Recenzie hotelov - Šibenik (19)

Najnovšie recenzie hotelov

Solaris Holiday Resort Gesamtanlage recenzie

Camping Resort Solaris - Villen Kornati

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Šibenik

63% Robo

27.08.2017

Veľké očakávanie a o to väčšie sklamanie :-(. Mnoho vecí som vysvetlil nižšie k jednotlivej téme. Očakávanie bolo veľké na základe opisu cestovky, všetko bola pravda, že aký je pekný rezort Solaris, len jednu vec tam nespomenuli, za všetko sa platí a nemálo. Samotný pobyt stál 1500 EUR na 7 nocí s polpenziou, dvaja dospelí a deti 6 a 2 r. Ostatné aj s cestou nás stálo ďalších 1000 EUR a to sme nehýrili. Úplne ma dorazil ešte aj poplatok za parkovanie 55 kuna/deň. Hotel samotný je orientovaný na rodiny s deťmi, takže nikto tam nič nerieši, nech decká robia čokoľvek, kočíky a nafukovačky na chodbe bez problémov. Treba si ale uvedomiť, že kapacita hotela je odhadom 250 rodín a to už je pekná masovka, ten hurhaj mi miestami pripomínal prestávku v škole. Kto hľadá kľud, tak určite nie, celkovo hotel postrádal dovolenkovú atmosféru - kľud a pohodu myslím. Ešte je súvisiaca vec, čo prispela k negatívam - cesta, 11 hodín na trase Senec - Šibenik je peklo, to ale nie je vec hotela, ale Chorvátsko prvý a poslednýkrát.

prečítať si celú recenziu
Solaris Beach Resort - Beach Hotel Jakov recenzie

Camping Resort Solaris - Villen Kornati

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Šibenik

100% Stefan Rovnan

15.10.2016

Perfektný hotel pre deti s množstvom animácii pre deti je krásny, okolie nádherné, všetko, čo si deti môžu priať. Keby som tu mal všetko rozpisovať, píšem celý deň. Detská škôlka tiež, nemá to chybu pobyt, nie je lacný, ale stojí zato. Vrelo odporúčam neobanujete.

prečítať si celú recenziu
Hotel Solaris Hotels Resort recenzie

Camping Resort Solaris - Villen Kornati

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Šibenik

76% Noro

23.08.2016

V roku 2015 prešiel hotel rekonštrukciou. Izby nové, čiste, pekné. V rezorte sme boli už 5x a okrem cien nápojov a jedla v podnikoch na pláži ako aj v hotelovej reštaurácii bolo všetko super. Cena ležadiel na pláži 50 kn = drahé. Hotelový bazén len jednoduchý, ale nahrádza nový aquapark.

prečítať si celú recenziu
Hotel Solaris Andrija recenzie

Hotel Solaris Andrija

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Šibenik

95% Peter, Banská Bystrica

17.08.2016

prečítať si celú recenziu
Hotel Solaris Hotels Resort recenzie

Camping Resort Solaris - Villen Kornati

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Šibenik

46% Mirka

28.09.2015

Hotel je stary, ma male izby, stary nabytok a velmi tesne kupelne, ktore navyse pachli odtokom. Balkony maju zelezne zaluzie, ktore sa nedaju na prizemi uzaknut, takze vam moze do balkona vliezt ktokolvek. Su stare, hrdzave, posobia ako mreze na vaznici. Ubytovanie uplna katasrofa. Hotel ma peknu lobby, aj restauraciu, kde varili fakt velmi chutne. Bazen maly, lezadla vzdy obsadene, sprchy stare a spinave. Plaz falosny piesok, lezadla sa kupuju na den 15eur/2ks, ale nie je ich dostatok, takze sa vam mozno aj neujde. V mori vela ostrych kamenov, ktore pre piesok nie je velmi vidiet, treba obuv a neda sa santit, dorezete sa. Samotny rezor krasny a cisty, pekne atraktivne aktivity - piratska lod i golf. Velmi plno, velmi draho, na vsetko sa caka. Miniete vela a dojem bude rozpacity.

prečítať si celú recenziu
Hotel Solaris Hotels Resort recenzie

Camping Resort Solaris - Villen Kornati

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Šibenik

86% Erika

14.06.2015

Hotel je vo veľmi peknom prostredí lesoparku. Hotel Jure je umiestnený v hoteli v rezorte Šibenik, čo bolo super lebo ste sa mohli pohybovať po celom areáli. Keď je škaredé počasie je možné využiť krytý bazén htl. Ivan, ten bol za poplatok. Hotel má výťah. Čo je v málo hoteloch, tak cena zodpovedala kvalite. Parkovanie bolo možné pred hotelom za poplatok.

prečítať si celú recenziu
Hotel Solaris Hotels Resort recenzie

Camping Resort Solaris - Villen Kornati

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Šibenik

63% Marcela

18.02.2015

Na prvý pohľad hotel pôsobí dokonalo ako raj pre deti, my sme neváhali a hneď sme si kúpili dovolenku v tomto hoteli. Boli sme tu aj s našimi dvoma menšími deťmi. Najprv by so začala pozitívami. To, čo robia pre deti, je fakt chválihodné, animátori sú tak húževnatí a ústretoví, že si zaslúžia veľkú pochvalu, deti sa bavili, mali stále zabezpečený program, čo je skvelé pre rodičov, ktorí si tak môžu konečne oddýchnuť. Poloha je tiež kladná. Nie ste priamo v centre mesta, takže sa v noci vyspíte a neďaleko je aquapark a to si budú vaše deti určite pochvaľovať. Ďalej sú tu pre ne šmykľavky, preliezačky, vláčik, minigolf... Negatívne hodnotím malé izby, ktoré by mohli byť aj v lepšom stave, mali by do nich trochu investovať, bolo by na čase. Ďalej poplatky na pláži si tiež mohli odpustiť - za 1 ležadlo a slnečník - 50 kún /na deň. Pláž je hneď pri hoteli, vstup ideálny pre deti, je štrková. V hoteli je urobená aj piesková plocha. Hotel je veľmi efektne vystavaný, aby rýchlo okúzlil a program je teda na 100% domyslený, takže odporúčam, ale strhávam jednu hv. za vyššie spomínané rezervy.

prečítať si celú recenziu
Hotel Solaris Andrija recenzie

Hotel Solaris Andrija

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Šibenik

96% Erika

31.08.2014

Skvely pre rodiny s detmi,maximalne prisposobeny pre potreby deti kazdeho veku.Citili sme sa vyborne.Umiestnenie hotela v kludnejsej casti celeho hoteloveho komplexu Solaris.Kusok od akvaparku.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Šibenik

Hotel Solaris Andrija recenzie 88%

Hotel Solaris Andrija

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Šibenik

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe76%

Čistota izieb68%

Personál88%

Pomer ceny a služieb68%

zobraziť recenzie
Amadria Park - Hotel Niko recenzie 79%

Amadria Park - Hotel Niko

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Šibenik

Kvalita izieb76%

Intenzita hluku v izbe72%

Čistota izieb84%

Personál76%

Pomer ceny a služieb68%

zobraziť recenzie
Camping Resort Solaris - Villen Kornati recenzie 70%

Camping Resort Solaris - Villen Kornati

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Šibenik

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál85%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Solaris Ivan recenzie 63%

Hotel Solaris Ivan

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Šibenik

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb60%

Personál60%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie