Kapverdy recenzie hotelov (120)

Najnovšie recenzie hotelov

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort recenzie

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

85% Petronela

18.09.2018

Ak hľadáte oddych, nádhernú pláž, výborné jedlo, tak tento zájazd je na to presne určený. Všetko bolo úžasné až na jednu vec... šváby v izbe. Inak by sme to hodnotili ako jednu z najkrajších dovoleniek. Hotel je vzdialený 3 km od letiska. Po príchode nás privítali animátori s welcome drinkom, na recepcii sme obdržali kľúče od izby, batožinu nám priniesli na izbu. Izba - starší nábytok, ale udržiavaný. Posteľ bola veľká. Uteráky nám menili každý deň, obliečky vymenené 1x. V kúpeľni je záchod, bidet, vaňa. Večer sa však objavovali šváby pripomínajúce väčšie mravce. Prichádzali hlavne z balkóna cez škáry, takisto aj z vedľajšej izby. Liezli aj po stene. Pri sťažnosti na recepcii prišiel deratizér, ktorý vystriekal izby, no o 2 dni to bolo znova. Preto treba volať častejšie na recepciu. Bolo to dosť nepríjemné zaspávať s pocitom, že sú v izbe. Pláž - jednoducho nádherná. Dlhé prechádzky, jemný piesok, voda trošku chladnejšia, vlny boli perfektné, vietor fúkal trošku viac, no nevadilo to. Čo nehodnotím pozitívne, je to, že ležadlá na pláži boli obsadzované uterákmi už ráno prevažne Slovákmi a Čechmi. Keď sme prišli prvý deň na pláž približne o 10:00 hod, tak sme sa nemali kam zložiť, pretože všade boli osušky a ľudia boli na raňajkách, no na druhý deň, keď sme chceli ležať, museli sme ísť na pláž skôr. Strava - raňajky, obed, večera... bohatý výber jedál, nikdy nechýbalo, neustále doplňované. Boli sme veľmi spokojní. Čašníci neustále upratovali a starali sa o poriadok. Personál - celkovo hodnotím miestnych ako veľmi milých a pracovitých ľudí. Od kuchárov, čašníkov, záhradníkov, upratovačiek, animátorov... všetci neustále pracovali a starali sa o naše pohodlie.

prečítať si celú recenziu
Oasis Belorizonte recenzie

Oasis Belorizonte

Kapverdy - Sal - Santa Maria

+
90% Katka

04.09.2018

Dovolenka na Kapverdách splnila naše očakávania. Strávili sme 12 úžasných dní v hoteli Belorizonte. Čistota v hoteli bola na prvom mieste, všetko vždy upratané. Personál milý a usmiaty. Ubytovaní sme boli v bungalove za príplatok. Okrem toho, že dvere moc netesnili :D, sme boli s ubytovaním spokojní. Nečakajte však nič nóbl. Strava bola taktiež super, veľký výber a jedlo bolo dochutené ako u nás. Oceán bol úžasný, teplý, vlny niekedy dosť veľké, ale kúpať sa dalo každý deň. Určite by sme sa ešte raz radi vrátili na toto úžasné miesto.

prečítať si celú recenziu
Iberostar Boa Vista  recenzie

Iberostar Boa Vista

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

+
90% Petra

23.08.2018

Transfer do hotela trval cca 10 min. Hotel vhodný aj pre deti, animácie pri bazéne boli každý deň. Ubytovaní sme boli ihneď. Wifi na izbe nebola, len na recepcii a na pláži. V noci sme mali vždy zapnutú klimatizáciu, nakoľko tam bolo vlhko a zavlažovali recyklovanou vodou, ktorá smrdela, ale po dvoch dňoch to už ani nevnímate. Na budúci rok sa tam opäť vrátime.

prečítať si celú recenziu
Oasis Belorizonte recenzie

Oasis Belorizonte

Kapverdy - Sal - Santa Maria

+
80% Milica

06.08.2018

Ostrov Sal a tento rezort splnil naše očakávania. Vybrali sme si ubytovanie v bungalove za príplatok. Odporúčam najmä pre rodinu s deťmi - mango klub. V celom rezorte bolo čisto a vždy upratané. Strava bola pestrá, každý si našiel. Je samozrejmé, že hlavný pokrm sú ryby. Ja osobne rybu nezjem, ale vždy som si niečo našla. K jedlu okrem hlavných chodov boli aj snack počas dňa. Personál bol vždy milý, usmiaty od ucha k uchu. Na pláži ležadlá bez poplatku, ale je pravidlo, kto prvý príde, ten má lepší výhľad. Treba sa pripraviť na psiu spoločnosť, ale nie sú otravní, len otvoríš oči a pri ležadle máš spoločnosť. Pláž je verejná, tak sa treba pripraviť na spoločnosť predajcov a ich obľúbenú vetu: Hello my friend. Určite treba navštíviť mólo, kde okrem nedele je rybí trh. Pokiaľ máte slabšie žalúdky, tak radšej nie. :D Počas dovolenky sme išli na 3 výlety - Okruh Sal, výlet džípmi a korytnačky. Mali sme šťastie na žralokov aj korytnačku. Počas výletov Vás sprevádza delegát. Všade je množstvo ponúk na výlety, zvolili sme si cez cestovku a neľutujeme, mali sme skvelú delegátku Irenku. V meste je to už troška horšie, tam je viac špiny a veľa teraz prerábajú a stavajú. Kam sa pohnete, počujete No Stress a hellou my friend... ale na to sme boli upozornení na stretnutí po prílete. Ale bolo to zábavne. Všetci majú rodinu všade a za účelom, aby ťa dostali do svojho obchodu, prejdú pol mesta za tebou :D, zato originál Kapverďania sedia zašití v obchodíku, oči sklopené a dúfajú, že tvoje nohy nezamieria do jeho obchodíku. V rámci hotela je spoplatnené wifi. Tu sme vôbec nevyužili. V meste sme si kúpili dátovú kartu 3GB - celkovo sme zaplatili 11€ a vydržala nám celý pobyt. Bez problémov sa dal urobiť hot spot. Na čo by som upozornila, je treba si zobrať určite repelent - mňa našiel asi každý kapverdský komár, na žalúdočné - hylak určite nezaberá (môžu nastať problémy, za ktoré rezort ani kuchyňa nezodpovedá). Na ostrove je voda, ktorú naše žalúdky nemusia, takže niektorí dovolenkári mali problém. Lekár im odporučil zamerať sa na tepelne upravenú stravu. Balená voda je stále k dispozícii v každom bare a na recepcii. V cestovke nám povedali, že let bude jeden 8,5 h a druhý 6,5. Cesta tam trvá 8,5 a viac hodín. Mali sme ešte jedno medzipristátie na Kanárskych ostrovoch na natankovanie. Takže cesta tam sa šla Bratislava – Kanáre - Boa Vista - Sal. Odlet z BA 11:50 a v autobuse do hotela sme boli nášho času 22:30 a ich času 19:30. Na letisku tam sme boli rýchlo vybavení, ale treba si pre istotu zobrať viacej peniažkov, môže nastať problém pri víze. Niektorí mali zaplatené v cene zájazdu, ale u nich to nebolo, tak si museli kúpiť znova. Cestou domov sa už nikde nestálo, pristáli sme cca 3:38. Z nášho hľadiska dovolenka splnila celkovo očakávania. Boli sme v termíne od 17. 7. do 01. 08. 2018.

prečítať si celú recenziu
Iberostar Boa Vista  recenzie

Iberostar Boa Vista

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

+
100% Nadka

01.08.2018

Pre nas s manzelom najlepsia dovolenka, aku sme absolvovali. Nic nam nechybalo, personal bol ustretovy, hotel cisty, strava vynikajuca. Rovnako aj vylety. Vrelo tento hotel odporucam aj ostatnym. Hotel sa nachadza nedaleko letiska cca 7 minut autom. Nakupne moznosti priamo v hoteli, ale radsej sme nakupili v meste pocas jedneho z vyletov. Program pre deti aj dospelych a vybavenie hotela je vynikajuce. Vyskusali sme aj SPA a uzili sme si sukromie.

prečítať si celú recenziu
Riu Karamboa recenzie

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia das Dunas - Rabil

80% Ivana

24.07.2018

Hotel je situovaný neďaleko letiska (cca 5 minút autobusom). Je starší, v tradičnom africkom štýle, ale relatívne čistý a príjemný. Personál nás hneď po prílete vítal džúsovým prípitkom, všetci boli milí a priateľskí. Prvý dojem bol veľmi dobrý. Ubytovali nás okamžite.

prečítať si celú recenziu
Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort recenzie

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

86% ján b.

22.07.2018

Hotel je od letiska vzdialeny cca 5 min. Izby uz prichystane na meno. Vsetko fungovalo ako malo. Do mesta Sal Rei asi 15 min. autom. Areal je rozsiahly, ale aj pri plnom obsadeni si najdete svoje miesto na oddych. Voda sa capuje do plastovych flias v jedalni alebo v baroch. Dostanete len jednu flasku po prichode.

prečítať si celú recenziu
Riu Palace Cabo Verde recenzie

Riu Palace Cabo Verde

Kapverdy - Sal - Santa Maria

95% Helena P

10.07.2018

Dovolenka na Kapverdy - ostrov Sal, hotel Riu Funana bola veľmi dobrá. Boli sme spokojní. Spokojnosť bola aj so službami delegátky Janky. Delegátka Janka, veľká úcta k tvojej práci, profesionál na každej úrovni. I keď mala povinnosti aj na ostrove Boa Vista, zabezpečila nám celodenný výlet po ostrove Sal, bola s nami, poskytla nám odborný výklad, nakoľko aj ona sama žije na Kapverdách a pozná život tam, ľudí. Dovolenka v rezorte, atmosféra, personál a všetko, čo k tomu patrí, výborné. Strava úžasná, animátori na profesionálnej úrovni. Ďakujeme za krásne chvíle prežité v rezorte. Tešíme sa o rok, určite iný rezort, ale zážitky tie budu určite super .... ĎAKUJEME.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu