57%
Hodnotenie
57%
Hodnotenie
Tunisko Tunisko
 Tunisko, Tunisko pevnina, Nabeul  Tunisko, Tunisko pevnina, Nabeul

Kheops recenzie 

Kheops recenzie 

2:00 h
30 °C
30 °C
24 °C
cca 1:30 h
cca 1:30 h
497 €
497 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 29 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 50 %
Izby 50 %
Strava 43 %
Personál 55 %
57%
Celkové hodnotenie
7 recenzií
Katarína Vandráková
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 18.05.2015 Prečítané 535-krát
57 %
Dovolenku sme absolvovali v roku 09/2010. Hotel je obrovský, no v čase našej návštevy dosť vyľudnený. Čistý, no 5* by som mu nedala. Ak Vám v CK povedia, že hotelový komplex je priamo pri pláži nenechajte sa oklamať. Je to síce tak, no nik Vám už nepovie, že ten komplex je tak obrovský, že kým prídete od izby k pláži, tak sa teda pekne ušlapete. Mne to išlo hrozne na nervy. Vonku bolo milión stupňov a cesta nekonečná. čítať celú recenziu
Miroslav
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 474-krát
17 %
foto nezodpoveda realite, vsade spina, plaz smetisko, neochota, ludia pozor nejazdite totalne sklamanie najhorsia dovolenka v zivote, nic spolocne s all inclusive, hnus, vsetko zle doteraz bolo spisanych tuto sezonu 60 reklamacii, vyradit z ponuk! čítať celú recenziu
Ina, Prievidza
Termín pobytu: Júl 2008 Recenzia pridaná 01.02.2011 Prečítané 2804-krát
31 %
Hotel Kheops vobec nesplna kategoriu 3plus,dala by som mu mozno jednu hviezdicku.Alebo ani to nie.Plusova bola jedine poloha,vsetko ostatne minus.Su ovela krajsie hotely za menej penazi-Riadh Club alebo Le Prince,neporovnatelne.Su sice vzdialenejsie od centra,ale plaz,sluzby a cena na ovela lepsej urovni.Toto nebolo ani pre mladych,lebo cena je prilis vysoka,ani pre rodiny s detmi,lebo tam ani nie je co...Este aby ste sa bali,aby ste nieco nechytili.Spolubyvajuci sami Arabi,boli aj Slovaci,ale pri bazene kadejaki Alzirci a podobne.Celkovo hroza,ked Tunisko,urcite iny hotel,ak aj nie ina oblast. čítať celú recenziu
Lucia, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 19.08.2009 Prečítané 2908-krát
93 %
Bola to ta najlepsia dovolenka a chystam sa tam aj na dalsi rok...odporucam kazdemu kto sa chce zabavit a neni nejak extra narocny čítať celú recenziu
Mária F., Levice
Termín pobytu: Jún 2007 Recenzia pridaná 12.09.2007 Prečítané 1757-krát
75 %
Ja osobne som zažila krásnu dovolenku a to som už pochodila kus sveta,teda hlavne Európy.Tuniskí ľudia sú užasní,vôbec nie otravní,sú veľmi milí. Ešte by som sa tam rada vrátila a to snáď hovorí za všetko. Nie je problém sadnúť si do reštaurácie, či ísť na nákup, ceny sú veľmi výhodné. čítať celú recenziu
Mirka , P.
Termín pobytu: Jún 2007 Recenzia pridaná 10.07.2007 Prečítané 1032-krát
35 %
Nevhodny hotel pre male deti, spina, jednotvarna strava, nemoznost konzumovat prinesene napoje, prip.stravu, ak sa tak stalo, vsetko bolo zabavene.....! Personal slabo jazykovo zdatny. čítať celú recenziu
Marieta, Po
Termín pobytu: Júl 2006 Recenzia pridaná 03.07.2007 Prečítané 1036-krát
51 %
Neviem ci by som tento hotel odporucila svojim znamym...mozno takym, kt. chcu schudnut :))) pretoze fakt ta strava zodpoveda kategorii 2-3 hviezdovym hotelom. Hotel velky...hlavne taky jeden luster...cez 2 poschodia visi. čítať celú recenziu