Faro: Boutique Hotel Faro 3*

  • Portugalsko
  • Faro & Algarve
počet termínov
počet dní
nocí
doprava
prvý deň pobytu

Odlet z Viedne s leteckou spoločnosťou Laudamotion.

 

Predpokladané odletové časy:

Viedeň - Faro: 14:45 - 17:15

 

Prílet do Fara, transfer do hotela (check in možný od 14:00), ubytovanie. Voľný program. 

 

Faro Boutique Hotel 3*

POLOHA                                                                                                    
• hotel sa nachádza len 3 minúty chôdze od historického centra  • 450 metrov od prístavu Faro • 8 km od letiska • 1 km od autobusovej stanice 
                                                                                                                  
POPIS  
• tento príjemný hotel ponúka hosťom 38 izieb • recepcia • trezor • výťah • wifi • reštaurácia • herňa • bar • slnečná terasa
 
UBYTOVANIE                                                                                         
• štandardné dvojlôžkové izby • kúpeľňa s WC • fén • klimatizácia • telefón • TV • minibar • balkón

STRAVOVANIE  
• raňajky: raňajky formou bufetu

  
ďalšie dni pobytu

Voľný program vo Fare.

  
posledný deň pobytu

Check out z hotela do 10:00. Transfer na letisko. Odlet do Viedne.

 

Predpokladané odletové časy:

Faro - Viedeň : 08:40 - 13:00 

  
V cene je zahrnuté
  • Leteckú dopravu Viedeň - Faro - Viedeň

  • 1 ks príručnej batožiny v rozmeroch 55x40x20cm, do 10kg

  • 1 ks malej príručnej batožiny v rozmeroch 35x20x20cm

  • Všetky letiskové a palivové poplatky

  • Ubytovanie v dvojlôžkovej izbe v hoteli Boutique Hotel Faro 3* s raňajkami

  • Transfer letisko - hotel - letisko

  • Poistenie insolvenstnosti CK

V cene nie je zahrnuté
  • Cestovné poistenie

  • Batožinu do podpalubia
    Doplatok za 20kg batožinu do podpalubia je 50€ (nie je povinná)
Letové časy

Cestovná kancelária nezodpovedá za prípadnú zmenu letových časov v rámci rovnakého dňa odletu. Letové časy sú orientačné. 

Vstupné podmienky

Vstúpiť na územie Portugalska ako aj vycestovať je možné s platným cestovným pasom alebo platným občianskym preukazom.
Občan SR sa môže v krajine zdržiavať s platným cestovným pasom alebo občianskym preukazom po dobu maximálne troch mesiacov bez nutnosti vybavovania ďalších formalít.

Podrobné info nájdete na stránke MZV SR