Recenzie hotelov - Nabeul (17)

Najnovšie recenzie hotelov

Les Pyramides recenzie

Les Pyramides

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

+
30% Janka

29.07.2018

Tomuto hotelu by som dala tak jednu hviezdicku, aj to len za animacie. Animatori sa fakt snazili, aspon kvoli nim sme tu dovolenku prezili. Ubytovnie hrozne, vsade boli plesne, spina. No hnus. Hned ako sme prisli, nas ubytovali do bungalovu, ktory bol na prizemi, balkonove dvere sa nedali zavriet, takze nas mohol hocikto vykradnut, smrad neskutocny. Sli sme reklamovat izbu, ze tam spal nebudeme. Mali s tym problem, ze nemaju izby a bla bla. Som povedala, ze radsej budem spat na recepcii, kde maju krasny gauc ako v tom smrade. Na to sa nakoniec izba nasla. Boli tam plesne a spina, ale prespat sa dalo. Aj klima fungovala. Takmer vsetci z nasho pobytu reklamovali izbu. Nasi znami dostali izbu v hoteli, kde nesla klima. Byvali v 4 izbovej 2. A aj tam boli plesne. Tento pobyt by som odporucila tomu, komu nevadi spina a plesne a jedlo mu nevadi, ze je to iste kazdy den. Malo doplnane a ty Tunisania si naberaju velmi vela, ze vam skoro nic neostane. Inak mimo hotela pri bazene to bolo okay.

prečítať si celú recenziu
Hotel Les Pyramides recenzie

Les Pyramides

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

+
30% Daniela

08.02.2016

Tento hotel je vhodný pre niekoho komu nevadí špina, plesne a tak podobne. Proste humus!! Transfer z letiska trval cca 2 hodiny, niečo neskutočné. Recepčnému sme dali 5€ nech máme ako tak dobrú izbu, ubytoval nás v bungalove kde strašne smrdelo a bol tam hnus. Dvere na balkone sa nedali zamknúť takže z toho dôvodu sme chceli vymeniť izbu. Po 3 dňoch nám izbu z neochotou vymenili. Bola odporná, všade plesne, špina ale aspon fungovalo zamknutie balkonových dverí.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kheops recenzie

Kheops

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

56% Katarína Vandráková

18.05.2015

Dovolenku sme absolvovali v roku 09/2010. Hotel je obrovský, no v čase našej návštevy dosť vyľudnený. Čistý, no 5* by som mu nedala. Ak Vám v CK povedia, že hotelový komplex je priamo pri pláži nenechajte sa oklamať. Je to síce tak, no nik Vám už nepovie, že ten komplex je tak obrovský, že kým prídete od izby k pláži, tak sa teda pekne ušlapete. Mne to išlo hrozne na nervy. Vonku bolo milión stupňov a cesta nekonečná.

prečítať si celú recenziu
Hotel Caribbean World Nabeul recenzie

Hotel Caribbean World Nabeul

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

80% Iva Lichá

20.09.2014

Hotel je pre normálnych klientov! Pekný a hlavne čistý, milý personál a priam fantastický animátori. Od letiska síce 120km, ale dá sa to zvládnuť, autobus bol klimatizovaný. Výborný hotel aj pre deti, veľa možností na zabavenie aj športovanie. Bazén super, skvele sa dá zaplávať a more je pár metrov od neho. Strava výborná. Delegát je jeden slušný, príjemný, trpezlivý človek, ochotný všetko vysvetliť a poradiť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kheops recenzie

Kheops

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

16% Miroslav

22.08.2014

foto nezodpoveda realite, vsade spina, plaz smetisko, neochota, ludia pozor nejazdite totalne sklamanie najhorsia dovolenka v zivote, nic spolocne s all inclusive, hnus, vsetko zle doteraz bolo spisanych tuto sezonu 60 reklamacii, vyradit z ponuk!

prečítať si celú recenziu
Hotel Caribbean World Nabeul recenzie

Hotel Caribbean World Nabeul

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

40% Marek Skaličan

13.07.2014

hotel nezodpoveda deklarovanym 4 hviezdam, s obtiazou splna max 3. denno denne sa opakujuca ta ista strava, s ktorej sme mali zaludocne problemy uz po dvoch dnoch, hotelova plaz plna miestnych obcanov, ktory vyuzivaju hotelovy bar aj lehatka, neochotny a arogantny delegat

prečítať si celú recenziu
Hotel Caribbean World Nabeul recenzie

Hotel Caribbean World Nabeul

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

36% Katarína

16.09.2013

Hotel celkovo je navonok celkom pekný, na dolnej chodbe smrad jak v opičárni. pláž otrasná, špinavá, žiadne mušle len poháre a ohorky z cigariet. Málo ležadiel. V hoteli sme si zaplatili poplatok za izbu s výhladom na more, inak by sme skončili v bungalove. Otrasné! strava katastrofálna! tento hotel neodporucam, dokonca sme mali asi tri dni zamračené, co je na tunis neobvyklé!

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Kheops

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

30% Ina, Prievidza

01.02.2011

Hotel Kheops vobec nesplna kategoriu 3plus,dala by som mu mozno jednu hviezdicku.Alebo ani to nie.Plusova bola jedine poloha,vsetko ostatne minus.Su ovela krajsie hotely za menej penazi-Riadh Club alebo Le Prince,neporovnatelne.Su sice vzdialenejsie od centra,ale plaz,sluzby a cena na ovela lepsej urovni.Toto nebolo ani pre mladych,lebo cena je prilis vysoka,ani pre rodiny s detmi,lebo tam ani nie je co...Este aby ste sa bali,aby ste nieco nechytili.Spolubyvajuci sami Arabi,boli aj Slovaci,ale pri bazene kadejaki Alzirci a podobne.Celkovo hroza,ked Tunisko,urcite iny hotel,ak aj nie ina oblast.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Nabeul

Hotel Riadh Club recenzie 90%

Hotel Riadh Club

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Hotel Prince recenzie 81%

Hotel Prince

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Kheops recenzie 56%

Kheops

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

Kvalita izieb62%

Intenzita hluku v izbe57%

Čistota izieb40%

Personál40%

Pomer ceny a služieb45%

zobraziť recenzie
Hotel Caribbean World Nabeul recenzie 52%

Hotel Caribbean World Nabeul

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

Kvalita izieb66%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Les Pyramides recenzie 46%

Les Pyramides

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

+

Kvalita izieb35%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb20%

Personál40%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie