Boa Vista recenzie hotelov (24)

Najnovšie recenzie hotelov

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort recenzie

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

85% Petronela

18.09.2018

Ak hľadáte oddych, nádhernú pláž, výborné jedlo, tak tento zájazd je na to presne určený. Všetko bolo úžasné až na jednu vec... šváby v izbe. Inak by sme to hodnotili ako jednu z najkrajších dovoleniek. Hotel je vzdialený 3 km od letiska. Po príchode nás privítali animátori s welcome drinkom, na recepcii sme obdržali kľúče od izby, batožinu nám priniesli na izbu. Izba - starší nábytok, ale udržiavaný. Posteľ bola veľká. Uteráky nám menili každý deň, obliečky vymenené 1x. V kúpeľni je záchod, bidet, vaňa. Večer sa však objavovali šváby pripomínajúce väčšie mravce. Prichádzali hlavne z balkóna cez škáry, takisto aj z vedľajšej izby. Liezli aj po stene. Pri sťažnosti na recepcii prišiel deratizér, ktorý vystriekal izby, no o 2 dni to bolo znova. Preto treba volať častejšie na recepciu. Bolo to dosť nepríjemné zaspávať s pocitom, že sú v izbe. Pláž - jednoducho nádherná. Dlhé prechádzky, jemný piesok, voda trošku chladnejšia, vlny boli perfektné, vietor fúkal trošku viac, no nevadilo to. Čo nehodnotím pozitívne, je to, že ležadlá na pláži boli obsadzované uterákmi už ráno prevažne Slovákmi a Čechmi. Keď sme prišli prvý deň na pláž približne o 10:00 hod, tak sme sa nemali kam zložiť, pretože všade boli osušky a ľudia boli na raňajkách, no na druhý deň, keď sme chceli ležať, museli sme ísť na pláž skôr. Strava - raňajky, obed, večera... bohatý výber jedál, nikdy nechýbalo, neustále doplňované. Boli sme veľmi spokojní. Čašníci neustále upratovali a starali sa o poriadok. Personál - celkovo hodnotím miestnych ako veľmi milých a pracovitých ľudí. Od kuchárov, čašníkov, záhradníkov, upratovačiek, animátorov... všetci neustále pracovali a starali sa o naše pohodlie.

prečítať si celú recenziu
Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort recenzie

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

93% Zuzana60

09.08.2017

Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, nikto sa nenudí, z letiska za 5 minút, vybavenie hotela vynikajúce, animátori a personál veľmi milí, pláž rozľahlá, nie hlava na hlave, všetky bary dobre zásobené, strava úžasná - raňajky bohaté, ale rovnaký sortiment, obedy a večere vždy rôzny bohatý výber od ovocia, polievky, mäso, ryby, cestoviny.

prečítať si celú recenziu
Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort recenzie

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

100% Mário

11.07.2017

Dovolenka bola nádherná, ubytovanie pekné a strava veľmi dobrá. Počasie skvelé, bazén aj pláž super.

prečítať si celú recenziu
Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort recenzie

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

76% Patrícia

03.07.2017

Pokiaľ sa rozhodnete ísť na Boa Vistu, voľte tento hotel. Úplne postačuje, netreba voliť Iberostar, ktorý je zbytočne o 200 eur drahší, je hneď vedľa tohto, čiže pláž rovnaká a služby v tomto hoteli sú ozaj na dobrej úrovni. Oceňujem najmä výhľad od všadiaľ na more! Raňajky na teraske, pri večeri západ slnka nad morom, no romantika. Príjemne tam pofukuje, takže ani nepocítite veľké horúčavy. Celková dispozícia hotela bola výborná.

prečítať si celú recenziu
Royal Decameron Boa Vista recenzie

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

100% Masenka

13.09.2016

Z letiska do hotela sme prišli asi za 10 min, na recepcii nás poslali hneď na obed a potom sme šli na izbu. Sú to také malé domčeky, ktoré majú dve veľké izby s terasami a samozrejme veľká čistá kúpeľňa, hotel je pre všetky vekové kategórie, ale teda my sme deti so sebou nemali. Krásna pláž a strašne dobrí ľudia. V reštaurácii je vždy si z čoho vybrať, obed je aj na pláži, takže nemusíte chodiť hore dole, aj keď tu už je samozrejme menší výber, ale to vôbec nevadilo. Určite odporúčam, hlavne takým, ktorí si chcú oddýchnuť.

prečítať si celú recenziu
ClubHotel Riu Karamboa recenzie

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

80% Duško

10.09.2016

Hotel pôsobí z diaľky majestátne a zaujímavo. Vzhľadom k tomu, že má už 8 rokov, je vidieť na ňom opotrebovanie a fušerské opravy. Od letiska je to kúsok, a tak s transferom nebol problém. Izby nám dali takmer obratom /za bakšiš/ aj dobrú pozíciu na poschodí. Areál je koncepčne dobre vymyslený a zaujímavý. Trochu mi vadilo ranné obsadzovanie voľných ležadiel, ale to už patrilo k miestnemu koloritu. Animátori boli milí a delegátka tiež. Blízke mestečko Sal Rei sme navštívili, ale poviem, že nič moc včítane blízkeho Slamu.

prečítať si celú recenziu
Royal Decameron Boa Vista recenzie

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

93% Lea

25.07.2016

Hotel je sice starsi, ale vsetky nedostatky sa snazia hned opravit, napriklad kachlicky pri bazene opravoval v noci nejaky pracovnik. Hotel zamerany na francuzskych turistov, ale personal sa snazi aspon par slovami sa prihovorit aj slovensky. Komplex rozsiahly, ale nie preplneny s nadhernou plazou, kde si najdete sukromie. Pozvolny vstup do oceanu, aj ked kvoli vlnam si velmi nezaplavate, ale urcite sa vysantite. Velmi teply ocean, nakolko fuka od Afriky. Vdaka vetru nemusite pouzivat klimu, vsade su sietky na dverach, teplota bola okolo 30 st. Sice obite taniere, ale fantasticke jedlo, dokonca ultra all inclusive, vsetko je dovolene, az na jednu vec - naberat vodu do flias, za co sme sa hanbili, hlavne za ceskych a slovenskych turistov. Francuza som s flaskou stat pri vodach nevidela, ved naco, vsetky napoje, kedykolvek, vsetky druhy kav vratane pressa pri vsetkych baroch su v ramci all inclusive, je dovolene brat si pohare aj na izbu. O dalsej ceskej a slovenskej specialite utekat o pol osmej rano dat si uterak na lezadlo ani nehovorim. Strava fantasticka, vybavenie izieb starsie, ale izba obrovska, dokonca s dvoma terasami, chladnickou, mikrovlnkou a sporakom a to bola normalna izba pre rodiny. Jedine negativum je spoplatnene wifi 8 eur na pol hodiny, ale ked si urobite vylet do Sal Rei (10 eur taxi) v Uniteli vam predaju simkartu aj s 3 G datami za 10 eur a na cely pobyt mate wifi poriesene. Odporucam fakultativny vylet k vraku lode a na pust 30 eur osoba, deti 50% zlava. Jednoducho skvele, urcite odporucam. Ak sa chcete viac zabavat, tak potom na ostrov Sal. Ludia su chudobni, ale velmi mili a nevtieravi.

prečítať si celú recenziu
ClubHotel Riu Karamboa recenzie

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

76% Ján

12.07.2016

Krásny hotel, milý personál, fantastická strava. Príchod - čakanie na kufre z recepcie na izbu cca 1,5 hodiny. Studený oceán, veľké vlny. Oprava 1 najdôležitejšieho? /vodný bar/ bazéna uprostred sezóny - tým veľké prehustenie ležadiel okolo ostatných bazénov. Stereotypné animácie.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Boa Vista

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort recenzie 91%

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Riu Karamboa recenzie 85%

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu