53%
Hodnotenie

Numa Palma recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Alanya
31 °C
teplota vzduchu
26 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:30 h
Od letiska
Odporúčanie 33 %
Poloha 63 %
Šport a zábava 56 %
Izby 55 %
Strava 60 %
Personál 41 %
53%
Celkové hodnotenie
800 recenzií
Lýdia
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 13.09.2015 Prečítané 174-krát
67 %
Hotel je premenovaný Lonicera garden. Foto z cestovky sa nezhoduje s realitou. Izby čisté, útulné. Strava pestrá, bohatý výber, veľa ovocia aj zmrzlina. Pláž ohradená skalami z oboch strán, takže sa nikam nedostanete. Ležadiel dostatok, keď nie na pláži, tak v zelenej záhrade v blízkosti pláže a pod krásnymi palmami. Ako bonus v cene sauna a hamam. čítať celú recenziu
Džano
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 12.09.2015 Prečítané 86-krát
67 %
Informácie v katalógu cestovnej kancelárie nie sú aktuálne, nakoľko hotel sa volá Lonicera Garden. Okolo hotela vyrástlo niekoľko nových hotelov. Pláž je ohraničená z oboch strán skalami, takže sa nikam nedostanete. Vstup do mora je pozvoľný, vhodný aj pre deti, s hrubozrnným pieskom, miestami s kameňmi, treba si dávať pozor. Lehátok je dostatok aj v záhrade pod palmami v blízkosti pláže. Bufet blízko. Hotel je situovaný v krásnej palmovej záhrade a však s množstvom schodov. Ubytovanie a stravovanie zodpovedá štyrom hviezdičkam. Prevažuje ruská klientela. čítať celú recenziu
JOZEF - DANIELA
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 13.06.2014 Prečítané 1293-krát
73 %
Dovolenka v krásnom prostredí, množstvo okrasných kríkov v príjemnej zátoke chránenej pred vetrom, čistom prostredí z dobrou stravou a kvalitou služieb. Veľa barov, dobré programy, pravá turecká káva. Sauna a turecký kúpeľ zdarma. Vždy upratané. Veľmi vhodné pre rodiny z deťmi. čítať celú recenziu
Zita
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 17.09.2013 Prečítané 1202-krát
87 %
Super dovolenka, ubytovanie dobre, izby cistucke, vonave. Strava pestra, dostatok jedla na vyber. Jedina chyba bola, ze plaz mohla byt väcsia. Lezadiel a slnecnikov bolo dostatok. Mensou prechadzkou sa dostanete hravo do centra strediska. Vhodne aj pre male deti čítať celú recenziu
jozkor
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 28.08.2013 Prečítané 1043-krát
83 %
Hotel slušný v príjemnom prostredí zelene kvetín. Hotel sa nachádza na rozľahlej ploche pozostáva z viacerých objektov z ktorých iba 30% má výhľad na more. Objekt hotela s bazénom sa nachádza ďalej od pláže i napriek tomu ho využívali rodiny s malými deťmi. čítať celú recenziu
Zita
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 10.06.2013 Prečítané 1294-krát
83 %
Tento hotel hodnotim kladne, boli sme spokojny ci uz so stravou, personalom, ako aj cistotou. Trosku mi vadila plaz, nakolko bol horsi vstup do mora, a velke skaly po okraji plaze. Aj napriek tomu ze tam bolo super, myslim,ze uz by som sa nevratila koli plazi. čítať celú recenziu
Renata
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 14.04.2013 Prečítané 1545-krát
100 %
Výborný hotel, strava, obsluha, Turci ma príjemne prekvapili,pláž čistá, prístup do mora trochu strmší, ale nám to nevadilo.Izby čisté, denne sa upratovali, denne sa doplňala voda na izbu- 1l denne.Po areáli hotela sa pohybujú voľne zvieratá, je tam mnoho kvetov a zelene. čítať celú recenziu