Recenzie hotelov - Nabeul (17)

Najnovšie recenzie hotelov

 recenzie

Hotel Riadh Club

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

81% Ina, Prievidza

01.02.2011

Isla by som,mozno tak s manzelom, co sa tyka poskytovania sluzieb je tento hotel na velmi dobrej urovni,taktiez ubytovanie,strava a vzdialenost k plazi,vodne sporty,nemam co vytknut.Len vzdialenost od centra je vacsia,ale okolie fajn,odporucam navstivit taxikom Hammamet,vyzera to tam ovela lepsie,cena sa da zjednat.Deti skor nie ako ano,ako vravim,pokojna dovolenka vo dvojici,pre partiu skor nuda kvoli vzdialenosti od centra a nocneho zivota.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Kheops

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

92% Lucia, Bratislava

19.08.2009

Bola to ta najlepsia dovolenka a chystam sa tam aj na dalsi rok...odporucam kazdemu kto sa chce zabavit a neni nejak extra narocny

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Les Pyramides

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

+
63% Iveta, Dolný Kubín

01.08.2008

Sme nenároční ľudia na stravu aj ubytovanie a po tejto stránke nám hotel a služby vyhovovali. Jediné, čo mi nevyhovovalo bola hygiena na izbách a čistota riadu v reštaurácii. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, dá sa v pohode prejsť po meste, ľudia nie sú otravní.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Kheops

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

74% Mária F., Levice

12.09.2007

Ja osobne som zažila krásnu dovolenku a to som už pochodila kus sveta,teda hlavne Európy.Tuniskí ľudia sú užasní,vôbec nie otravní,sú veľmi milí. Ešte by som sa tam rada vrátila a to snáď hovorí za všetko. Nie je problém sadnúť si do reštaurácie, či ísť na nákup, ceny sú veľmi výhodné.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Les Pyramides

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

+
29% Judita

26.08.2007

Odporúčam ľudom, ktorý nemajú žiadne nároky. Rodičia s malými detmi v žiadnom prípade nechodte do tohoto hotela!! Vydržala som tu len 1 deň - zážitok na celý život.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Kheops

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

34% Mirka , P.

10.07.2007

Nevhodny hotel pre male deti, spina, jednotvarna strava, nemoznost konzumovat prinesene napoje, prip.stravu, ak sa tak stalo, vsetko bolo zabavene.....! Personal slabo jazykovo zdatny.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Riadh Club

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

98% Simona, Turč. Štiavnička

10.07.2007

Myslím, že postačí len ak poviem že aj tento rok sme sa s manželom rozhodli ísť práve do tohto hotela. Je to príjemný maličký rezort pre tých čo neznášajú hluk, preplnené pláže a dotieravý personál.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Kheops

Tunisko - Tunisko pevnina - Nabeul

50% Marieta, Po

03.07.2007

Neviem ci by som tento hotel odporucila svojim znamym...mozno takym, kt. chcu schudnut :))) pretoze fakt ta strava zodpoveda kategorii 2-3 hviezdovym hotelom. Hotel velky...hlavne taky jeden luster...cez 2 poschodia visi.

prečítať si celú recenziu