Recenzie hotelov - Primošten (10)

Najnovšie recenzie hotelov

Adriatiq Hotel Zora recenzie

Hotel Zora

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Primošten

83% xyxysyxdkldsôsôa

13.02.2017

Hotel Zora sa určite Slovákovi oplatí navštíviť, najmä ak sa Vám podarí vychytať dobrú cenu. V nerekonštruovaných izbách radšej nemajte prehnané očakávania, hotel totiž nebol vybudovaný v roku 2016, ale skutočne tu nájdete všetko, čo očakávate od dobrej dovolenky: nádherné prostredie, strašne dobré jedlo podľa slovanského gusta a veľa, aj lokalita je dostupnejšia ako povedzme Dubrovnik, dá sa to zvládnuť v pohodičke. V hoteli máte všetko potrebné, dobrý servis do neskorých hodín, nádherné terasy, vynikajúce drinky a kávičky, niekedy aj so živou hudbou, izby denne upratané, klimatizované. Prostredie je unikátne, máte tu všetko: nádherné more a krásny bazén, slnečnú i tienistú stranu, morské prostredie aj borovicový les, staré aj nové mesto, históriu i súčasnosť bezprostredne spolu, rušný nočný život a romantiku večerných prechádzok, strašne veľa atrakcií pre deti, výborné jedlo v reštauráciách, ak ešte nejaké okrem hotelovej stravy zvládnete a všetko na dosah ruky, iba na FKK musíte pár metrov cez more. :))

prečítať si celú recenziu
Hotel Zora recenzie

Hotel Zora

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Primošten

83% Andrea

09.08.2016

Hotel situovaný v borovicovom a píniovom lesíku, priamo na kamenistej pláži na polostrove Raduča, asi 5 minút od centra a 10 minút od starého mesta. Pozostáva asi z 9 budov, ktoré sú prepojené spojovacími chodbami. V centrálnej budove sa nachádza recepcia, jedáleň a bary. Napriek tomu, že je hotel ako stavba poznačený socialistickým konštruktivizmom, je tak na 80% zrekonštruovaný. Chýba parkovisko - parkuje sa voľne pod stromami v teréne, napriek tomu si zaplatíte 4 €/deň. K hotelu patrí bazén s morskou vodou, detský miniclub s 2 bazénmi, ihriskom, vnútornými priestormi s trampolínou, minigolf, stolný tenis, beach bar.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zora recenzie

Hotel Zora

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Primošten

73% Diana

08.10.2014

Hotel sme našli rýchlo, zaparkovali sme medzi voňavé pínie, ubytovali nás ešte pred 14 h ako je oficiálny check in. Hotel je vhodný aj pre dospelých aj pre detičky. Boli sme s malou dcérkou skoro 3-ročnou. Veľmi sa tam zabavila, je tam oplotený detský klub s 2 bazénmi pre malé deti, veľká herňa, večer minidisko vonku - deti boli nadšené, bavili sa aj dospelí. Počas dňa vychádzal od hotela prázdninový vláčik na okružnú jazdu. Centrum bolo blízko, dalo sa prejsť popri pláži aj po ceste. Miesto je prekrásne, naozaj oplatí sa vidieť, mestečko malé, nádherne upravené, ale dosť reštaurácií aj barov, ale pre tých, čo chcú rušný nočný život, neodporúčam. V každom obchode to isté a predražené. Napr. v Splite sme našli ten istý tovar za 1/3 ceny. Boli sme na 10 dní, ale bolo mi ľúto odchádzať. Máte tam čo robiť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zora recenzie

Hotel Zora

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Primošten

66% Alexandra

16.08.2014

Zodpovedá 3 hviezdičkám. V ponuke som videla 4 hviezdičky, ale to platí pre premiér club, čo je dosť zavádzajúce. Je pre menej náročných. Bazén sa mi nepozdával kvôli morskej vode, skôr by som privítala vodu sladkú. Na fotkách je oveľa krajší, než v skutočnosti. Sprchy sú na pláži, ale mohlo by byť viac, lebo sme museli čakať v rade. Do mora odporúčam obuv.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zora recenzie

Hotel Zora

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Primošten

80% Kobíkovci

14.08.2014

Jednoduchý hotel zodpovedajúci 3*, vhodný pre rodiny s deťmi, vzdialený od centra 5 minút, hotel a bazén priamo pri pláži. Pláž čistá udržiavaná, nie preplnená. Možnosť prenajať malé loďky, kajaky, bicykle. Strava v hoteli výborná, raňajky trošku jednotvárne, večere tematické z regiónov Chorvátska, večere chutné, veľký výber, ovocie, koláče. Bez nápojov v cene. Slušný a úctivý personál. Väčšina klientely boli Francúzi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zora recenzie

Hotel Zora

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Primošten

83% Erika

21.08.2013

Ubytovanie bolo síce jednoduchšie, ale čisto, útulne. Klimatízacia nebola ale paviloný boli v tieni borovíc. Strava v hoteli Zora úžasná. Moré krásne. Možnosti prechádzok, zábavy, posedenia v reštauráciách. Dovolenka sa nám veľmi pášila. Toto miesto navštívime určite opäť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zora recenzie

Hotel Zora

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Primošten

63% Soňa Š.

06.08.2013

Hotel sa skladá z niekoľkých budov, mali sme ubytovanie v rodinnej izbe s krásnym výhľadom na more a Primošten. Aj keď sa hotel vyjadril, že všetky izby majú výhľad na more, nie je to tak, niektoré sú situované aj na parkovisko a tak. Celkovo hotel by potreboval obnoviť. Jednotlivé budovy sú prepojené chodbami, kde sa nachádzajú dvere a hocikto môže prísť do hotela, nikde nebola žiadna kontrola (keďže sme nedostali žiadne náramky na ruku, ako to býva zvykom, aby personál vedel odlíšiť hostí). Parkuje sa pred hotelom, sú tam všade stromy a za parkovné sa platí 3 Eur/deň, čo je myslím dosť. Takisto ak chcete mini chladničku musíte si ju vyžiadať za poplatok 4 Eur/deň. Myslím že tieto veci by mali byť samozrejmosť. Po krátkej prechádzke popri pláži ste priamo v Primoštene, krásne malé mestečko. Celkovo je podľa nás miesto vhodné pre rodiny s deťmi, je to kľudné miesto, kde si každý nájde svoje.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zora recenzie

Hotel Zora

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Primošten

80% juraj

05.02.2013

Komplex je dosť veľký a ubytovacie kapacity sú schované v píniovom lesíku. Je to dosť rozložené a vôbec to tým pádom nepôsobilo preplnene.Iba pláž pre deti pôsobila dojmom typickej talianskej pláže. Hotel je už predsa len starší a čo to by sa zišlo opraviť, ale inak je fit. Poloha hotela je skvelá. Do Primoštenu je to asi 3-4 minútky peši.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Primošten

Hotel Zora recenzie 73%

Hotel Zora

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Primošten

Kvalita izieb68%

Intenzita hluku v izbe16%

Čistota izieb18%

Personál78%

Pomer ceny a služieb12%

zobraziť recenzie