80%
Hodnotenie

Annabella Diamond Hotel & Spa recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Avsallar-Incekum
21 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:00 h
Od letiska
Odporúčanie 73 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 72 %
Izby 77 %
Strava 80 %
Personál 83 %
80%
Celkové hodnotenie
345 recenzií
František D.
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 16.10.2018 Prečítané 829-krát
100 %
Jednoznacne odporucam priplatit vyhlad na more, je uzasny. Na opacnej strane hotela je primorska autostrada. Personal velmi ustretovy. Hotel je akurat, vsetko po ruke. Bol som aj vo velkych rezortoch, ale takto je to pohodlnejsie. Najblizsi mozny nakup par krokov cez cestu, inak stoja autobusy asi 100 m od hotela, moznost nakupov - Alanya a asi tri mensie mesta po ceste. Cena listka je 3 eura pre dvoch alebo 10 tl. Netreba sa bat, s5 sofer krici hotely, ako idu a vy len zakricite stop alebo dur. More velmi ciste s vzhladom k piesocnatej plazi s pozvolnym vstupom. Sem tam vo vode, ale v pohode. Strava velmi dobra boli sme na ultra alI, takze nechybalo vobec nic. Animacne programy bezne, funguje aj miniklub pre deticky. Casnikovi, ktory vas obsluhuje, davajte ecko, dve kazdy vecer a mate istotu, ze sedite vzdy pri tom istom stole a donesie vam pitie aj viackrat, nemusite sa motkat. Upratovanie, vzdy cisto a vsetko vymenene ako ma byt. 24 h lobby bar je fajn, ked sa neda spat... ak niekto whiskuje, tak ta turecka je uplne v pohode. S colou uplne, uplne... Inak zenam odporucam Alexander, miesany drink. Co este... Asi nic, vsetko bolo super a to sme boli koniec septembra - zaciatok oktobra. Teplota 29 az 32, takze ako u nas leto aj noci tak. Takze vela stastia a krasny pobyt v krajine tisic a jednej noci. PS: Ziadny pocit ohrozenia, boli sme vonku v meste o dvanastej v noci, takze netreba sa bat bubaka moslimaka. V Europe za totozne sluzby zaplatite minimalne raz tolko, ak vobec trafite hotel... čítať celú recenziu
Zdenka M.
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 09.10.2018 Prečítané 221-krát
100 %
Celková spokojnosť, izby čisté, vždy upratané, veľký výber jedál, personál ústretový, večerné programy aj pre deti, pláž piesková s pozvoľným vstupom do mora Doporučujem tento hotel. čítať celú recenziu
Melánia L.
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 06.10.2017 Prečítané 510-krát
85 %
Ubytovanie trošku dalej od mora ale zasa bol tam klud. Personál v pohode, strava bola bohatá ale ja som mala problém s trávením prvé dni. More a pláž priam perfektné. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 23.07.2017 Prečítané 537-krát
100 %
Hotel krasny, cisty, so super stravou a sluzbami blizko k moru. Hotel vhodny pre rodiny s detmi. Kusok od hotela su obchodiky, da sa tam super nakupit. Animacie boli pre deti, kazdy den nieco ine, my sme nevyuzivali, syn ma uz 10, vyuzival tobogany. Vela sme boli v mori, lebo bolo teple. čítať celú recenziu
Adikova mama
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 02.07.2017 Prečítané 899-krát
77 %
Transfer trval hodinu a pol z letiska, sli sme tam i spat bez prestavky. Po 14 hod sme boli hned ubytovani, hotel. naramky sme dostali hned po prichode na recepcii a mohli cerpat ultra all inclusive. Vecerne animacie Nam prisli slabe, vystupovali studenti, klasika tanecky, nevadi, davali sme prednost kvalit. fejk. tureck. nakupom, kt. su v blizkosti hotela. Na tejto dovolenke i napriek min. chybickam sme sa citili velmi dobre, oddychli si a v hoteli sme sa citili ozaj dobre, prijemne. čítať celú recenziu
Katarína S.
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 01.07.2017 Prečítané 381-krát
93 %
Hotel krajší ako na fotkách, izby pekné, každý deň menené prádlo aj uteráky, všetko čisté, personál makal non-stop, sme veľmi milo prekvapení z Turkov, boli sme prvý x v Turecku. Jedlo výborné, pláž čistá, more uuužasneee. Platiť môžete všade eurami, takže meniť netreba vôbec peniaze, nielen v hoteli, ale aj v obchodoch. Všade sú uvedené ceny v eurách. Môžem len odporúčať. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 20.03.2017 Prečítané 630-krát
83 %
My sme boli spokojní, boli sme na prelome jún/júl 2016, 12 dní. Wifi v celom areáli zadarmo s dobrým pripojením. Jedlo skvelé. Obsluha príjemná. Pláž pekná, piesková. Nemám jedinú výtku. V Turecku sme boli druhýkrát a tento rok (2017) sa tam opäť vraciame. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 29.09.2015 Prečítané 589-krát
100 %
Hotel nový, čistý, veľmi pekný. Páčilo sa nám tam a nemám absolútne čo vytknúť. Už na prvý pohľad bol tento hotel najkrajším v okolí. Veľmi pekná hlavná jedáleň, ale aj vstupná hala. Jesť sa dalo aj vonku na terase, s pekným výhľadom na bazén, palmy a záhadu hotela. čítať celú recenziu
Linda S.
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 14.09.2015 Prečítané 219-krát
96 %
Príjemný hotel priamo na pláži vhodný pre rodiny s malými deťmi ale aj pre staršiu generáciu, vzhľadom na to že hotel nie je veľmi veľký a celý areál je kompaktný, takže nikde nie je ďaleko. čítať celú recenziu
janula
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 26.06.2015 Prečítané 909-krát
100 %
Skvely, cisty, vsetko je blizko, nie je ani velky ani maly, akurat, personal velmi priatelsky, plaz uzasna, more ciste, nasa 5 dovolenka v Turecku, ale asi aj najlepsia, boli sme aj v 6 hviezdickovom hoteli, no tento bol omnoho lepsi, vhodny aj pre narocnejsich klientov. čítať celú recenziu
yvette 72
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 09.04.2015 Prečítané 1506-krát
100 %
Hotel je novopostavený, všade čistota, dobre situovaný za cestou, pri mori, vstup do mora je hneď z hotelového baru - super. Veľa zelene v areáli, takže aj horúčavy sme nepociťovali, palmy poskytovali tieň a v celom hoteli je klimatizácia. Využili sme ponuku masáži v hoteli - odporúčam, chrbát, ktorý má bolel dlhú dobu - poľavil (masér Alpaslan). Pre deti je animátor, ktorý sa im venuje. Jedinou nevýhodu je dlhý transfer z letiska, ale pri tomto super pobyte to nevadí. čítať celú recenziu
mia
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 21.01.2015 Prečítané 1886-krát
100 %
Krasny, moderny hotel priamo na plazi. Vhodny pre male deti. Jedine ta cesta do hotela a naspat bola strasna. Leteli sme rano o 9 a do hotela sme dosli o pol 5. Cize sme dostali taku malilinku bagetu v lietadle a transfer z letiska trval 2 hodiny. V pohode by sme dosli aj za hodinu aj pol a stihli by sme aspon olovrant, keby si pan vodic nemusel dat 20 minutovu kavicku na polceste. Takze sme dosli do hotela o pol 5 a museli sme cakat na veceru do 7 vecer o hlade. Nebolo to bohvie co pre 2 rocne dieta. Este dobre, ze som mala so sebou jablko a banan. Poledny den nas zobudili rano o 2, museli sme cakat hodinu na autobus, dozadovali sme sa balickov na recepcii, ale nic sme nedostali, lebo ich pani z cestovky zabudla zahlasit, takze prve jedlo sme jedli az v lietadle o 9. Navyse vodic bol arogantny a prisiel o hodinu neskor, nez bolo dohodnute. To sme mohli aspon spat. Nastastie som vzala z vecere chlieb pre deti, aby aspon tie nemuseli trpiet hladom. Za ten den sme si zaplatili plnu sumu. V cestovke sa a to mozu hanbit. Ako mozu nechat niekoho 12 hodin bez jedla? Tak toto bolo k cestovke, hotelu niet co vytknut, mozno len slabsie animacne programy vecer, cez den to bolo ok. Dokonca sme zazili aj mierne zemetrasenie :), pacilo sa nam. čítať celú recenziu
Gabika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.10.2014 Prečítané 1554-krát
83 %
Tento rok sme boli na dovolenke v Hoteli Anabella Diamond Spa v Avsallar Turecko. Hotel bol pekný, služby ok, strava ok. Príjemný personál, čisto, strava pestrá. Bola to super dovolenka. More priamo pri hoteli, sem tam vlny, piesková pláž, krásny bazén, čisto. Niet čo vytknúť. Animačné programy, tak ako všade. Transfer z letiska 2 - 2, 5 hod, ale nebol to problém maličký klimatizovaný bus s prestávkou, dalo sa. Boli tu aj rodiny s deťmi. vzdialenosť od centra cca 1,5 - 2 km, kde je strašne veľa nákupných možností. Izbu treba pýtať orientovanú na more, lebo z druhej strany je cestná kom. čítať celú recenziu
František Chamula
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 08.10.2014 Prečítané 1072-krát
73 %
Hotel na štandardnej Tureckej úrovni, t. j. bez zjavných problémov. Hotel je vhodný pre turistov hľadajúcich relax, kľud, pohodu, pre rodiny s deťmi i starších ľudí. Transfer z letiska v klimatizovanom autobuse trval takmer 2 hodiny (po hodine cca 20 min. prestávka). Hneď od príchodu sme mohli čerpať služby all inclusive, ubytovaní sme boli o cca 14. 00 hod. Areál hotela je udržiavaný v čistote, 2 bazény jeden s hĺbkou 140 cm a jeden pre deti 40 cm. Pri bazéne sú tobogany, pre deti detský kútik, príjemní animátori, jedna animátorka z ČR. Piesková pláž s pozvoľným vstupom do mora, more bolo teplé (cca 28 st.), čisté. Nedostatkom boli staré, často roztrhané slnečníky pri ležadlách. čítať celú recenziu
Mirka L.
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 26.08.2014 Prečítané 1354-krát
93 %
Dobrá organizácia CK. Krásny nový hotel, krásny areál. Strava vynikajúca, nedá sa všetko ochutnať. Pláž pozvoľná, vhodná pre malé deti. Animácie na hoteli pre deti a dospelých každý deň. Programy v bazéne, joga. Super animátori. Po príchode na hotela nás poslali na raňajky a hneď sme mali ubytovanie prichystané bez čakania. Čistučké izby, každý deň dopĺňanie vody v bare na izbe. Vynikajúce služby, personál milí a ochotní. Super dovolenka, doporučujem. čítať celú recenziu
danielita
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 12.07.2014 Prečítané 1732-krát
100 %
Na dovolenke sme boli zaciatkom juna a bolo super. Cesta z letiska trvala 90min. Hotel pekny sluzby, velmi dobre izby, ciste upratovane denne, strava super, kazdy si pride na svoje. Plaz pieskova, pozvolny vstup do mora. Nebol problem prist po obede a lahnut si na lezadlo. Program od 10:00hod, takze clovek sa nenudil. čítať celú recenziu
FEKI
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 02.07.2014 Prečítané 1518-krát
100 %
SUPER - všetko podľa fotiek na nete, z letiska v Antalyi transfer do hotela trval 80 minút, o 10. 00 hod. odchod z letiska v Košiciach a o 15. 00 hod. už sme boli v hoteli, okamžite po príchode sme boli ubytovaní, nákupné možnosti - cez cestu v INCEKUM alebo mikrobusom do AVSALLARU cca. 4 minút / osoba = 1 € / čítať celú recenziu
Mima
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 28.10.2013 Prečítané 2210-krát
87 %
krásny nový hotel. pekne zariadené izby, výborná strava, slušný personál. na pláž sme chodili k vedľajšiemu hotelu cca 20m. jediné mínus bolo, že večer sa nebolo kam ísť prejsť, okrem trhov asi 20 minút od hotela. výber masa, zeleniny. ovocia, zákuskov ani sme všetko neochutnali. poobede zmrzlina zákusky, piekli turecké placky, ayran. v plážovom bare sa dalo slušne naobedovať čítať celú recenziu
marian
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 06.10.2013 Prečítané 2035-krát
70 %
na slušné 4 hviezdičky, zažili sme lepšie aj horšie, v našom termíne veľa nemeckých dôchodcov a zvyšok osadenstva rusi a estónci. rusi skôr chudobnejši a celkom pokojní. Slabý príjem na wifi, vypadávala aj na recepcii, chýbala obsluha na pláži prípadne pri bazéne a dosť slabé animácie... čítať celú recenziu
Darina
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 20.09.2013 Prečítané 1654-krát
97 %
Hotel OK, strava, personál, služby, všetko bez problémov. Jediné upozornenie - tobogany majú počas dňa prestávku - ak máte menšie deti, treba si ustriehnuť čas zastavenia vody na toboganoch, inak sa môže stať, že sa dieťa došmýka nasucho, čo môže byť trochu bolestivé. Čas prestávky je uvedený na letáčikoch, resp. prospektoch. Všetko ostatné bez chyby - DOPORUČUJEM! čítať celú recenziu