Recenzie hotelov - Paphos (33)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Cypria Maris recenzie

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa -Erwachsenenhotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

63% manželia T

11.08.2016

Hotel a služby boli také ako v katalógu odporučila ck, veľké sklamanie sme mali po príchode na hotel, dali nám rodinnú izbu, inú nemali a na druhý deň sme sa sťahovali, čo nebolo nič moc. Najväčšie sklamanie bola pláž, nedalo sa do mora vôbec ísť, veľké kamene a veľmi nebezpečné, chodili sme do susedného hotela, kde neboli pre nás ležadlá ani slnečníky, pláž široká 20m pre obidva hoteli, malé deti tam vôbec nechodili, nedalo sa, boli pri bazéne v chlórovej vode, cestovka berie od klientov veľké peniaze a nespĺňa to očakávanie, načo sme tam vôbec išli...more...kúpanie...animácie veľmi slabé.

prečítať si celú recenziu
Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay recenzie

Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

56% Gani

10.08.2016

Nie som vobec na pisanie recenzie, ale musela som... totalne sklamanie, na to aky drahy je Cyprus, uplne o nicom dovolenka. Animacny program uplne zly. Myslim, ze hotel nie je hodny tolkych hviezdiciek. Neodporucam ziadny hotel v tejto oblasti, nakolko plaze su naozaj zle. Nikdy viac!

prečítať si celú recenziu
Venus Beach recenzie

Venus Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

73% X.Y.

10.07.2016

Dojmy sú ešte moc čerstvé, aby som bol úplne objektívny. Preto sa možno vrátim neskôr, keď vychladnem. Čakal som totiž, že za svoje peniaze dostanem to, čo je bežné inde. Teda, aby som nechodil okolo horúcej kaše. Chcel som sa kúpať a plávať v mori. Bez starostí, 5 hviezdičiek, plná penzia, so všetkými transfermi a poistkami - 8 dní za 670 €. Toľko, ako za 12 dní minulý rok za porovnateľný pobyt na Kréte (5 hviezdičiek, plná penzia). Vstup do mora žiadny! Len vymleté pieskovcové skaly! Celý čas cca metrové vlny v takom rýchlom slede, že sme namali ani možnosť dostať sa ďalej do mora, aby sa dalo plávať. Dno, cez ktoré sme vstupovali do mora, bolo z vĺn tak mútne, že sme si nevideli pod nohy. Obité členky zo skál pod vodou mal každý, kto sa odvážil. Manželka to urobila len raz, aj to len po kolená. Ďalej si netrúfla. PRE TÝCH, ČO SA CHCÚ KÚPAŤ, ALEBO NEDAJBOŽE PLÁVAŤ, NEODPORÚčAM!

prečítať si celú recenziu
Hotel Cypria Maris recenzie

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa -Erwachsenenhotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

73% Evka

14.06.2014

Príjemný hotel neďaleko centra Paphosu... Zrekonštruovaný, čistý s krásnym a tichým prostredím... Možnosť večerných prechádzok do centra po promenáde, nákupov ale aj návštevou kultúrnych pamiatok. Mínusom je malá pláž, ktorú navštevujú aj dovolenkári z okolitých hotelov.

prečítať si celú recenziu
Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay recenzie

Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

46% Dusan

14.02.2014

Hotel je mensi, v tvare U. Ma saunu, vnutorny bazen, posilovnu, jacuzzi, zahradu z vonkajsim bazenom. Hotel odporucam len v pripade ze netravite cas na plazi v mori. Nakolko plaz pred hotelom pripomina povrch marsu, do mora sa neda absolutne ist. Mozete ist na plaz sesterskeho hotela. tuto plaz sa nikto nestaral, bol tam bordel, plastove flase. spaky s cigariet. Na plazi sa nenachadza sprcha ani wc. Ak bol priliv, tak pri plazi sa zachytavala vsetka spina. V mori su chaluhy, ktore sa hromadia pri brehu plaze. Za cely pobyt tieto chaluhy nikto neodpratal. Pricom pri inych hoteloch to cistili kazdy den.

prečítať si celú recenziu
Hotel Louis Ledra Beach recenzie

Louis Ledra Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

63% Eva

29.09.2013

Hotel Luis Ledra Beach je poľa nás iba 3*, služby sú na úrovni. Jedáleň tiež, ale vstup do mora je kritický, samé kamene. Je krásny chodník, panoráma hotela je krásna. Izby malé, vyhovujú iba 2 hosťom, s deťmi horor. Klíma veľmi slabá. Jedlo - dalo sa vybrať. OK.

prečítať si celú recenziu
Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay recenzie

Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

60% Michaela

24.09.2013

Hotel je mensi, trojposchodovy. Hotel ma tvar U, v strede sa nachadza bazen. Hotel ponuka parnu a klasicku saunu, jacuzzi, vnutorny bazen a posilnovnu. Vacsina klienteli su Briti, Rusi a Poliaci. Hotel odporucam len v tom pripade, ze netravite cas na plazi v mori.

prečítať si celú recenziu
Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay recenzie

Cyprotel Cypria Resort - Cypria Maris / Cypria Bay

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

63% Silvia

17.09.2013

Hotel prijemny, nakolko sme mali izbu s vyhladom na more za priplatok, s izbou sme boli spokojni. Strava fajn, lezadla v hotelovej zahrade prisposobene ruskym a anglickym velrybam. Priehlbiny takmer na zem. :-) Nakolko plaz pred hotelom pripomina povrch mesiaca, do mora sa neda absolutne ist, hotel mohol mat aspon 2 poriadne bazeny, ma iba jeden velky a jeden pre deti. Ano, mozete ist na plaz sesterskeho hotela s "piesocnatou plazou", avsak realita je taka, ze tato spolocna plaz (navozeny piesok na skalach) je siroka asi 50metrov, je ohranicena vetrolamom a je to vlastne pristavisko lodi s vodnymi atrakciami. Voda aj plaz je sama riasa, absolutne neupravovana plaz. S dietatom absolutne nevhodne!!!! Hoci hotel, strava, pocasie super, prisli sme kvoli moru a tym padom maximalne sklamanie. Neodporucam ani nepriatelovi.

prečítať si celú recenziu