Najnovšie recenzie hotelov

Iberostar Saidia recenzie

Iberostar Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

73% Miroslava

09.08.2019

Izby ok, personál ok, strava des, boli sme s deťmi 2 + 2 izba, tretí deň začali problémy, najskôr jedno dieťa, potom druhé dieťa a nakoniec aj my dospelí. Vracanie a hnačky deti, my dospelí len pokazený žalúdok, dvakrát sme museli volať súkromného lekára a dvakrát nám bolo potvrdené - otrava jedlom, zle spracované tepelnou úpravou a umytím. Rezort je pekný, okolie, pláž, izby tiež, no čo sa deje za dverami kuchyne, musí byť strašný hnus, lebo žalúdočné problémy z jedla mali viacerí, dokonca aj delegátka, čo bola tam, mala črevné problémy. Nikdy viac.

prečítať si celú recenziu
Lixus Beach Resort recenzie

Lixus Beach Resort

Maroko - Tangier a Tetouan - Larache

40% Lubos

07.08.2019

Strava nič moc, nestačia dokladať, oceán ďaleko od hotela a to ešte do strmého kopca po schodoch ako na 13 poschodie, pláž neupravená, 14 slamených slnečníkom pre 2 osoby pre asi 300 ľudí. Na pláži nie sú toalety ani reštaurácia, ako cestovka ponúka. Bola sľúbená zdravotná sestra nonstop, čo nie je pravda. Keď sme ju potrebovali, nemohli nám ju nájsť.

prečítať si celú recenziu
Be Live Collection Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

66% Jana

05.08.2019

Velky hotelovy komplex, strasne vela domacich s malymi detmi, malo turistov z EU. Ubytovali nas az o 13:00 od rana. Jedalen nie velmi cista, primerane velkemu mnozstvu ludi, odporucam skor mimo letnych prazdnin. Transfer z letiska a let bol OK, spat meskalo lietadlo 3 hodiny. Na letisku v Oujda chybal papier a mydlo. Bazeny teple bez plaveckeho, skor pre deti iba. Izby pekne, velke, klima OK.

prečítať si celú recenziu
Iberostar Saidia recenzie

Iberostar Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

73% Blanka

26.07.2019

Hotel bol veľmi pekný, čistý, upratovali nám izby každý deň, okolo hotela bolo 5 bazénov, ihrisko. Hotel bol vzdialený od letiska asi 50 minút. Pláž je vzdialená od hotela 50 m. Najlepší boli animátori, bez nich by to nebolo také super, venovali sa na 100% deťom aj dospelým.

prečítať si celú recenziu
Be Live Collection Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

86% ET123

16.07.2019

V tomto hoteli bola dcéra už 3 roky po sebe a ja 2. Ak niekto nie je extrémne náročný, je to fajn dovolenka, je to len rozvíjajúci sa rezort, zatiaľ izolovaný. Ako všade v exotike, večer do vonkajších priestorov/WC sem tam lezú zvieratká, nič tragické, ja som ho videla tento rok za pobyt len 1 krát. Pri našich pobytoch sme nikdy nemali problém s uprataním, s personálom a pod. Vždy boli milí, ochotní, ústretoví. Strava rozmanitá, vždy čerstvá. Pláž bola uprataná, voda je teplá s vlnkami, vhodné na nafukovačku, dlho nízka, plavci si musia odplávať ďalej, jediné negatívum, chýbal mi bar na pláži. Tento rezort bol doteraz ešte veľmi málo využívaný, aj preto sme videli tento rok jeho zlepšenie, ktoré určite bude aj naďalej pokračovať. Neodporúčam ho tím, čo chcú chodiť na prechádzky do mesta, za zábavou a pod. Nie je to veľká destinácia typu Alanya Turecko, Hurghada Egypt a pod. Bezpečnosť je fajn, žiadne problémy neboli, po promenáde možnosť prechádzky do Mariny cca 20 min. Zábavu zabezpečovali počas dňa aj večer fajn animátori.

prečítať si celú recenziu
Be Live Collection Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

63% Martin

13.09.2018

Popis hotela cestovnou kanceláriou absolútne nezodpovedá skutočnosti. Všetko prikrášlené, skreslené. V katalógu je uvedené, že luxusný hotel. Ja by som to nazval, že vybývaný internát... to v skratke. Agent z cestovky, transfer z letiska a na letisko ok, ale odbavenie na letisku smer Slovensko hrôza. Pomalé, v rade sme čakali skoro 2 hodiny.

prečítať si celú recenziu
Riad Les Bougainvilliers recenzie

Riad Les Bougainvilliers

Maroko - Marakéš a okolie - Marakéš (mesto)

100% Blanka

25.07.2018

Nádherný tichý hotel, čisté pekné izby, biele uteráky, wifi, klimatizácia. Každý deň sa upratuje. Výborné raňajky - dostanete všetko - čerstvú šťavu, kávu, maslo, džemy, med, domáci jogurt, ovocie, domáci chlebík, marocké placky, ďalší deň iné sladké pečivo, vajíčka, syrokrémy. Ponúknu vám možnosť večere, pokiaľ máte záujem. Tam, kde nás vyložil transfer, nás čakal pán s vozíkom, naložil kufre a odviezol do hotela. Hotel je blízko Jemma el-Fna. Pracujem v gastronómii 30 rokov a konštatujem len jedno - úžasné.

prečítať si celú recenziu
Iberostar Saidia recenzie

Iberostar Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

83% dmm

07.11.2017

Boli sme už aj v lepšom hoteli, ale tento hotel je celkom fajn. Všade je čisto, strava celkom dobrá - je tu aj medzinárodná strava, bazén super, more pekné, areál hotela krásny. Veľkou prednosťou tohto hotela je personál a hlavne animátori sú skrátka super. Skrátka celková dovolenková atmosféra je fajn.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu