85%
Hodnotenie
85%
Hodnotenie
Kapverdy Kapverdy
 Kapverdy, Boa Vista, Praia Lacacao  Kapverdy, Boa Vista, Praia Lacacao

Riu Touareg recenzie 

Riu Touareg recenzie 

6:30 h
24 °C
24 °C
23 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
1353 €
1353 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 92 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 75 %
Izby 88 %
Strava 90 %
Personál 92 %
85%
Celkové hodnotenie
152 recenzií
Jozef G.
Termín pobytu: Mar 2019 Recenzia pridaná 15.03.2019 Prečítané 270-krát
95 %
Zopakujem si to aj nabudúce. čítať celú recenziu
Cecilia Hurbanková
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 24.05.2018 Prečítané 1445-krát
83 %
Krásny hotel, pláž nádherná, kúpanie obmedzené, nakoľko boli veľké vlny. V bazénoch bola morská voda, takže sme si kúpanie vynahradili tam. Animátori boli výborní, celý deň robili nejaké akcie, stále usmievaví. Strava výborná. Bola to naša jedna z najlepších dovoleniek. čítať celú recenziu
Andula
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 11.09.2017 Prečítané 3461-krát
30 %
hotel celkovo je maximálne 3* čítať celú recenziu
Anonym
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 29.07.2016 Prečítané 4819-krát
97 %
Hotel Riu Touareg je vzdialený od letiska asi 35 minút. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Ubytovaní sme boli hneď pri príchode. V hoteli sa nachádza časť Adults Only a je určený pre hostí starších ako 18 rokov (za príplatok). Za lepšiu izbu peniaze do pasu dávať ani nemusíte. Peniaze vám automaticky vrátia. Musím pochváliť animátorov takýchto sme ešte nikde nemali. Pomôžu vám vo všetkom, čo len potrebujete. čítať celú recenziu
Pavel
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 03.10.2015 Prečítané 1371-krát
90 %
V hoteli Riu Touareg sme strávili dva septembrové týždne a dokonale sme zrelaxovali a načerpali novú energiu. Začiatkom mesiaca sa tu prehnal drvivý hurikán Fred, ale napriek tomu sa všetci zamestnanci hotela snažili o to, aby sme mali najlepšiu dovolenku, akú sme zažili. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 1382-krát
83 %
Hotel dobrý, strava výborná, počasie fajn až na obrovské 3až4metrové vlny počas celého pobytu, takže na kúpanie sme aj s deťmi mohli zabudnúť, autom z požičovne sme sa chodili kúpať na inú čast ostrova a v bazénoch voda 1až 1, 20m hĺbka, nič na plávanie atď. čítať celú recenziu
Darius Vician
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 18.08.2015 Prečítané 1427-krát
60 %
Hotel na prvý pohľad čistý, pokiaľ sme na izbe neobjavili šváby a plesnivé steny. Personál milý, kúpanie neodporúčam, nakoľko bola 12 dní červená vlajka, pláž krásna, strava bola výborná, areál hotela pekný a čistý. Bazény skôr pre deti, občas sa stane, že Vám do taniera skončí mačka. čítať celú recenziu
Nikola
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 31.07.2015 Prečítané 1317-krát
97 %
Dovolenka bola tip top, nikde skoro nič, ticho kľud, hotel krásny, čistý, jedlo perfektné každý sa mal z čoho vybrať, nemali sme žiadne výhrady, personál bol veľmi ochotný úslužný, milý, program bol perfektný či už cez deň, alebo večer, myslím, že tam bolo z čoho vyberať, čo sa týka kúpania, my sme boli stále na pláži, osobne nejdem na dovolenku strávenú pri bazéne, čiže som neriešila či je plné alebo nie, samozrejme plážový servis bol, čo sa týka vĺn mali sme po celý pobyt červenú vlajku, no vôbec nám to nevadilo, vždy sme sa za vlny dostali a okúpali ( len posledný deň nie ) čiže vôbec nič strašné si myslím, aj keď nie asi vhodné pre maličké detičky, neskutočná energia tam išla z ľudí. :) Čo sa týka výletov, spravili sme okruhy sever, juh a východ a hlavné mesto boli zaujímave, až na pár detailov, že v žraločej zátoke žraloky neboli :), zato na juhu nádherné pláže :), my sme si dovolenku užili a vrátila by som sa tam hneď. :) čítať celú recenziu
Zdena Krajná
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 11.07.2015 Prečítané 919-krát
93 %
Strava vynikajúca, pláž nádherná. Hotel, bazény, pláž, verejné wc čisté a luxusné. Celkový dojem výborný. Nevýhoda, že okolo hotela skapal pes. Aj tak odporúčam. Animátori sú milí, ochotní, čierni, bieli a veľmi zábavní. Pripojenie na wifi v Loby bare. čítať celú recenziu
1zuzulka11
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 11.09.2014 Prečítané 2958-krát
93 %
Tejto dovolenke a dovolenkovej destinácii nie je čo vytknúť, iba ak... :) Podľa môjho názoru sa vždy nájdu nejaké tie chybičky krásy a už je iba na nás, či si nimi necháme pokaziť celý dojem alebo nie! Tak napr. - na letisko sme prileteli my (SVK) a hneď za nami lietadlo z Nemecka a my sme museli utvoriť koridor a pustiť všetkých Nemcov, aby sa vybavili pred nami :), ale nad tým sa dá už iba usmiať. Nedá mi sa nevyjadriť k tej strašnej "trezorovej mafii" tak to je tiež veľmi úsmevné, keď sme sa na hoteli na to pýtali, tak boli iba tie 3 prípady, čo sú nižšie spomínané a iba Slováci. Tak buď zle zavreli trezor (lebo keď sa zamyká, treba ho trošku pridržať, aj mne sa stalo, že som ho nechala otvorený ani som o tom nevedela) alebo si vynaliezavý Slováci mysleli, že keď nahlásia, že im zmizlo z trezoru 300 EUR príde šéfko hotela spíše zápisnicu a z vrecka im ich vycashuje :D (to je také slovenské)! čítať celú recenziu
okradnutá
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 28.08.2014 Prečítané 2699-krát
80 %
Vyzeralo to na najlepšiu dovolenku, kým nám nezmizlo 100 EUR z uzamknutého trezoru. Zistíte to tak, že trezor neakceptuje Váš kód. Chlapík z recepcie otvorí trezor univerzálnym elektronickým kľúčom a Vy zistíte, že Vám chýbajú peniaze. Nikdy nevezmú mobil, tablet ani celú sumu. Šéf hotela Mr. Raul sa tvári, že nechápe ako sa to mohlo stať, dá vám potvrdenie, že ste nahlásili krádež a údajne vypočuje upratovačku a kontrolórku upratovačky, ale to je všetko. Hotel nemá údajne povinnosť Vám uhradiť škodu, ak Vám zmiznú peniaze z neporušeného trezora, len keby ho niekto rozbil. Čo oni presne vedia, preto to robia takto už dlhšie. Delegát je pozitívny moment dovolenky, vystavil nám potvrdenie a zabezpečil nám delegáta, kt. vedel po portugalsky a prekladal nám do angličtiny, keď sme udalosť nahlasovali na polícii v hlavnom meste. Policajti totiž vedia len po portugalsky. Tam tvrdili, že je to 3 prípad krádeže z trezoru z tohto hotela tejto sezóny nahlásený na polícii. Z toho dva sú od klientov CK. Myslím si, že je hanbou, ak občanovi EU vykradnú trezor v 5 hviezdičkovom hoteli svetoznámej siete RIU! neverili sme keď sme pred dovolenkou čítali dve recenzie o krádeží peňazí z trezoru, ale na vlastnej koži sme sa presvedčili, že je to pravda. Ako píše iný zákazník je to dobre organizovaná mafia, v ktorej určite ide aj vedenie hotela, len sa im to nedá dokázať. Keby im vedel niekto z budúcich zákazníkov nastaviť fotopascu, alebo iný zlepšovák, mohlo by to možno pomôcť usvedčiť páchateľov. CK by sa mala zamyslieť nad zrušením zmluvy s týmto hotelom! čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 1978-krát
97 %
Dosli sme na malinke letisko, nasaldi do "autobusu" a uz sa viezli cez nicotu plnu kamenov a stracajucich sa cesticiek, az zrazu prisiel raj, nadherny obrovky hotel, plny usmievavych cernochov s hlavnym heslom "no stress". Najuzasnejsia dovolenka, aku som zazila a to mam co to pobehane. Nevidim jedine negativum. Od rana do vecera clovek oddychuje, zabava sa, papa, kupe sa, cita a pije :D, hned by som sa tam vratila. :) čítať celú recenziu
Heno
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 11.08.2014 Prečítané 2203-krát
73 %
Rezort a hotel na skvelej urovni az na pokazeny koniec dovolenky 4 dni pred ochodom kde nam 2krat za den odcudzili hotovost. hoteli funguje velmi dobra skupina ktora je urcite viac clenna a vlastni odcipovavacie cipy treozrov, po ulozeni vsetkych cennosti ( na pokyn letakov z cestovky a samozrejme aj hotela )myslite ze cennosti su v bezpeci ale pritom su psychologicky ukladane na jedno miesto kde prichadza po postupnych davkach k odcuzovaniu hotovosti. Prvy krat trezor zablokovany a po otvoreni servisakom zistene chyjucich 50€ + druhy krat hotovost prepocitana a ulozena opät do trezora a po prichode na izbu trezor zablokovany - po odblokovani chybajuca hotovost 250€- vedenie hotela sam pan riaditel sa este problemom nestretol nakolko z nasej partie z jedneho zajazdu zmizli 50€ sumy trom partiam. Dve s toho nechceli robit uzaver ale 50 a 300 € je rozdiel. Sam pan riaditel nevedel vysvetlit ako je to mozne a nevedel ani privolat policiu ktora v meste ze vraj ma len jedneho policajta a ten na hotel pre takuto banalitu neprichadza. Po vycestovani na vlastne naklady 30€ na miestnu policiu do mesta Sal Rej som zistil ze tam nie je jeden ale šest az sedem policajtov a maju k dispozicii motorky a auta na prijazd na hotel . Tak ze na zaver DAJTE VELKY POZOR NA CENNOSTI A HOTOVOST A NIKDY ICH NEDAVJTE DO TREZORA! čítať celú recenziu
Lukáš
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 01.08.2014 Prečítané 1508-krát
83 %
Rezort, izba, plaze nadherne, personal super, trošku viac tam pofukuje, ale to nie je az tak citit, ak vyjde slnko. Ak mate radi pekne zlatiste plaze a pokoj pri nich, urcite odporucam. Ak človek ide s partiou, tak si myslim, ze celkom fajn dovolenka. Je to taka oaza v strede ničoho. :) čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.07.2014 Prečítané 1481-krát
90 %
Hotel celkovo je krásny, tvorí akoby malé mestečko uprostred ničoho. Je krásny, hlavne je všetko upravené a čisté. Jediné mínus je cesta - let trval 8 hodín, vrátane doplnenia paliva na Fuerteventure (Kanárske ostrovy). Hotel je vhodný pre každú vekovú kategóriu, je dostatočne veľký i pláž, takže nevnímate ani prejavy detičiek. Transfer z letiska trval cca 20 minút, ubytovaní sme boli okamžite. Komplex má celkovo tri veľké bazény, jednu vírivku, 4 tematické reštaurácie, množstvo barov. Všetko čisté, upravené. Personál bol milý, úslužný a nevtieravý. Určite odporúčame. čítať celú recenziu
zuzus
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 25.07.2014 Prečítané 1561-krát
100 %
Uuuuzasne miesto, nadherny hotel, perfektne sluzby, aktivity cely den pre deti aj dospelych, kazdy vecer perfektny program - najprv detska mini disco, potom tematicky program pre vsetkych, neskor karaoke a diskoteka pre dospelych. Jedine, na co sa mozem "stazovat" :o), je strava. Bola taka perfektna, ze sme prisli vsetci asi o 5 kil tazsi domov :o), 100% odporucam aj pre rodiny s detmi, akurat let trva cca 7 hodin aj s dotankovanim na Kanaroch. S malymi detmi sa treba na to pripravit. čítať celú recenziu
Valentína
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 24.07.2014 Prečítané 1124-krát
90 %
Tento hotel môžem len všetkým odporučiť. Aj tí, veľmi nároční, tam budú určite spokojní. Veľké množstvo a druhov jedál, milí personál, izby, všetko bolo super. Oceán nádherný tyrkysový, pláže nádherne biele - nádherný pohľad. Jediné nevýhody obrovské vlny. Kúpať sa tam dá jedine v januári (celý jún, júl, august, september - červená zástava - ale na to v CK neupozornia! Vrámci výletov sme sa chodili kúpať v blízkosti iného hotela a za hotelom nebolo nič, žiaden nočný život vonku. No napriek tomu je to môj nezabudnuteľný zážitok. :) čítať celú recenziu
JAN MARTISKO
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 07.07.2014 Prečítané 3040-krát
73 %
Bohuzial, po problemoch z trezorom sme ho mali na treti den vykradnuty. Na recepci sa nam smiali do oci. Delegat cestovky nas upozornil, ze policia je len v hlavnom meste a rozprava len po portugalsky, ze nemame sancu a naznacil, ze sa mu to nepozdava, nechcel si robit problemy. Inak celkom pekne, ale nie viac ako za 1000E. čítať celú recenziu
Majka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 23.05.2014 Prečítané 2715-krát
90 %
Tak tento hotel môžem všetkým len odporučiť. Myslím, že aj tí veľmi nároční tam budu spokojní. Neuveriteľná strava, skvelí ľudia, personál, izby, všetko bolo super. A na ten oceán by som sa dokázala pozerať stále. Moc si tam človek nezapláva, vlny sú obrovské, ale je to nezabudnuteľný zážitok vidieť to. A tiež doporučujem výlet na štvorkolkách na pláž Santa Maria, cestou sme videli ten skutočný život na ostrove, oplatí sa. Jediné mínus bola dĺžka letu s medzipristátim na Kanárskych ostrovoch, ani nie dĺžka letu, ale lietadlo, myslím že na takúto dlhšiu trasu by mohli lietať pohodlnejšie a väčšie lietadlá. Ale inak všetko super, hotel môžem len doporučiť. čítať celú recenziu
sima
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 06.10.2013 Prečítané 3630-krát
100 %
Vsetko bolo super netreba ani po jednom pisat, jedine co sme mali v nasom turnuse "smolu" bola po cely pobyt cervena zastava, ktora platila pre vstup do oceanu pre vysoke vlny, ale s obozretnostou pri pobrezi sme sa vyblaznili a hadzanie chlapov do vln, bol zazitok aj pre nas na brehu čítať celú recenziu