Recenzie hotelov - Monastir (31)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Club Tropicana & Spa  recenzie

Hotel Club Tropicana & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

65% Darina P.

05.10.2019

Poloha hotela veľmi dobrá, izby čisté, výhľad na more. Od letiska 15 min. busom, vôbec to neruší. Posledný hotel, takže miesto na pláži je dosť. Ležadlá zadarmo. Pláž je blízko, bez prekážok. More bolo čisté, ale po búrke špinavé a medúzy. Strava dobrá, hov. mäsko výborné.

prečítať si celú recenziu
Hotel Framissima Regency recenzie

Regency Hotel & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

60% dadika

29.04.2015

Celkový dojem z hotela máme dobrý, má zopár chybičiek, ku ktorým patrí hlavne malá pláž, zaplnená domácim obyvateľstvom, takže sme väčšinu času trávili pri bazéne. Inak bazén je naozaj super :)))Strava bola bezkonkurenčná absolútne im nie je čo vytknúť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Framissima Regency recenzie

Regency Hotel & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

92% Ľudmila Kubranská

09.12.2014

Z našej strany veľká spokojnosť s pobytom, akurát sme museli absolvovať príchod aj odchod z hotela po vlastných aj s batožinou k najbližšej hlavnej ceste /200-300m/ nakoľko k hotelu sa autobus nemohol dostať kvôli upchatej príjazdovej ceste.

prečítať si celú recenziu
Hotel Vime Helya Beach & Spa recenzie

Helya Beach & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

20% Nina

16.11.2014

Úplná katastrofa, je to 3* hotel a nie 4* ako je v katalógoch * im zobrali, takže klamstvo. Personál katastrofa. Jedlo a stolovanie ešte väčšia katastrofa. Neodporúčam nikdy viac. Veľmi časté úrazy detí aj dospelých, nevyhovujúci tobogan. Špina, bordel, fuj.

prečítať si celú recenziu
Hotel Framissima Regency recenzie

Regency Hotel & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

66% Olympia

08.10.2014

Ako všade, aj tu sa našli chybičky. Hotel by mohol zapracovať na nedostatkoch v izbe, ale my sme boli hlavne radi, že nám vyšlo počasie a že sme narazili na celkom dobrú stravu a personál. Zamestnanci boli ústretoví, je tu príjemné prostredie aj pre tých, ktorí sa nechcú na dovolenke nudiť. Je tu bohatý animačný program, animátori sa snažili počas celého dňa. Je tu aj diskotéka a hotel zabezpečil celkom dobrú živú hudbu. V júni tu bolo ešte celkom príjemne, ani na pláži sme sa netlačili, neviem, aké to je počas júla, augusta, našim cieľom bolo vyhnúť sa hlavnému náporu turistov a to sa nám podarilo. Boli tu ubytovaní najmä Francúzi, pár Poliakov, Maďarov, Čechov či Slovákov. Odporúčame si poprezerať okolie, neďaleko hotela sú krásne mešity. My sme nepodnikali žiadne výlety, ktoré ponúkala ck, my sme sa len prechádzali a hlavne sme si zašli na miestny trh, ktorý je asi tak 8 minút cesty pešo od hotela. Ani do centra mesta to nie je ďaleko. My sme si vystačili s vlastnými nožičkami :-). Dovolenku v tomto hoteli odporúčame, i keď trochu viac hygieny na izbe by sme privítali, ale to sa v Tunisku stáva. Kto tu už bol, vie, do čoho ide a nerozčuľuje sa.

prečítať si celú recenziu
Hotel Vime Helya Beach & Spa recenzie

Helya Beach & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

30% Lívia

22.08.2014

Transfér z letiska trvá cca 10 min. delegátky CK perfektne pripravené a starajú sa o klientov celý pobyt či už osobne alebo telefonicky, poskytnú vyčerpávajúce info. Tento hotel sa nevyrovná mnohým troj***cez víkend väčšina klientov Arabi a jasne dostanete na javo, že oni sú nadradení.

prečítať si celú recenziu
Hotel Vime Helya Beach & Spa recenzie

Helya Beach & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

43% Miška

14.08.2014

Situovanie hotela blizko letiska bolo vyborne, plaz tiez splnala nase ocakavania, ale strava bola velmi slaba a vsade bola velka spina, nehovoriac o sluzbach - personal bez zaujmu, upratovacky, ako keby boli na dovolenke, o vymenu uterakov sme museli ziadat delegatku, ktora bola tiez dost neochotna.

prečítať si celú recenziu
Hotel Saadia Garden recenzie

Nerolia Hotel & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

86% Katarína

13.08.2014

Hotel by som celkovo ohodnotila pre menej náročných klientov a pre rodiny s deťmi. Hotel sa nachádza v tichšom prostredí, ale všade máte blízko. Hotel je síce menší, ale o to menej sa nachodíte, nie ako v obrovských komplexoch. Veľmi rýchlo si zvyknete a všetko rýchlo nájdete.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Monastir

Regency Hotel & Spa recenzie 92%

Regency Hotel & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb33%

Personál93%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie
Hotel Club Tropicana & Spa recenzie 65%

Hotel Club Tropicana & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Nerolia Hotel & Spa  recenzie 62%

Nerolia Hotel & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál75%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Palm Inn recenzie 53%

Hotel Palm Inn

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

Kvalita izieb56%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb56%

Personál60%

Pomer ceny a služieb64%

zobraziť recenzie
Helya Beach & Spa recenzie 49%

Helya Beach & Spa

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

Kvalita izieb64%

Intenzita hluku v izbe38%

Čistota izieb36%

Personál40%

Pomer ceny a služieb24%

zobraziť recenzie
Delphin Habib Hotel recenzie 41%

Delphin Habib Hotel

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb40%

Personál20%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie