Najnovšie recenzie hotelov

Riad Les Bougainvilliers recenzie

Riad Les Bougainvilliers

Maroko - Marakeš - Marakeš

100% Blanka

25.07.2018

Nádherný tichý hotel, čisté pekné izby, biele uteráky, wifi, klimatizácia. Každý deň sa upratuje. Výborné raňajky - dostanete všetko - čerstvú šťavu, kávu, maslo, džemy, med, domáci jogurt, ovocie, domáci chlebík, marocké placky, ďalší deň iné sladké pečivo, vajíčka, syrokrémy. Ponúknu vám možnosť večere, pokiaľ máte záujem. Tam, kde nás vyložil transfer, nás čakal pán s vozíkom, naložil kufre a odviezol do hotela. Hotel je blízko Jemma el-Fna. Pracujem v gastronómii 30 rokov a konštatujem len jedno - úžasné.

prečítať si celú recenziu
IBEROSTAR Founty Beach recenzie

Iberostar Founty Beach

Maroko - Agadir - Agadir

83% Viki

08.08.2017

Hotel z vonka aj z vnutra pekny, je v Marockom style. V areali hotela su bazeny, kde sa da naozaj dovolenkovo relaxovat, more tiez OK. Boli sme uz aj krajsom hoteli, ale tu su taki mili animatori, ktorych by ste tazko niekde inde hladali a to vela urobilo na celkovej prijemnej dovolenkovej atmosfere.

prečítať si celú recenziu
Melia Saidia Beach recenzie

Melia Saidia Beach

Maroko - Saidia - Saidia

45% Silvia

07.08.2017

Pomer cena kvalita - veľmi slabé

prečítať si celú recenziu
Be Live Grand Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

53% Petra

19.07.2017

Do hotela sme prišli ráno okolo deviatej po nočnom lete a delegát nám oznámil, že nás ubytujú až o 15-tej. O 15-tej sme prišli na izbu, ktorá smrdela, ale inak bola celkom fajn. Upratovačky nám upratovali a nosili osušky až okolo 17-tej, na izbe sme boli traja, ale osušky nám nosili len 2, toaletný papier nám zabúdali dávať, museli sme si ho pýtať. Na izbe si upratovačky nabíjali telefóny na našich nabíjačkách. Najhorší bol deň pred odletom, kedy mi z izby zmizli sandále a zo skrine podprsenka. Na veckách, ktoré boli vonku v areáli boli šváby a neboli udržiavané v čistote. Jediné pozitívum bola pláž a strava.

prečítať si celú recenziu
Be Live Grand Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

46% Mirka04

29.06.2017

Po príchode do krajiny sme nasadli na autobus, v ktorom nám hneď oznámili, že musíme zaplatiť povinný poplatok 30€ na osobu. Delegát nám ani nevedel povedať, kam tie peniaze a na čo pôjdu. Tak sme hneď boli nemilo prekvapení. V hoteli na recepcii, kde sme prišli o 7:00 hod po nočnom lete unavení, nevyspatý, sme odložili kufre a delegát nám oznámil, že izby nám dajú až o 15:00 hod, skoro sme odpadli, chceli sme konečne na izbu vybaliť sa, osprchovať a vyspať sa, namiesto toho sme celý deň čakali bez vecí a motali sa po hoteli. Po dlhom čakaní sme o 15:00 hod dostali kartu od izby a aj keď je to 5* hotel, neboli schopní nám odniesť ani kufre na izbu a nepochopili sme, prečo nás všetkých nechali tak dlho čakať. Celý deň zabitý, unavení a nahnevaní. Na izbe na prízemí nebolo ani sedenie na terase, no prvý dojem z hotela zlý a sme sklamaní. Kúpeľňa na izbách hnusná. Toto nezodpovedá 5*.

prečítať si celú recenziu
Be Live Grand Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

90% Oľga

20.10.2016

Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, vybavenie ako pre deti, tak pre starších. Spoločenské vyžitie maximálne v priebehu celého dňa, fantastickí animátori, žiadna nuda. Vzdialenosť cca 1 hod. od letiska. Jediné mínus - na pláži chýba občerstvenie, sprcha. Pláž od hotela vzdialená cca 150 m cez promenádu, ktorá je udržiavaná a strážená ako i celý komplex hotela. Zamestnanci hotela milí, priateľskí, celkovo majú radi Slovákov. Dorozumieť sa dá anglicky, španielsky, francúzsky, vedia dokonca aj slovenské výrazy. Strava výborná, rôznorodá, každý si nájde to svoje.

prečítať si celú recenziu
IBEROSTAR Saidia recenzie

Iberostar Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

76% kaktuštek

13.10.2016

Hotel je zariadený v marockom štýle, pôsobil však na mňa staršie, ako je v skutočnosti. V areáli komplexu je viacero bazénov, ktoré obklopujú palmy, nádherné cykasy, proste je sa na čo pozerať. Transfer od letiska cca do 1. hod. Pred hotelom nás privítali hudbou, tancom a welcome drinkom - tuším to bol mätový čaj. Nakoľko sme prileteli vo večerných hodinách, ihneď sme šli na neskorú večeru, keďže reštaurácia bola otvorená len pre nás. Po večeri sme sme boli okamžite ubytovaní - dostali sme karty od izieb a náramky. Po celý deň a večer programy, v ktorých si každý našiel niečo svoje. Proste super a niekedy nabudúce sa určite vrátime.

prečítať si celú recenziu
Hotel Be Live Grand Saidia recenzie

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

73% Dadka

20.09.2016

Hotel bol veľmi čistý, aj okolie, aj izby. Strava super, až na jeden večer otvorený bufet a málo stoličiek a najhoršie na tom je pláž, nakoľko je málo ležadiel, špinavé, zlomené a nedostatok a pláž veľmi ďaleko, hoci je písané na pláži a žiaden bufet a ani toaleta.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Maroko

Riad Les Bougainvilliers recenzie 100%

Riad Les Bougainvilliers

Maroko - Marakeš - Marakeš

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iberostar Founty Beach recenzie 98%

Iberostar Founty Beach

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb85%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál95%

Pomer ceny a služieb45%

zobraziť recenzie
Hotel Le Tivoli recenzie 90%

Hotel Le Tivoli

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Kenzi Europa recenzie 89%

Kenzi Europa

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Iberostar Saidia recenzie 87%

Iberostar Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe37%

Čistota izieb39%

Personál95%

Pomer ceny a služieb38%

zobraziť recenzie
Be Live Collection Saidia  recenzie 87%

Be Live Collection Saidia

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe32%

Čistota izieb31%

Personál88%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie
Royal Atlas recenzie 85%

Royal Atlas

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Oriental Bay Beach recenzie 81%

Hotel Oriental Bay Beach

Maroko - Saidia - Saidia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sofitel Agadir Royal Bay Resort recenzie 80%

Sofitel Agadir Royal Bay Resort

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu