Najnovšie recenzie hotelov

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa -Erwachsenenhotel recenzie

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa -Erwachsenenhotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

80% Tomáš

21.09.2019

Adult only hotel. Dostali sme sa doň náhodou. Rezervovali sme si vedľajší hotel Cypria Bay, ale kým som stihol prísť do cestovky, rezervácia padla a pani síce tvrdila, že zabezpečila ten istý hotel, ale nestalo sa tak. Čiže po príchode na hotel vznikol trošku chaos, ale všetko sa vysvetlilo. Deti nám nevadia, ale kľud, ktorý bol v hoteli nám taktiež vyhovoval. V hoteli boli takmer samí Angličania, Nemci a pár Slovákov a Čechov. Žiadni Rusi (čo nám po skúsenostiach z Turecka vyhovovalo). Hotel má 2 a la carte reštaurácie. V prospektoch CK je napísané, že môžeme využiť iba jedenkrát jednu za pobyt zdarma. Mohli sme využiť obe + ešte nejakú BBQ (ku každej dali po príchode kupón a mohli sme si zarezervovať všetky tri - my sme boli iba v sushi a gréckej). Wifi silná aj na izbách aj pri bazéne. Satelitná TV na izbe - ak niekoho nezaujíma večerný program ako nás, tak uvíta možnosť pripojenia USB do TV (nikdy predtým na dovolenke sme túto možnosť nemali). Takže toto nás veľmi potešilo. V tesnej blízkosti hotela aquapark (asi 10 minút peši), v okolí množstvo obchodov a reštaurácií. Nikdy sme nečakali na prechodoch. Aj keď šlo len jedno auto a my sme boli dvaja na prechode, VŽDY nás nechali prejsť. Dokonca aj sanitka zastala a pustila nás prejsť.

prečítať si celú recenziu
Sunrise Beach recenzie

Sunrise Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

95% Peter

16.09.2019

Vynikajúci hotel, strava, personál, služby i poloha. More krajšie a teplejšie ako kdekoľvek v Karibiku, septembrový termín obsadený hlavne seniormi a niekoľkými mladými ruskými rodinami, večer po jedenástej kľud, v priebehu dňa kľud, večerný program slabý, centrum mesta 100 metrov.

prečítať si celú recenziu
Stamatia recenzie

Stamatia

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

60% Drahomira

12.09.2019

Nakoľko som tam bola v roku 2015 a teraz som sa tam tešila, strava bola o jednu tretinu ponuka nižšia. Ponuka bola veľmi malá, ovocie tiež poskromne, ubytovanie priemerné, personál príjemný aj čisto bolo. Na pláž bolo kúsok, bola nádherná.

prečítať si celú recenziu
Nelia Beach recenzie

Nelia Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

+
95% sona b.

12.09.2019

Vsetko super, upratovanie izieb denne, vymena pradla denne, strava vyborna, personal vysmiaty, niet co vytknut, plaz blizko, vrucne doporucujem.

prečítať si celú recenziu
Silver Sands Beach Hotel recenzie

Silver Sands Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

56% Helena

04.09.2019

Bývali sme v časti hotela, ktorá neprešla rekonštrukciou. Izby nie sú priestorovo vhodné pre 3 dosp. osoby, ako ich ponúka CK. Izba aj kúpeľňa boli čisté. Balkón maličký, nič na usušenie plaviek a uterákov, posteľné prádlo za celý pobyt menené nebolo. Upratovačka nerozumela ani anglicky a ani rusky. Na chodbe bol starý, smradľavý a špinavý koberec, ktorý upratovačka len pred dverami izieb pozametala mokrou metlou. Personál na recepcii maximálne neochotní, svojím vystupovaním dali najavo, že ich otravujete až na jednu výnimku. Vrcholom bol poplatok za pripojenie na Wifi na 5 dní 24 Eur alebo na deň 10 Eur! Reštaurácia bola klimatizovaná, ale bola prístupná len k večeri, na raňajky a obedy bola zatvorená a obedovanie pri teplotách nad 40 stupňov nie je príjemné. Bazén na foto v CK bol krásny, ale skutočnosť je, že veľkosťou je to detský bazén, jeho kapacita 49 osôb uvedená na info tabuli je pri veľkosti hotela absurdná. Strava - slušný výber, nič typicky grécke alebo cyperské (kuchár bol Bulhar), ale dobrý výber ovocia.

prečítať si celú recenziu
Silver Sands Beach Hotel recenzie

Silver Sands Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

86% Eva

29.08.2019

V uvedenom hoteli sme už viackrát dovolenkovali, naposledy v roku 2016, nakoľko už hotel nezodpovedal požadovanej kvalite. Po prečítaní nových recenzií sme to znovu skúsili a boli sme milo prekvapení. Hotel prešiel rekonštrukciou, vstupná hala sa javí veľmi príjemne. Izbu, ktorú sme mali, bola v bielej farbe, postele vyhovujúce, nábytok tiež nový, izba nie je moc veľká, ale na prespanie stačí. Upratovanie bolo v poriadku. Kúpeľňa bola vybavená sprchovým kútom, avšak voda neodtekala - odtokový žliabok nebol šťastne riešený - tak sme každý deň mali viac menej vodu v kúpeľni. Nevadí, uteráky na zemi to istili. Fén na vlasy bol zabudovaný v izbe, chybou bolo, že zrkadlo bolo presne na druhej strane poličky, takže pre dámy bol väčší problém vysušiť si vlasy, pánom to určite nevadilo - kábel nedosiahol k zrkadlu. Jedáleň bola vybavená vhodne, priestor bol pravidelne udržiavaný, kuchári kontrolovali stav ponúkaného jedla, dopĺňali a pod. Jedáleň bola priestranná, dalo sa vždy nájsť miesto. Ponúkaná strava bola dostatočná a musel si tam vybrať každý jeden hosť. Zamestnanci boli pracovití a slušní, ale na ich tvárach nebol vidieť úsmev. Bazén priamo pri hoteli kontroloval plavčík. Ležadlá pri hoteli v dostatočnom počte, avšak nepochopili sme, že okolo idúci si môže na voľné ležadlo ľahnúť len tak... možno sme si nevšimli, či ich plavčík potom nekontroloval a nespoplatnil. More majú skutočne nekonečne čisté, priehľadné, teplé a vhodné na všetky športy a pod. Plávanie v ňom je skutočným zážitkom. Kto nezažil toto more, nevie to pochopiť. Nedá sa porovnať ani s vychyteným Tureckom. Ponúkajú sa tam rôzne športové vyžitia, plavby loďou, ťahanie na rôznych nafukovačkách a pod.

prečítať si celú recenziu
Constantinos The Great Beach Hotel recenzie

Constantinos The Great Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

+
96% Darfinka

18.08.2019

Hotel je moderny, cisty, prijemny a ochotny personal, ziadne komare, kvalitne jedlo a velky vyber vsetkeho druhu od salatov, masa, prilohy, kolacikov, zmrzliny, ovocia, zeleniny, syrov a ovocie vsetko cerstve a chutne. Chybal len susiak na balkone.

prečítať si celú recenziu
The Dome Beach Hotel & Resort recenzie

The Dome Beach Hotel & Resort

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

33% Nika

10.08.2019

Recenciu pisem z pohladu cloveka, ktory mal moznost v tomto hoteli pracovat. Ak ste sa uz z dovolenky vratili, urcite ste sa stretli s Georgom, "vzdy usmiatym" manazerom ci inymi zamestnancami, nemali ste vyhrady voci jedlu, ubytovaniu a pravdepodobne ste mali dobry pocit, ze ste si zvolili prave toto miesto. Ano, prostredie a plaz su nadherne. No pravda je ina. Ak sa len chystate alebo premyslate, ci sem ist, alebo nie, jednoznacne NEODPORUCAM siete hotelov Tssokos a uz vobec nie Dome beach. Dovodov je viac, no spomeniem len tie, ktore budu zaujimat dovolenkarov, nie buduceho potencialneho zamestnanca. To je kapitola sama o sebe. Preco neodporucam? Strava: podavat pokazene, plesnive potraviny dovolenkarom je neospravedlnitelne, najma ked prichadza tolko rodin s detmi a platia nemale peniaze (verim, ze len za lokalitu). Nenechajte sa oklamat. Ano, ked som prisla v prvy den do restauracie, bola som milo prekvapena, ako vsetko pekne pripravili, pestrost stravy atd., no postupne som mala moznost nazriet za oponu. Preto, ak je Vam vase zdravie prednejsie ci zdravie Vasich deti, rozmyslite si dobre, kde sa ubytujete. Ked vam male dietatko, ktore ledva chodi, s usmevom podakuje, verte mi, ze vam je do placu a nie je vam vsetko jedno, ked viete, ako hotel zavadza a podava vela potravin po zaruke, potravin, ktore sa v takom teple velmi lahko a rychlo pokazia. Nehovorim, ze mate teraz vsetci z toho jedla ochoriet, pravdepodobne by ste si nicoho ani nevsimli, no nevidim dovod, preco ohrozovat svoje zdravie, ked mate vela inych moznosti, kde si uzit dovolenku. Hygiena: ak by ste mali moznost nazriet do kuchyne, v akej vode sa umyvaju taniere, z ktorych sa chystate jest a pribor, asi by ste radsej jedli rukami. Ano, je jasne, ze pri takej velkej kapacite hosti nebudu menit vodu po kazdom 10. tanieri, no hodit taniere doslova do pomyji... Na dennej baze sa stavalo, ze sa vydavali medzi hosti taniere a pribor so zaschnutym jedlom z predchadzajuceho dna. Preco? Nebol cas to kontrolovat a nemal ani kto, nebol cas sa ani napit. Ked je na 600 a viac hosti na zmene cca 10 "casnikov"? Plus hygiena samotnej kuchyne. Museli by ste sa presvedcit na vlastne oci. Za tu dobu, co som tam pracovala, sme mali hosti i zo Slovenska a takisto aj staznosti na hygienu a stravu. Nikomu by sa asi nepacilo, ak by casnici vyhadzovali zvysky jedla priamo pri stole, kde sedite, trieskajuc taniermi a pribormi + zapach. Asi tolko. ZA KAZDU CENU: Dalsia vec, ktora ma zarazila na jednej zmene, sa tykala maleho dietatka. Ked ma rodicia poprosili o detsku stolicku ku stolu, zasla som za manazerom, kedze sa uz vsetky minuli. Manazer ma zaviedol do stareho skladu, kde bola zahadzana, zakazena a spinava detska stolicka. Vytiahol ju, hodil ju predo mna a so slovami, utri to a odnes hostom odkracal. Nesuhlasila som, predsa nebudem davat malemu dietatku 100-rocnu stolicku, ktora kto vie ci nema zavadu, je flakata, zazltnuta a riskujem tym zdravie dietata a tiez zahanbenie (hotel mi bol v tej chvili ukradnuty, no hanbit som sa musela ja, kde sa to vlastne nachadzam?!). Manazer ju oplieskal handrou a namosureny i zahanbeny ma tam s nou nechal. Stolicku som hostom ponukla, no nadseni neboli. Namiesto toho, aby sa ospravedlnil ako manazer hotela, ze bohuzial, momentalne nemame detsku stolicku k dispozicii, vyhrabal tuto a nechal vec na mne. K nakupu dalsich detskych stoliciek sa nevyjadril. Takymto sposob sa riesi vela veci, no tie by som spomenula ludom, ktori zvazuju pracu ci brigadu v tomto hoteli. Kradez: prve dni sme s kamaratkou byvali v hoteli. Po nasom check oute-e sa stala jedna vec. Ci uz islo o ojedinely pripad, alebo je to u chyznych normalne, spolubyvajuca si tam zabudla nabijacku na notebook a ta jej zmizla. Pristup do izby mali v tom case uz len chyzne. Utvorte si mienku sami. Dovodov je ovela viac, no myslim si, ze tieto by Vas mohli zaujimat najviac, kedze ide o zaklad, o urcity standard, ktory by mal byt dodrzany. Najma ked dany hotel ma 4*. Preco, to netusim. Na druhu stranu... plaze su nadherne, voda cista, mesta zaujimave a pekne, cize Cyprus odporucam navstivit. Posudte sami, no spomedzi Slovakov aj inych ludi pracujucich v tomto hoteli som sa s inymi nazormi na toto pracovne prostredie nestretla.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu