Recenzie hotelov - Paralimni (10)

Najnovšie recenzie hotelov

Crystal Springs Beach Hotel recenzie

Crystal Springs Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paralimni

83% Rebeca

12.11.2019

Hotel je menší, v krásnej zelenej záhrade, príjemná, pohodová atmosféra, žiadna masovka, čakanie v rade, preplnené pláže, hluk, krik detí... Prišli sme si oddýchnuť a presne tento hotel splnil všetky očakávania. Za hotelom je menšie centrum, kde sa dá po večeri poprechádzať, nakúpiť suveníry...

prečítať si celú recenziu
Crystal Springs Beach Hotel recenzie

Crystal Springs Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paralimni

86% Frantisek

18.10.2017

Pekný hotel, s peknou plážou na tichšom mieste v Protarase. Dostupný do mesta autobusom alebo taxíkom. Okolo hotela na pešo nie je nič zvláštne, ale nie je problém odísť do Protarasu alebo Agya Napa. Hotel čistý, personál OK, aj slovensky hovoriaci. Strava výborná. Naj prednosť je krásna záhrada okolo hotela s prírodným tieňom pod palmami, udržiavaná, úžasná! Pláž je po pár schodoch pekný, záliv bez vĺn, dá sa ísť do vody aj z priľahlých skál. Odporúčam to.

prečítať si celú recenziu
Crystal Springs Beach Hotel recenzie

Crystal Springs Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paralimni

73% Daniela

08.08.2017

Myslím si, že asi by sa mal vytvoriť reálny obraz na kvalitu ubytovania v Crystal Springs Beach Hotel. Vybrali sme si ho pre dobré recenzie, ale boli sme neuveriteľne sklamaní, nakoľko ich považujeme za veľmi nereálne (nie úplne po našej skúsenosti chápeme názor recenzentov, ale akceptujeme, keďže každý sa má právo vysloviť). Prvýkrát sme cestovali do zahraničia našou slovenskou cestovnou kanceláriou (vždy sme využíval služby rakúskych alebo nemeckých CK) a myslím, že sme to pocítili v plnej miere. Hotel má síce u našej renomovanej CK deklarované 4 plus, ale keďže vieme porovnať kvalitu služieb hotelov a možno, ak by sme bývali na 6 poschodí, ako turisti z rakúskych CK, tak by aj to ubytovanie bolo v tejto kvalite. Izby boli typicky "opotrebované" (všetci slovenskí turisti), keďže sme mali so sebou dcéru (3 osoby), mali sme prístelku, čo komfort izby neuveriteľne znížil (nazvime to presne - manžel spal na obyčajnom ležadle, ak sme chceli vymeniť uteráky, plachty, museli sme pani chyžnú na to upozorniť - že sme 3 osoby, s odkazom a finančným vyrovnaním). Ubytovanie (aj po informáciách iných turistov), hodnotíme na maximálne 3 plus (to plus sú naozaj krásne záhrady okolo hotela - toto recenzie neklamú). Boli sme "nútení" CK priplatiť si za výhľad na more, ktoré sme videli spoza rohu a potom už len veľké parkovisko pred hotelom. Náš delegát nám ráno po prílete oznámil, že na Cypre nie je pitná voda a budeme si ju musieť kupovať v supermarketoch, čo pri zaplatenom all inclusive nám pripadalo ako neskutočné. Tiež ako oznam, že v deň odchodu budeme mať all inclusive do 12,00 hod a potom nič. Ešte šťastie, že naša "skupina sa nedala" a napísala do našej slávnej slovenskej CK, kde nám potvrdili služby do odchodu. Rodičia detí boli sklamaní z programu pre deti - teda úplne nič, ak nerátame večerné krátke programy. Strava dobrá, ale bežný štandard, opäť v rámci all inclusive neporovnateľné so službami iných hotelov. Okrem krásnej záhrady, určite musíme veľmi pozitívne hodnotiť personál hotela - veľmi milí ľudia a najmä slovenský zamestnanec "Tomáš", ktorý často plnil funkciu nášho delegáta (dokonca sa nám snažil vybaviť izbu do 18,00 hod v deň odchodu - samozrejme za príplatok, slovenskí turisti sa musia nachystať na to, že do cca 20,30 od 12,00 hod budú musieť nejako "prežiť" v záhrade). Ak sme hodnotili našu dovolenku, sme radi, že sme naozaj "jazykovo" zdatní, nakoľko veľa vecí sme si museli riešiť sami. More je na Cypre naozaj krásne (najmä Nissi Beach), odporúčame určite výlet katamaránom do lagún (aj s veľmi dobrou úrovňou služieb na lodi - ale to bolo už o inom poskytovateľovi služieb), tiež si netreba nechať ujsť zážitok cestovať hromadnou dopravou - ste na dovolenke a čas na Cypre ide úplne inak. Na dovolenke sme boli s ľuďmi, ktorých máme radi a je nám spolu príjemne, takže spomienky sú výborné. Ale túto recenziu sme napísali z tých dôvodov, aby hotel bol hodnotený reálne a ľudia mali presné informácie - čiže aby nemali veľké očakávania o luxusnom ubytovaní. Takže hotel dobrý, ale v úrovni 3 a plus za okolie.

prečítať si celú recenziu
Crystal Springs Beach Hotel recenzie

Crystal Springs Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paralimni

96% Jaroslav Rehak

22.02.2017

Na hoteli všetko klapalo ako malo, strava super počas celého dňa, čistučké more, nádherná pláž a hlavne pre deti pomerne kľudná s piesočkom a pozvoľným vstupom do mora. Areál hotela vkusne prispôsobený oddychu v nádhernej záhrade, kde majú ležadlá tieň od rozkvitnutých kríkov a stromov, športoviská na volejbal stolný tenis atď. V areáli nádherný bazén, detský bazén a veľa atrakcií pre deti i dospelých, takže tento rok ideme celá rodina znovu do tohto hotela, kde sme sa cítili vynikajúco a dobre sme si oddýchli, deti sa vyšantili. Každému tento hotel vrelo doporučujem.

prečítať si celú recenziu
Hotel Crystal Springs recenzie

Crystal Springs Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paralimni

93% Beata

24.08.2016

Výborný hotel pri pláži s krásnou záhradou a úžasným výhľadom na more, škoda, že si hlavne Slováci obsadzovali ležadlá, na ktorých až do obeda nikto neležal. Neboli sme spokojní, že posledný deň odchodu sme mali all inclusive len do 14, 30 aj keď sme z hotela odchádzali až o 21, 00.

prečítať si celú recenziu
Hotel Crystal Springs recenzie

Crystal Springs Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paralimni

96% Mária

20.08.2016

Hotel bol vzdialený cca 40 minút od letiska a očaril nielen krásnym areálom plným zelene a kvetov, ale aj profesionalitou všetkých jeho zamestnancov. Hotel je vhodný aj pre rodiny s deťmi, pestrý program deťom zabezpečovala šikovná česká animátorka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Crystal Springs recenzie

Crystal Springs Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paralimni

100% Blinová

02.08.2016

Hotel vhodný pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska trval 40 min. Nakoľko sme prišli skoro ráno, ubytovaní sme boli hneď. Vybavenie hotela výborné, takisto služby, ktoré ponúka. V areáli sa nachádza bazén, záhrada, bar. Pre deti bola slovenská animátorka. Každý večer bol kultúrny program. My sme si dovolenku prekrásne užili. Počasie výborné, more teplé.

prečítať si celú recenziu
Hotel Crystal Springs recenzie

Crystal Springs Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paralimni

83% Jozino

27.06.2016

Tento hotel je vhodny pre rodiny s detmi a pre tych, co si chcu oddychnut, skratka pohoda, transfer z letiska cca 40 minut, jediny nedostatok cakanie na ubytovanie, ked priletite rano a cakate do 14 hod! Areal cisty plny kvetov a zelene, bazeny ciste, animacie atd.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Paralimni

Crystal Springs Beach Hotel recenzie 90%

Crystal Springs Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paralimni

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe18%

Čistota izieb18%

Personál98%

Pomer ceny a služieb18%

zobraziť recenzie