88%
Hodnotenie
88%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Kumkoy  Turecko, Side, Kumkoy

Side Star Elegance recenzie 

Side Star Elegance recenzie 

1:50 h
12 °C
12 °C
14 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
367 €
367 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 88 %
Poloha 90 %
Šport a zábava 80 %
Izby 87 %
Strava 92 %
Personál 90 %
88%
Celkové hodnotenie
641 recenzií
Milka Krahulcová
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 23.09.2017 Prečítané 600-krát
57 %
Hotel síce čistý, no je to obrovské bludisko, ďaleko od pláže, veľa schodov, takže starším ľuďom neodporúčam. Na pláži neboli švédske stoly, ale úbohá reštaurácia, kde sa hodinu čaká na čašníka a ďalšiu hodinu na jedlo. Samozrejme, ak nie ste Nemci. Personál sa správal podľa toho, akou rečou kto hovorí, už nikdy sa tam nevrátim. čítať celú recenziu
Robo
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 22.09.2017 Prečítané 482-krát
63 %
Hotel pekny, lokalita super, ale Turecko proste v sluzbach nic moc, pokial nehovorite nemecky a nepchate min. 10 e tipy vsade, tak vas ignoruju. Slovenske cestovky hanba, ponukate najlacnejsie izby Slovakom, pritom sa za 10 e da zaplatit uzasna izba. Hotely su plne Nemcov a Turci sa z nich idu po.... ostatnych ani neobsluzia. čítať celú recenziu
S. Č.
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 721-krát
87 %
V hoteli sme boli už po druhý raz a boli sme veľmi spokojní. Izby krásne, primeranej veľkosti a čisté. Pred dvomi rokmi bol v areáli len jeden bazén. Teraz sme si mohli vyberať z viacerých možností. Boli sme nadšení. Super! Už teraz plánujeme ďalší pobyt! čítať celú recenziu
Mgr. M.Suchaničová
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 03.09.2016 Prečítané 346-krát
93 %
Výborný hotel pre rodiny s deťmi, ale aj bez. Výborné animácie a večerné programy. Areál hotela členený na niekoľko častí, v každej sa nachádzajú bazény pre deti aj dospelých. Ďalej zóna len pre dospelých. Výborná ponuka jedál, čistota a príjemný personál. Krásne zrekonštruované izby, vnútorný bazén, fitnes, masážne služby. Príjemná pláž. Viac ako výborné. čítať celú recenziu
Andrea T.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 30.08.2016 Prečítané 204-krát
90 %
Izba štandard, slušné, avšak nič výnimoćné. V strede dovolenky sa v kúpelni objavili mravce, hlásili sme to, ale veľmi to neriešili. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 06.07.2016 Prečítané 412-krát
97 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, je zariadený moderným štýlom na recepcií nás ubytovali ihneď po príchode, boli fakt ochotní nerobili problém z výmenou izby. Transfer z letiska trval cca 45 min., cesta trvá rýchlo keďže sa ide po diaľnici. Areál hotela je krásny, čistý a udržiavaný, s peknou záhradou hotel má 3 bazény pre dospelých toboganmi a 2 bazény pre deti rodičia určite ocenia ich prekrytie plachtou proti slnku, ležadiel je dostatok. Hotel má amfiteáter kde boli večerné programy, ale nie tie otrepané scénky, ktoré sú v každom hoteli, ale hotel si zaplatil napr. brazílskych, kubánskych, tureckých, ruských tanečníkov so svojou show. Po večernom programe hrala vždy v ďalšom bare živá hudba. Hotel dáva k dispozícií osušky za hotelové karty bez depozitu. Hotel poskytuje 24 hod. all inclusive, my sme v deň príchodu nestihli večeru v reštaurácií, no v bare, ktorý je otvorený do rána, je kútik, kde sú teplé jedlá, polievka, ovocie, zelenina, pečivo až do rána, čiže nemôže sa Vám stať, že budete hladní. Hneď oproti hotelu sú obchody s oblečením, topánkami, potraviny a reštaurácie. Do Side je to 5. min. taxíkom čo nás vyšlo 5 osôb 8€. Veľmi sa nám páčila promenáda popri mori, ktorou sa dá za 20 min. peši dostať do Side, ktoré je pekné historické mesto s množstvom obchodov a reštaurácii a zachovanými hist. pamiatkami, prístavom. V hoteli sídli honorárny konzul Slovenskej republiky, ktorý je majiteľom tohto hotela a ďalších 4 hotelov a dvoch nemocníc. čítať celú recenziu
Eva M.
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 643-krát
97 %
Vysoko kvalitný ultra all inclusive...do slova a do písmena. More nie je síce azúrovo modré, ale to predsa nemôže ovplyvniť môj dojem z celého pobytu. Po zhliadnutí mojich fotografií z uvedeného hotela ma kontaktovali priatelia a každému komu som ho doporučila bol spokojný s úrovňou ponúkaných služieb a mnohí z nich uvažujú opätovne ho navštíviť, presne ako ja, nakoľko ho za niekoľko mesiacov zrekonštruovali a chcela som ten výsledok vidieť na vlastné oči...a nesklamali, bola som milo prekvapená. čítať celú recenziu
Mimina
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 01.08.2015 Prečítané 1378-krát
90 %
Hotel je krasny novy, jedla, pitia, to sa neda nenapisat...fakt vyssia trieda ulta all, ale je tam 85 percent Nemcov, ktori davaju velke sprepitne aj 10 euro a potom sa k nim inak chovaju ako k nam, ked sme dali iba 2 eura. Vobec si nas nevsimali aj na obede. Obsluzili najskor Nemcov a kdesi cosi aj nas Slovakov...fakt nech tento hotel neponukaju Slovakom. Nemaju nas tam za nic, ako odpad. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 24.06.2015 Prečítané 1477-krát
90 %
Hotel je vhodny skor pre starsich ludi, kedze 80% tvorili nemecky dochodcovia. Je vzdialeny asi hodinu cesty z letiska, pol hodiny peso od centra Side. Nachadza sa priamo na piesocnej plazi oddelenej iba promenadou. Plaz je strazena. Jedlo uzasne, drinky naozaj kvalitne (popijala som Baileys), osusky a lezadla zadarmo, more bolo ciste na to, ze to bola piesocnata plaz, pokojne (iba jeden den boli vacsie vlny). Obsluha v pohode, pribor baleny, drinky na plazi balene (na vyber Coca cola, sprite, fanta, mineralka). Odporucam. čítať celú recenziu
Hela
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.10.2014 Prečítané 1790-krát
83 %
Krásne prostredie, výborná obsluha, blízko pláž, super servis - pláž, bary, reštaurácia. Nijakí ruskí "bratia", sklenené poháre v pool aj beach bare, zabalený príbor, prestieranie pri jedle. Reštaurácia vzhľadom na skutočnosť, že tam neboli "bratia" super, personál na 5+. Amfiteáter - prestreté stoly, obsluha. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 26.08.2014 Prečítané 1815-krát
87 %
Veľký rozľahlý komplex, ale rýchlo sa dá zorientovať. Izby pekne, čisté, ale keďže sme mali prístelku a kočík mohla by byť aj väčšia. Inak uprataná každý deň ako aj vymieňanie uterákov. Izbový minibar detto dopĺňaný každý deň. Veľké plus bolo, že nielen k bazénu, ale aj na pláž sme dostali uteráky, ktoré sme si mohli, samozrejme, meniť každý deň, takže žiadne uteráky so sebou nemusíte vláčiť z domu, ak nechcete. V areáli bolo kopec mačiek, ale patrili k hotelu, vôbec to neboli nejaké potulujúce sa z ulice ...boli krásne, vykastrované a hotel sa o ne staral...všade mali granule a bol zákaz ich kŕmiť, aj keď ľudia najmä s deťmi to nerešpektovali. No naša dvojročná dcérka bola nimi unesená, ale jasné, že sme ich pre istotu nehladkali. To len na margo mačiek a recenzie nižšie. Keďže je to hotel so službami ultra high all inclusive - jete a pijete nonstop, ak chcete a nie len ich domáci alkohol, ale aj dovezený. My sme fičali na gine a toniku alebo 12 ročnej whisky. Balené zmrzliny pri bazénoch ala Corento, drene...cca do 17.00 stále k dispozícii. Večer keď začínal animačný program aj popcorn a cukrová vata (super pre deti). Pri bazénoch ako aj cestou na pláž všade chladničky plné vody, džúsov, coly, fanty, spritov..takže z izby nemusíte nič vliecť na pláž. Inak animácie veľmi slabé a večerný program mi pripadal až trápny . Jediná nevýhoda bola, že to nie je hotel pre mini detičky, ktoré sú akčnejšie, lebo v bazéniku nie sú žiadne tobogany. Tie čo tam boli, boli cca od 6 rokov podľa môjho názoru. Mini klub bol tiež biedny. Každopádne to je hotel skôr pre väčšie deti, ale ani v popise nemá napísané, že je to rodinný hotel. V hoteli bolo strašne veľa Nemcov, Angličanov, Belgičanov, Holanďanov a zopár Slovákov...našej dcérke chýbala nejaká slovenská parťáčka. Každopádne hotel odporúčam. čítať celú recenziu
Erka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 20.08.2014 Prečítané 1709-krát
77 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. V hoteli bol pomerne kľud, animačné programy a posedenie pri hudbe na terase, vždy končili presne do polnoci. Personál veľmi ústretový, všade vás obsluhujú. Vadil mi all inclusive v podobe obsluhy, napr. obed na pláži a pri bazéne ala carte, vyberáte si obed z karty ako v reštaurácií. Večere a raňajky boli normálne v podobe švédskych stolov, kopu jedla na výber, veľmi dobra strava, niet, čo vytknúť, akurát mi dosť vadí hľadanie si stola hlavne pri večeri. Napr. prvýkrát som sa stretla minulého roku, že nám bol určený stôl v jedálni na celý pobyt. Bolo to úžasné, žiadne hľadanie a krútenie sa po jedálni. Tiež to bol 5 hviezdičkový hotel v Turecku (Sural Saray), tak som si myslela, že možno aj v tomto to bude. Izby boli pekné a čisté, my sme mali apartmán na samom vrchu s bočným výhľadom na more. Boli sme štyria, dve izby, jedna s manželskou posteľou a druhá s pevným lôžkom a rozťahovacím gaučom, bolo to ok, len jedna kúpelňa pre 4 je dosť málo, hlavne, keď sme prišli z pláže a bolo treba sa dať dokopy, tak to trošku trvalo (hlavne, keď máte dve dospievajúce slečny). Inak sme mali zaplatené dve samostatné izby s bočným výhľadom na more a dostali sme sme izby úplne na prízemí s výhľadom do záhrady, čo som sa, samozrejme, ozvala, že sme si priplácali výhľad na more a sme na prízemí, tak potom nám ponúkla apartmán, čo tiež nezodpovedalo, lebo neboli tak 4 pevne lôžka, ktoré sme mali zaplatené. Cestovka ponúkala izby len s príplatkami na výhľad na more a nedostanete ich. Nejde o to, lebo na izbe ste málo, ale ide o princíp, na čo sú také ponuky a príplatky, za niečo, čo nedostanete, nás to vyšlo o 280 eur navyše. Sklamala ma pláž, ako už bolo spomínané v jednej recenzií, more vôbec nebolo čisté ako ho popisujú, ešte z rána celkom áno, ale poobede, to bolo ako capucino, plus občas tráva a po ďalšie veľmi nahusto slnečníky a prítomnosť domorodcov a psov na pláži. Nečakala by som to od 5 hviezdičkového hotela so súkromnou plážou. čítať celú recenziu
Erika G.
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 1894-krát
83 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, transfer z letiska cca 1 h 20 min, boli sme ubytovaní hneď po príchode, areál hotela je dosť veľký, ale veľmi rýchlo sme sa naučili v ňom pohybovať, z izby na pláž 250 m, aj napriek tomu, že hotel je na pláži, také to bolo obrovské, čo sa týka služieb bolo splnené všetko, čo cestovka deklarovala v ponuke, izba pekná, čistá, minibar a hyg. potreby do kúpeľne dopĺňané denne bez akýchkoľvek problémov a bakšišu, uteráky, osušky denne vymieňané, izba uprataná, strava úžasná, výber neskutočný, obsluha výnimočná, čašníci vždy usmiati, ochotní, milí - vyzerali že prirodzene, bazén čistý, 2 negatíva, ale čisto moje osobné, ostatným vôbec nemusia vadiť - sklamalo nás more, v Turecku sme boli 1x, neboli sme pripravení na také mútne more, v Grécku keď je pláž s modrou vlajkou, tak je to niečo nádherné, v Turecku si neviem predstaviť pláže bez modrej vlajky, keď voda v mori na tejto hotelovej pláži bola ako káva, okolo nôh sa motali trávy, ale aby som bola objektívna, stačilo prejsť cca 20 m a tráva nebola, chápem, že keď sú vlny, tak je voda zmútená, ale v Turecku je asi iný druh piesku ako v Grécku, aj tam sú vlny, druhé negatívum - nech do hotela (ale podľa mňa to nebolo len v SSElegance) nejdú ľudia, ktorým vadia mačky, bolo ich tam min. 10, počas večere boli všade, motali sa popod stoly, pozerali na vás ako jete, ľudia ich hladkali, chovali, brali do lona, čašníci sa niekedy snažili ich vyniesť z terasy, ale oni sa hneď vrátili :-), ZÁVER - hotel presťahovať do Grécka - výborné služby + krásne more to by bola paráda. :-) čítať celú recenziu
Eva Matušková
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 1238-krát
97 %
Dokonalosť sama o sebe - jediná výhrada, pre tri osoby malá izba, ale v izbe sme sa zdržiavali naozaj len v noci. Strava, ochota personálu, ústretovosť, animátori a všetky služby naozaj na vysokej úrovni, presne tak ako to bolo v ponuke CK. Určite sa tam ešte rada vrátim. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 21.07.2014 Prečítané 1827-krát
100 %
Veľmi sa nám v hoteli páčilo, krásne prostredie, ochotný personál, rozmanitá strava počas celého dňa a nápoje ako nikde inde. Množstvo kvalitných svetových značiek alkoholu. Takisto sme si užili perfektný bazén so šmykľavkami v krásnej záhrade. Hotel jednoducho ponúka všetko, čo si človek môže priať k dokonalému relaxu na dovolenke. Super! Určite aj budúci rok! čítať celú recenziu
Barbi
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 17.07.2014 Prečítané 1605-krát
100 %
Hotel hodnotím veľmi vysoko, vzhľadom na úroveň poskytovaných služieb, kvalitu jedla a nápojov, hygienu a čistotu prostredia. Boli sme spokojní so všetkým, splnil naše očakávania, od stravy, nápojov, cez izbu, personál až po pláž! Areál hotela je veľmi pekne udržiavaný, veľa zelene a poskytuje množstvo aktivít počas dňa. Pričom animácie nie sú otravné.... čítať celú recenziu
Pavol
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 10.07.2014 Prečítané 2298-krát
93 %
Bola to nasa piata navsteva Side. CK opat nesklamala. Vyskusali sme Side Star Elegance ponukajuci avizovane sluzby High class all inclusive a vsetko bolo do detailu splnene. Vyborna poloha hotela na plazi s krasnym vyhladom z barov a terasy a nasej izby na more a anticke Side. Krasna zelena zahrada ponukajuca v horucavach prijemny tien, ciste bazeny, krasna, siroka piesocnata plaz priamo pred hotelom a promenada veduca do centra. Pre rodiny s deťmi, skvely miniklub, bazeny a smyklavky. Ocenili sme cistotu celeho arealu a sposob podavania napojov ci jedla, vsetko balene napoje, obsluha s jedlom az k stolu. Hygiena na vysokej urovni. Importovane napoje v baroch, vynikajuce jedlo roznych druhov v restauracii, bezchybna talianska ala carte restauracia. Luxusne izby. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia