Najnovšie recenzie hotelov

Concorde Green Park Palace recenzie

Concorde Green Park Palace

Tunisko - Tunisko pevnina - Port El Kantaoui

65% Ivana M.

06.10.2019

Rezort zvonku je prekrásny, okolie hotela taktiež. Je vhodne umiestnený, možnosť prechádzok večer, vyžitia aj nákupov. Čo je však podpriemerné, sú izby. Nefunkčná sprcha aj upratovanie. Často chýbali uteráky, čo patrí medzi základ. Taktiež strava veľmi fádna, slabý výber. Zodpovedá úrovni 3*. Večerný program taktiež veľmi slabý, 90. roky. Kompenzuje to more a výlety, ktoré sme absolvovali. Hotel má krásne koraly a ryby, šnorchlovanie tip top. Pláž spokojnosť, ležadiel dostatok, milý personál. Vstup do mora cez mólo, nie je vhodné pre deti, ale na šnorchlovanie super. Boli sme aj na výlete na štvorkolky a mori, videli delfíny, to bolo úžasne. Večerné mesto taktiež odporúčam. Celkové zhrnutie: ak si odmyslím stravu a izby, tak super dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Club Tropicana & Spa  recenzie

Hotel Club Tropicana & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

65% Darina P.

05.10.2019

Poloha hotela veľmi dobrá, izby čisté, výhľad na more. Od letiska 15 min. busom, vôbec to neruší. Posledný hotel, takže miesto na pláži je dosť. Ležadlá zadarmo. Pláž je blízko, bez prekážok. More bolo čisté, ale po búrke špinavé a medúzy. Strava dobrá, hov. mäsko výborné.

prečítať si celú recenziu
Tej Marhaba Hotel recenzie

Tej Marhaba Hotel

Tunisko - Tunisko pevnina - Sousse

0% Eva

02.10.2019

Cista katastrofa, hotel spinavy, na izbe svaby, po niekolkohodinovom cakani na recepcii nam konecne "upratali" izbu. Strava dalsia katastrofa, v jedalni ako v chlieve, jedlo rozsypane na obrusoch, nedoplnali stoly so stravou, 10 min po otvoreni jedalne bolo jedlo vybrakovane, "all iclusive" v stanovom tabore je asi lepsie vyriesene ako toto. Miesane napoje v bare - "all inclusive" - vodka s dzusom, dzin s tonikom a rum s colou :-))... zaplatit si za pobyt v stvorhviezdickovom hoteli, ktory splna parametre verejneho wc je naozaj silna kava. Delegat pre ck dalsi bonus. Neochotny cokolvek riesit a radsej uz sa do konca pobytu ani nezaujimal, ako sa riesi reklamacia. Cestovna kancelaria E.. zhodnotila, ze sme to mali riesit s delegatom. Katastrofa pristupu aj od cestovky. Nikdy viac tato ck a nikdy viac Tunisko.

prečítať si celú recenziu
Thalassa Sousse Resort & Aquapark recenzie

Thalassa Sousse Resort & Aquapark

Tunisko - Tunisko pevnina - Sousse

30% Pavol

17.09.2019

Izba na pohlad cista. Bez toaletneho papiera, bez pitnej vody, bez chladnicky, bez poharov na umyvanie zubov, bez poharov na pitie napriklad vody. Bez kanvice na zohriatie mlieka pre dieta. Bez stoliciek a stola na verande. Bez snury na pradlo alebo susiaka. Kedze sme mali vlastnu kanvicu, v noci sme robili mlieko pre maleho, no na treti den to elektro rozvody nevydrzali a zhorel vonkajsi elektricky privod. Trvalo cely den, kym sa vobec zistilo, kde je chyba... a tak dalej. Prostredie hotela je ako spinave bludisko. Spinu zaznamenate hlavne na konferencnych stolikoch pri vecernom drinku a hlavne tie hnusne spinave podsedaky, ktore umyl len blahodarny dazd, ale musite pockat, kym sa vysusia, nikto ich nevymeni. Ak by ste predsa len chceli posediet, tak treba najprv nieco zohnat na pitie a to skor ako v minimalne 15 minutovej fronte nezozeniete. Ak uz mate nejaku tu whisky alebo gin, tak radsej si vyberte lad, aby ste nedostali hnacku. Ak potrebujete k cigarete popolnik, kludne si mozete pozhanat z inych stolov, tak na 15 stolikov su 3 popolniky a kazde rano ich niekto vysypa. Kava sa ale da pit iba v jedalenskej casti a tam sa neda fajcit. Co sa tyka stravovania, tak je to dost zle pre introvertov, ktori sa uspokoja s realitou, aka sa naskytla aj nam. Dva dni sme vydrzali a potom som to riesil s riaditelom hotela a delegatkou. Moznosti spolocnej jedalne su siroke, pre domacich postacujuce. Preplnena jedalen so swedskymi stolmi, kde si vyberate vyhradne z tuniskych jedal. Taky bol prvy vecer, ked mali tunisky den a nic europske sa v ponuke nenachadzalo. Nie ani hranolky, ani ryza, ani kura, nic z toho tam nevaria - nikde. Deti mi prvy den nic nejedli. Modlil som sa, aby bolo co ine jest na druhy den. Na nase domahanie sme si vydobili od kompetentnych Vip modru kartu na stravovanie v kludnejsej restauracii. Bolo tam menej ludi a menej jedla napriklad konkretne pre deti ziadne jedlo ako napr. palacinky. Ziadny puding, rano tam boli cerealie. Ak ste chceli dzus alebo vodu, pohare neboli pripravene ziadne, mohol som si naliat do salky od kavy. Popolniky ziadne, aj ked som sa spytal, ci tam mozeme fajcit. Mohol by som dlho pokracovat. Ale uz sa to aj tak nikomu nebude chciet citat. Dam vam este nejaku tu radu. Nenechavajte si nic cenne na izbe. Mne ukradli mobil zo zamknutej izby. Mohol som si prenajat sice trezor, len som sa bal, ze by ukradli aj ten trezor. A neviem, ako by som do toho trezoru 15 x 22 cm napratal vetky cennosti, ktore som mal. Tj. fotoaparát, tablet, tri mobily. Pasy atd. Cele jedna velka katastrofa.

prečítať si celú recenziu
Hawaii Beach Club recenzie

Hawaii Beach Club

Tunisko - Tunisko pevnina -

96% Mato a Janka s detmi

04.09.2019

Boli sme v Tunisku 5x, každý raz na inom mieste, ale tu po druhýkrát v Mahdii, je to najlepšie z celého Tuniska, transfer z letiska do hodiny, hotel čistý, pekný udržiavaný areál, čisté bazény, animačné programy na jednotku (pozdravujeme CHAKALU), krásne azúrové more a posledný deň zažiť obrovskú búrku s obrovskými bleskami nad morom, tak to je tiež zážitok. Tunisko proste vždy OK.

prečítať si celú recenziu
Hotel Palmyra Aquapark  recenzie

Hotel Palmyra Aquapark

Tunisko - Tunisko pevnina - Port El Kantaoui

56% Lila

25.08.2019

Hotel 3*. Tobogany boli v pohode, pre deti akurát. No bazén, na koľko tam bolo ľudí, príliš malý, v ktorom sa nedalo ani pohnúť. Na izbách žiadna Wifi, bola jedine na recepcii, no i tam skoro vôbec nefungovala. O jedlo sa ľudia neskutočne bili. Čiže som sa musela predierať ľuďmi, aby som sa niečoho najedla. Najhoršie na tom bolo, že jedlo sa každý deň opakovalo a nebolo nič iné. Cesta z letiska Monastir trvala tak do 45 - 50 min. Cesta na pláž tak cca 10 min. Animátori veľmi milí a priateľskí. Skvelí ľudia. Animácie trvali len do 23 hod., čiže ideálne aj pre deti. Areál hotela upravený, príjemný. Od centra mesta Medina to bola asi pol hodina taxíkom. Ubytovaní sme boli hneď, trvalo to tak max. 10 min. No čo bolo najpríjemnejšie, bol personál hotela. Či to už boli plavčíci, nosiči batožín, alebo upratovačky, vždy boli ochotní pomôcť, poradiť. Nemali problém sa s vami porozprávať. I ďaleko viac (No to už ale záležalo od veku. Pokiaľ viete, čo tým myslím...).

prečítať si celú recenziu
Mahdia Palace Thalasso recenzie

Mahdia Palace Thalasso

Tunisko - Tunisko pevnina - Mahdia

80% Karmen

21.08.2019

Čistý pekný hotel, izby v pohode vybavené a čisté. Jedlo super, stále niečo nové, je z čoho vybrať. Pláž a more krásne čisté, jediná nevýhoda sú slnečníky a ležadlá, ktoré je potrebné ísť obsadiť skoro ráno, ak chcete nejaké mať, nakoľko ich nie je dostatok. Čo sa týka personálu hotela (hlavne čašníkov)... celé zlé. Pokiaľ im každý deň nehodíte nejaké peniaze, obsluhy sa tak skoro nedočkáte alebo vás neobslúžia vôbec. To platí pre všetkých čašníkov v jedálni či baroch. Inak hotel celkom fajn, až na tieto mínusy.

prečítať si celú recenziu
Ruspina Monastir recenzie

Ruspina Monastir

Tunisko - Tunisko pevnina - Skanes

30% Andy

19.08.2019

Hotel vôbec nezodpovedá popisu cestovnej kancelárie. Izby staré, páchnuce po plesni, plné mravcov, ojedinele aj švábov. Personál na recepcii nepríjemný. Nefunkčná klimatizácia, neodtekajúca sprcha. Veľký pozor na zlodejinu. Personál vykrádal izby, kradli peniaze, mobily, všetko treba zamykať. Stravovanie all inclusive hrozné, jedlá korenené, zelenina plesnivá a usušená, pečivo pochytané od domácich hostí. Nedostatok tanierov, príborov, pohárov, čakacia doba minimálne 20 minút na každý spotrebný materiál. Jedlo nechutné, žiadne ovocie a to, čo bolo, sa hneď po privezení rozkradlo domácimi hosťami. Mastné a špinavé stoly, stoličky, museli sme si najskôr všetko očistiť a obrus zložiť, aby sme sa aspoň trochu kultúrne mohli najesť. Pre deti veľmi nevhodné jedlo vzhľadom k štipľavosti či koreneniu všetkých jedál. Voda ako pitný režim obmedzený, max. 1 fľaša na izbu a na celý deň. Boli sme tam štyria a pokiaľ sme nechceli byť dehydrovaní, museli sme si vodu kupovať, lebo nebola ani možnosť z bareloch si fľaše doplniť. Nápoje max. do 2 dcl plastových pohárikov a jeden na osobu /údajne politika hotela/, ktoré sme nejeden krát našli s rúžom, oplachovali ich a znova dávali klientom. Bazén zakalený, tobogany išli až od 10-tej hodiny a o 12-tej ich už zavreli, otvorili až o 15-tej do 17-tej. Polhodinové čakanie, aby sa deti mohli šmyknúť. Na pláži platený bar, nie je súčasťou all inclusive. Jediná pekná bola pláž s pozvoľným stupom. Ale tiež neudržiavaná a plná bordelu. Na pláži sa kradli hotelové osušky, ktoré sme dostali za depozit.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Tunisko pevnina

Marhaba Royal Salem recenzie 100%

Marhaba Royal Salem

Tunisko - Tunisko pevnina - Sousse

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
El Mouradi Club Kantaoui recenzie 98%

El Mouradi Club Kantaoui

Tunisko - Tunisko pevnina - Port El Kantaoui

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hawaii Beach Club recenzie 96%

Hawaii Beach Club

Tunisko - Tunisko pevnina -

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Vincci Nozha Beach Resort & Spa recenzie 95%

Vincci Nozha Beach Resort & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Hammamet

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb26%

Personál93%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie
SENTIDO Le Sultan recenzie 95%

SENTIDO Le Sultan

Tunisko - Tunisko pevnina - Hammamet

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe65%

Čistota izieb70%

Personál95%

Pomer ceny a služieb75%

zobraziť recenzie
El Mouradi Club Selima recenzie 94%

El Mouradi Club Selima

Tunisko - Tunisko pevnina - Port El Kantaoui

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb90%

zobraziť recenzie
Regency Hotel & Spa recenzie 92%

Regency Hotel & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb33%

Personál93%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie
Hotel Chems El Hana recenzie 92%

Hotel Chems El Hana

Tunisko - Tunisko pevnina - Sousse

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Royal Azur Thalasso Golf recenzie 90%

Royal Azur Thalasso Golf

Tunisko - Tunisko pevnina - Hammamet

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu