Agadir recenzie hotelov (34)

Najnovšie recenzie hotelov

IBEROSTAR Founty Beach recenzie

Iberostar Founty Beach

Maroko - Agadir - Agadir

83% Viki

08.08.2017

Hotel z vonka aj z vnutra pekny, je v Marockom style. V areali hotela su bazeny, kde sa da naozaj dovolenkovo relaxovat, more tiez OK. Boli sme uz aj krajsom hoteli, ale tu su taki mili animatori, ktorych by ste tazko niekde inde hladali a to vela urobilo na celkovej prijemnej dovolenkovej atmosfere.

prečítať si celú recenziu
Sofitel Agadir Royal Bay Resort recenzie

Sofitel Agadir Royal Bay Resort

Maroko - Agadir - Agadir

80% Romana

25.02.2015

Na dovolenku máme vždy základné požiadavky, akými sú hlavne kvalitná pláž, dobre dostupná, veľké priestranné ubytovanie, aby sme si užili pohodlie a atmosféru krajiny, keď sa dívame z okna, more príjemné obmývajúce čistú piesočnatú pláž, fajn služby a lokalita. A to sme tu dostali, našli sa nedostatky, ale tento základ bol fakt super, takže odporúčame, je to nádherné miesto. Hotel je pri promenáde, takže nie je to izolovaný rezort niekde na okraji, čo má veľkú výhodu a tou je, že je to tu dosť civilizované a teda aj čisté okolie. Maroko má problém s tým, že veľakrát je rezort skvelý, čistý, udržiavaný, starostlivo naaranžovaný, no nedajbože ho opustiť. A toto je dobrá adresa, hotel odporúčame. Jedlo majú chutné, je tu hlavná reštaurácia a tri a la carte. Okrem hlavných chodov je stále niečo malé podávané, stále si bolo čo zahryznúť. Organizačne to majú dobre riešené, čistota, vždy dosť miesta. Mali sme polpenziu a stačí to. Raňajky (bufetové) a večera buď v a la carte alebo v hlavnej ako bufet (to sa doplácalo - odporúčame). Snacky a pitný režim celý deň.

prečítať si celú recenziu
Hotel Riu Tikida Palace recenzie

Riu Palace Tikida Agadir

Maroko - Agadir - Agadir

66% Valika

25.02.2015

Agadir bola dobrá voľba, hotel fajn, všetko na dosah, služby uspokojivé, personál samí milí ľudkovia, ochotní, pracovití, všimné im padne dobre, ak nedáte, nebojte sa, starajú sa dobre o každého. Ubytovaní sme boli v priestrannej izbe s veľkou kúpeľnou. Pre tých, ktorí potrebujú prístup k internetu odporúčame sa naň informovať hneď pri príchode. Na recepcii totižto treba požiadať o vydanie káblu, s ktorým sa na izbe pripojíte. Ak by som mala hotel porovnávať s hotelmi všeobecne, tak by som našla veci na zlepšenie, no keď sa rozhliadneme len po tých marockých, tak tento je fakt pekný a stojí za to. Nie je to tiché miesto, je tu zabezpečený celodenný program. Aj rodín s deťmi tu bolo dosť. Národnostne je to pestré, nie je to hotel orientujúci sa len na jeden národ či vekovú kategóriu. Strava pestrá, až sme si nevedeli vybrať, fakt dobroty. Nápoje neobmedzené a žiadne náhrady. Aj alkoholické nápoje boli originál. Pláž bola super, piesočnatá, tam nie je čo dodať, taká ako na fotkách. Ide sa na ňu cez promenádu, ale nie je to rušná cesta.

prečítať si celú recenziu
Hotel Iberostar Founty Beach recenzie

Iberostar Founty Beach

Maroko - Agadir - Agadir

63% Milada

25.02.2015

Hotel bol pekný, taký na prvý pohľad jednoduchý, ale areál, ten bol veľkolepý, služby veľmi fajn. Hneď ako sme prišli, správali sa k nám ako ku skutočným hosťom. Miestni ľudia sú veľmi príjemní, priateľskí, starostliví. Izbu sme mali peknú, my sme si priplatili aj za výhľad na more a to je skvelé. Priplatili sme si aj za trezor, neviem, ako to tu chodí, ale cítili sme sa tak lepšie. Hotel Je dosť veľký a areál ešte viac takže to chvíľu trvá, až sa dostanete na pláž či do reštaurácie. Strava - pochvala, pestrý výber, dobré, celý deň bolo čo jesť, dostali sme malé snacky počas celého dňa. Super je, že aj pri bazéne bol bar. Podmienky na plávanie veľmi dobré - v areáli dva bazény so sladkou vodou, pláž krásne veľká no i tak dosť národa. More fajn, užili sme si plávania a čvachtania. Hluku je tu hodne, veď je to veľký hotel a dosť sa orientujú na rušnú zábavu. Decká i dospelí mali zabezpečený celodenný program. Animátori snaživí, no niekedy sme toho už boli "prejedení". Malo to aj chybičky, no celkovo pekná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Atlas Amadil Beach recenzie

LABRANDA Amadil Beach

Maroko - Agadir - Agadir

63% Kika

24.02.2015

Vybrali sme sa tento rok do Maroka, konkrétne do mesta Agadir. Hotel je umiestnený priamo v centre, takže priamo tam, kde sa niečo deje, v okolí samé obchodíky a reštaurácie. Hotel samotný pôsobí trochu jednoducho, pripomína jednoduchý panelák, no služby a areál ho hneď povýši o hviezdičku. Bazén parádny aj s toboganmi, pre rodiny s deťmi určite dobré miesto, posedenie vonku veľmi príjemné, najbližšie okolie hotela krásne, pláž super, dlhá pláž, pekný čistý piesok, bezplatné ležadlá, pohodička. Výlety úžasné, určite si Maroko popozerajte aj mimo rezort. My sme boli v Marakéši a Tiznite. Veľkým mínusom je to, že v krajine je veľký rozdiel medzi miestami, ktoré sú pre turistov a takým tým bežným životom. Mimo rezort je strašná špina. Je to škoda, lebo inak je to tu pekné a dovolenka skutočne fajn. V hoteli a areáli je všetko kultivované, čisté, ľudia pracovití, o to je ten kontrast výraznejší. A ešte malé upozornenie pre tých, ktorí nevedia dovolenkovať bez internetu - za wifi sa platí a nerátajte s ktovieakým fungovaním :-(.

prečítať si celú recenziu
Hotel Royal Atlas recenzie

Royal Atlas

Maroko - Agadir - Agadir

93% Anna Držíková

14.08.2013

Hotel Royal Atlas ma 5 hviezdiciek nielen na papieri, ale aj v realite. Cistota vsade, usmev a privetivost personalu, vyborna kuchyna skvely manazersky tim. Ochotni casnici v bare pri bazene. Pocasie zaujimave, do obeda opar, padaju kvapky na cloveka, poobede slnko, aj ked je niekedy za mrakmi, hreje a opaluje. Atlantik bol teply. Mame len tie najlepsie zazitky.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Club Almoggar Garden Beach

Maroko - Agadir - Agadir

54% Stano, SNV

13.06.2013

Ak človek dáku tú arabskú destináciu prejde, vie čo očakávať, Al Moggar nie je Sheraton a ak vynecháte niektoré výnimočné miesta hotelu ako je WC pri bazéne, tak môžete mať celkom pohodovú rodinnú dovolenku.

prečítať si celú recenziu
Hotel Royal Atlas recenzie

Royal Atlas

Maroko - Agadir - Agadir

76% Veronika

12.03.2013

Hotel bol veľmi pekný ale komornejší.Celý deň bolo polochladné počasie vplyvom Atlantiku a jeho oparu. Na stránkach hotela síce píšu, že v Agadire je 32 stupňov, ale my sme ten pocit nemali,no musím povedať, že časom ako povedala delegátka sme si na tento druh počasia zvykli.Hotel pôsobil veľmi pokojne, niekedy až príliš, ale túto nudu, sme si nahradili bádaním krásneho a veľkého mesta.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Agadir

Iberostar Founty Beach recenzie 98%

Iberostar Founty Beach

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb85%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál95%

Pomer ceny a služieb45%

zobraziť recenzie
Hotel Le Tivoli recenzie 90%

Hotel Le Tivoli

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Kenzi Europa recenzie 89%

Kenzi Europa

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Royal Atlas recenzie 85%

Royal Atlas

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sofitel Agadir Royal Bay Resort recenzie 80%

Sofitel Agadir Royal Bay Resort

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Caribbean Village Agador & Club El Pueblo Tamlelt recenzie 71%

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb70%

Personál60%

Pomer ceny a služieb70%

zobraziť recenzie
Riu Palace Tikida Agadir recenzie 66%

Riu Palace Tikida Agadir

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
LABRANDA Amadil Beach recenzie 63%

LABRANDA Amadil Beach

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Club Almoggar Garden Beach recenzie 48%

Club Almoggar Garden Beach

Maroko - Agadir - Agadir

Kvalita izieb55%

Intenzita hluku v izbe56%

Čistota izieb55%

Personál47%

Pomer ceny a služieb48%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu