Recenzie hotelov - Protaras (40)

Najnovšie recenzie hotelov

Constantinos The Great Beach Hotel recenzie

Constantinos The Great Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

+
100% Matúš

24.01.2021

Hotel bol nedávno renovovaný, čiže priestory hotela aj izby boli čisté a moderné a priestranné. Do hotela sme prišli počas "covid" sezóny, takmer nikto tam nebol a na pláži sme boli takmer sami. Mali sme byť v hoteli v Ayia Napa, avšak preložili nás sem a neľutujeme, skutočne to stálo za to.

prečítať si celú recenziu
Sunrise Pearl Hotel & Spa recenzie

Sunrise Pearl Hotel & Spa

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

96% Simea

05.08.2020

Aj v čase boja proti korone sme sa odhodlali ísť na dovolenku. A hoci nám nevyšlo Turecko, tak sme prežili príjemnú dovolenku aj na Cypre. Z letiska v Larnake sme boli v hoteli asi do hodiny, hotel leží v centre Protarasu, je vybavený všetkým, čo očakávate od dobrej a pokojnej - menej akčnej dovolenky.

prečítať si celú recenziu
Sunrise Beach recenzie

Sunrise Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

95% Peter

16.09.2019

Vynikajúci hotel, strava, personál, služby i poloha. More krajšie a teplejšie ako kdekoľvek v Karibiku, septembrový termín obsadený hlavne seniormi a niekoľkými mladými ruskými rodinami, večer po jedenástej kľud, v priebehu dňa kľud, večerný program slabý, centrum mesta 100 metrov.

prečítať si celú recenziu
Silver Sands Beach Hotel recenzie

Silver Sands Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

56% Helena

04.09.2019

Bývali sme v časti hotela, ktorá neprešla rekonštrukciou. Izby nie sú priestorovo vhodné pre 3 dosp. osoby, ako ich ponúka CK. Izba aj kúpeľňa boli čisté. Balkón maličký, nič na usušenie plaviek a uterákov, posteľné prádlo za celý pobyt menené nebolo. Upratovačka nerozumela ani anglicky a ani rusky. Na chodbe bol starý, smradľavý a špinavý koberec, ktorý upratovačka len pred dverami izieb pozametala mokrou metlou. Personál na recepcii maximálne neochotní, svojím vystupovaním dali najavo, že ich otravujete až na jednu výnimku. Vrcholom bol poplatok za pripojenie na Wifi na 5 dní 24 Eur alebo na deň 10 Eur! Reštaurácia bola klimatizovaná, ale bola prístupná len k večeri, na raňajky a obedy bola zatvorená a obedovanie pri teplotách nad 40 stupňov nie je príjemné. Bazén na foto v CK bol krásny, ale skutočnosť je, že veľkosťou je to detský bazén, jeho kapacita 49 osôb uvedená na info tabuli je pri veľkosti hotela absurdná. Strava - slušný výber, nič typicky grécke alebo cyperské (kuchár bol Bulhar), ale dobrý výber ovocia.

prečítať si celú recenziu
Silver Sands Beach Hotel recenzie

Silver Sands Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

86% Eva

29.08.2019

V uvedenom hoteli sme už viackrát dovolenkovali, naposledy v roku 2016, nakoľko už hotel nezodpovedal požadovanej kvalite. Po prečítaní nových recenzií sme to znovu skúsili a boli sme milo prekvapení. Hotel prešiel rekonštrukciou, vstupná hala sa javí veľmi príjemne. Izbu, ktorú sme mali, bola v bielej farbe, postele vyhovujúce, nábytok tiež nový, izba nie je moc veľká, ale na prespanie stačí. Upratovanie bolo v poriadku. Kúpeľňa bola vybavená sprchovým kútom, avšak voda neodtekala - odtokový žliabok nebol šťastne riešený - tak sme každý deň mali viac menej vodu v kúpeľni. Nevadí, uteráky na zemi to istili. Fén na vlasy bol zabudovaný v izbe, chybou bolo, že zrkadlo bolo presne na druhej strane poličky, takže pre dámy bol väčší problém vysušiť si vlasy, pánom to určite nevadilo - kábel nedosiahol k zrkadlu. Jedáleň bola vybavená vhodne, priestor bol pravidelne udržiavaný, kuchári kontrolovali stav ponúkaného jedla, dopĺňali a pod. Jedáleň bola priestranná, dalo sa vždy nájsť miesto. Ponúkaná strava bola dostatočná a musel si tam vybrať každý jeden hosť. Zamestnanci boli pracovití a slušní, ale na ich tvárach nebol vidieť úsmev. Bazén priamo pri hoteli kontroloval plavčík. Ležadlá pri hoteli v dostatočnom počte, avšak nepochopili sme, že okolo idúci si môže na voľné ležadlo ľahnúť len tak... možno sme si nevšimli, či ich plavčík potom nekontroloval a nespoplatnil. More majú skutočne nekonečne čisté, priehľadné, teplé a vhodné na všetky športy a pod. Plávanie v ňom je skutočným zážitkom. Kto nezažil toto more, nevie to pochopiť. Nedá sa porovnať ani s vychyteným Tureckom. Ponúkajú sa tam rôzne športové vyžitia, plavby loďou, ťahanie na rôznych nafukovačkách a pod.

prečítať si celú recenziu
Constantinos The Great Beach Hotel recenzie

Constantinos The Great Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

+
96% Darfinka

18.08.2019

Hotel je moderny, cisty, prijemny a ochotny personal, ziadne komare, kvalitne jedlo a velky vyber vsetkeho druhu od salatov, masa, prilohy, kolacikov, zmrzliny, ovocia, zeleniny, syrov a ovocie vsetko cerstve a chutne. Chybal len susiak na balkone.

prečítať si celú recenziu
Iliada Beach recenzie

Iliada Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

43% Andrejznr

23.07.2019

Hotel je zvonku celkom pekný. Od hlavného letiska v Larnake, je vzdialený asi 60 km, čo je približne hodinka cesty po diaľnici. Ubytovali nás hneď po príjazde. Personál na recepcii sa snažil komunikovať anglicky, ale nejak sme sa porozumeli. Výťah fungoval iba jeden, ale opravili ho.

prečítať si celú recenziu
Vrissiana Beach recenzie

Vrissiana Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

66% Simi

17.07.2019

Grecka, juzna cast Cypru, je podla mna zbytocne predrazena. Kto je zvyknuty na Turecko, odporucam radsej opat do Turecka ako sem. Na Cypre nas ocarilo jedine nadherne tyrkysove more (v poobednych hod. sa vyskytovali meduzy, nikto sa vtedy nekupal), pocasie pocas juna => veterno, vecer na dlhy rukav, slnko zapadlo takmer kazdy den o 15:30, zamracene. Hotel ako keby zaspal dobu. Strava fajn, no vacsinou stale o tom istom, obsluha fantasticka. Absolvovali sme fakultativny vylet juznym pobrezim smerom na Paphos, keby zostaneme v ten den na hoteli, asi urobime lepsie, Paphos = zopar mozaik, Petra tou Romiou = Aphrodite's rock = kusok trciacej skaly v mori, nuda, cisto marketing okolo toho. Z odporucenia Slovakov, ktori boli na dovolenke s nami, oplati sa vidiet radsej Troodos. Program na hoteli = bieda, jedna nudna animatorka, ziadna zabava okolo bazena, chybala dobra hudba. Po polnoci hluk - hlucny bar z ulice pred hotelom, obchodiky na ulici 80% suvenirove (gycove). Posledna vec, ktoru by som rada vypichla, cez vikend si mohli domaci Cypercania kupit lezadla patriace hotelu, dokonca sme ich videli aj pri bazene. Plusy: nadherne tyrkysove more, mila Slovenka na recepcii, vyhoda pre ludi, co sa nevedia dohovorit po anglicky.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Protaras

Sunrise Pearl Hotel & Spa recenzie 96%

Sunrise Pearl Hotel & Spa

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sunrise Beach recenzie 94%

Sunrise Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
The Blue Ivy Hotel & Suites recenzie 93%

The Blue Ivy Hotel & Suites

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Constantinos The Great Beach Hotel recenzie 91%

Constantinos The Great Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iliada Beach recenzie 82%

Iliada Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

Kvalita izieb76%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál63%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Vrissiana Beach recenzie 76%

Vrissiana Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

Kvalita izieb72%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Odessa Beach Hotel recenzie 70%

Odessa Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

Kvalita izieb65%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb20%

Personál90%

Pomer ceny a služieb10%

zobraziť recenzie
Hotel The Blue Ivy recenzie 65%

Hotel The Blue Ivy

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Silver Sands Beach Hotel recenzie 62%

Silver Sands Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál77%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie