Recenzie hotelov - Praia das Dunas - Rabil (0)

Najnovšie recenzie hotelov

Riu Karamboa recenzie

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia das Dunas - Rabil

100% Juraj B.

31.01.2019

Priestranna izba s oddelenou spalnou a balkonom. All inclusive stravovanie v hlavnej a troch tematickych restauraciach. Spa / Wellness a Gym v cene. Velmi prijemny a priatelsky personal.

prečítať si celú recenziu
Riu Karamboa recenzie

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia das Dunas - Rabil

80% Ivana

24.07.2018

Hotel je situovaný neďaleko letiska (cca 5 minút autobusom). Je starší, v tradičnom africkom štýle, ale relatívne čistý a príjemný. Personál nás hneď po prílete vítal džúsovým prípitkom, všetci boli milí a priateľskí. Prvý dojem bol veľmi dobrý. Ubytovali nás okamžite.

prečítať si celú recenziu
ClubHotel Riu Karamboa recenzie

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia das Dunas - Rabil

80% Duško

10.09.2016

Hotel pôsobí z diaľky majestátne a zaujímavo. Vzhľadom k tomu, že má už 8 rokov, je vidieť na ňom opotrebovanie a fušerské opravy. Od letiska je to kúsok, a tak s transferom nebol problém. Izby nám dali takmer obratom /za bakšiš/ aj dobrú pozíciu na poschodí. Areál je koncepčne dobre vymyslený a zaujímavý. Trochu mi vadilo ranné obsadzovanie voľných ležadiel, ale to už patrilo k miestnemu koloritu. Animátori boli milí a delegátka tiež. Blízke mestečko Sal Rei sme navštívili, ale poviem, že nič moc včítane blízkeho Slamu.

prečítať si celú recenziu
ClubHotel Riu Karamboa recenzie

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia das Dunas - Rabil

76% Ján

12.07.2016

Krásny hotel, milý personál, fantastická strava. Príchod - čakanie na kufre z recepcie na izbu cca 1,5 hodiny. Studený oceán, veľké vlny. Oprava 1 najdôležitejšieho? /vodný bar/ bazéna uprostred sezóny - tým veľké prehustenie ležadiel okolo ostatných bazénov. Stereotypné animácie.

prečítať si celú recenziu
ClubHotel Riu Karamboa recenzie

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia das Dunas - Rabil

90% Maria

13.01.2016

Hotel sa nachadza naozaj len par minut od letiska, co znamena ziaden dlhy transfer (po 8 hodinách sedenia v lietadle viac ako potesujuce). Napriek tomu hluk lietadiel minimalny az ziadny. Hotel je naozaj krasny, vyzera, akoby bol postaveny z piesku. Areal je naozaj velky a chvilku to trva, kym prejdete z jednej strany na druhu. Uprimne sme boli velmi radi, ze sme pri check-ine dostali aj mapku, co sa kde nachadza, inak by sme bludili. Ocean krasny a cisty. Strava super, personal tiez. Chvilu po nastahovani do izieb nam priniesli aj vychladenu flasu sampanskeho na privitanie, co nas milo prekvapilo.

prečítať si celú recenziu
ClubHotel Riu Karamboa recenzie

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia das Dunas - Rabil

96% Alenak

02.11.2015

Hotel bol fantastický. Leží neďaleko letiska, čiže transfer je minimálny. Hlučnosti sa však netreba báť, veľa lietadiel nelieta. Čistota hotela, servis je na veľmi vysokej úrovni. Kuchyňa uspokojí aj najnáročnejších gurmánov. Okolie hotela je udržiavané a napriek tomu, že majú nedostatok vody, rastú tam banánovníky, kokosovníky či ďatlové palmy.

prečítať si celú recenziu
ClubHotel Riu Karamboa recenzie

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia das Dunas - Rabil

86% Palo

30.09.2015

Krásny hotel, veľké a čisté izby, výborná strava, vždy voľne a čisté stoly, nádherná pláž a more, voda cez deň okolo 28 st a nemali sme vlny, kým na južnej časti ostrova boli 3 metrovej, ak máte malé deti, tak určite sem, len animácie nie sú v slovenčine, inak bohatý večerný program. Chceli sme pôvodne Tuareg, ale nakoniec sme boli radi, že sme tu, lebo v Tuaregu by sme s malou do mora nešli pre veľké vlny. Ideálne na dobitie bateriek pre tých, čo hľadajú relax a radi sa nechajú rozmaznávať.

prečítať si celú recenziu
ClubHotel Riu Karamboa recenzie

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia das Dunas - Rabil

83% Viera

29.09.2015

Maximálna spokojnosť, jedna z TOP dovoleniek. Kategorizácia hotela zodpovedá 5 hviezdičkám, všetko perfektne zorganizované. Komplex hotela pomerne rozsiahly, ale všetko je prakticky rozmiestnené. Personál veľmi milý, pozorný, usmievavý, stále sa zdravili. Heslo ostrova NO STRESS funguje všade. Určite doporučujem navštíviť.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Praia das Dunas - Rabil

Riu Karamboa recenzie 85%

Riu Karamboa

Kapverdy - Boa Vista - Praia das Dunas - Rabil

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál94%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie