Najnovšie recenzie hotelov

Adriatic recenzie

Adriatic

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Biograd na Moru

100% Anna Zvolen

23.06.2019

Krásne ubytovanie blízko pláž, more kryštálovo čisté, bazény v hoteli pre deti, výborná strava, čistota na izbách upratovala každý deň, milý personál a krásne okolie prechádzky, vľavo piesčitá pláž od hotela asi 100 m, všade borovice - chládok, služby, 15 kún veľké pivo. Bola to naša najkrajšia dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Punta Hotel & Dependance Arausa recenzie

Punta Hotel

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Vodice

+
83% Ruženka

11.10.2018

HOTEL: sa nachádza v blízkosti centra mesta, má pekne upravenú recepciu hotela, salón na odkladanie batožiny pre prichádzajúcich a odchádzajúcich hostí. IZBY: pekná priestranná izba, klimatizované s mini chladničkou, izba s balkónom, bývala som na 1. posch. s balkónom smerom ku kaplnke. PLNÁ PENZIA: jedlo čerstvé v dostatočnom množstve, neustále dopĺňali. Raňajky: pestré, bohaté, aj ovocie. Obedy: v kľudnej atmosfére, v malej jedálni, obedy pestré ryby, mäso, ovocie, zákusky, ryby boli chutné a jemne pripravené. VEČERE: bohaté švédske stoly, mäso, ryby, zákusky, ovocie, zaujímavé boli pečené jablká s karamelom s výbornou omáčkou. Personál ochotný, úslužný. V areáli sa nachádza malá kaplnka sv. Kríža, sv. omše v nedeľu /júl, august/ o 8 hod ráno. Pamiatky: Kostol sv. Kríža.

prečítať si celú recenziu
Miran Hotel & Villas recenzie

Miran Hotel & Villas

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Pirovac

63% Katarina

06.08.2018

Jediná výhoda tohto hotela je, že je priamo na pláži. Inak by som reálne povedala, že má 2 hviezdičky. V bazéne si človek poraní nohy o kachličky. Hotel nemá výťah a k reštaurácii a izbám sa musíte s deťmi vytrepať po schodoch. Bezbariérový je len vchod zvonku. Ak máte all inclusive light, nápoje si podľa ich zamestnancov nemôžete zobrať von na terasu, ale len vypiť v teplej reštaurácii. K polpenzii nedávajú ani len vodu oproti iným hotelom s 3 hviezdičkami a parkovné sa tu platí 5 eur na deň.

prečítať si celú recenziu
Punta Hotel & Dependance Arausa recenzie

Punta Hotel

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Vodice

+
73% Mirec

06.08.2018

Ubytovaní sme boli vo Ville Arausa, ktorá patrí pod hotel Punta, kde sme sa chodili stravovať. Ubytovanie je vhodné pre rodiny s deťmi. Nevýhodou je parkovanie, pýtajú zaň 5 eur na deň a pritom na auto padá ihličie a živica. Odporúčam zobrať nejakú plachtu alebo fóliu na prekrytie.

prečítať si celú recenziu
Imperial Park Hotel Vodice recenzie

Imperial Park Hotel Vodice

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Vodice

+
80% Soňa

04.08.2018

Hotel bol čistučký (izba, spoločné priestory, jedáleň, a všetky sociálne zariadenia v hoteli vždy čisté), izbu sme mali rodinnú, 2 izby a jednu kúpeľňu, výhľad na more, strava perfektná, varili chutne a bolo všetkého dostatok, ja naozaj nemám čo vytknúť. Hotelový komplex je priamo pri pláži, v areáli hotela je parčík, je to také prirodzené prostredie a chládok pre rodiny. V hoteli sa nachádza aj malé detské ihrisko, my sme ho často využívali. Animácie slabšie, skôr fungoval len miniklub, ale nám to nechýbalo.

prečítať si celú recenziu
Imperial Park Hotel Vodice recenzie

Imperial Park Hotel Vodice

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Vodice

+
83% Iveta Jakubčeková

30.07.2018

Chválim hotel ako taký, čistý, udržiavaný, príjemný personál, každý deň výmena prádla, umývanie izieb, ochota doplniť, o čo si len požiadate... švédske stoly super, všetko véélmi chutné, široký sortiment, naozaj strava tip-top... aj celý mesiac by bolo z čoho vyberať. Prekvapil ma nefunkčný, aj keď večer krásne vysvietený, hotelový bazén a čo ma najviac dostalo, bola pláž pred hotelom... hrozné, hlavne večer, papieriky po zemi, zdala sa mi neudržiavaná... takže do hotela ako takého sa rada vrátim hocikedy, ale pláž si musíme hľadať inde, nakoniec sme aj tak urobili... Ďakujeme personálu hotela za skvelý pobyt......

prečítať si celú recenziu
Imperial Park Hotel Vodice recenzie

Imperial Park Hotel Vodice

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Vodice

+
66% Emili

17.07.2018

Postele preležané, až pod plachtou trčali struny, výťah malý, bez klímy či vetrania. Strava výborná aj jej rýchle dopĺňanie. V katalógu avizovaný snack bar na pláži neboli schopní do polovice júla otvoriť, čo bolo na škodu klientov s all inclusive. Pri čakaní večer na autobus chýba pár lavičiek na okraji parkoviska.

prečítať si celú recenziu
Donat Zadar recenzie

Donat Zadar

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Zadar

83% Ivan CHORVÁTH

18.11.2017

Vhodný aj pre rodiny s deťmi: mali animácie, bazén so sladkou vodou, pieskovú pláž pri Falkensteineri, dostatok nealko nápojov. Ochotný personál, veľmi dobrá strava (veľa druhov rýb!), aj keď sa opakovala. Samotný Zadar, naozaj perla Zadarskej riviéry so všetkým, čo k dobrej dovolenke patrí. Vrele každému doporučujem!

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu