Saidia recenzie hotelov (69)

Najnovšie recenzie hotelov

Melia Saidia Beach recenzie

Melia Saidia Beach

Maroko - Saidia - Saidia

45% Silvia

07.08.2017

Pomer cena kvalita - veľmi slabé

prečítať si celú recenziu
Be Live Grand Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

53% Petra

19.07.2017

Do hotela sme prišli ráno okolo deviatej po nočnom lete a delegát nám oznámil, že nás ubytujú až o 15-tej. O 15-tej sme prišli na izbu, ktorá smrdela, ale inak bola celkom fajn. Upratovačky nám upratovali a nosili osušky až okolo 17-tej, na izbe sme boli traja, ale osušky nám nosili len 2, toaletný papier nám zabúdali dávať, museli sme si ho pýtať. Na izbe si upratovačky nabíjali telefóny na našich nabíjačkách. Najhorší bol deň pred odletom, kedy mi z izby zmizli sandále a zo skrine podprsenka. Na veckách, ktoré boli vonku v areáli boli šváby a neboli udržiavané v čistote. Jediné pozitívum bola pláž a strava.

prečítať si celú recenziu
Be Live Grand Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

46% Mirka04

29.06.2017

Po príchode do krajiny sme nasadli na autobus, v ktorom nám hneď oznámili, že musíme zaplatiť povinný poplatok 30€ na osobu. Delegát nám ani nevedel povedať, kam tie peniaze a na čo pôjdu. Tak sme hneď boli nemilo prekvapení. V hoteli na recepcii, kde sme prišli o 7:00 hod po nočnom lete unavení, nevyspatý, sme odložili kufre a delegát nám oznámil, že izby nám dajú až o 15:00 hod, skoro sme odpadli, chceli sme konečne na izbu vybaliť sa, osprchovať a vyspať sa, namiesto toho sme celý deň čakali bez vecí a motali sa po hoteli. Po dlhom čakaní sme o 15:00 hod dostali kartu od izby a aj keď je to 5* hotel, neboli schopní nám odniesť ani kufre na izbu a nepochopili sme, prečo nás všetkých nechali tak dlho čakať. Celý deň zabitý, unavení a nahnevaní. Na izbe na prízemí nebolo ani sedenie na terase, no prvý dojem z hotela zlý a sme sklamaní. Kúpeľňa na izbách hnusná. Toto nezodpovedá 5*.

prečítať si celú recenziu
Be Live Grand Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

90% Oľga

20.10.2016

Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, vybavenie ako pre deti, tak pre starších. Spoločenské vyžitie maximálne v priebehu celého dňa, fantastickí animátori, žiadna nuda. Vzdialenosť cca 1 hod. od letiska. Jediné mínus - na pláži chýba občerstvenie, sprcha. Pláž od hotela vzdialená cca 150 m cez promenádu, ktorá je udržiavaná a strážená ako i celý komplex hotela. Zamestnanci hotela milí, priateľskí, celkovo majú radi Slovákov. Dorozumieť sa dá anglicky, španielsky, francúzsky, vedia dokonca aj slovenské výrazy. Strava výborná, rôznorodá, každý si nájde to svoje.

prečítať si celú recenziu
IBEROSTAR Saidia recenzie

Iberostar Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

76% kaktuštek

13.10.2016

Hotel je zariadený v marockom štýle, pôsobil však na mňa staršie, ako je v skutočnosti. V areáli komplexu je viacero bazénov, ktoré obklopujú palmy, nádherné cykasy, proste je sa na čo pozerať. Transfer od letiska cca do 1. hod. Pred hotelom nás privítali hudbou, tancom a welcome drinkom - tuším to bol mätový čaj. Nakoľko sme prileteli vo večerných hodinách, ihneď sme šli na neskorú večeru, keďže reštaurácia bola otvorená len pre nás. Po večeri sme sme boli okamžite ubytovaní - dostali sme karty od izieb a náramky. Po celý deň a večer programy, v ktorých si každý našiel niečo svoje. Proste super a niekedy nabudúce sa určite vrátime.

prečítať si celú recenziu
Hotel Be Live Grand Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

73% Dadka

20.09.2016

Hotel bol veľmi čistý, aj okolie, aj izby. Strava super, až na jeden večer otvorený bufet a málo stoličiek a najhoršie na tom je pláž, nakoľko je málo ležadiel, špinavé, zlomené a nedostatok a pláž veľmi ďaleko, hoci je písané na pláži a žiaden bufet a ani toaleta.

prečítať si celú recenziu
Hotel Be Live Grand Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

53% Ondrej

18.08.2016

Nie je all inclusive ako all inclusive. Naše očakávania z tohto 5* hotela boli sklamaním. Aby v 5* hoteli pripravoval pre celý hotel jeden kuchár na jednej platni volské oká, lievance a omeletu, tak to je strašné. Ak ste neprišli hneď na začiatku, tak ste si len ťažko našli čistý stôl. Ak ste ho našli, tak ste potom nemali žiaden príbor. Strava bola stále tá istá. Raňajky, obed a večera nekonečné rady hladných turistov. Menenie uterákov na izbách bolo asi len raz za týždenný pobyt. Izby celkom pekné, ale nedostatočne upratané, niekedy ste sa báli osprchovať v sprche. Na 5* to určite nebolo. Jediné, čo bolo plus, bolo krásne more a pekná pláž.

prečítať si celú recenziu
Hotel Be Live Grand Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

70% Martin

17.08.2016

Kto nebol v Turecku, Grecku 5* hotel, tak pekna dovolenka. Porovnal by som to k 4* hotel v Tunisku. Hotel vhodny pre ludi, co maju radi kludnejsie prostredie, ziadne extra animacne programy, ziadna extra cistota, strava dookola to iste, ak pridete neskor na ranajky, veceru, tak bordel a spina.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Saidia

Iberostar Saidia recenzie 87%

Iberostar Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe37%

Čistota izieb39%

Personál95%

Pomer ceny a služieb38%

zobraziť recenzie
Be Live Collection Saidia  recenzie 87%

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe32%

Čistota izieb31%

Personál88%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie
Hotel Oriental Bay Beach recenzie 81%

Hotel Oriental Bay Beach

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Melia Saidia Beach recenzie 45%

Melia Saidia Beach

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu