Recenzie hotelov - Paphos (33)

Najnovšie recenzie hotelov

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa -Erwachsenenhotel recenzie

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa -Erwachsenenhotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

80% Tomáš

21.09.2019

Adult only hotel. Dostali sme sa doň náhodou. Rezervovali sme si vedľajší hotel Cypria Bay, ale kým som stihol prísť do cestovky, rezervácia padla a pani síce tvrdila, že zabezpečila ten istý hotel, ale nestalo sa tak. Čiže po príchode na hotel vznikol trošku chaos, ale všetko sa vysvetlilo. Deti nám nevadia, ale kľud, ktorý bol v hoteli nám taktiež vyhovoval. V hoteli boli takmer samí Angličania, Nemci a pár Slovákov a Čechov. Žiadni Rusi (čo nám po skúsenostiach z Turecka vyhovovalo). Hotel má 2 a la carte reštaurácie. V prospektoch CK je napísané, že môžeme využiť iba jedenkrát jednu za pobyt zdarma. Mohli sme využiť obe + ešte nejakú BBQ (ku každej dali po príchode kupón a mohli sme si zarezervovať všetky tri - my sme boli iba v sushi a gréckej). Wifi silná aj na izbách aj pri bazéne. Satelitná TV na izbe - ak niekoho nezaujíma večerný program ako nás, tak uvíta možnosť pripojenia USB do TV (nikdy predtým na dovolenke sme túto možnosť nemali). Takže toto nás veľmi potešilo. V tesnej blízkosti hotela aquapark (asi 10 minút peši), v okolí množstvo obchodov a reštaurácií. Nikdy sme nečakali na prechodoch. Aj keď šlo len jedno auto a my sme boli dvaja na prechode, VŽDY nás nechali prejsť. Dokonca aj sanitka zastala a pustila nás prejsť.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Cypria Bay by Leonardo Hotels recenzie

Leonardo Cypria Bay

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

90% magdalena

02.07.2019

Hotel bol moderný, čistý, izbu sme nemali s výhľadom na more, ale nevadilo nám to, nakoľko sme viac času strávili pri mori. Denne upratovali a menili uteráky. Klíma fungovala aj chladnička a fén na izbe. Strava bola bohatá, pestrá, vybrať si mohol každý, množstvo šalátov, syry, ovocie, zákusky, zmrzlina, nápoje, víno, pivo, káva. Personál bol milý a nakoľko tam bola hosteska Katka z Martina - úžasná a ochotná poradiť aj nám, čo nevieme dobre anglicky, to bolo pre nás veľké plus. V bare bola Dominika z Brna, tiež super. V záhrade bol veľký bazén s dvoma vírivkami. Ležadiel bolo dosť, aj keď sme prišli o piatej k moru, vždy sme mali voľné miesta. Pláž bola malá, ale bol tam dovezený piesok, tak do mora sa dalo ísť v pohode, žiadne topánky netreba. Hoci bol jún, voda bola príjemná na kúpanie. Skaly nie sú ostré a vytvárajú krásnu scenériu Cypru. Delegát Petr ponúkol výlety loďou alebo safari. Chodil pravidelne a bol fajn. My sme boli na safari Troodos do vnútrozemia, úžasný zážitok, doporučujem. Do mesta Paphos je to hodinka, pri mori pozrieť hrad a múzeum a nakúpiť darčeky. Celkovo sme si oddýchli, hotel je len pre dospelých, aj tých 10 dní bolo málo.

prečítať si celú recenziu
SENTIDO Cypria Bay recenzie

Leonardo Cypria Bay

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

65% Michaela

30.06.2017

....tak že moje vyhodnotenie nič moc...

prečítať si celú recenziu
Cypria Maris Beach Hotel & Spa - Erwachsenenhotel recenzie

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa -Erwachsenenhotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

63% manželia M.

23.10.2016

Hotel čistý, v dobrej lokalite. Personál príjemný. Jediná nedokonalosť - pláž. Široká cca 20m. Zlý vstup do mora. Kamene. V blízkosti vodné športy. Vzhľadom k tomu, že je u nás priorita práve pláž, už by sme sa sem nevrátili. Cestovka zavádza vetou: piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora.

prečítať si celú recenziu
Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay recenzie

Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

63% Pavel z Trenčína

25.09.2016

Hotel sa nachádza cca 30 min od letiska Paphos. Transfer z letiska zabezpečený. Ubytovanie poskytnuté ihneď po príjazde do hotela. Problém je, že personál recepcie ovláda iba anglický jazyk. Iba jedna pracovníčka vedela vcelku obstojne rusky, ale tá mala službu len niekedy. Od centra mesta Paphos je hotel vzdialený cca 20 min MHD za 1,50 Eur. Busy chodia dosť často. Areál hotela je pekný, upravený, každodenne večer je uprataný. Vhodný aj pre deti. Sú tam, aj keď len málo, zariadenia pre deti. Animátori hovoria len anglicky, takže v našom turnuse im takmer nikto nerozumel. V druhej časti prišli anglickí hostia. Organizovali aerobic vo vode, volejbal, vodné pólo a rôzne súťaže, aj niekedy úbohé. Programy pre malé deti som nezaznamenal za celý pobyt vôbec.

prečítať si celú recenziu
Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay recenzie

Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

66% Alica B.

20.09.2016

V tomto hoteli sme boli po 2 rokoch znovu. Vraciame sa iba z jediného dôvodu - priateľ roky dozadu ako študent pracoval v Paphose, mesto poznáme, máme k nemu vzťah. Popravde, nečudujem sa zlým recenziám od hostí, ale povedzme si - tento hotel je výrazne lacnejší ako okolité, pre niečo to asi bude. Hodnotiť v recenzii vysoké ceny na Cypre alebo že tam fúka vietor nie je relevantné. Cyprus nie je typická rezortová destinácia ako Turecko alebo Egypt. Oplatí sa vidieť ostrov, netráviť čas iba v hoteli. Pretože pokiaľ tam idete iba na to, je to skutočne veľa peňazí. Za lacnejšie zoženiete luxusné rezorty v Turecku. Hotel ale podľa mňa nie je hodný 4* a fotografie na webovej stránke sú zavádzajúce.

prečítať si celú recenziu
Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay recenzie

Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

63% Tibor

19.09.2016

Hotel zodpovedá 4*, transfer z letiska cca25 min, ubytovanie ihneď (príchod v poobedňajších hodinách), areál hotela udržiavaný, izby upratané denne, personál milý, snaživý. Bus do centra Paphosu 20 min/1. Euro/osoba. Animačný program zameraný len na anglickú klientelu (asi polovica hostí hotela), najväčšie sklamanie kúpanie v mori. Skalnaté pobrežie, minimum piesku, stále vietor a vlny. Hotel nemá vlastnú pláž, kúpať sme sa chodili k vedľajším hotelom, ale aj tam veľmi špatné podmienky. Nevhodné pre deti a staršie osoby.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cypria Maris recenzie

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa -Erwachsenenhotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

83% Nora

19.08.2016

Boli sme spokojní, keby odstránili tu pleseň a miesto tej tvrdej prikrývky dali light paplónky, tak by to bolo perfekt. Za seba môžem povedať, že by som sa tam ešte raz vrátila. Obchodov je všade strašne veľa a sú cenovo dostupné, keď si nájdete tie svoje. :D Paphos je krásne mesto, kde to večer žije.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Paphos

Nereus recenzie 93%

Nereus

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Paphiessa Hotel & Apartments recenzie 90%

Paphiessa Hotel & Apartments

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Louis Imperial Beach recenzie 80%

Louis Imperial Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Louis Phaethon Beach recenzie 75%

Louis Phaethon Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

+

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb80%

Personál90%

Pomer ceny a služieb70%

zobraziť recenzie
Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa -Erwachsenenhotel recenzie 75%

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Louis Ledra Beach recenzie 74%

Louis Ledra Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

Kvalita izieb85%

Intenzita hluku v izbe71%

Čistota izieb74%

Personál91%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Venus Beach recenzie 73%

Venus Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
St. George & St. George Gardens recenzie 66%

St. George & St. George Gardens

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay recenzie 60%

Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál94%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie