87%
Hodnotenie

Side Star Resort recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Side
  • Gündogdu
15 °C
teplota vzduchu
15 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:00 h
Od letiska
Odporúčanie 91 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 78 %
Izby 87 %
Strava 90 %
Personál 90 %
87%
Celkové hodnotenie
1015 recenzií
Július
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 25.09.2019 Prečítané 72-krát
67 %
Moje hodnotenie 4+, bazén veľkostne ok, ležadiel dostatočný počet, na obedy sme nechodili, lebo sa v pohode dalo prestavovať v snack baroch a bufetoch, výber jedál a nápojov dobrý, bar na izbe dopĺňali každý deň - Cola, Sprite, džús, pivo,... Program celkom ok. Mali sme dve menšie, rodinné, no postačujúce izby, čo bolo super! Samostatná tv, klíma. čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 28.06.2019 Prečítané 541-krát
83 %
Ubytovanie, strava, prostredie na úrovni, milý personál, osušky na pláž denne menené, odvoz autom napriek tomu, že je to peši pekná cca 5 minútová prechádzka, pláž udržiavaná, starostlivosť o klienta, pre deti ako i dospelých, rôzne aktivity - celkový pobyt výborný, pre starších, ale i rodiny s deťmi. Možnosť si pozrieť mesto SIDE i jej historickú - antickú časť. Doprava autobusom priamo od hotela za 2 eurá na osobu. čítať celú recenziu
Maria Pleskova
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 30.09.2017 Prečítané 511-krát
97 %
Hotel je vhodny hlavne pre rodiny s detmi a ludi, ktori si chcu oddychnut, kedze v okoli hotela nic nie je, len asi 500 m od hotela je velky bazar na nakupy darcekov a "znackoveho tovaru", do Side chodi autobus priamo spred hotela, cesta trva asi 20 minut. čítať celú recenziu
Kováčik
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 20.09.2015 Prečítané 456-krát
83 %
Super dovolenka, čas sa tam zastaví. Čistota, udržiavaná zeleň, i s latin. názvami flóry. Prechádzka na pláž po chodníku z dosiek, 5min. Odvezie vás dole i hore i 1 osobu dolmuš zdarma. Personál usmievavý, čašníci priam "lietajú", hovoria v Nj a Aj. Postele nevyležané. Ťažko sa otváral zámok-šupátko na balk. dvere-do 1hod. opravené. S ničím nie je problém. Strava európska i turecký kút, výber úžasný, zákusky, je tam všetko, okrem horčice. Dobré vínko, biele, rose i červené, turecký koňak, pivo i 4druhy koktailov v AI. Žalúdočné ťažkosti sme nemali. More ráno v čase nášho pobytu/september/chladnejšie, pokojné, po 12 hod. sa mierne rozfúkalo, 2x i 1m vysoké vlny. Pri hoteli 2 bazény, 1 - 40m+detský. Ak nájdete v izbe hmyz, nie je to šváb, nezabíjať! Je to cikáda! Hotel je od histor. Side vzdialený 12km, cesta dolmušom 25min, 1os. /2€, krásne pamiatky, prístav, kvalitnejší tovar ako v bazáre vzdialenom od hotela 10min, no drahší. V hoteli nám vadila iba nadmerná konformita k prevažne nemeckej klientele i keď i naša slovenská bola dosť zastúpená. Avšak do hotela sa za uhradenú lastminute cenu radi vrátime. čítať celú recenziu
Viera Hanulíková
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 20.09.2015 Prečítané 382-krát
90 %
Side star resort v Turecku vhodný pre všetky vekové kategórie. Ubytovanie hneď po príchode do rezortu. Od letiska cca hodina. Izby upratujú každý deň. Osušky k dispozícii každý deň čisté, aj na pláž. Určite sa tam ešte vrátim. Animátori výborní, skrátka super dovolenka. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 09.09.2015 Prečítané 473-krát
83 %
Maximalna spokojnost, mozeme len odporucat. Z letiska asi 50min. Prisli sme asi o 22. 30 ich casu-je tam o hodinu viac a hned nas ubytovali. Pri odubytovani, ked vam to leti neskoro, je moznost sa dohodnut, ze do 14. 00 vas nechaju na izbe gratis, ale celkovo je tam velmi dobra komunikacia s personalom - no problem. Klientela bola cca 80% Nemci, vsade cistucko, zilo to stredisko. Mali vychytane aj detaily vramci arealu - k dispozicii zadarmo aj nafukovacky, sportovy kociarik pre deti, zmrzlina 2x denne, strieska nad detskym bazenikom, aby ich nespalilo, dreveny chodnik aj po plazi, aby sa clovek nezabaral, voda na pitie na kazdom kroku, neboli sme tam dehydrovany ako v Tunisku a super bol aj plazovy bar, kde sa dalo naobedovat, tak sme usetrili jednu cestu navyse do hotela a aj pri bazene sa dalo naobedovat, aby sa clovek nemusel prezliekat z plaviek, lebo vo vnutri sa snazili udrzat uroven a nechodilo sa tam jest v plavkach, co velmi ocenujem. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.07.2015 Prečítané 916-krát
100 %
Tento hotel je úžasný, nič sa nedá vytknúť. Je vhodný pre všetky vekové kategórie, určite zodpovedá počtu hviezdičiek. My sme do hotela prišli asi o 23:30 a ubytovaní sme boli ihneď v krásnej luxusnej izbe vo vilke. Každý deň nám prezliekli posteľnej prádlo, dopĺňali množstvo mydiel, vymieňali osušky, dopĺňali minibar, toto všetko bolo zdarma každý deň! :)). Jedla bolo veľmi, veľmi veľa, takisto aj nápojov. Dalo sa najesť v hlavnej reštaurácii, ale aj v plážovej, kde bol tiež dosť veľký výber jedál. :). More krásne s vlnkami a mušličkami. :) čítať celú recenziu
Viktória Sz.
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 17.06.2015 Prečítané 1321-krát
83 %
Tento hotel splnil naše očakávania. Cestovali sme ako pár a termín začiatok júna bol ideálny na malé množstvo detí. Od polovičky júna už začína prichádzať veľa rodín s deťmi, čo nie je naša parketa. Ale takmer všetky hotely v Turecku deti majú. Samotný hotel je pekný, izby čisté a s jedlom sme boli veľmi spokojní. Za pomer cena-kvalita sme boli veľmi veľmi spokojní. čítať celú recenziu
Danka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 20.08.2014 Prečítané 2208-krát
87 %
Hotel sa nachádza necelú hodinku od letiska. Ubytovaní sme boli ihneď. Izby pekné, areál hotela udržiavaný, veľa zelene, kvetov. Pláž piesočnatá s pozvoľným vstupom do mora, dostatok ležadiel. Každý deň program, krásny turecký večer. Vzdialenosť k bazáru 10 minút. čítať celú recenziu
Fany S.
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 2021-krát
87 %
Pekný, nový hotel, krásne izby - nábytok aj kúpeľňa, pokojné prostredie, chválim po všetkých stránkach, vidieť, že si potrpia na poriadok a čistotu, bazén, pláž, večerné programy, strava aj personál na výbornú. Žiadne mínusy som nenašla, naozaj. Odporúčam určite aj rodinám s malými deťmi. čítať celú recenziu
andy
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 26.07.2014 Prečítané 1821-krát
83 %
Hotel je pekný, udržiavaný, pekná záhrada, krásne kvety, veľký bazén, vhodný pre rodiny s deťmi, super animátori, my sme sa bavili na detskej diskotéke, každý večer bol program od 21. 00 hodiny, na každom sme sa zúčastnili, každý program bol super, turecký večer bol úžasný. čítať celú recenziu
ZUZI
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 26.09.2013 Prečítané 3780-krát
100 %
Celkový dojem z hotela bol skvelý, na jednotku. Strava bola vynikajúca, výber jedál bol obrovský, od europskej kuchyne, cez mexicku, po turecké špeciality. Vstup do mora bol pozvoľný, pláž piesková, služby na pláži, čistá upravená pláž, more priesvitné, bez akýchkoľvek morských plávajúcich "hlupostí". Hotelová izba bola stále upratovaná, v chladničke stále čerstvé nápoje zadarmo, takisto, aj internet na izbe a trezor zadarmo. Zadarmo bola aj zmrlina, osušky. Služby boli nadmieru vysoké. Hotel celkovo je nový, čistý a personál slušný, pozorný. čítať celú recenziu