Najnovšie recenzie hotelov

Be Live Collection Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

55% L u

06.09.2019

Dobrý deň. Chcela by som sa podeliť o našu skúsenosť z tejto destinácie. Vzhľadom na ranný let a skorý príchod sme na izbu čakali vyše troch hodín... Keď sme sa v K...... pýtali, či sa čaká do pol 3, povedali, že nie, no opak bol pravdou. Hotel je sám o sebe pekný a personál bol tiež v poriadku. Služby hotela nespĺňali 5*. Ohodnotila by som to tak max na 3*. Strava hotela bola najhoršia z dovolenky, vzhľadom aj na to, že voda pitná nebola, koreniny sú nechutné, varia hlavne jahňacie a kozie mäso, čo nebolo moc dobré. Prispôsobenie sa Európanom nebolo žiadne. Pláž bola síce krásna a more teplé a čisté, no na pláži boli odpadky, nečistia ju a celý deň ľudí otravujú predajcovia oblečenia, suvenírov a podobne. Takže zhrnula by som túto dovolenku ako nie moc dobrú voľbu, ale aj zlá skúsenosť je skúsenosť a verte, že túto krajinu už nenavštívime.

prečítať si celú recenziu
Oasis Saidia Palace recenzie

Oasis Saidia Palace

Maroko - Saidia - Saidia

53% Eva

03.09.2019

Hotel nie je vôbec novopostavený, ako sa píše, hotel nie je určený iba pre dospelých, ako sa píše. Boli tam samé marocké nevychované deti všade. Sú to 2 spojené hotely a jediná spoločná jedáleň, ktorá je nedostačujúca. Recepcia a obsluha nevie ani po anglicky, takže neochota, Európanov si obsluha nevšíma. Delegátka nič nerieši, len sa ohradzovala, že za nič nemôže a že ona už končí. Takže zo strany cestovky samé klamstvá. Taktiež plážový bar tam nie je, ako píšu.

prečítať si celú recenziu
Lixus Beach Resort recenzie

Lixus Beach Resort

Maroko - Tangier a Tetouan - Larache

+
43% Ľubica Mareková

28.08.2019

Hotel pekný aj izby pekné a priestranné. Strava nedostačujúca a s veľmi nízkou úrovňou, hygiena, obsluha. Na raňajky len vajíčka, žiaden jogurt, ten bol len pre domácich. Personál uprednostňoval domácich hostí. Už by sme do tohto hotela necestovali ani zadarmo.

prečítať si celú recenziu
Lixus Beach Resort recenzie

Lixus Beach Resort

Maroko - Tangier a Tetouan - Larache

+
40% Ľubica

28.08.2019

Hotel a izby pekné. Strava nedostačujúca, na nízkej hygienickej úrovni. Všade rozhádzané zvyšky jedla. Príbor si musíte pohľadať. Taktiež šálky. Pripadalo mi to ako boj o prežitie. Čašník sa tvári, že nerozumie. Pláž nevyhovujúca, vedie k nej cca 140 schodov, čaká vás tam 15 slnečníkov, ktoré sú obsadené domácimi hosťami, ktorých personál max. uprednostňuje. Už by sme necestovali do tohto hotela nikdy viac.

prečítať si celú recenziu
Lixus Beach Resort recenzie

Lixus Beach Resort

Maroko - Tangier a Tetouan - Larache

+
50% Elena

25.08.2019

Zaradenie hotela nezodpovedá štyrom hviezdičkám, sotva dosahuje úroveň troch hviezdičiek, a preto je cena premrštená. Celková hygiena v rezorte je nezodpovedajúca. Izby špinavé, uteráky nemenia a keď zoberú špinavé, čisté dajú za dva dni. Strava dobrá, ale jedáleň na úrovni staničného bufetu. Na pláž 130 strmých schodov, málo ležadiel a prístreškov, pre cca 400 hostí je asi tridsať ležadiel, žiadna sprcha, plážový bufet je iba koliba. Keď chcete ležadlo pri bazéne, musíte si ho uchytiť pred raňajkami a strážiť, lebo vám ho domáci obsadia.

prečítať si celú recenziu
Be Live Collection Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

93% monika

18.08.2019

Priatelia, rada by som na úvod definovala, čo sme za cestovateľov, aby bolo možno jasné, či je naša recenzia relevantná práve pre vás. Sme manželia po 30tke a spolu s nami bolo naše 15 mesačné dieťa. Mali sme na mále, aby sme dovolenku nezrušili, lebo „nebezpečná arabská krajina, neznesiteľné horko, top sezóna, cestovanie s takým malým dieťaťom"?????! Všetky predsudky sa ukázali ako bezpredmetné. Pred tým, ako sme sa stali rodičmi, sme zvykli riešiť iný typ dovoleniek, zvlášť letenky, zvlášť ubytko a aby sme videli, čo sa dá v danej krajine. Preto bola dovolenka v rezorte pre nás novšia. Tu sme ale chceli oddych a komfort, keďže dieťa je ešte na náš vkus malé na cestovanie po krajine a potrebovali sme aj vedieť, ako zvláda malá let a pod. Bonus – moji rodičia boli vo vedľajšom hoteli pred 5. rokmi. Takže osobne mi je ľúto, že nemám z Maroka pochodené prakticky nič, ale dovolenka splnila náš cieľ. Ak dočítate celú recenziu, tak vám gratulujem, ale snažila som sa o čo najlepšie priblíženie. :))

prečítať si celú recenziu
Palais Des Roses recenzie

Palais Des Roses

Maroko - Agadir - Agadir

90% Milan D.

18.08.2019

Hotelovy servis dobry. Strava vynikajuca. Izba velmi dobra.

prečítať si celú recenziu
Iberostar Saidia recenzie

Iberostar Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

73% Miroslava

09.08.2019

Izby ok, personál ok, strava des, boli sme s deťmi 2 + 2 izba, tretí deň začali problémy, najskôr jedno dieťa, potom druhé dieťa a nakoniec aj my dospelí. Vracanie a hnačky deti, my dospelí len pokazený žalúdok, dvakrát sme museli volať súkromného lekára a dvakrát nám bolo potvrdené - otrava jedlom, zle spracované tepelnou úpravou a umytím. Rezort je pekný, okolie, pláž, izby tiež, no čo sa deje za dverami kuchyne, musí byť strašný hnus, lebo žalúdočné problémy z jedla mali viacerí, dokonca aj delegátka, čo bola tam, mala črevné problémy. Nikdy viac.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Maroko

Riad Les Bougainvilliers recenzie 100%

Riad Les Bougainvilliers

Maroko - Marakeš - Marakeš

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iberostar Founty Beach recenzie 98%

Iberostar Founty Beach

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb85%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál95%

Pomer ceny a služieb45%

zobraziť recenzie
Hotel Le Tivoli recenzie 90%

Hotel Le Tivoli

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Palais Des Roses recenzie 90%

Palais Des Roses

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kenzi Europa recenzie 89%

Kenzi Europa

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Royal Atlas recenzie 85%

Royal Atlas

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Be Live Collection Saidia recenzie 83%

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe29%

Čistota izieb27%

Personál88%

Pomer ceny a služieb29%

zobraziť recenzie
Iberostar Saidia recenzie 83%

Iberostar Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe34%

Čistota izieb36%

Personál94%

Pomer ceny a služieb35%

zobraziť recenzie
Hotel Oriental Bay Beach recenzie 81%

Hotel Oriental Bay Beach

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu