83%
Hodnotenie

Oasis Salinas Sea recenzie 

  • Kapverdy
  • Kapverdy
  • Sal
  • Santa Maria
29 °C
teplota vzduchu
22 °C
teplota vody
6:30 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 82 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 77 %
Izby 87 %
Strava 77 %
Personál 83 %
83%
Celkové hodnotenie
112 recenzií
Peter
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 21.08.2017 Prečítané 11886-krát
70 %
Po štyroch rokoch sme opäť navštívili ostrov Sal, takže sme vedeli, do čoho ideme a aký hotel vybrať. Portugalský Salinas Sea postavený v roku 2013 má vynikajúcu lokalitu blízko Santa Marie a najkrajšiu pláž (aj najpokojnejší oceán). I keď je to novší hotel, vidno na ňom opotrebovanie. Počas nášho pobytu v júli uskutočňovali viacero opráv, čo trochu znepríjemnilo atmosféru (brúsenie zábradlí, výmena dlažby). Celkovo by som hotel ohodnotil ako 4-hviezdičkový kvôli nižšej kvalite služieb. Počuli sme však od známych, že v roku 2014 a 2015 poskytovali kvalitnejšie jedlo a služby. čítať celú recenziu
Lucia L.
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 18.07.2017 Prečítané 2485-krát
97 %
Hotel je najmodernejší na ostrove, hneď vedľa mesta! Blízko móla, kde každý deň rybári ponúkajú svoje čerstvé úlovky. Hotel čistučký, personál ochotný, vždy ústretový, izby zariadené funkčne, trezor, varná kanvica (vrátane čajov a inšt. kávy), TV, kúpeľňa zariadená moderne a čisto vrátane bidetu! Nič nezmizlo! Zabudla som si na bare mobilný tel. (v noci), ráno mi ho personál vrátil! Pláž ako z reklamy, čistá, udržiavaná, jemný piesok, oceán teplý, avšak pozor na neustále vlny :-). Domáci sa snažia predať, ponúkať, avšak nie sú doterní! Odporúčame celodenný výlet po ostrove! Treba počítať s tým, že sa jedná o ostrov na náveternej strane! Teda tam nonstop fúka, našťastie hotel sa nachádza z opačnej strany, teda na záveternej strane ostrova, a teda sa dá príjemne okúpať vo vlnách oceánu :-), ktorý je blankytne modrý, miestami až tyrkysový. Maximálna spokojnosť ako s lokalitou. čítať celú recenziu
Helena
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 3329-krát
100 %
Nádherný nový hotel ponúka krásnu dovolenku, v tesnej blízkosti krásnej pláže s tyrkysovým oceánom. Bola to najkrajšia dovolenka v Afrike, aj ten 7hod. let sa dá v pohode vydržať. Ubytovanie, strava, poloha hotela aj personál na 1*. Ľudia sú milí a usmievaví, proste raj na Zemi! čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 13.09.2016 Prečítané 2768-krát
100 %
Super, uzasna dovolenka. Krasny hotel, cisty, novy, mily personal, ked sa na nich usmejete, spravia pre vas aj nemozne. Wifi bola v 24h bare pri recepcii a aj na izbe, takze super. Doporucujem zobrat si na zaciatok dovolenky aspon faktor 30, kedze slnko je fakt ostre a opaluje aj cez mraky. Tiez by som si zobrala zopar stipcov, ked sme si davali susit plavky na balkon, tak tam celkom fukalo, my sme ich nejako poviazali atd, ale keby sme mali stipce, tak by to bolo super. :D Cesta tam trvala cca 7,5h, mali sme najprv pristatie na Boa Vista a potom za cca 10-15 min na Sale. Lietadlo bolo hlucnejsie, ale dalo sa nejako vydrzat (hudba, filmy, krizovky, karty, atd), kedze tam sa leti cez den, tak sa nejako prebavite. Dostali sme jedno teple jedlo - kuracie maso, malu buchticku, rozok a maslo a potom asi hodinu a pol pred pristatim este druhy snack (croisant). Cesta spat je vacsinou v noci a trva kratsie, cca 6h a na jedlo bolo nieco podobne (takisto teple jedlo, buchticka, rozok, maslo) a potom druhy snack - horalka. Teple a studene napoje. čítať celú recenziu
František Madík
Termín pobytu: Dec 2014 Recenzia pridaná 13.01.2015 Prečítané 2333-krát
76 %
Celkové hodnotenie pobytu na Kapverdoch a konkrétne na ostrove Sal je : Strata času a peňazí . Ak nie ste plážový maniak. V prípade ako bol náš , že teplota oscilovala medzi 21 oC až 23 oC za sústavného vetra je to úplne zúfalé a ani plážový maniak si neprišiel na svoje lebo ako hovorí klasik "teplo vyzerá inak". Ak Vám niekto povie, že na Kapverdoch okolo Vianoc a Nového roka je fajn tak mu neverte ,nie, nie je. Je tu zima a veterno. Čo je však oveľa horšie , je predstava , že by som mal stráviť Štedrý Večer s turistami z Anglicka a Holandska s ich neodolateľným oblečením a tetovaním. V tom prípade asi spácham rituálnu samovraždu a pár ich zoberiem so sebou ako trest za to, že zabili ducha Vianoc. Mne totižto úplne sprznili oslavu Nového roku. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 23.09.2014 Prečítané 1657-krát
63 %
Krásna pláž, niečo nádherné, more bolo priezračné a príjemne teplé. Vstup bol mierny a všade relatívne čisto. Problém bol s ležadlami, nebolo ich tu dosť. Tak sme si len prestreli osušku. Strava bola chutná, podávali aj veľa zeleninových šalátov a rýb. Medzi hlavnými chodmi bolo stále čo jesť. Podávali niečo malé (napr. chutná pizza). Chutili nám najmä čerstvé džúsy. Jedlo podávali formou bufetových stolov. A ešte jedno upozornenie. Hotel je vhodný pre tých, ktorí chcú relaxovať a oddýchnuť si od ruchu mesta. Ostrov je izolovaný, nie je tu kam ísť. Urobíte si nejaký ten výlet, ale hneď pochopíte, že najlepšie je v rezorte, výhľad a príroda naokolo stačia len na pohľad. Pre partiu mladých by som neodporúčal. Nie je tu rušný život. My sme si užili pláž a vylihovanie pri bazéne. Budova je nová, pekná, len by mohli doriešiť zariadenie, nepôsobí útulne, ale stroho a funkčne. V izbe bolo málo nábytku. Animátori sa starali o zábavu, každý večer bol program. Ľudia, ktorí pracovali v hoteli boli skvelí, ďakujeme im za spríjemnenie pobytu. Ich prístup oceňujeme, no potrebujú získať viac skúseností. Asi j to preto, že hotel je nový a personál ešte nie je dostatočne zaučený. Určite to zvládnu, lebo sa snažili. Pekná dovolenka. čítať celú recenziu