85%
Hodnotenie
85%
Hodnotenie
Kapverdy Kapverdy
 Kapverdy, Boa Vista, Praia de Chaves  Kapverdy, Boa Vista, Praia de Chaves

Iberostar Boa Vista recenzie 

Iberostar Boa Vista recenzie 

6:30 h
30 °C
30 °C
23 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
853 €
853 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 90 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 77 %
Izby 82 %
Strava 88 %
Personál 92 %
85%
Celkové hodnotenie
223 recenzií
Adrián Š.
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 01.10.2019 Prečítané 0-krát
90 %
S priateľkou sme boli veľmi spokojní. Prežili sme tu krásne chvíle. Jediné, čo by som vytkol, bol enormný výskyt múch v okolí reštaurácie a to bolo trošku otravné. A napriek tomu, že v reštaurácii bol naozaj obrovský výber jedál, pridal by som trošku viac mäsa. Ale to je zase 100 ľudí 100 chutí. V každom prípade sme prežili krásnu dovolenku s veľmi ochotným a príjemným personálom, vynikajúcimi službami a určite ju môžme len odporučiť. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 23.08.2018 Prečítané 1410-krát
90 %
Transfer do hotela trval cca 10 min. Hotel vhodný aj pre deti, animácie pri bazéne boli každý deň. Ubytovaní sme boli ihneď. Wifi na izbe nebola, len na recepcii a na pláži. V noci sme mali vždy zapnutú klimatizáciu, nakoľko tam bolo vlhko a zavlažovali recyklovanou vodou, ktorá smrdela, ale po dvoch dňoch to už ani nevnímate. Na budúci rok sa tam opäť vrátime. čítať celú recenziu
Nadka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 01.08.2018 Prečítané 1229-krát
100 %
Pre nas s manzelom najlepsia dovolenka, aku sme absolvovali. Nic nam nechybalo, personal bol ustretovy, hotel cisty, strava vynikajuca. Rovnako aj vylety. Vrelo tento hotel odporucam aj ostatnym. Hotel sa nachadza nedaleko letiska cca 7 minut autom. Nakupne moznosti priamo v hoteli, ale radsej sme nakupili v meste pocas jedneho z vyletov. Program pre deti aj dospelych a vybavenie hotela je vynikajuce. Vyskusali sme aj SPA a uzili sme si sukromie. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 03.08.2017 Prečítané 4239-krát
100 %
Skutočná krása. Hotel krásny, čistý. Izby priestranné, moderné a čisté. Bazén veľký a s teplučkou vodou. Strava skvelá, veľký výber, bolo tam všetkého až moc. Personál veľmi ochotný, starostlivý, milý a super animátori. Pláž najkrajšia, biely piesok, Atlantik teplučký a hl. hotel Iberostar je na záveternej strane, čiže tam neboli až také vlny a dalo sa kúpať stále. Voda čistučká. Výlety na jednotku, oplatia sa. Dovolenka super. čítať celú recenziu
Karolína Huttová
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 10.07.2017 Prečítané 1458-krát
100 %
Hotel super, personál úplne milý, stravovanie priam neskutočné a pláž spolu s prostredím dokonalá. Naozaj NO STRESS ON BOA VISTA. Vrelo odporúčam každému, kto si chce naozaj oddýchnuť a nemá rád preplnené pláže a hotely. Výlety sú taktiež možné - odporúčam korytnačky. :) čítať celú recenziu
dovolenka
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 17.09.2016 Prečítané 2992-krát
75 %
Reštaurácia, loby bar a recepcia bez klimatizácie, všade muchy, na stoloch, na tanieroch, na jedle - odporné!!!! Wifi nefunkčná 5 dní zo siedmych. Ostatné priemerné ..no stres!!!! čítať celú recenziu
Emily
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 04.10.2015 Prečítané 2167-krát
93 %
Celý areál hotela je veľmi pekný, recepcia úslužná a promptná, signál na internet najlepší blízko recepcie, vedľa je bar s výbornou kávou. V hotelových baroch môžte požiadať aj o sekt, nemajú ho vyložený, ale na požiadanie vám ho nalejú :-), obsluha bola aj pri bazénoch, od nápojov cez zmrzlinu aj drinky, prinesú vám to k ležadlu. čítať celú recenziu
Sona
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 02.10.2015 Prečítané 1349-krát
100 %
Hotel s príjemnými záhradami, peknými izbami, s možnosťou priplatiť si bývanie v malých "domčekoch", s krásnou nekonečnou plážou, 10 min od letiska/nie je to rušivé/, dva bazény, ochotným personálom, perfektní animátori, neviem posúdiť vhodnosť dovolenky pre deti. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia