80%
Hodnotenie
80%
Hodnotenie
Tunisko Tunisko
 Tunisko, Tunisko pevnina, Mahdia  Tunisko, Tunisko pevnina, Mahdia

Mahdia Palace & Thalasso recenzie 

Mahdia Palace & Thalasso recenzie 

2:00 h
24 °C
24 °C
17 °C
cca 3:30 h
cca 3:30 h
446 €
446 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 77 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 65 %
Izby 80 %
Strava 75 %
Personál 80 %
80%
Celkové hodnotenie
91 recenzií
Karmen
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 21.08.2019 Prečítané 0-krát
80 %
Čistý pekný hotel, izby v pohode vybavené a čisté. Jedlo super, stále niečo nové, je z čoho vybrať. Pláž a more krásne čisté, jediná nevýhoda sú slnečníky a ležadlá, ktoré je potrebné ísť obsadiť skoro ráno, ak chcete nejaké mať, nakoľko ich nie je dostatok. Čo sa týka personálu hotela (hlavne čašníkov)... celé zlé. Pokiaľ im každý deň nehodíte nejaké peniaze, obsluhy sa tak skoro nedočkáte alebo vás neobslúžia vôbec. To platí pre všetkých čašníkov v jedálni či baroch. Inak hotel celkom fajn, až na tieto mínusy. čítať celú recenziu
Darina
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 09.10.2018 Prečítané 980-krát
100 %
Hotel Mahdia Palace je top, už som tam bola 2 x a na budúci rok idem znovuuuuuu...... čítať celú recenziu
Sandra
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 29.07.2018 Prečítané 1346-krát
67 %
Mali sme zaplatenú dovolenku na 8 dní, z toho sme boli len 6 necelých, nakoľko nám meškalo lietadlo 13 hod. Transfer trval 1 hod. Na hotel sme prišli až na druhý deň, ubytovali nás do hodiny. V posledný deň dovolenky sme museli vypratať izbu už o 1:30 v noci, takže ani poslednú zaplatenú noc sme nevyužili. Toto je podvod od CK, cez ktorých už v živote nikam nepôjdem. Služby na nízkej úrovni, preplnený hotel (1200 osôb), len 1 reštika - neustála tlačenica, pri pláži žiadny bufet, musíte sa nachodiť, aby vám dali do pomaly decového plastového pohára nápoj. Čašníci v jednom kuse mrzutí a neochotní, žiadny snack bar neexistuje, bar v bazéne len za peniaze (nevsťahuje sa all inclusive), žiadne detské ihrisko, ako je písane v popise, len 1 nefunkčná šmykľavka, mini club jeden veľký otras. Animačný program pre deti 0 bodov, mali by vymeniť komplet celý anim. tím, dospelí sa tiež nudili po večeri. A la carte reštiku si musíte objednať pomaly týždeň dopredu, inak máte smolu. Nepáčilo sa mi, že tam boli ubytovaní "domáci" s polpenziou a tí mali reštiku vonku pri pláži, ktorú sme my s all inclusive nemohli využívať. WC pri pláži žiadne, len v tej reštike vonku, ktoré bolo stále plné. Tento hotel neodporúčam, nezodpovedá službami 5 hviezdičkám. čítať celú recenziu
Terka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 17.07.2018 Prečítané 1062-krát
83 %
Úžasná dovolenka v peknom hoteli. Hotel veľký, pekný, čistý. Personál milý, usmievavý. Pláž, more super. Ak ešte do Tunisu, tak určite opäť do tohto hotela. Mahdia má krásne pláže s bielym jemným pieskom. Hotel skôr pre ľudí, kt. nepotrebujú večer hlučnú zábavu. čítať celú recenziu
Rikinka
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 22.09.2017 Prečítané 2146-krát
87 %
Hotel bol čistý, neustále ho upratovali či už spoločné priestory, záhrady, okolie bazéna, alebo izby. Bol čerstvo vymaľovaný zvnútra aj zvonka, izby veľké čisté, denne upratané, udržiavané okolie. Strava chutná, pestrá. Pláž nádherná, denne čistená a upravovaná, krásne, čisté more. Personál bol milý, príjemný, usmievavý, animátori príjemný, neboli dotieravý. A skvelý delegát Faouzi, ktorý hovoril česky, bol milý, veselý a ochotný pomôcť. čítať celú recenziu
Darina Mináriková
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 16.07.2017 Prečítané 881-krát
83 %
Bola som v Afrike už 13 x a hotel Mahdia Palace ma očaril. Ako sa hovorí veľa muziky za málo peňazí alebo luxus za malé ceny. Sme už dôchodcovia a našli sme tu pokojnú tichú dovolenku so skvelou stravou a milým personálom. Animácie nás nezaujímali, tak sme ich ani nehodnotili. čítať celú recenziu
Mahony
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 04.07.2015 Prečítané 852-krát
77 %
Hotel je krasny, to je fakt. Co mi vadilo, ze klimatizaciu vypinali, ako aj wifi. Z dvoch sieti prve dva dni uz bola dalsie dni funkcna len jedna. Strava fajn, nie super ako v Thapsuse, ktory je *** hotel. Personal v jedalni neochotni, az na jednu osobu. I ked videli, ze mate tanier s jedlom pred sebou, pribor vam nedoniesli. Animatori boli super, i ked v pocte 4, co je dost malo (Ahmed, Mouhamed, Chaim a Bellisima). Plaz vynikajuca, bazen vonk. Top. Bar a drinky vynikajuce. Co ma zarazilo, ze bazen vnutorny bol za poplatok. Oproti Thapsusu***, kde bol v ramci all inclusive. Apartmany ciste, bez vyhrad. Bol by som zabudol na transfer z letiska s tym pilotom F1, ktory nehladel ani na prejazdy cez retardery =). čítať celú recenziu
Dominik
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 24.06.2015 Prečítané 1175-krát
43 %
Tak po prichode z letiska do hotela sme si mysleli, ze sa vratime spiatocnym letom na Slovensko. V cestovke nam hotel opisali ako luxusny a vhodny pre narocnych klientov. V cestovke sme si priplatili za vyhlad na more 2x 29€, ked sme isli ako par, izbu sme dostali s vyhladom na smetisko, hned sme si ju isli vymenit za dalsiu na na recepcii nam povedali, ze to nie je mozne a ze ta izby ma vyhlad na more len sa musime lepsie obzriet. More bolo naozaj vidno, ale ste si museli vykrutit krk, aby si uvedeli kusok z neho. :D Strava - surove zemiaky, tvrda ryza, sladkosti strasne slaby vyber. Personal neochotny, kazdy len frflal, hlavny casnik tam sikanoval mladych chalanov, ktori tam pravdepodobne brigadovali, cize sme pocas kazdeho stravovanie pocuvali ako krci na nich po restike. Jedine na ranajky sme si mohli nacapovat pitie sami, obedy a vecere Vas obsluzil casnik, ale nie stale vacsinou mu to nevidalo a isli ste si vypytat vodu do baru. Ak by som mal cakat na pitie, asi cakam dodnes, bohuzial. Animacie na bode mrazu, nocny zivot vobec ziadny. Jedine bola plaz pekna, nic viac. Na 5* to nema ani z daleka. čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.09.2014 Prečítané 1210-krát
77 %
Hotelu by som dal aj ja tych 4, 5-5* este na letisku nam zmenili hotel, mali sme ist do Nour Palace, to je hned vedla. Po prichode do hotela prijemne privitanie so sampanskym, kedze sme boli plny autobus, s vybavenim izby to pravdaze trvalo chvilu - nejakych 15-20min. S cistotou problem nebol vzdy niekto behal s utierkami po stoloch, podlahy... proste TOP, na tom si dali zalezat. Prekvapenim bolo, ze personal rozumel niektore frazy po slovensky, bolo prijemne si pokecat. :D S All inclusive som bol az nadmieru spokojny, jedla az do vymyslu sveta, pri obede a veceri si musite vodu, pivo, vino objednat u casnika - free - to len kvoli polpenziistom, ktori by si brali, aj ked to nemali v cene, lebo sme neboli rozliseni, tak to pisali podla izieb. Najviac bolo vidno, ze v Tunise sa nepije, barmani nemali vobec mieru pri alkohole, mysleli - cim viac, tym lepsie, ale opak je pravdou, ale ja som bol spokojny, sak som dajaky Vychodnar, mna nezlozi, ked mi naleje do 2dc pohara 1,5dc vodky a 0, 5dc sprite - sak vypic treba, ked zadarmo :DDDDD, ked tam idete s partiou, hotel odporucam, ak s detmi, tak pokial ich nechcete mat cely den na kru, tak nie, animacny program tam nefungoval na pozadovanej urovni, cez den sem tam nejaky aerobik v bazene a petaqe, ci jak sa to pise, na plazi inak nic, vecer kazdy den detska diskoteka a nejaky ten program, inak nic moc, o 23h koniec, k fakultativnym vyletom odporucam vylet asi 3h na vlaciku na staru pevnost a cintorin s obhliadkou mesta a asi pol hodiny na nakupy na trznici. Ohladom nakupov... v okoli hotela bolo asi 5 obchodikov so suvenirmi a 1 priamo v hoteli za pevne, ale primerane ceny a hlavne bez nutenia obchodnikov, aby ste si nieco kupili. Neviem, ako to je v strede sezony, ked je plno, ale na zaciatku (27. 7-4. 8. 2014) bol hotel poloprazdny, takze na plazi bez stavania rano o 5 na rezervovanie lezadiel. More velmi pekne, ciste, priehladne, velmi teple. Vrelo odporucam, ak chcete si odychnut, ale na zabavu to nie je, ked nemate skvelu partiu, nie je tam taky nocny zivot ako v Bulharsku, ale prijemne. čítať celú recenziu
Bernadeta
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 07.09.2014 Prečítané 1057-krát
70 %
Transfer z letiska v Monastire do hotela bol skoro hodinu autobusom, museli sme čakať, kým autobus porozváža ľudí do 5tich hotelov a to sme do hotela dorazili okolo 23:00, izbu sme dostali v najhoršom podlaží na -2, izba katastrofa, balkón zamurovaný, tak sme šli na recepciu, kde nám po hodine ignorácie recepčného zmenili izbu, ktorá bola o dosť lepšia ako tá predtým. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 30.08.2014 Prečítané 689-krát
80 %
Veľmi pekný hotel, služby na úrovni s malými nedostatkami, ktorými sme si dovolenku nenechali pokaziť. Negatívom sú kartičky all inclusive namiesto náramkov, ktoré musíte nosiť so sebou inak vás neobslúžia. Pozitívom je krásne more aj pláž, ktoré vykompenzuje všetky nedostatky. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 17.08.2014 Prečítané 1134-krát
43 %
Tento hotel sme navstivili v auguste 2014. cestovnej kancelarii sme si ho objednali uz v marci doporucila nam ho veduca cestovnej kancelarii. Chceli sme luxusnu dovolenku. Po prichode na letisko sa chcel manzel vratit domov spiatocnym letom. Nieako sme to predychali a isli sme na Hotel . Cesta od letiska na hotel trvala asi hodinu autobusom. Prisli sme na hotel a ubytovali nas, potom nastal druhy sok zavalil vas neskutocny smrad, okamzite sme sli na recepciu a chceli sme druhu izbu, recepcna nam povedala, ze dnes uz to nieje mozne aby sme prisli zajtra na druhy den nam izbu vymenili za baksis 10 eur v podstate bola taka ista ako ta prva iba trosku mensi smrad. Mali sme all inklusiv na 14 noci dostali sme papierove karticky ktore musite nosit stale so sebou preto, ze su tam hostia ktory maju aj polpenziu. Casnici v snack bare su super fakt ochotny obcas sme im dali 2 eura baksis. Bar v bazene nie je v ramci all inklusive, amerikan bar je katastrofa hlavne casnik Nadher, neochotny arogantny, ak mu date baksis v ten vecer si vas pameta na druhy uz nie a vyslovene pita od vas baksis. Hosti, ktory maju polpenziu obsluhuju preto ze im platia vy si musite napoje od baru nosit sami. Animacie kazdy vecer disko pre deti, inak nic moc. Este musi podotknut, ze sme chceli kludnu dovolenku, ale v tomto hotely je neskutocne mnozstvo deti asi tam maju deti pobyt zdarma. Strava celkom dobra ak ste mali stastie tak hovadzie maso bolo makke zemiaky surove, ziadna kvalita ida kvantita, ale kuchyna bola asi najlepsia z celeho hotelu. Plaz hlava na hlave ak ste rano nevstali o 8.00 hodine nemali ste lehatko asi 50 percent z nich je dolamana, ale domorodci za baksis lehatko dostali. Na plazi kopec domorodcov, zeny si tam vlezu v habytoch ktore maju na sebe mozno tyzden v kuse, tak isto sa kupu aj v hotelovom bazene. Tento hotel by som neodporucila ani nepriatelovi. Cestovky by si mali preverit co ponukaju. čítať celú recenziu
Dominika0808
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 879-krát
90 %
Čistý, pekný, nádherná pláž s mušľami a pieskom, vynikajúce jedlo. Dobré avšak treba rátať s kľudnejšími, ale dobrými animáciami. A delegát Faouzi bol neskutočne dobrý a milý. Hotel vhodný pre rodiny, je zhruba hodinu od letiska. Jediná nevýhoda bola náramky all inclusive, nakoľko sme mali kartičky. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 13.07.2014 Prečítané 1537-krát
93 %
Termín 4. 7. -11. 7. 2014. Pred kúpou dovolenky v tomto hoteli som si čítala recenzie, niektoré ma trochu vystrašili (k tým bodom sa ešte vrátim), ale našťastie som vybrala dobre, boli sme spokojní. Sme mladá rodina s dvojročným dieťaťom, preto som chcela more s pozvoľným vstupom, veľkým bazénom a mimo centra. Po prílete do Monastiru trvá cesta do hotela asi hodinu. Po príchode do Mahdie to bol hneď prvý hotel našej cestovky, takže sme nemuseli čakať, kým porozvážajú ostatných. Je to v poradí štvrtý pobyt v Tunise, takže môžeme porovnávať. Hodnotím ho na Tuniské a Egyptské pomery (7krát) ako lepšiu štvorku 4+. Body dole dávam za platené wifi(5 dinárov - cca 2, 3eura/1hod), za kartičku namiesto náramku all inclusive, za zálohu na uteráky (to platí skoro všade v Tunise), za množstvo čašníkov pri obede a večeri, ktorí vám nalievajú pitie - nie je možné si čapovať sám, ako v Egypte a za chýbajúce obedy na pláži. Kto ide prvýkrát do Tunisu alebo Egypta, musí si uvedomiť, že u Arabov nie je 5* ako naša 5*, tí čo tam pracujú, o takých izbách, posteliach, kúpeľniach a jedle môžu len snívať, zarábajú tak málo, že ledva uživia svoje rodiny, preto sa zbytočne nesťažujte a nekazte si dovolenku hlúposťami. :-) čítať celú recenziu
Marcela, Birova
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 10.08.2013 Prečítané 779-krát
55 %
jedinou vyhodou tejto dovolenky bolo more a plaz ..hotel ma uz svoje za sebou no stale je velmi pekny a aj cely rezort..mimo hotela sa nie je kam dostat..animacie a programy ziadne ..hudba ziadna...na terase kde je jedina moznost mat po veceroch ducha dovolenky je malo miest..tak na vsetko od vycihania stoliciek od terasy az na veceru sa treba obrnit trpezlivostou !!!!!na plaz si treba privstat aby sa nestalo ze nemate kde lezat..opat za mierne vsimne sa da vsetko..na plazi sibtreba dat pozor na svoje veci(ukradli nam tricko)..celu dovolenku nam znechutil personal hotela..neochotnost pocit obtazovania a zundranie patrilo k dennemu ritualu..tunis posledny krat..jednym slovom nedoporucujem!!! čítať celú recenziu
ZDENA k., Presov
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 01.08.2013 Prečítané 602-krát
87 %
celkovy dojem z hotelá plaze a strediska v poriadkú samozrejme ´ze kopy smetia mimo hotela napŕ po ceste na letisko atd´ neovplyvnimé ale dolezite jé ze stredisko a hotel su supeŕ.Boli sme. Tunisku uz treti krat´ prvy krat v Sousse a dvakrat v Mahdií ale este sa tam urcite vratimé skusime zase ine miestó. V porovnani s Egyptom ´ktory je nasa srdcovká ale z dvodu nepokojov skoda sme sa tam nevratilí je Tunisko iba na druhom miesté ale urcite by sme a tam zase vratili ale na ine miestó.Urcite odporucame tuto destinaciu a hoteĺ čítať celú recenziu
Jaruska, Ostrava
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 25.07.2013 Prečítané 1031-krát
100 %
My jsme byli naprosto spokojení-nejsme hogo fogo, ale nechceme taky žádný podprůměr....příští rok tam jedeme znovu!!!!!! čítať celú recenziu
Ivana, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 19.07.2013 Prečítané 713-krát
53 %
My sme boli v Tunisku prvy a urcite aj posledny krat.Hotel by som neodporucala nikomu kvoli strave a neochotnemu personalu. Kapitola sama o sebe je delegate CK, ktory namiesto toho, aby vam pomohol, ked pomoc potrebujete, vas 3x po sebe okrikne, ze ste si dovolili neprist na informacnu schodzu.... čítať celú recenziu
Jana K.
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 15.07.2013 Prečítané 372-krát
93 %
Fantastická dovolenka, zábava celých 8 dní. Neviem, čo niektorí ľudia očakávajú od dovolenky? Myslím, že je dôležité s kým na nej ste a či si chcete oddýchnuť, alebo hľadať chyby a problémy. A AK SME SLUŠNÍ K OBSLUHUJÚCIM, OBSLUHUJÚCI SÚ SLUŠNÍ KU NÁM!!!! Dovolenku a hotel vrelo odporúčam. čítať celú recenziu
lubica
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 14.07.2013 Prečítané 669-krát
36 %
Nayo ze som bola uz v Tunisku 4 krat tak toto bola pre mna najhorsia dovolenka. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia