83%
Hodnotenie
83%
Hodnotenie
Kapverdy Kapverdy
 Kapverdy, Boa Vista, Praia de Chaves  Kapverdy, Boa Vista, Praia de Chaves

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort recenzie 

Royal Horizon Boa Vista Hotel & Resort recenzie 

6:30 h
27 °C
27 °C
25 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
838 €
838 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 85 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 75 %
Izby 82 %
Strava 88 %
Personál 85 %
83%
Celkové hodnotenie
94 recenzií
Natali
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 01.08.2019 Prečítané 0-krát
85 %
Dovolenku na Kapverdách hodnotím na 9/10. :) Izba super, len som asi čakala viac kvôli hviezdam. Strava výborná! Bolo tam všetko od výmyslu sveta. Každý deň iný animátorsky program. Pláž tiež veľmi pekná (vôbec nebola preplnená), more čisté, ale trošku väčšie vlny, no nevadilo to. Na výlety sa odporúčam odviezť taxíkom do mesta (10€ z hotela), kde si viete zaobstarať štvorkolky (80€/2os. na 4hod.) a viete tak obehať celý ostrov na štvorkolkách. Treba určite pozrieť: vrak lode Santa Maria, púšť Viana, Santa Monica beach, obehajte si celé mesto (ceny v obchodoch sa dajú zjednávať), určite nekupujte predražené suveníry na hoteli. Určite sa na Kapverdy ešte raz vrátime. :) čítať celú recenziu
Petronela
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 18.09.2018 Prečítané 1664-krát
85 %
Ak hľadáte oddych, nádhernú pláž, výborné jedlo, tak tento zájazd je na to presne určený. Všetko bolo úžasné až na jednu vec... šváby v izbe. Inak by sme to hodnotili ako jednu z najkrajších dovoleniek. Hotel je vzdialený 3 km od letiska. Po príchode nás privítali animátori s welcome drinkom, na recepcii sme obdržali kľúče od izby, batožinu nám priniesli na izbu. Izba - starší nábytok, ale udržiavaný. Posteľ bola veľká. Uteráky nám menili každý deň, obliečky vymenené 1x. V kúpeľni je záchod, bidet, vaňa. Večer sa však objavovali šváby pripomínajúce väčšie mravce. Prichádzali hlavne z balkóna cez škáry, takisto aj z vedľajšej izby. Liezli aj po stene. Pri sťažnosti na recepcii prišiel deratizér, ktorý vystriekal izby, no o 2 dni to bolo znova. Preto treba volať častejšie na recepciu. Bolo to dosť nepríjemné zaspávať s pocitom, že sú v izbe. Pláž - jednoducho nádherná. Dlhé prechádzky, jemný piesok, voda trošku chladnejšia, vlny boli perfektné, vietor fúkal trošku viac, no nevadilo to. Čo nehodnotím pozitívne, je to, že ležadlá na pláži boli obsadzované uterákmi už ráno prevažne Slovákmi a Čechmi. Keď sme prišli prvý deň na pláž približne o 10:00 hod, tak sme sa nemali kam zložiť, pretože všade boli osušky a ľudia boli na raňajkách, no na druhý deň, keď sme chceli ležať, museli sme ísť na pláž skôr. Strava - raňajky, obed, večera... bohatý výber jedál, nikdy nechýbalo, neustále doplňované. Boli sme veľmi spokojní. Čašníci neustále upratovali a starali sa o poriadok. Personál - celkovo hodnotím miestnych ako veľmi milých a pracovitých ľudí. Od kuchárov, čašníkov, záhradníkov, upratovačiek, animátorov... všetci neustále pracovali a starali sa o naše pohodlie. čítať celú recenziu
ján b.
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 22.07.2018 Prečítané 856-krát
87 %
Hotel je od letiska vzdialeny cca 5 min. Izby uz prichystane na meno. Vsetko fungovalo ako malo. Do mesta Sal Rei asi 15 min. autom. Areal je rozsiahly, ale aj pri plnom obsadeni si najdete svoje miesto na oddych. Voda sa capuje do plastovych flias v jedalni alebo v baroch. Dostanete len jednu flasku po prichode. čítať celú recenziu
marcel adame
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 29.09.2017 Prečítané 1431-krát
83 %
Hotel - vlastna ochranka pri vstupe do arealu, hotelove apartmany - domceky v rozsiahlej zahrade inac perfektne udrziavanej, internet za poplatok, transfer z letiska za 7 minut, prijemny personal, prijemna sprievodkyna Zdenka, zlaty to clovek, hotelova plaz piesocnata, pozvolny vstup do mora, ziadna tlacenica, bazeny so slanou vodou, podotykam denne kazde rano cistena. Strava - to bol top, tam bolo vsetko, sice sa ten all inclusive opakoval denne, ale tam bolo tolko jedal, ze vam to mohlo byt jedno. Fakultativne vylety??? Teraz citajte... nieco uzasne prekrasne, take plaze mozete vidiet len v reklame a na Boa Viste. čítať celú recenziu
Zuzana60
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 09.08.2017 Prečítané 4898-krát
93 %
Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, nikto sa nenudí, z letiska za 5 minút, vybavenie hotela vynikajúce, animátori a personál veľmi milí, pláž rozľahlá, nie hlava na hlave, všetky bary dobre zásobené, strava úžasná - raňajky bohaté, ale rovnaký sortiment, obedy a večere vždy rôzny bohatý výber od ovocia, polievky, mäso, ryby, cestoviny. čítať celú recenziu
Mário
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 11.07.2017 Prečítané 1768-krát
100 %
Dovolenka bola nádherná, ubytovanie pekné a strava veľmi dobrá. Počasie skvelé, bazén aj pláž super. čítať celú recenziu
Patrícia
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 03.07.2017 Prečítané 2504-krát
77 %
Pokiaľ sa rozhodnete ísť na Boa Vistu, voľte tento hotel. Úplne postačuje, netreba voliť Iberostar, ktorý je zbytočne o 200 eur drahší, je hneď vedľa tohto, čiže pláž rovnaká a služby v tomto hoteli sú ozaj na dobrej úrovni. Oceňujem najmä výhľad od všadiaľ na more! Raňajky na teraske, pri večeri západ slnka nad morom, no romantika. Príjemne tam pofukuje, takže ani nepocítite veľké horúčavy. Celková dispozícia hotela bola výborná. čítať celú recenziu
Masenka
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 13.09.2016 Prečítané 4602-krát
100 %
Z letiska do hotela sme prišli asi za 10 min, na recepcii nás poslali hneď na obed a potom sme šli na izbu. Sú to také malé domčeky, ktoré majú dve veľké izby s terasami a samozrejme veľká čistá kúpeľňa, hotel je pre všetky vekové kategórie, ale teda my sme deti so sebou nemali. Krásna pláž a strašne dobrí ľudia. V reštaurácii je vždy si z čoho vybrať, obed je aj na pláži, takže nemusíte chodiť hore dole, aj keď tu už je samozrejme menší výber, ale to vôbec nevadilo. Určite odporúčam, hlavne takým, ktorí si chcú oddýchnuť. čítať celú recenziu
Lea
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 25.07.2016 Prečítané 1145-krát
93 %
Hotel je sice starsi, ale vsetky nedostatky sa snazia hned opravit, napriklad kachlicky pri bazene opravoval v noci nejaky pracovnik. Hotel zamerany na francuzskych turistov, ale personal sa snazi aspon par slovami sa prihovorit aj slovensky. Komplex rozsiahly, ale nie preplneny s nadhernou plazou, kde si najdete sukromie. Pozvolny vstup do oceanu, aj ked kvoli vlnam si velmi nezaplavate, ale urcite sa vysantite. Velmi teply ocean, nakolko fuka od Afriky. Vdaka vetru nemusite pouzivat klimu, vsade su sietky na dverach, teplota bola okolo 30 st. Sice obite taniere, ale fantasticke jedlo, dokonca ultra all inclusive, vsetko je dovolene, az na jednu vec - naberat vodu do flias, za co sme sa hanbili, hlavne za ceskych a slovenskych turistov. Francuza som s flaskou stat pri vodach nevidela, ved naco, vsetky napoje, kedykolvek, vsetky druhy kav vratane pressa pri vsetkych baroch su v ramci all inclusive, je dovolene brat si pohare aj na izbu. O dalsej ceskej a slovenskej specialite utekat o pol osmej rano dat si uterak na lezadlo ani nehovorim. Strava fantasticka, vybavenie izieb starsie, ale izba obrovska, dokonca s dvoma terasami, chladnickou, mikrovlnkou a sporakom a to bola normalna izba pre rodiny. Jedine negativum je spoplatnene wifi 8 eur na pol hodiny, ale ked si urobite vylet do Sal Rei (10 eur taxi) v Uniteli vam predaju simkartu aj s 3 G datami za 10 eur a na cely pobyt mate wifi poriesene. Odporucam fakultativny vylet k vraku lode a na pust 30 eur osoba, deti 50% zlava. Jednoducho skvele, urcite odporucam. Ak sa chcete viac zabavat, tak potom na ostrov Sal. Ludia su chudobni, ale velmi mili a nevtieravi. čítať celú recenziu
pokazená skrutka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 02.07.2015 Prečítané 2591-krát
87 %
Dovolenka na ostrove Boa Vista odporúčam pre ľudí, ktorí si chcú oddýchnuť v kľudnom tichom a nikým nerušenom prostredí. Hotel je rozsiahli skladá sa z hlavnej budovy (recepcia, dva bary, jedáleň - odvšadiaľ výhľad na oceán)a apartmánov roztiahnutých po oboch stranách hl. budovy. V podstate hotel zodpovedá obrázkom (vyššie) až na fotku č. 7- (nejaká fotomontáž). Dosť nás prekvapilo, na tom, že bol hotel plne obsadený, bolo všade prázdno (na pláži, okolo bazéna, v baroch ste sa nemuseli vôbec tlačiť voľné ležadlá počas celého dňa), zrejme sa počas dňa ľudia rozpŕchli niekam do okolia. Obsadenosť hotela bola vidieť večer. čítať celú recenziu
Soňa
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 25.06.2014 Prečítané 4009-krát
93 %
Perfektné miesto na odpočinok, veľký kľud a super služby pri nádhernej pláži s tyrkysovým, miestami divokým morom. Veľká spokojnosť, veľmi doporučujem, fantastická dovolenka za výbornú cenu. Určite sa sem plánujeme vrátiť, jednoducho raj na zemi. čítať celú recenziu