Recenzie hotelov - Sv.Filip a Jakov (13)

Najnovšie recenzie hotelov

Apartmány Croatia recenzie

Apartmány Croatia

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Sv.Filip a Jakov

80% Zuzana

13.08.2019

Pre nás skvelá dovolenka, apartmán sme mali pre 4 osoby, matrace na jednotku, klimatizáciu, len kúpeľňa zastaralá, nám to nevadilo. Uteráky vymieňali dvakrát do týždňa. Polpenzia v hoteli Alba bola výborná, raňajky monotónne, ale vždy sa dá vybrať a kombinovať, večere výber z troch jedál, ale tiež sa dá kombinovať, plus koláč, zelenina, ovocie. My sme boli spokojní, len polievky samý čistý vývar, to jediné mínus. Viac pláží... musíte prejsť a nájsť tú najvhodnejšiu... krásne čisté more... celý deň... len pozor na ježkov. Zhrnutie: pre jednoduchých nie náročných ľudí, my sme boli s deťmi a tie boli veľmi spokojné.

prečítať si celú recenziu
Apartmány Croatia recenzie

Apartmány Croatia

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Sv.Filip a Jakov

27% Mária

04.09.2015

Tak takto hotová katastrofa najhoršia dovolenka zo všetkých hneď pri príchode sme sa mali otočiť a odísť. Všade špina, mravce, smrad, nebezpečné schody, neupravené okolie, zeleň nikde, bez klímy toto jediné sa dá odpustiť, keďže sme to vedeli, deti sa cítili zle, kolotoče špinavé hluk do 2. 00. Neoddýchli sme si na recepcií sa priznali, že o tie budovy sa nestará nikto od vojny nábytok rozbitý, hrôza a des. Strašná skúsenosť, prosím, s deťmi tam nechoďte, delegát nevybavil vôbec nič. V živote o Sv. Filipe a Jakove počuť nechceme a ani o cestovnej kancelárií. Nič nezodpovedalo k tomu, čo sme si objednali. Ďakujem.

prečítať si celú recenziu
Apartmány Croatia recenzie

Apartmány Croatia

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Sv.Filip a Jakov

60% MMB

07.08.2015

Apartmán bol v pohode, mali sme vlastné ventilátory, lebo klimatizácie tam nie je, slabé vybavenie kuchynky, najviac sa mi ale nepáčila pláž, bola som v Podgore, to bolo OVEĽA lepšie. Tu je hlavne v mori samá skala. A tiež sa mi nepáčilo, málo stromov, niekto by rád sedel aj pod stromom v tieni. Najviac mi však vadilo, to čakanie pri odchode na autobus. Celý deň vonku.

prečítať si celú recenziu
Apartmány Croatia recenzie

Apartmány Croatia

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Sv.Filip a Jakov

33% jozo

28.08.2014

Hotel personal usluzny ale nie neako extra. apartmany otrasne nieco male a spinave . toto niesu apartmany jedna izba a v obyvacke roztiahnuty gauc. apartman je obyvacka kuchyna a dve samostatne izby ked pojdem sam na slepo tak si najdem super apartman a za ine peniaze

prečítať si celú recenziu
Villa Donat Hotel  & Dependence recenzie

Villa Donat Hotel & Dependence

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Sv.Filip a Jakov

40% jano

22.08.2014

asi najhorsia dovolenka na akej sme boli

prečítať si celú recenziu
Penzión Čirjak recenzie

Penzión Čirjak

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Sv.Filip a Jakov

47% Peter Keresteny

14.08.2014

Zvon veľmi pekne vyzerajuci penzión,zvnutra troska zastaraly.

prečítať si celú recenziu
Apartmány Croatia recenzie

Apartmány Croatia

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Sv.Filip a Jakov

55% Karol

13.08.2014

Apartmany posobia starsie, v kuchyni chyba vybavanie ako sitko, mikrovlnka alebo rychlovarna kanvica. Jar a utierky sme si museli ist kupit sami do obchodu. Sprcha tecie slabo a to velmi slabo. Vela prachu, dlazky nezmyte. Inak sme tyzden normalne prezili a da sa tam urobit pekna dovolenka vdaka prostrediu. Mozno staci natrafit len na spravny apartman.

prečítať si celú recenziu
Apartmány Croatia recenzie

Apartmány Croatia

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Sv.Filip a Jakov

86% gama

05.08.2014

Apartmany su starsie ale vyhovuju, je tam aj chladnicka a sporak, chyba kanvica. Personal je ustretovy, ubytovali nas uz o 11, 00 namiesto o 14, 00, pradlo menia raz za 3 dni. Plaz, obchod a hotel s restikou je blizko, je to taka mala kludna dedinka, akurat nam vecer do noci hrali pod oknami kolotoce. Animatorov sme nemali, ale su tam tenisove kurty, plazovy volejbal a vodne polo a pre deticky kolotoce a miniautokary. Okolie je udrziavane a ciste, je tam dost domacich maciek, ale su neskodne. Ked fuci vietor vecer, doporucujem si obstarat stipce a snury, na balkonoch nie su. V celom areali je Wifi gratis, ale treba si vypytat heslo na recepcii. Dolu na plazi je kopu obchodikov, pekaren, zmrzlina, rozne specilaty a aj trh pri kempe. Plaz je kamenista a voda cista, treba mat boty do vody, na plazi je aj satna a WC, ponukaju tam aj lezadla za 20kn na den, daju sa tam kupit aj slnecniky, lebo je tam malo stromov. Chodia tam aj predavaci s kukuricou, siskami a olejmi. Vecer tam chodi aj auto s ovocim, melonmi a zeleninou. My sme boli spokojni.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Sv.Filip a Jakov

Alba recenzie 73%

Alba

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Sv.Filip a Jakov

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál60%

Pomer ceny a služieb70%

zobraziť recenzie
Apartmány Croatia recenzie 58%

Apartmány Croatia

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Sv.Filip a Jakov

Kvalita izieb62%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Penzión Čirjak recenzie 47%

Penzión Čirjak

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Sv.Filip a Jakov

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb40%

Personál80%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Villa Donat Hotel & Dependence recenzie 40%

Villa Donat Hotel & Dependence

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Sv.Filip a Jakov

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb60%

Personál60%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie