Saidia recenzie hotelov (77)

Najnovšie recenzie hotelov

Be Live Collection Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

55% L u

06.09.2019

Dobrý deň. Chcela by som sa podeliť o našu skúsenosť z tejto destinácie. Vzhľadom na ranný let a skorý príchod sme na izbu čakali vyše troch hodín... Keď sme sa v K...... pýtali, či sa čaká do pol 3, povedali, že nie, no opak bol pravdou. Hotel je sám o sebe pekný a personál bol tiež v poriadku. Služby hotela nespĺňali 5*. Ohodnotila by som to tak max na 3*. Strava hotela bola najhoršia z dovolenky, vzhľadom aj na to, že voda pitná nebola, koreniny sú nechutné, varia hlavne jahňacie a kozie mäso, čo nebolo moc dobré. Prispôsobenie sa Európanom nebolo žiadne. Pláž bola síce krásna a more teplé a čisté, no na pláži boli odpadky, nečistia ju a celý deň ľudí otravujú predajcovia oblečenia, suvenírov a podobne. Takže zhrnula by som túto dovolenku ako nie moc dobrú voľbu, ale aj zlá skúsenosť je skúsenosť a verte, že túto krajinu už nenavštívime.

prečítať si celú recenziu
Oasis Saidia Palace recenzie

Oasis Saidia Palace

Maroko - Saidia - Saidia

53% Eva

03.09.2019

Hotel nie je vôbec novopostavený, ako sa píše, hotel nie je určený iba pre dospelých, ako sa píše. Boli tam samé marocké nevychované deti všade. Sú to 2 spojené hotely a jediná spoločná jedáleň, ktorá je nedostačujúca. Recepcia a obsluha nevie ani po anglicky, takže neochota, Európanov si obsluha nevšíma. Delegátka nič nerieši, len sa ohradzovala, že za nič nemôže a že ona už končí. Takže zo strany cestovky samé klamstvá. Taktiež plážový bar tam nie je, ako píšu.

prečítať si celú recenziu
Be Live Collection Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

93% monika

18.08.2019

Priatelia, rada by som na úvod definovala, čo sme za cestovateľov, aby bolo možno jasné, či je naša recenzia relevantná práve pre vás. Sme manželia po 30tke a spolu s nami bolo naše 15 mesačné dieťa. Mali sme na mále, aby sme dovolenku nezrušili, lebo „nebezpečná arabská krajina, neznesiteľné horko, top sezóna, cestovanie s takým malým dieťaťom"?????! Všetky predsudky sa ukázali ako bezpredmetné. Pred tým, ako sme sa stali rodičmi, sme zvykli riešiť iný typ dovoleniek, zvlášť letenky, zvlášť ubytko a aby sme videli, čo sa dá v danej krajine. Preto bola dovolenka v rezorte pre nás novšia. Tu sme ale chceli oddych a komfort, keďže dieťa je ešte na náš vkus malé na cestovanie po krajine a potrebovali sme aj vedieť, ako zvláda malá let a pod. Bonus – moji rodičia boli vo vedľajšom hoteli pred 5. rokmi. Takže osobne mi je ľúto, že nemám z Maroka pochodené prakticky nič, ale dovolenka splnila náš cieľ. Ak dočítate celú recenziu, tak vám gratulujem, ale snažila som sa o čo najlepšie priblíženie. :))

prečítať si celú recenziu
Iberostar Saidia recenzie

Iberostar Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

73% Miroslava

09.08.2019

Izby ok, personál ok, strava des, boli sme s deťmi 2 + 2 izba, tretí deň začali problémy, najskôr jedno dieťa, potom druhé dieťa a nakoniec aj my dospelí. Vracanie a hnačky deti, my dospelí len pokazený žalúdok, dvakrát sme museli volať súkromného lekára a dvakrát nám bolo potvrdené - otrava jedlom, zle spracované tepelnou úpravou a umytím. Rezort je pekný, okolie, pláž, izby tiež, no čo sa deje za dverami kuchyne, musí byť strašný hnus, lebo žalúdočné problémy z jedla mali viacerí, dokonca aj delegátka, čo bola tam, mala črevné problémy. Nikdy viac.

prečítať si celú recenziu
Be Live Collection Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

66% Jana

05.08.2019

Velky hotelovy komplex, strasne vela domacich s malymi detmi, malo turistov z EU. Ubytovali nas az o 13:00 od rana. Jedalen nie velmi cista, primerane velkemu mnozstvu ludi, odporucam skor mimo letnych prazdnin. Transfer z letiska a let bol OK, spat meskalo lietadlo 3 hodiny. Na letisku v Oujda chybal papier a mydlo. Bazeny teple bez plaveckeho, skor pre deti iba. Izby pekne, velke, klima OK.

prečítať si celú recenziu
Iberostar Saidia recenzie

Iberostar Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

73% Blanka

26.07.2019

Hotel bol veľmi pekný, čistý, upratovali nám izby každý deň, okolo hotela bolo 5 bazénov, ihrisko. Hotel bol vzdialený od letiska asi 50 minút. Pláž je vzdialená od hotela 50 m. Najlepší boli animátori, bez nich by to nebolo také super, venovali sa na 100% deťom aj dospelým.

prečítať si celú recenziu
Be Live Collection Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

86% ET123

16.07.2019

V tomto hoteli bola dcéra už 3 roky po sebe a ja 2. Ak niekto nie je extrémne náročný, je to fajn dovolenka, je to len rozvíjajúci sa rezort, zatiaľ izolovaný. Ako všade v exotike, večer do vonkajších priestorov/WC sem tam lezú zvieratká, nič tragické, ja som ho videla tento rok za pobyt len 1 krát. Pri našich pobytoch sme nikdy nemali problém s uprataním, s personálom a pod. Vždy boli milí, ochotní, ústretoví. Strava rozmanitá, vždy čerstvá. Pláž bola uprataná, voda je teplá s vlnkami, vhodné na nafukovačku, dlho nízka, plavci si musia odplávať ďalej, jediné negatívum, chýbal mi bar na pláži. Tento rezort bol doteraz ešte veľmi málo využívaný, aj preto sme videli tento rok jeho zlepšenie, ktoré určite bude aj naďalej pokračovať. Neodporúčam ho tím, čo chcú chodiť na prechádzky do mesta, za zábavou a pod. Nie je to veľká destinácia typu Alanya Turecko, Hurghada Egypt a pod. Bezpečnosť je fajn, žiadne problémy neboli, po promenáde možnosť prechádzky do Mariny cca 20 min. Zábavu zabezpečovali počas dňa aj večer fajn animátori.

prečítať si celú recenziu
Be Live Collection Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

63% Martin

13.09.2018

Popis hotela cestovnou kanceláriou absolútne nezodpovedá skutočnosti. Všetko prikrášlené, skreslené. V katalógu je uvedené, že luxusný hotel. Ja by som to nazval, že vybývaný internát... to v skratke. Agent z cestovky, transfer z letiska a na letisko ok, ale odbavenie na letisku smer Slovensko hrôza. Pomalé, v rade sme čakali skoro 2 hodiny.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Saidia

Be Live Collection Saidia recenzie 83%

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe29%

Čistota izieb27%

Personál88%

Pomer ceny a služieb29%

zobraziť recenzie
Iberostar Saidia recenzie 83%

Iberostar Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe34%

Čistota izieb36%

Personál94%

Pomer ceny a služieb35%

zobraziť recenzie
Hotel Oriental Bay Beach recenzie 81%

Hotel Oriental Bay Beach

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Oasis Saidia Palace recenzie 53%

Oasis Saidia Palace

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál20%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Melia Saidia Beach recenzie 45%

Melia Saidia Beach

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu