Recenzie hotelov - Oase Zarzis (11)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Club Lella Meriam recenzie

Hotel Club Lella Meriam

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

20% Zuzi

09.08.2018

Jedným slovom KATASTROFA. Rozhodne neodporúčam, zbytočne vyhodené peniaze. Iba si zničíte nervy... Človek čaká 2 hodiny na izbu, odbijú vás s tým, že nemajú upratané. Po 2 hodinách nám konečne dali kartu, našli sme dvere do izby a zistili sme, že snímač na kartu je odtrhnutý. Po ďalšom čakaní nám dali kľúč, dostali sme sa konečne do izby a zistili sme, že nebola vôbec uprataná /pritom sme 2 hodiny čakali, kým upracú/, trezor nefungoval, klíma nefungovala, chladnička na max a pritom nechladila. Ubytovali nás na prízemí a najväčší problém bol, že dvere na terasu sa nedali zamknúť a dali sa otvoriť aj zvonka. Hneď sme tento problém riešili na recepcii, my 4x, delegát 2x, vždy nám povedali, že niekoho pošlú, no do konca zájazdu nikto neprišiel. V celom hoteli bordel, všetky okná a dlážky s prepáčením ako ogrc*né, neviem, kedy naposledy videli vodu... Služby all inclusive, hm, vodu vám dajú do 1dcl plastového pohára a jedlo, spočiatku fajn, ale keď sme zistili, že každý deň je to isté, tak nám to už ani nechutilo jesť. Jediné, čo chválim, sú zákusky a koláče, tie nám naozaj chutili a vždy boli iné. Ráno chýbala zelenina a ovocie. Čašníci vskutku celkom milí, ale boj o príbory taniere aj poháre. Pokiaľ prídete neskôr, jedla už tiež veľmi nezostáva a obrusy a stoličky sú špinavé. Pokazené zariadenie, všetko špinavé a personál neochotný. More teplé, ale zato dosť špinavé, jednak od piesku, kalné a jednak plné tráv, ktoré more vyplavuje až na pláž a domáci to neodpratávajú, takže väčšinu času sme trávili aj tak pri bazéne. V celom Tunisku veľký bordel, všade plastové fľaše pohádzané a papiere. V okolí hotela nič nie je, človek tu nemá ani kam vybehnúť. Celkový dojem hrozný, určite neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Eden Beach recenzie

Diana Beach

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

90% mima

31.07.2015

Hotel po rekonštrukcii minulý rok, izby slabší priemer, len ostierkované, starší nábytok ale všetko čisté! Personál úžasný, každý deň nové uteráky, osušky, všetko čisté vyumývané, personál milý, úslužný, Slováci tam boli prvú sezónu, tak ešte nemajú na nás nejaký konkrétny názor, Personál v reštaurácií neskutočný, to v 3 hviezd hoteli nie je zvykom, cez obedy a večere behali okolo vás v oblekoch, nosili pitie, žiadny self service v all inclusive, všetko doniesli a odniesli, žiadne čapované alko a víno všetko zo skla, kvalitné značky, personál v bare tiež super, až na jednu čašníčku, ktorá dala pocítiť, že nie ste platiaci hosť, ale pre ňu "len" all inclusive, bazén perfektný.

prečítať si celú recenziu
Hotel Oasis Marine recenzie

Oasis Marine Hotel Club

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

66% Berni

10.03.2014

Úroveň hotela zodpovedala 4 hviezdičkám. Strava bola dostačujúca. Podávali dosť ovocia a zeleniny, mali via druhov mäsa a rôzne dezerty. Pláž pozostávala z piesku, stále bola krásne čistá, i keď v jeden deň tu boli vyplavené riasy. Personál bol príjemný, veľmi ochotní ľudia. Za plážový servis sa nemuselo platiť, mali dosť ležadiel a slnečníkov. Výlety v tejto oblasti sú krásne. My sme si spravili pekný výlet do Matmata-Douz. Výlet stál za to, pamiatok je tu veľa, len upozorňujeme, že celý deň strávite chodením po pamiatkách, sú totižto dosť ďaleko. Hotel je postavený v pokojnej štvrti, je to ideálna dovolenka pre tých, ktorí chcú stráviť krásnu tichu dovolenku. Vychutnáte si tu absolútny relax a ticho. Prostredie okolo hotela je pekné, záhrada a celý areál je veľmi pekný. Nie je to asi príliš vhodné miesto pre mladých ľudí a tých, ktorí chcú rušnú dovolenku. Izba bola ok. Mali sme televízor, klimatizáciu, nejaký ten úložný priestor, posteľ. Kúpeľňa by mohla byť lepšia, nebola ktovieako pekná a zrkadlo bolo strašne malé, celá bola dosť stiesnená, ale aspoň ju umývali. Hotel zabezpečoval aj zábavu formou animácií. Super bolo, že animátori bavili hostí celý deň, len škoda bola, že boli po francúzsky. Vedenie by sa malo zamyslieť nad tým, či sa chce orientovať len na francúzsku klientelu, aspoň niekedy by bol anglický program viac než vhodný. To je asi jediné, čo nám vadilo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Eden Beach recenzie

Diana Beach

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

63% Marko

09.03.2014

Hotel je veľký. Bolo tu veľa hostí, všade veľa hluku a zhonu. Na to, že to tu je rušné, tak celkom dobre zvládali zamestnanci nápor hostí, obsluha bola príjemná a slušná. Lokalita je pokojná. Miesto je kľudné. Do mesta to nie je ďaleko. Nákupné možnosti a kaviarne sú dobre prístupné, pretože hneď pri hoteli stoja taxíky a ceny sú celkom ok. Ubytovanie bolo v poriadku. Nebolo to nič výnimočné, ale nebolo sa na čo sťažovať, mali sme všetko, čo sme potrebovali. Izba bola skromnejšia a nebola príliš veľká. Upratali ju každý deň vrátane kúpeľne. Areál je pekný, veľký, má dva bazény. Jeden bol určený pre dospelých, dalo sa tu plávať. Druhý bol vyčlenený pre deti. Výborné bolo, že hotel je postavený hneď pri pláži. Mohli sme tu tráviť čo najviac času. Tvoril ju čistý piesok. Nemohli sme veľmi šnorchlovať, podmienky nie sú úplne ideálne. Voda je kalná. Na piesočnatej pláži je to vraj normálne. Trošku nám chýbal výťah. V okolí sme našli všetko, čo sme potrebovali. Neďaleko hotela je malá nákupná pasáž. Bolo tu ubytovaných veľa rodín s deťmi a staršie páry. Za príplatok sú tu aj nejaké tie masáže, ale my sme teda neboli príliš nadšení. Keď ich nevyskúšate, o nič neprídete. Možno už niečo zmenili, ale za nás tam nebol ktovieaký personál.

prečítať si celú recenziu
Hotel Iberostar Safira Palms recenzie

Vincci Safira Palms

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

66% Milada

04.03.2014

Celkový dojem z dovolenky v Iberostar Safira Palms je pozitívny. Bohužiaľ, sklamanie prišlo, keď sme videli pláž. Vraj sa to sem tam stáva a nie je to tu tak stále, ale nám to dosť znížilo dojem z dovolenky. More vyplavovalo veľa rias. Boli všade. Mali by doriešiť čistenie pláže. Na pláž to nebolo ďaleko. Jedla bolo vždy dosť, čo sa týka výberu aj množstva. Nikto neostal hladní. Pochutili sme si. Dezerty boli dobré. Bolo tu viacero barov a reštaurácií. Za pripojenie na internet sa musel platiť poplatok. Areál bol celkom fajn. Hotel má vonkajší bazén pre dospelých a aj bazén vyčlenený pre deti. Jeden je aj vo vnútri budovy. Bazény boli čisté, voda a prostredie bolo oveľa čistejšie než pláž a more. Izba bola celkom pekná, vybavenie už dosť staré. Hlavne kúpeľňa bola zastaralá. Hotel by potreboval čo najskôr zrekonštruovať. Personál bol milý a priateľský. Rozprávali viacerými jazykmi, takže sme s komunikáciou nemali problém. Služby boli na dosť fajn úrovni. Ležadiel a slnečníkov má hotel dostatočný počet, nič sme nemuseli obsadzovať, ale sú už v katastrofálnom stave, funkčné, ale veľmi staré, opotrebované. Lokalita je tichá a pokojná, miesto odporúčam rodinám s deťmi. Od letiska sme to nemali ďaleko. Od Djerbi to je tak hodinku cesty. Tam je aj letisko. Animácie boli celkom fajn. Deti boli spokojné. Hotel a lokalita bola príjemná, ale je tu slušné množstvo chýb.

prečítať si celú recenziu
Hotel Eden Star recenzie

Eden Star

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

66% Klára

29.01.2014

Celý rezort pôsobí luxusne a veľkolepo. Je to veľký hotel plní hluku. Bolo tu ubytovaných veľa hostí z rôznych krajín. Izba bola zariadená jednoducho, ale celkom fajn. Všetko fungovalo. Upratovanie bolo dostatočné, výhľad pekný, posteľ fajn, kúpeľňa v poriadku. Mali sme terasu. Klimatizácia fungovala. Pláž sa nám páčila, piesočnatá, príjemne sa tu prechádzalo, vstup do mora mierny. Čistota pláže – celkom fajn. Podmienky na pláži boli vyhovujúce aj pre deti (aj tie najmenšie). Pripravte sa na poriadnu dávku hluku. Diskotéka je hlučná a hrá do noci. Je to ručné miesto. Relax a ticho asi nehľadajte. Animácie vyzerali kvalitne, len sme sa trochu nudili. Akosi animátori zabudli na angličtinu. Nerozumeli sme im, jazykovo sa neorientovali na širokú paletu hostí, boli prevažne po francúzsky, čo nám prekážalo. Personál bol úctivý, priateľský, komunikatívni a príjemný. Pracujú tu veľmi ústretoví ľudia. Výber jedla bol dosť dobrý. Dalo sa vybrať. Mínusom boli chaluhy, ktorých je v tejto oblasti veľmi veľa a nedalo sa s tým nič robiť. Hotel by mal aj vymeniť nábytok na terase. Vyzeral ako keby bol určený už na vyradenie. Veľa ľudí si na dovolenke vychutnávajú pohodu z terasy, je škoda, že sme mali obavu si sadnúť na stoličky, aby sme ich nezničili už definitívne. Ak by hotel na sebe zapracoval, tak je to skutočne super miesto pre peknú dovolenku.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Diana Beach

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

94% Kurinecová, Žarnovica

25.07.2011

Vrelo odporúčam, animácia je vynikajúca, ak sú deti, dajú pozor a to sa dá spoľahnúť, dovolenka ako má byť, pokoj a zábava, usmievavé tváre, naša najlepšia dovolenka, sú tu profesionáli, ktorí Vám spríjemnia dovolenku.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Vincci Safira Palms

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

52% Richard R.

19.08.2008

Hotel je celkovo veľmi priemerný, okrem toho, že je nový, tak nič extra neponúka. V porovnaní s hotelmi v Egypte je veľa vecí, ktoré chýbajú alebo sa za ne musí platiť, ako uteráky, trezor na izbe. Ludia sú tu moc mili ale pokiaľ nedáte bakšiš, tak Vám ani izbu neupracú a taký istý prístup je aj s obsluhou pri bare. Pokiaľ máte dať za tento hotel viac ako 23.000 aj s poplatkami, vyberte si niečo lepšie.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Oase Zarzis

Diana Beach recenzie 94%

Diana Beach

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb33%

Personál93%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie
Club Sangho Zarzis recenzie 73%

Club Sangho Zarzis

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

Kvalita izieb73%

Intenzita hluku v izbe93%

Čistota izieb73%

Personál60%

Pomer ceny a služieb73%

zobraziť recenzie
Oasis Marine Hotel Club recenzie 66%

Oasis Marine Hotel Club

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Eden Star recenzie 66%

Eden Star

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Vincci Safira Palms recenzie 52%

Vincci Safira Palms

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe30%

Čistota izieb30%

Personál70%

Pomer ceny a služieb30%

zobraziť recenzie
Hotel Club Lella Meriam recenzie 20%

Hotel Club Lella Meriam

Tunisko - Djerba - Oase Zarzis

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál20%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie