Recenzie hotelov - Monastir (9)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Framissima Regency recenzie

Regency Hotel & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

60% dadika

29.04.2015

Celkový dojem z hotela máme dobrý, má zopár chybičiek, ku ktorým patrí hlavne malá pláž, zaplnená domácim obyvateľstvom, takže sme väčšinu času trávili pri bazéne. Inak bazén je naozaj super :)))Strava bola bezkonkurenčná absolútne im nie je čo vytknúť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Framissima Regency recenzie

Regency Hotel & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

92% Ľudmila Kubranská

09.12.2014

Z našej strany veľká spokojnosť s pobytom, akurát sme museli absolvovať príchod aj odchod z hotela po vlastných aj s batožinou k najbližšej hlavnej ceste /200-300m/ nakoľko k hotelu sa autobus nemohol dostať kvôli upchatej príjazdovej ceste.

prečítať si celú recenziu
Hotel Framissima Regency recenzie

Regency Hotel & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

66% Olympia

08.10.2014

Ako všade, aj tu sa našli chybičky. Hotel by mohol zapracovať na nedostatkoch v izbe, ale my sme boli hlavne radi, že nám vyšlo počasie a že sme narazili na celkom dobrú stravu a personál. Zamestnanci boli ústretoví, je tu príjemné prostredie aj pre tých, ktorí sa nechcú na dovolenke nudiť. Je tu bohatý animačný program, animátori sa snažili počas celého dňa. Je tu aj diskotéka a hotel zabezpečil celkom dobrú živú hudbu. V júni tu bolo ešte celkom príjemne, ani na pláži sme sa netlačili, neviem, aké to je počas júla, augusta, našim cieľom bolo vyhnúť sa hlavnému náporu turistov a to sa nám podarilo. Boli tu ubytovaní najmä Francúzi, pár Poliakov, Maďarov, Čechov či Slovákov. Odporúčame si poprezerať okolie, neďaleko hotela sú krásne mešity. My sme nepodnikali žiadne výlety, ktoré ponúkala ck, my sme sa len prechádzali a hlavne sme si zašli na miestny trh, ktorý je asi tak 8 minút cesty pešo od hotela. Ani do centra mesta to nie je ďaleko. My sme si vystačili s vlastnými nožičkami :-). Dovolenku v tomto hoteli odporúčame, i keď trochu viac hygieny na izbe by sme privítali, ale to sa v Tunisku stáva. Kto tu už bol, vie, do čoho ide a nerozčuľuje sa.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Palm Inn

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

38% Katarína B., Valaliky

29.08.2011

no ani neviem povedat asi tak, ze ,,NIKDY TAM UZ NECHCEME IST,, nebol to horor, ale predstavovali sme si to inak!!!muz sa tesil na vselijake speciality a nic z toho a ja som si nenechala pokazit dovolenku!!! spravili sme si vylet do monastiru, taxikom tam, presli sme sa po takzvanej hlavnej ulici bola ako miestny blsak, spina smrad odpadky, dosli sme do muzea a ku pamiatkam kde je pochovany prvy prezident tuniska kde bola chirurgicky cistota!!!!!! pri cintorine nas zastavil jeden pan, ktori nam zacal po nemecky hoovorit celu historiu zvyky a tradicie bolo to asi polhodinove predstavenie, ja som to cele tlmocila manzelovi, ten pan bol slusne obleceny v kosielke a sam sa nam ponukol, bol velmi zlaty, vedel to cele v anglictine aj francustine a nemcine aj polsky ci ako este, na konci jak sme sa lucili poprosil o nejake drobne kedze nepracuje lebo nieje kde :( a tak som mu dala nejake papierove :D strasne sa mi pacilo, ze sa tam nasiel aj takyto clovek, ktori ide na vlastnu päst!!!!!!dole klobuk!!!! a este jedna vec ked sme sa racali naspat na hotel tak sme videli ,ze nam odchadza autobus pred nosom a ukazala som na neho, ze toto je nas autobus a v tom autobusar ukazal na mna a zastavil, z busu vystupili styria ludia hned nam nakladali kociar aj nas a sli sme smer hotelpalm inn :D bolo to ako z filmu, tolka ochota :D toto by sa u nas nikdy nestalo. na uliciach bezne vidite na motorke 6 ludi tj celu rodinku :D ziadne helmi ci prilby, ziadne smerovky na autach, svetla ci dopravne znacky, ked ste chceli obehnut iba ste zatrubili, ked ste chceli zabocit iba ste zatrubili :D fakt sranda, vsetky auta obite a skarede, bolo tam plno taxikov, seferi cakali pri hoteloch kedy vijdete aby vas mohli zviest co i len 100m aj koce s konikmi ........ no fakt jeden velky cirkus!!! keby ste hladali niekde v obchode cumlik tak v nablizsej lekarni na 5km od vas cca a taxikar velmi ochotny aj vas osobny tlmocnik a nauctoval si sa vsetko 20euro!!!!!!!!!BACHA NA TO!!!!!!!!!!!!nic nieje zadarmo!!!!!!!!!

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Palm Inn

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

30% Petronela, Zilina

20.08.2011

Neodporucam nikomu hlavne nie z detmi,mini klub vyzeral asi tak,:1 plastovy stol asi 10 plastovych stoliciek ,rozbita skrina,hnusne linoleum a 4 tazke gule na petang-spina-fuj nikdy viac!!

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Palm Inn

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

90% timea p., botany

16.08.2010

Hotel Palm Inn veľmi príjemný,personál milý, ochotný, možnosti na zábavu,na oddych. Hodnotím veľmi pozitívne. Odporucam.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Palm Inn

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

30% Rita, Pezinok

05.08.2010

prosím necestujte do Palm Inn v Monastire. Tie tri hviezdičky som skúsila aj inde - napr. v Bulharsku a bolo to úžasné, kopu pestrej stravy, žiadne žobranie koláčika či pizze poobede - deti stáli v rade jak sa komu ujde, niekedy sa aj neujde. To nie je all inclusive.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Delphin Habib Hotel

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

41% Monoprix

22.06.2010

Celkovo pekný hotel so slušne vybavenými izbami, avšak jednu hviezdičku mu treba v rámci slovenského chápania škrtnút. Je na dobrej urovni hotela 3 hviezdičiek. Okolie: nakupovat treba v Monoprixe alebo v Jasmina gifts – su to statne obchody s dobrou kvalitou a dobrymi cenami. U priekupnikov sa neoplati nic kupit, su to totalne šmejdy, nanic tovar. Vo všetkom, okrem štatnych obchodov, sa treba zjednavat. Zacat na 1 dinari. Odporucam vylet do hlavneho mesta s cesky hovoriacim sprievodcom. Vylety za pamiatkami odporucam kupit u delegata, lebo su tym padom iste, neodporucam ich kupovat od priekupnikov, ktorí maju sice nizsie ceny, ale vylety su s horsou dopravou, bez slovensky ci cesky hovoriaceho sprievodcu a mnoztvo podvodnikov. Naopak zas vylety na piratsku lod nekupovat od delegata, tie si teba kupit v pristave za polovicnu cenu za 20 dinarov.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Monastir

Regency Hotel & Spa recenzie 92%

Regency Hotel & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb33%

Personál93%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie
Hotel Palm Inn recenzie 53%

Hotel Palm Inn

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

Kvalita izieb56%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb56%

Personál60%

Pomer ceny a služieb64%

zobraziť recenzie
Delphin Habib Hotel recenzie 41%

Delphin Habib Hotel

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb40%

Personál20%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie