Recenzie hotelov - Ayia Napa (38)

Najnovšie recenzie hotelov

The Dome Beach Hotel & Resort recenzie

The Dome Beach Hotel & Resort

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

100% Martina

09.08.2020

Naša dovolenka bola naozaj neskutočná, keďže v čase korona vírusu nemohlo mnoho turistov navštíviť Cyprus /júl 2020/. My sami sme sa nevedeli rozhodnúť, či pôjdeme, alebo ostaneme doma, ale urobili sme naozaj super, že sme sem šli, lebo takúto perfektnú dovolenku už asi nezažijeme. Hotel bol prázdny, len asi 40 Slovákov. Bazény prázdne, pláže prázdne, neuveriteľný kľud, pokoj. Žiadne rady, čakanie na nápoje, jedlo, boli sme sami a všetko sme mali k dispozícií hneď. Strava bola formou švédskych stolov, samozrejme, že to nebolo honosné, keďže nás tam bolo málo, ale bolo z čoho vybrať a najedli sme sa až, až, veľmi dobré a chutné. Miešané nápoje perfektné. Personál bol skvelý, vtipní ľudia, priateľskí, ústretoví, vedeli niekoľko fráz aj po slovensky, takže sme vždy zavtipkovali. Každá rodina sme dostali izby s výhľadom na more, blízko recepcie, jedálne a bazénov, izby čisté, udržiavané, aj keď niektoré rodiny na prízemí mali mravce, hneď sa to riešilo. More úžasné, čisté, mali sme na výber tri pláže, ale hneď asi 10-15 min. chôdzou boli ďalšie pláže a tiež najkrajšia pláž Nissi Beach. Neviem, ako tento hotel funguje počas preplnenej sezóny, ale táto dovolenka bola naozaj neskutočná, fantastická.

prečítať si celú recenziu
Nelia Beach recenzie

Nelia Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

+
90% Ing. František N.

05.11.2019

Izba velmi dobrá, výhlad na moře, úklid pravidelný. Wifi na pokoji, lednice, trezor-vše zdarma, all inclusive. Jídlo obrovský výběr, super, 2 bary - z toho 1 u bazénu. Výborná obsluha při jídle-čistota 100%-Slovenka, Bulharka, Rumun - skvělí. Na pláži bar all inclusive není, pláž tak 300m, za 2 lehátka+deštník 7,5 Euro. U bazénu zdarma. 90% hostů Rusko, sem tam Němec, Angličan, jen asi 2 Slováci, 2 Češi. Klid, ideální i pro děti. Teplota 25-27 st., moře cca 25-26 st., 20.-28.10. Zprostředkovatel byla česká SA, cestovka německá - POZOR POZOR. Na voucheru ubytování byla poznámka" ohne Transport ",což jsme přehlédli a zprostředkovatel SA nás na to neupozornil. Po příletu do Larnaky v 00:30 žádný delegát, nic. Hotel 55 km v Ayia Napa, takže taxi. 55 Euro. A zpět taky. Jinak doporučujeme.-

prečítať si celú recenziu
Nelia Beach recenzie

Nelia Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

+
95% sona b.

12.09.2019

Vsetko super, upratovanie izieb denne, vymena pradla denne, strava vyborna, personal vysmiaty, niet co vytknut, plaz blizko, vrucne doporucujem.

prečítať si celú recenziu
Stamatia recenzie

Stamatia

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

60% Drahomira

12.09.2019

Nakoľko som tam bola v roku 2015 a teraz som sa tam tešila, strava bola o jednu tretinu ponuka nižšia. Ponuka bola veľmi malá, ovocie tiež poskromne, ubytovanie priemerné, personál príjemný aj čisto bolo. Na pláž bolo kúsok, bola nádherná.

prečítať si celú recenziu
The Dome Beach Hotel & Resort recenzie

The Dome Beach Hotel & Resort

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

33% Nika

10.08.2019

Recenciu pisem z pohladu cloveka, ktory mal moznost v tomto hoteli pracovat. Ak ste sa uz z dovolenky vratili, urcite ste sa stretli s Georgom, "vzdy usmiatym" manazerom ci inymi zamestnancami, nemali ste vyhrady voci jedlu, ubytovaniu a pravdepodobne ste mali dobry pocit, ze ste si zvolili prave toto miesto. Ano, prostredie a plaz su nadherne. No pravda je ina. Ak sa len chystate alebo premyslate, ci sem ist, alebo nie, jednoznacne NEODPORUCAM siete hotelov Tssokos a uz vobec nie Dome beach. Dovodov je viac, no spomeniem len tie, ktore budu zaujimat dovolenkarov, nie buduceho potencialneho zamestnanca. To je kapitola sama o sebe. Preco neodporucam? Strava: podavat pokazene, plesnive potraviny dovolenkarom je neospravedlnitelne, najma ked prichadza tolko rodin s detmi a platia nemale peniaze (verim, ze len za lokalitu). Nenechajte sa oklamat. Ano, ked som prisla v prvy den do restauracie, bola som milo prekvapena, ako vsetko pekne pripravili, pestrost stravy atd., no postupne som mala moznost nazriet za oponu. Preto, ak je Vam vase zdravie prednejsie ci zdravie Vasich deti, rozmyslite si dobre, kde sa ubytujete. Ked vam male dietatko, ktore ledva chodi, s usmevom podakuje, verte mi, ze vam je do placu a nie je vam vsetko jedno, ked viete, ako hotel zavadza a podava vela potravin po zaruke, potravin, ktore sa v takom teple velmi lahko a rychlo pokazia. Nehovorim, ze mate teraz vsetci z toho jedla ochoriet, pravdepodobne by ste si nicoho ani nevsimli, no nevidim dovod, preco ohrozovat svoje zdravie, ked mate vela inych moznosti, kde si uzit dovolenku. Hygiena: ak by ste mali moznost nazriet do kuchyne, v akej vode sa umyvaju taniere, z ktorych sa chystate jest a pribor, asi by ste radsej jedli rukami. Ano, je jasne, ze pri takej velkej kapacite hosti nebudu menit vodu po kazdom 10. tanieri, no hodit taniere doslova do pomyji... Na dennej baze sa stavalo, ze sa vydavali medzi hosti taniere a pribor so zaschnutym jedlom z predchadzajuceho dna. Preco? Nebol cas to kontrolovat a nemal ani kto, nebol cas sa ani napit. Ked je na 600 a viac hosti na zmene cca 10 "casnikov"? Plus hygiena samotnej kuchyne. Museli by ste sa presvedcit na vlastne oci. Za tu dobu, co som tam pracovala, sme mali hosti i zo Slovenska a takisto aj staznosti na hygienu a stravu. Nikomu by sa asi nepacilo, ak by casnici vyhadzovali zvysky jedla priamo pri stole, kde sedite, trieskajuc taniermi a pribormi + zapach. Asi tolko. ZA KAZDU CENU: Dalsia vec, ktora ma zarazila na jednej zmene, sa tykala maleho dietatka. Ked ma rodicia poprosili o detsku stolicku ku stolu, zasla som za manazerom, kedze sa uz vsetky minuli. Manazer ma zaviedol do stareho skladu, kde bola zahadzana, zakazena a spinava detska stolicka. Vytiahol ju, hodil ju predo mna a so slovami, utri to a odnes hostom odkracal. Nesuhlasila som, predsa nebudem davat malemu dietatku 100-rocnu stolicku, ktora kto vie ci nema zavadu, je flakata, zazltnuta a riskujem tym zdravie dietata a tiez zahanbenie (hotel mi bol v tej chvili ukradnuty, no hanbit som sa musela ja, kde sa to vlastne nachadzam?!). Manazer ju oplieskal handrou a namosureny i zahanbeny ma tam s nou nechal. Stolicku som hostom ponukla, no nadseni neboli. Namiesto toho, aby sa ospravedlnil ako manazer hotela, ze bohuzial, momentalne nemame detsku stolicku k dispozicii, vyhrabal tuto a nechal vec na mne. K nakupu dalsich detskych stoliciek sa nevyjadril. Takymto sposob sa riesi vela veci, no tie by som spomenula ludom, ktori zvazuju pracu ci brigadu v tomto hoteli. Kradez: prve dni sme s kamaratkou byvali v hoteli. Po nasom check oute-e sa stala jedna vec. Ci uz islo o ojedinely pripad, alebo je to u chyznych normalne, spolubyvajuca si tam zabudla nabijacku na notebook a ta jej zmizla. Pristup do izby mali v tom case uz len chyzne. Utvorte si mienku sami. Dovodov je ovela viac, no myslim si, ze tieto by Vas mohli zaujimat najviac, kedze ide o zaklad, o urcity standard, ktory by mal byt dodrzany. Najma ked dany hotel ma 4*. Preco, to netusim. Na druhu stranu... plaze su nadherne, voda cista, mesta zaujimave a pekne, cize Cyprus odporucam navstivit. Posudte sami, no spomedzi Slovakov aj inych ludi pracujucich v tomto hoteli som sa s inymi nazormi na toto pracovne prostredie nestretla.

prečítať si celú recenziu
The Dome Beach Hotel & Resort recenzie

The Dome Beach Hotel & Resort

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

100% Nika

10.08.2019

Recenciu pisem z pohladu cloveka, ktory mal moznost v tomto hoteli pracovat. Ak ste sa uz z dovolenky vratili, urcite ste sa stretli s Georgom, "vzdy usmiatym" manazerom ci inymi zamestnancami, nemali ste vyhrady voci jedlu, ubytovaniu a pravdepodobne ste mali dobry pocit, ze ste si zvolili prave toto miesto. Ano, prostredie a plaz su nadherne. No pravda je ina. Ak sa len chystate alebo premyslate, ci sem ist, alebo nie, jednoznacne neodporucam siete hotelov Tssokos a uz vobec nie Dome beach. Dovodov je viac, no spomeniem len tie, ktore budu zaujimat dovolenkarov, nie buduceho potencialneho zamestnanca. To je kapitola sama o sebe. Preco neodporucam? Strava: podavat pokazene, plesnive potraviny dovolenkarom je neospravedlnitelne, najma ked prichadza tolko rodin s detmi a platia nemale peniaze (verim, ze len za lokalitu). Nenechajte sa oklamat. Ano, ked som prisla v prvy den do restauracie, bola som milo prekvapena, ako vsetko pekne pripravili, pestrost stravy atd., no postupne som mala moznost nazriet za oponu. Preto, ak je Vam vase zdravie prednejsie ci zdravie Vasich deti, rozmyslite si dobre, kde sa ubytujete. Ked vam male dietatko, ktore ledva chodi, s usmevom podakuje, verte mi, ze vam je do placu a nie je vam vsetko jedno, ked viete, ako hotel zavadza a podava vela potravin po zaruke, potravin, ktore sa v takom teple velmi lahko a rychlo pokazia. Nehovorim, ze mate teraz vsetci z toho jedla ochoriet, pravdepodobne by ste si nicoho ani nevsimli, no nevidim dovod, preco ohrozovat svoje zdravie, ked mate vela inych moznosti, kde si uzit dovolenku. Hygiena: ak by ste mali moznost nazriet do kuchyne, v akej vode sa umyvaju taniere, z ktorych sa chystate jest a pribor, asi by ste radsej jedli rukami. Ano, je jasne, ze pri takej velkej kapacite hosti nebudu menit vodu po kazdom 10. tanieri, no hodit taniere doslova do pomyji... Na dennej baze sa stavalo, ze sa vydavali medzi hosti taniere a pribor so zaschnutym jedlom z predchadzajuceho dna. Preco? Nebol cas to kontrolovat a nemal ani kto, nebol cas sa ani napit. Ked je na 600 a viac hosti na zmene cca 10 "casnikov"? Plus hygiena samotnej kuchyne. Museli by ste sa presvedcit na vlastne oci. Za tu dobu, co som tam pracovala, sme mali hosti i zo Slovenska a takisto aj staznosti na hygienu a stravu. Nikomu by sa asi nepacilo, ak by casnici vyhadzovali zvysky jedla priamo pri stole, kde sedite, trieskajuc taniermi a pribormi + zapach. Asi tolko. Za kazdu cenu: dalsia vec, ktora ma zarazila na jednej zmene, sa tykala maleho dietatka. Ked ma rodicia poprosili o detsku stolicku ku stolu, zasla som za manazerom, kedze sa uz vsetky minuli. Manazer ma zaviedol do stareho skladu, kde bola zahadzana, zakazena a spinava detska stolicka. Vytiahol ju, hodil ju predo mna a so slovami, utri to a odnes hostom odkracal. Nesuhlasila som, predsa nebudem davat malemu dietatku 100-rocnu stolicku, ktora kto vie ci nema zavadu, je flakata, zazltnuta a riskujem tym zdravie dietata a tiez zahanbenie (hotel mi bol v tej chvili ukradnuty, no hanbit som sa musela ja, kde sa to vlastne nachadzam?!). Manazer ju oplieskal handrou a namosureny i zahanbeny ma tam s nou nechal. Stolicku som hostom ponukla, no nadseni neboli. Namiesto toho, aby sa ospravedlnil ako manazer hotela, ze bohuzial, momentalne nemame detsku stolicku k dispozicii, vyhrabal tuto a nechal vec na mne. K nakupu dalsich detskych stoliciek sa nevyjadril. Takymto sposob sa riesi vela veci, no tie by som spomenula ludom, ktori zvazuju pracu ci brigadu v tomto hoteli. Kradez: prve dni sme s kamaratkou byvali v hoteli. Po nasom check oute-e sa stala jedna vec. Ci uz islo o ojedinely pripad, alebo je to u chyznych normalne, spolubyvajuca si tam zabudla nabijacku na notebook a ta jej zmizla. Pristup do izby mali v tom case uz len chyzne. Utvorte si mienku sami. Dovodov je ovela viac, no myslim si, ze tieto by Vas mohli zaujimat najviac, kedze ide o zaklad, o urcity standard, ktory by mal byt dodrzany. Najma ked dany hotel ma 4*. Preco, to netusim. Na druhu stranu... plaze su nadherne, voda cista, mesta zaujimave a pekne, cize Cyprus odporucam navstivit. Posudte sami, no spomedzi Slovakov aj inych ludi pracujucich v tomto hoteli som sa s inymi nazormi na toto pracovne prostredie nestretla.

prečítať si celú recenziu
Melissi Beach recenzie

Melissi Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

100% Dana F.

05.08.2019

Hneď od príchodu bolo všetko vynikajúce... miesto, personál, strava. Skvelý oddych.

prečítať si celú recenziu
Nelia Beach recenzie

Nelia Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

+
100% Macka

20.07.2019

S výberom tohto hotela sme boli nesmierne spokojní, hotel bol veľmi blízko pláže, cca 70 m, pláž piesková, pozvoľný vstup do mora, blízko je takisto aj do živého centra, obchody, reštaurácie a pritom na izbe úplný pokoj, spať sa dalo, mali sme prekrásny výhľad na more, bola tam vynikajúca strava, ochotný a milý personál, všade čisto, hotel aj pláž, radi sa vrátime.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Ayia Napa

TUI BLUE Atlantica Aeneas Resort recenzie 100%

TUI BLUE Atlantica Aeneas Resort

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Tsokkos Paradise Village recenzie 100%

Tsokkos Paradise Village

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Melissi Beach recenzie 96%

Melissi Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe83%

Čistota izieb83%

Personál96%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
The Dome Beach Hotel & Resort recenzie 95%

The Dome Beach Hotel & Resort

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

Kvalita izieb52%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Nissi Beach Resort recenzie 91%

Nissi Beach Resort

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe26%

Čistota izieb26%

Personál100%

Pomer ceny a služieb26%

zobraziť recenzie
Nelia Beach recenzie 85%

Nelia Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

+

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Adams Beach Hotel recenzie 85%

Adams Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb40%

Personál90%

Pomer ceny a služieb35%

zobraziť recenzie
Nissiana Hotel & Bungalows recenzie 83%

Nissiana Hotel & Bungalows

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Asterias Beach recenzie 83%

Asterias Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie