Najnovšie recenzie hotelov

Baia Lara recenzie

Baia Lara

Turecko - Antalya - Kundu

83% Darina

25.10.2019

Výborný hotel, priamo pri pláži, vynikajúce služby aj jedlo. Stravovanie je možné buď vo vnútornej jedálni, alebo na terase, alebo v malých kioskoch pri bazéne. Hotel ponúka aj tzv. neskoré raňajky. Všetky hotelové služby sú all inclusive ultra. Na pláži je plážový bar.

prečítať si celú recenziu
Side La Grande Resort & Spa recenzie

Castival Hotel Side

Turecko - Side - Kumkoy

20% Marian

24.10.2019

Organizovane, mafiánsky prebukované, hostí sťahujú do 3 hviezdičkových chlievov, drzý personál nekomunikujúci anglicky, Hrozné, fuj, hnus ani najhoršiemu nepriateľovi neželám tento hotel. Chlievy, do ktorých hostí ako náhradu sťahujú, sú isto tiež majetkom hotela.

prečítať si celú recenziu
Club Dizalya recenzie

Club Dizalya

Turecko - Alanya - Konakli

90% Michaela B.

24.10.2019

Tentoraz bol hotel na vyššej úrovni, aj čo sa týkalo služieb, zamestnancov, animácií, ale aj stavu a vybavenosti hotela. Záhrady boli krásne udržiavané, ležadlá všetky čisté, funkčné, pláž čistá bez cigaretových ohorkov... slnečníky super stav... Skrátka, nikde nebola známka opotrebovanosti... ošuntilosti. Taktiež sa hotel snažil používať čo najmenej jednorázových plastov, aj na pláži podávali nápoje v skle alebo v umývateľných plastových pohároch. Všetky poháre boli pravidelne zberané zamestnancami beach baru z našich stolíkov. Deti mali výborné animácie aj počas dňa, takže dcérka sa super zabavila. Je tu vynikajúce detské ihrisko, minigolf, bowlingové dráhy, obrí hrad, futbalové ihrisko pre deti, ping-pongové stoly... nič navyše sa neplatí. Plážové uteráky sú zdarma proti zálohe 5 eur a jedno opratie stojí 1 euro kus. Myslím, že je to naozaj férové a veľmi lacné. Kuchyňa nám vyhovovala, nie sme veľkí jedáci, ale radi ochutnávame. :) Nám všetko stačilo až priveľa. Jedna vec tu ale predsa bola, čo nám chýbalo... v celom hoteli, ani za poplatok, sme si nemohli dať inú ako automatovú kávu. Viete, taká dobrá turecká káva... alebo aspoň z profesionálnej mašiny... No nedalo sa, nebolo... ale zmrzlina bola každý deň a gofri 4 x do týždňa. Izby boli veľmi priestranné, vzdušné, veľký balkón, čisté, super upratovací servis, vyzerali veľmi novo alebo po nedáavnej kompletnej rekonštrukcii. My sme boli ubytovaní vo väčšej vilke, alebo boli aj menšie a hotel mal aj centrálnu hotelovú budovu s izbami. Všade bolo krásne čisto. Klientela 95% Nemci, hoteloví zamestnanci hovoria všetci po nemecky, ale dá sa s väčšinou z nich dohovoriť aj po anglicky.

prečítať si celú recenziu
Club Hotel Sera recenzie

Club Hotel Sera

Turecko - Antalya - Lara

+
86% Pavol

22.10.2019

Club Hotel Sera Deluxe má 5* a plne si ich zaslúži. Veľmi pekná architektúra, plno zelene, milý personál a kvalitné jedlo a koláče podávané od 7 h do 01:00 h, máte na výber či pod holým nebom, alebo v klimatizovanom priestore. V all inclusive je aj neobmedzene reštaurácia ala cart Olimpos bez rezervácie, kde sa podáva zmrzlina a dezerty od 9 do 00:00 s menšími prestávkami medzi raňajkami a obedom a večerou. Ostatné ala cart reštaurácie ako Suschi, Mexico, Mongolian treba rezervovať za extra poplatok. Automaty na vodu sú nonstop k dispozícii po celom vonkajšom areáli. Mini bar na izbe je tiež zadarmo. Viacero bazénov so sladkou ale aj s morskou soľou. Animácie, večerný program ako Kuba show alebo Hárem show zabavia hlavne dospelých, ale aj deťom sa to páčilo. Boli sme už viackrát v Turecku, ale toto bola naša najlepšia dovolenka. Pre deti ako atrakcia voľne pohybujúce sa korytnačky. Mini klub, detský vonkajší a aj vnútorný kútik s hračkami a preliezačkami. Veľmi oceňujeme zátoku pre deti, kde boli chránený pred vlnami a boli v mori, tzv. detské more s pieskovou plážou s poriadnymi slnečníkmi a voľnými ležadlami. Maximálna voda asi 60 cm. Na normálnej hotelovej pieskovo-mušľovo kamienkovej pláži bolo príliš málo ležadiel a už o 9h obsadené. Pláž tak na max 100 ľudí. Kapacita hotela 1235 hostí. V našom čase bolo 1232, 78 baby, 130 deti - pri reštaurácii Royal je pult a tam to majú rozpísané po dňoch. Našťastie ľudia nejdú k moru, ale k bazénom jesť a piť. Po hoteli sa túlajú mačky a aj traja hoteloví, čipovaní, veľkí psi. Neotravujú, skôr strážia, teda ich prestanete vnímať a deti sa tešia. Jedla neúrekom. Počas dňa robia placky, na večeri vonku naživo varia. Na recepcii boli strašne spomalení. Nás cez 20 min vybavovali. Neviem si predstaviť na to čakanie, keby cely bus prišiel. Samozrejme posteľ pre malého zabudli, ale rýchlo vyriešili. Na začiatku sme mali aj problémy s funkčnosťou kariet na otváranie izieb. Niekoľkokrát denne namočili všetky chodníky a stalo sa z nich klzisko. Kľudne to mohli v noci urobiť a nie cez deň. A veľmi nám vadilo, že už o 18 začali upratovať ležadlá na pláži a pri bazéne, čím nás vyháňali. Najrušivejším prvkom sú každé tri minúty pristávajúce a odlietajúce lietadlá. Našťastie sme bývali tak, že v noci sme ich neregistrovali. V iných izbách to šťastie nemali. To je daň, že ste kúsok od letiska, aby sme nemuseli ešte s dieťaťom z letiska dlho cestovať. Animátori robia aj zájazd na motokáry a na delfínovú show. Bolo to o 3 € lacnejšie ako cez cestovku. Výlet k vodopádom odporúčam cez stánok vodných športov na pláži, lebo to je kúsok od hotela. Cez cestovku pôjdete najprv 45 min busom opačným smerom, potom 1 h loďou a 30 min. kúpania a rovnako späť. Pol dňa fuč a +4 €, ale ak máte radi plavbu loďou, tak tu máte 2h. Miestnym to trvá krátko, lebo rýchlym člnom ste tam za 15 min priamo z hotelovej pláže a idete až do jaskyne pod vodopády. Platiť vo väčšine obchodoch a aj za vodné športy bolo výhodnejšie v €. Z bankomatov tu v okolí vyberiete iba v Lírach alebo v dolároch násobky po 50 €. Jeden bankomat dával aj € s poplatkom 3,75 €+ ak máte spoplatnené vo svojej banke výbery, tak ešte aj ďalší poplatok zaplatíte.

prečítať si celú recenziu
Lonicera Resort & Spa recenzie

Lonicera Resort & Spa

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

+
100% Mgr. Júlia Vontorčíková

19.10.2019

Veľmi dobrý 5*+ hotel s kvalitnými službami a ubytovaním. Na recepcii pri check-in sa vypĺňa registračný lístok v angličtine. Hneď po obdržaní hotelového náramku sa dali využívať služby ultra all inclusive aj po check-out až do transferu na letisko. Vstup do hotela i na pláž podlieha prísnym bezpečnostným pravidlám 2-člennej služby Security. V prípade zdravotných problémov bola k dispozícii lekárska služba so slovensky a česky hovoriacim lekárom.

prečítať si celú recenziu
Limoncello Konakli Beach  recenzie

Nox Inn Club Hotel

Turecko - Alanya - Konakli

50% Marian

16.10.2019

Tomuto hotelu max 3*. Zabudnite na teplú vodu v čase 17 až 20 hod. Hlavná jedáleň totálna katastrofa, majú tam totálny nedostatok tanierov, príborov, pohárov, ľudia si napríklad polievky naberali do plastových pohárov, bufet pri bazénoch. Ďalšia katastrofa vzdialenosť cca 50 m, poháre len jednorazové, objem 1,5 dcl. Bufet na pláži totálny horor, v ponuke len červené víno, ktoré sa nedá piť. Škoda reči, už som bol x krát v Turecku, v Thajsku, Grécku, Egypte... ALE TENTO "HOTEL" UŽ ANI VO SNE NECHCEM VIDIEŤ.

prečítať si celú recenziu
Lara Barut Collection recenzie

Lara Barut Collection

Turecko - Antalya - Lara

100% Majooo

15.10.2019

Od vstupnej rampy až po nádhernú pláž sú takmer 2 km pre vaše nádherné spomienky a pre hostí tu čaká krásna zeleň, vysoká čistota a hygiena, úžasné jedlo, služby na vysokej úrovni, skvelé ubytovanie, výborné vyžitie. Toto je Lara Barut. Je to miesto, kde sa každý člen personálu teší z vašej návštevy a s úsmevom vás denne víta a pýta sa, ako sa máte. Vysoko profesionálny personál, ktorý vám vždy povie, "teš sa zo svojej dovolenky". Jedlo je niečo úžasné. Skvelé chute, široký výber. Nápoje asi všetkého druhu, chutné koláčiky, domáca čokoláda či zmrzlina sú len zlomok z toho, čo môže hotel ponúknuť. Ubytovanie a čistota je na vysokej úrovni. Ja som bol ubytovaný presne tam, kde som chcel. Stačil jeden mail a recepcia pre mňa urobila maximum. Chcel som stranu do záhrady, výhľad na letisko a kľudnú izbu. Toto všetko mi hotel splnil. Ťažko vyjadrím slovami moju dovolenku v Lara Barut Collection. Jednoducho treba zažiť. A nielen jeden raz. Určite sa vrátim. Lepšie už nemôže existovať. Taký prístup a služby sú málo kde. Ešte teraz som myšlienkami na nádhernej pieskovej pláži či v "The Cay Room" na mojom obľúbenom drinku. Alebo na večeri v niektorej reštaurácii a s profesionálnou obsluhu. Čašníci sa vám doslova klaňajú, aby bol každý spokojný. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie či už malé deti, alebo starší ľudia. Každý si príde na svoje. Lara Barut Collection je skutočne #1 Hotel zo všetkých v Antalya. Jednoducho raj na zemi. En iyi tatil.

prečítať si celú recenziu
Turquoise Hotel & Villas recenzie

Turquoise Hotel & Villas

Turecko - Side - Sorgun

63% Dagmar

14.10.2019

Hotelová časť izieb bola na dobrej - štandardnej hotelovej úrovni. Posteľ manželská úzka a vysoká, balkón presklenný a kúpelňa štandardná. Izby mimo hotela obyčajné, malé, tmavé a ďaleko od hotelovej časti. Záhrada a okolie hotela krásne a udržiavané, vnútorná časť hotela čistá a udržiavaná. Od letiska bol hotel vzdialený cca 1 hodinu, bolo to dosť únavné, boli sme ubytovaní hneď po príchode v otrasnej tmavej izbe, na prízemí, balkón bol v úrovni chodníka, zašpinený vtáčím trusom, izbu sme mali vymenenú až na našu žiadosť na druhý deň za príplatok v hotelovej časti. Bazén bol čistý ale preplnený, ľudia tam stáli alebo ležali na nafukovačkách, more bolo mútne ako jazero, teplé, ale nevhodné na šnorchlovanie, nakoľko tam bolo len pár rybičiek a žaburinové kamene. Hneď v prvý deň sme si rozbili nohy pri vstupe do mora na kameňoch, ktoré pri mútnej vode nebolo vidieť. Pokiaľ sme si chceli zaplávať, tak sme boli nútení ísť až na mólo, kde bola cca 2 m hĺbka do mora, na móle boli ležadlá s chladničkou s pitnou vodou, ale pokiaľ sme tam chceli aj ležať, boli sme nútení už skoro ráno si ich obsadiť uterákmi. Animácie boli trápne - unudení animátori každý deň zvolávali mužov na vodné pólo a párkrát za deň sa cvičilo v bazéne.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu