Covid-19 na Cypre: Vstup a návrat voľný
60%
Hodnotenie
60%
Hodnotenie
Cyprus Cyprus
 Cyprus, Južný Cyprus, Paphos  Cyprus, Južný Cyprus, Paphos

Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay recenzie 

Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay recenzie 

2:50 h
35 °C
35 °C
26 °C
137 €
137 €
cena hotela od
cena hotela od
Poloha 50 %
Šport a zábava 45 %
Izby 67 %
Strava 63 %
Personál 67 %
60%
Celkové hodnotenie
57 recenzií
Pavel z Trenčína
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 25.09.2016 Prečítané 836-krát
63 %
Hotel sa nachádza cca 30 min od letiska Paphos. Transfer z letiska zabezpečený. Ubytovanie poskytnuté ihneď po príjazde do hotela. Problém je, že personál recepcie ovláda iba anglický jazyk. Iba jedna pracovníčka vedela vcelku obstojne rusky, ale tá mala službu len niekedy. Od centra mesta Paphos je hotel vzdialený cca 20 min MHD za 1,50 Eur. Busy chodia dosť často. Areál hotela je pekný, upravený, každodenne večer je uprataný. Vhodný aj pre deti. Sú tam, aj keď len málo, zariadenia pre deti. Animátori hovoria len anglicky, takže v našom turnuse im takmer nikto nerozumel. V druhej časti prišli anglickí hostia. Organizovali aerobic vo vode, volejbal, vodné pólo a rôzne súťaže, aj niekedy úbohé. Programy pre malé deti som nezaznamenal za celý pobyt vôbec. čítať celú recenziu
Alica B.
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 20.09.2016 Prečítané 366-krát
67 %
V tomto hoteli sme boli po 2 rokoch znovu. Vraciame sa iba z jediného dôvodu - priateľ roky dozadu ako študent pracoval v Paphose, mesto poznáme, máme k nemu vzťah. Popravde, nečudujem sa zlým recenziám od hostí, ale povedzme si - tento hotel je výrazne lacnejší ako okolité, pre niečo to asi bude. Hodnotiť v recenzii vysoké ceny na Cypre alebo že tam fúka vietor nie je relevantné. Cyprus nie je typická rezortová destinácia ako Turecko alebo Egypt. Oplatí sa vidieť ostrov, netráviť čas iba v hoteli. Pretože pokiaľ tam idete iba na to, je to skutočne veľa peňazí. Za lacnejšie zoženiete luxusné rezorty v Turecku. Hotel ale podľa mňa nie je hodný 4* a fotografie na webovej stránke sú zavádzajúce. čítať celú recenziu
Tibor
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 19.09.2016 Prečítané 371-krát
63 %
Hotel zodpovedá 4*, transfer z letiska cca25 min, ubytovanie ihneď (príchod v poobedňajších hodinách), areál hotela udržiavaný, izby upratané denne, personál milý, snaživý. Bus do centra Paphosu 20 min/1. Euro/osoba. Animačný program zameraný len na anglickú klientelu (asi polovica hostí hotela), najväčšie sklamanie kúpanie v mori. Skalnaté pobrežie, minimum piesku, stále vietor a vlny. Hotel nemá vlastnú pláž, kúpať sme sa chodili k vedľajším hotelom, ale aj tam veľmi špatné podmienky. Nevhodné pre deti a staršie osoby. čítať celú recenziu
Gani
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 10.08.2016 Prečítané 279-krát
57 %
Nie som vobec na pisanie recenzie, ale musela som... totalne sklamanie, na to aky drahy je Cyprus, uplne o nicom dovolenka. Animacny program uplne zly. Myslim, ze hotel nie je hodny tolkych hviezdiciek. Neodporucam ziadny hotel v tejto oblasti, nakolko plaze su naozaj zle. Nikdy viac! čítať celú recenziu
Dusan
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 14.02.2014 Prečítané 1531-krát
47 %
Hotel je mensi, v tvare U. Ma saunu, vnutorny bazen, posilovnu, jacuzzi, zahradu z vonkajsim bazenom. Hotel odporucam len v pripade ze netravite cas na plazi v mori. Nakolko plaz pred hotelom pripomina povrch marsu, do mora sa neda absolutne ist. Mozete ist na plaz sesterskeho hotela. tuto plaz sa nikto nestaral, bol tam bordel, plastove flase. spaky s cigariet. Na plazi sa nenachadza sprcha ani wc. Ak bol priliv, tak pri plazi sa zachytavala vsetka spina. V mori su chaluhy, ktore sa hromadia pri brehu plaze. Za cely pobyt tieto chaluhy nikto neodpratal. Pricom pri inych hoteloch to cistili kazdy den. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 24.09.2013 Prečítané 1610-krát
60 %
Hotel je mensi, trojposchodovy. Hotel ma tvar U, v strede sa nachadza bazen. Hotel ponuka parnu a klasicku saunu, jacuzzi, vnutorny bazen a posilnovnu. Vacsina klienteli su Briti, Rusi a Poliaci. Hotel odporucam len v tom pripade, ze netravite cas na plazi v mori. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 17.09.2013 Prečítané 1481-krát
63 %
Hotel prijemny, nakolko sme mali izbu s vyhladom na more za priplatok, s izbou sme boli spokojni. Strava fajn, lezadla v hotelovej zahrade prisposobene ruskym a anglickym velrybam. Priehlbiny takmer na zem. :-) Nakolko plaz pred hotelom pripomina povrch mesiaca, do mora sa neda absolutne ist, hotel mohol mat aspon 2 poriadne bazeny, ma iba jeden velky a jeden pre deti. Ano, mozete ist na plaz sesterskeho hotela s "piesocnatou plazou", avsak realita je taka, ze tato spolocna plaz (navozeny piesok na skalach) je siroka asi 50metrov, je ohranicena vetrolamom a je to vlastne pristavisko lodi s vodnymi atrakciami. Voda aj plaz je sama riasa, absolutne neupravovana plaz. S dietatom absolutne nevhodne!!!! Hoci hotel, strava, pocasie super, prisli sme kvoli moru a tym padom maximalne sklamanie. Neodporucam ani nepriatelovi. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia