Covid-19 v Tunisku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
77%
Hodnotenie
77%
Hodnotenie
Tunisko Tunisko
 Tunisko, Tunisko pevnina, Skanes  Tunisko, Tunisko pevnina, Skanes

Rosa Beach Thalasso & Spa recenzie 

Rosa Beach Thalasso & Spa recenzie 

2:00 h
16 °C
16 °C
15 °C
cca 3:00 h
cca 3:00 h
410 €
410 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 62 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 70 %
Izby 75 %
Strava 78 %
Personál 80 %
77%
Celkové hodnotenie
37 recenzií
BarbyFM
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 06.08.2018 Prečítané 812-krát
23 %
Veľmi arogantný a neochotný personál na recepcii hotela. Na akékoľvek požiadavky a prosby nereagovali. Ukradli nám uteráky, chceli sme to nahlásiť na recepcii. Na recepcii to nechceli riešiť. Chcela som, aby nám zavolali delegáta, to nám nechceli zabezpečiť. Nakoniec to skončilo tak, že nás opľuli a kričali na nás vulgarizmy a podotýkam, že čistú vodu na pitie nám nechceli dávať počas dňa a to sme boli ubytovaní na All inclusive. Takže hotel Sentido Rosa Beach nikomu neodporúčam! čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.06.2015 Prečítané 782-krát
17 %
Špinavý hotel na veľmi nepeknom mieste, s otrasnou stravou, neochotným, lenivým personálom a najšpinavším morom, aké som kedy videla. Všetci sme mali črevné problémy, personál bol tak drzý, že to snáď ani nie je možné. Upratovanie bolo ako kedy, darmo sme dávali každý deň 1 USD, bolo to absolútne nedostatočné. čítať celú recenziu
Beata
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 02.11.2014 Prečítané 851-krát
30 %
Celkovo by som hotel zhodnotila ako dobrý, resp. zlý s dobrým potenciálom. Keby sa zmenil personál a vymenili by kuchára, tak napriek dosť špinavému moru by som bola ochotná pouvažovať o návrate sem. Avšak počas nášho pobytu to bolo naozaj otrasné! Celý personál sa k nám správal povýšenecky bez ochoty čokoľvek urobiť bez bakšišu. Strava bola doslova nejedlá, mali sme celá rodina zažívacie problémy. A to nie sme ani vyberaví, ani hákliví. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 22.07.2014 Prečítané 1286-krát
73 %
Uvedené bolo, že hotel je od letiska 16km, avšak pozreli ste sa z okna a videli ste pristáť lietadlo asi 500m od vás. Strava nič moc, hlavne čo sa mäsitej stravy týkalo. Vedľa hotela je smetisko. Na pláži boli pri vstupe do mora riasy a v mori kraby. Vstup do mora bol asi 100m len dopoly stehien. Personál nebol veľmi ústretový. Let nám posunuli v CK o 12hodín, mali sme letieť o 10 ráno, leteli sme o 10 večer (potrebovali naplniť lietadlo), sedeli sme celý deň na recepcii. Areál hotela bol ale pekný a čistý. Animácie boli dobré a zábavné. čítať celú recenziu
Paťka
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 09.02.2014 Prečítané 1796-krát
73 %
Na túto dovolenku budeme radi spomínať. Boli sme nadšení. Miesto je krásne. Hotel je renovovaný a to bolo vidieť na každom kroku. Bazén je veľký. Je v ňom morská voda. Celý areál je plný zelene, všade boli palmy. Bolo to dobre vyriešené, pretože tu bolo aj dosť miesta na to, aby sme mohli ležať pri bazéne, ale keď začalo priveľmi hriať slnko, tak sme trávili čas v tieni záhrady. Okolo bazéna bolo miesta dosť, ležadiel mali k dispozícii dostatočné množstvo. Bolo si treba privstať, ale nie pre množstvo ležadiel, ale len vtedy, keď sme chceli mať ležadlá tam, kde sme chceli. So stravovaním sme boli spokojní. Mali sme zaplatenú all inclusive dovolenku. Zahŕňala aj niekoľko miešaných nápojov a to bolo veľmi dobré. Boli chutné a potešilo to. Výber jedál bol pestrý. Nechýbali mäsité aj bezmäsité jedlá. Podávali čerstvú zeleninu a ovocie. Výber zákuskov bol super. Služby boli dosť dobré. Personál bol príjemný, prívetivý. Animátorský tým bol veľmi dobrý. O zábavu sa starali počas celého dňa. Hotel zabezpečoval aj športové vyžitie, čo sme boli veľmi radi. Hotel odporúčame, je to pekné miesto. čítať celú recenziu
synator11
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 08.09.2013 Prečítané 1925-krát
83 %
Výborný hotel vhodný pre tých, ktorí chcú tráviť dovolenku v hotelovom rezorte. Kvalitné služby, výborná strava, plytké more vhodné pre deti, blízko letiska - asi 5 minút cesty. Pláž je úzka, cca 6 - 7 metrov so žltým pieskom, nakoľko sme mali časté búrky počas pobytu /hlavne nočné/, tak často vyplavilo riasy, ktoré ale upratovali celkom rýchlo. čítať celú recenziu
zarlon
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 11.08.2013 Prečítané 1319-krát
87 %
Prijemna dovolenka v skvelom komplexe, sluzby a servis AI na nadstandardnej urovni! Personal mily a ustretovy, spokojnost klienta na prvom mieste. Strava = kvalitna, chutna, velky vyber z mnozstva jedal a napojov pocas celeho dna, a aj o 2hej rano/v noci. Skvely animatorsky team, vdaka kroremu nase dieta travilo dovolenku aktivne, v roku 2013 tuna boli velmi mile polske animatorky = vedeli zabavit aj mensie deti. Hotel ponukal pocas dna mnozstvo aktivit. Proste super!!! čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia