Sal recenzie hotelov (49)

Najnovšie recenzie hotelov

Oasis Belorizonte recenzie

Oasis Belorizonte

Kapverdy - Sal - Santa Maria

+
76% Alenka

15.09.2019

Bungalov bol nie moc cisty, kupelna zajdena, spina a plesen, druhy den nam vymenili za lepsi, no svaby budu vsade. Nabytok a postele su stare, postele vylezane. Resturacie su ciste, len niekedy v baroch si nemate kde sadnut. Druhykrat by sme sa uz do tohto hotela nevratili.

prečítať si celú recenziu
Oasis Belorizonte recenzie

Oasis Belorizonte

Kapverdy - Sal - Santa Maria

+
0% Alenka

15.09.2019

Bungalovy su niektore spinave s plesnou, svaby su tiez nie zriedkave. Strava super. Personal ochotny, prostredie dobre, ocean nadherny.

prečítať si celú recenziu
Riu Palace Cabo Verde recenzie

Riu Palace Cabo Verde

Kapverdy - Sal - Santa Maria

100% Mária

03.10.2018

Podľa delegátov a tiež turistov je to najžiadanejší hotel na ostrove Sal s vynikajúcou stravou, krásnym areálom plným paliem a najkrajšími nekonečnými plážami ako z Karibiku. Určite nečítajte staré recenzie, hotel prešiel rekonštrukciou, je moderne zariadený. Odporúčam izby v prízemí s 2,5 m dlhým sprchovým kútom. :-) Všade je neskutočne čisto, personál sa vzorne o všetko stará, je usmievavý, úslužný, váži si hosťa. Okrem úchvatnej vstupnej haly s fontánou Vás osloví vybavenosť hotela, možnosti večerných profesionálnych programov, 4 reštaurácie, 6 barov, bazénový komplex, detský svet, wellness atď. Boli sme už v minulosti na ostrove Boa Vista, tiež vo fantastickom hoteli Riu Touareg, ale na tomto ostrove veľmi fúkalo a v 5 m vlnách sa kúpať nedalo. Budeme sa tešiť, že sa budúci rok vrátime na Sal a jedine do tohto hotela. Hostia odchádzajúci z Oasis Atlantico trpeli žalúdočnými problémami. Veľkým sklamaním pre nás bolo vidieť umelo vytvorenú pláž pred Melia Llana, za ktorou sa tu veru neoplatí letieť.

prečítať si celú recenziu
Oasis Belorizonte recenzie

Oasis Belorizonte

Kapverdy - Sal - Santa Maria

+
90% Katka

04.09.2018

Dovolenka na Kapverdách splnila naše očakávania. Strávili sme 12 úžasných dní v hoteli Belorizonte. Čistota v hoteli bola na prvom mieste, všetko vždy upratané. Personál milý a usmiaty. Ubytovaní sme boli v bungalove za príplatok. Okrem toho, že dvere moc netesnili :D, sme boli s ubytovaním spokojní. Nečakajte však nič nóbl. Strava bola taktiež super, veľký výber a jedlo bolo dochutené ako u nás. Oceán bol úžasný, teplý, vlny niekedy dosť veľké, ale kúpať sa dalo každý deň. Určite by sme sa ešte raz radi vrátili na toto úžasné miesto.

prečítať si celú recenziu
Oasis Belorizonte recenzie

Oasis Belorizonte

Kapverdy - Sal - Santa Maria

+
80% Milica

06.08.2018

Ostrov Sal a tento rezort splnil naše očakávania. Vybrali sme si ubytovanie v bungalove za príplatok. Odporúčam najmä pre rodinu s deťmi - mango klub. V celom rezorte bolo čisto a vždy upratané. Strava bola pestrá, každý si našiel. Je samozrejmé, že hlavný pokrm sú ryby. Ja osobne rybu nezjem, ale vždy som si niečo našla. K jedlu okrem hlavných chodov boli aj snack počas dňa. Personál bol vždy milý, usmiaty od ucha k uchu. Na pláži ležadlá bez poplatku, ale je pravidlo, kto prvý príde, ten má lepší výhľad. Treba sa pripraviť na psiu spoločnosť, ale nie sú otravní, len otvoríš oči a pri ležadle máš spoločnosť. Pláž je verejná, tak sa treba pripraviť na spoločnosť predajcov a ich obľúbenú vetu: Hello my friend. Určite treba navštíviť mólo, kde okrem nedele je rybí trh. Pokiaľ máte slabšie žalúdky, tak radšej nie. :D Počas dovolenky sme išli na 3 výlety - Okruh Sal, výlet džípmi a korytnačky. Mali sme šťastie na žralokov aj korytnačku. Počas výletov Vás sprevádza delegát. Všade je množstvo ponúk na výlety, zvolili sme si cez cestovku a neľutujeme, mali sme skvelú delegátku Irenku. V meste je to už troška horšie, tam je viac špiny a veľa teraz prerábajú a stavajú. Kam sa pohnete, počujete No Stress a hellou my friend... ale na to sme boli upozornení na stretnutí po prílete. Ale bolo to zábavne. Všetci majú rodinu všade a za účelom, aby ťa dostali do svojho obchodu, prejdú pol mesta za tebou :D, zato originál Kapverďania sedia zašití v obchodíku, oči sklopené a dúfajú, že tvoje nohy nezamieria do jeho obchodíku. V rámci hotela je spoplatnené wifi. Tu sme vôbec nevyužili. V meste sme si kúpili dátovú kartu 3GB - celkovo sme zaplatili 11€ a vydržala nám celý pobyt. Bez problémov sa dal urobiť hot spot. Na čo by som upozornila, je treba si zobrať určite repelent - mňa našiel asi každý kapverdský komár, na žalúdočné - hylak určite nezaberá (môžu nastať problémy, za ktoré rezort ani kuchyňa nezodpovedá). Na ostrove je voda, ktorú naše žalúdky nemusia, takže niektorí dovolenkári mali problém. Lekár im odporučil zamerať sa na tepelne upravenú stravu. Balená voda je stále k dispozícii v každom bare a na recepcii. V cestovke nám povedali, že let bude jeden 8,5 h a druhý 6,5. Cesta tam trvá 8,5 a viac hodín. Mali sme ešte jedno medzipristátie na Kanárskych ostrovoch na natankovanie. Takže cesta tam sa šla Bratislava – Kanáre - Boa Vista - Sal. Odlet z BA 11:50 a v autobuse do hotela sme boli nášho času 22:30 a ich času 19:30. Na letisku tam sme boli rýchlo vybavení, ale treba si pre istotu zobrať viacej peniažkov, môže nastať problém pri víze. Niektorí mali zaplatené v cene zájazdu, ale u nich to nebolo, tak si museli kúpiť znova. Cestou domov sa už nikde nestálo, pristáli sme cca 3:38. Z nášho hľadiska dovolenka splnila celkovo očakávania. Boli sme v termíne od 17. 7. do 01. 08. 2018.

prečítať si celú recenziu
Riu Palace Cabo Verde recenzie

Riu Palace Cabo Verde

Kapverdy - Sal - Santa Maria

95% Helena P

10.07.2018

Dovolenka na Kapverdy - ostrov Sal, hotel Riu Funana bola veľmi dobrá. Boli sme spokojní. Spokojnosť bola aj so službami delegátky Janky. Delegátka Janka, veľká úcta k tvojej práci, profesionál na každej úrovni. I keď mala povinnosti aj na ostrove Boa Vista, zabezpečila nám celodenný výlet po ostrove Sal, bola s nami, poskytla nám odborný výklad, nakoľko aj ona sama žije na Kapverdách a pozná život tam, ľudí. Dovolenka v rezorte, atmosféra, personál a všetko, čo k tomu patrí, výborné. Strava úžasná, animátori na profesionálnej úrovni. Ďakujeme za krásne chvíle prežité v rezorte. Tešíme sa o rok, určite iný rezort, ale zážitky tie budu určite super .... ĎAKUJEME.

prečítať si celú recenziu
Melia Dunas Beach Resort & Spa recenzie

Melia Dunas Beach Resort & Spa

Kapverdy - Sal - Santa Maria

80% Maja

02.10.2017

Hotel pri pláži, vzdialený od letiska cca do 20 km. Nakoľko sme prišli do hotela vo večerných hodinách, ubytovaní sme boli ihneď. Hotel je situovaný v pokojnej lokalite. Areál je pomerne rozsiahly, nám to však neprekážalo, nakoľko prostredie je pekné a klíma príjemná. Teplota sa tu pohybovala (prelom mesiacov júl-august) v rozpätí 29-31stupňov. Pláž je rozsiahla, ale vstup do mora bol vyhovujúci len na 2 miestach (vytvorené také menšie 2 zálivy). Voda príjemná, osobne som očakávala o niečo teplejšiu. Pláž vybavená veľkým množstvom ležadiel, väčšinou bola obsadené asi 1/3.

prečítať si celú recenziu
Oasis Belorizonte recenzie

Oasis Belorizonte

Kapverdy - Sal - Santa Maria

+
90% Peter

01.10.2017

Ubytovaní sme boli v kamennej časti z príplatok 150,- €. Komplex vybavený hlavne bungalovmi. Izba istá, každý deň uprataná, klimatizácia tichá, kúpelňa s WC v pohode. Komplex na okraji mestečka Santa Maria, vybavený tromi bazénmi s bazénovými barmi, stopercentná piesková pláž, oceán ako z rozprávky. V ktoromkoľvek čase sme mali k dispozícii ležadlá. Strava pestrá, veľa rybacích pokrmov, ovocia, zákuskov, všetkého, na čo si človek pomyslí. Personál usmiaty, vždy úslužný. Cesta takmer 7 hodín v lietadle, ale celkom kľudná.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Sal

Riu Palace Cabo Verde recenzie 95%

Riu Palace Cabo Verde

Kapverdy - Sal - Santa Maria

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb33%

Personál100%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie
Hotel Morabeza recenzie 83%

Hotel Morabeza

Kapverdy - Sal - Santa Maria

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Odjo d´Agua recenzie 83%

Odjo d´Agua

Kapverdy - Sal - Santa Maria

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Clubhotel Riu Funana recenzie 78%

Clubhotel Riu Funana

Kapverdy - Sal - Santa Maria

Kvalita izieb83%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Oasis Salinas Sea recenzie 76%

Oasis Salinas Sea

Kapverdy - Sal - Santa Maria

+

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe16%

Čistota izieb16%

Personál80%

Pomer ceny a služieb13%

zobraziť recenzie
Oasis Belorizonte recenzie 75%

Oasis Belorizonte

Kapverdy - Sal - Santa Maria

+

Kvalita izieb79%

Intenzita hluku v izbe4%

Čistota izieb4%

Personál90%

Pomer ceny a služieb4%

zobraziť recenzie
VOI Vila do Farol Resort recenzie 70%

VOI Vila do Farol Resort

Kapverdy - Sal - Santa Maria

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pontao recenzie 70%

Pontao

Kapverdy - Sal - Santa Maria

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Sabura recenzie 66%

Hotel Sabura

Kapverdy - Sal - Santa Maria

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu