotky na internete a v katalógu so skutočnosťou. Transport do hotela prebehol celkom hladko, no zarazil nás ten neskutočný rozdiel medzi hotelovou časťou a okolím mimo rezort. Je tu veľká špina. My sme si aj mysleli, že to tak môže byť, ale dúfali sme, že budeme mať viac šťastia, než tí, ktorí sem písali recenzie. Je veľká škoda, že si takú krásnu prírodu nechránia a neudržujú, všade je veľa špiny, aj pláž by mali viac upratovať. Sem tam sa niečo vyplavilo a plus turisti sú tiež poriadne nevychovaní a bolo by potrebné to pravidelne čistiť. More ušlo, voda bola príjemná. K dispozícii bolo aj dosť ležadiel. Strava bola chutná, ale chýbali nám tu tie tzv. medzijedlá, ovocia by sme tiež prijali viac. Upratovačky boli veľmi milé a usilovné. S izbou sme boli spokojní. Usilovnosť a ľudskosť zamestnancov hodnotím veľmi vysoko, veľmi nám spríjemnili pobyt, ľúto nám bolo tej hygieny mimo hotel, ako som už spomínal. Chodíme na dovolenku hlavne kvôli moru a pláži a to teda nevykryl ani fantastický prístup ľudí v hoteli. Ak by na tom popracovali, radi sa sem ešte vrátime, ale takto nás to už neláka.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Aghir

COOEE Smy Hari Club recenzie 93%

COOEE Smy Hari Club

Tunisko - Djerba - Aghir

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Club Palm Azur recenzie 73%

Hotel Club Palm Azur

Tunisko - Djerba - Aghir

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Golf Beach Djerba & Spa recenzie 72%

Golf Beach Djerba & Spa

Tunisko - Djerba - Aghir

+

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bravo Djerba recenzie 59%

Bravo Djerba

Tunisko - Djerba - Aghir

Kvalita izieb65%

Intenzita hluku v izbe55%

Čistota izieb50%

Personál65%

Pomer ceny a služieb35%

zobraziť recenzie