Covid-19 v Chorvátsku: Vstup a návrat voľný
58%
Hodnotenie
58%
Hodnotenie
Chorvátsko Chorvátsko
 Chorvátsko, Severná Dalmácia, Sv.Filip a Jakov  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Sv.Filip a Jakov

Apartmány Croatia recenzie 

Apartmány Croatia recenzie 

0:40 h
25 °C
25 °C
20 °C
298 €
298 €
cena hotela od
cena hotela od
Celkový dojem 62 %
Pláž a more 78 %
Izby 62 %
Strava 60 %
Personál 60 %
58%
Celkové hodnotenie
9 recenzií
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 13.08.2019 Prečítané 29-krát
80 %
Pre nás skvelá dovolenka, apartmán sme mali pre 4 osoby, matrace na jednotku, klimatizáciu, len kúpeľňa zastaralá, nám to nevadilo. Uteráky vymieňali dvakrát do týždňa. Polpenzia v hoteli Alba bola výborná, raňajky monotónne, ale vždy sa dá vybrať a kombinovať, večere výber z troch jedál, ale tiež sa dá kombinovať, plus koláč, zelenina, ovocie. My sme boli spokojní, len polievky samý čistý vývar, to jediné mínus. Viac pláží... musíte prejsť a nájsť tú najvhodnejšiu... krásne čisté more... celý deň... len pozor na ježkov. Zhrnutie: pre jednoduchých nie náročných ľudí, my sme boli s deťmi a tie boli veľmi spokojné. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 04.09.2015 Prečítané 2915-krát
28 %
Tak takto hotová katastrofa najhoršia dovolenka zo všetkých hneď pri príchode sme sa mali otočiť a odísť. Všade špina, mravce, smrad, nebezpečné schody, neupravené okolie, zeleň nikde, bez klímy toto jediné sa dá odpustiť, keďže sme to vedeli, deti sa cítili zle, kolotoče špinavé hluk do 2. 00. Neoddýchli sme si na recepcií sa priznali, že o tie budovy sa nestará nikto od vojny nábytok rozbitý, hrôza a des. Strašná skúsenosť, prosím, s deťmi tam nechoďte, delegát nevybavil vôbec nič. V živote o Sv. Filipe a Jakove počuť nechceme a ani o cestovnej kancelárií. Nič nezodpovedalo k tomu, čo sme si objednali. Ďakujem. čítať celú recenziu
MMB
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 07.08.2015 Prečítané 1059-krát
60 %
Apartmán bol v pohode, mali sme vlastné ventilátory, lebo klimatizácie tam nie je, slabé vybavenie kuchynky, najviac sa mi ale nepáčila pláž, bola som v Podgore, to bolo OVEĽA lepšie. Tu je hlavne v mori samá skala. A tiež sa mi nepáčilo, málo stromov, niekto by rád sedel aj pod stromom v tieni. Najviac mi však vadilo, to čakanie pri odchode na autobus. Celý deň vonku. čítať celú recenziu
jozo
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 28.08.2014 Prečítané 1570-krát
33 %
Hotel personal usluzny ale nie neako extra. apartmany otrasne nieco male a spinave . toto niesu apartmany jedna izba a v obyvacke roztiahnuty gauc. apartman je obyvacka kuchyna a dve samostatne izby ked pojdem sam na slepo tak si najdem super apartman a za ine peniaze čítať celú recenziu
Karol
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 1368-krát
56 %
Apartmany posobia starsie, v kuchyni chyba vybavanie ako sitko, mikrovlnka alebo rychlovarna kanvica. Jar a utierky sme si museli ist kupit sami do obchodu. Sprcha tecie slabo a to velmi slabo. Vela prachu, dlazky nezmyte. Inak sme tyzden normalne prezili a da sa tam urobit pekna dovolenka vdaka prostrediu. Mozno staci natrafit len na spravny apartman. čítať celú recenziu
gama
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 05.08.2014 Prečítané 1336-krát
87 %
Apartmany su starsie ale vyhovuju, je tam aj chladnicka a sporak, chyba kanvica. Personal je ustretovy, ubytovali nas uz o 11, 00 namiesto o 14, 00, pradlo menia raz za 3 dni. Plaz, obchod a hotel s restikou je blizko, je to taka mala kludna dedinka, akurat nam vecer do noci hrali pod oknami kolotoce. Animatorov sme nemali, ale su tam tenisove kurty, plazovy volejbal a vodne polo a pre deticky kolotoce a miniautokary. Okolie je udrziavane a ciste, je tam dost domacich maciek, ale su neskodne. Ked fuci vietor vecer, doporucujem si obstarat stipce a snury, na balkonoch nie su. V celom areali je Wifi gratis, ale treba si vypytat heslo na recepcii. Dolu na plazi je kopu obchodikov, pekaren, zmrzlina, rozne specilaty a aj trh pri kempe. Plaz je kamenista a voda cista, treba mat boty do vody, na plazi je aj satna a WC, ponukaju tam aj lezadla za 20kn na den, daju sa tam kupit aj slnecniky, lebo je tam malo stromov. Chodia tam aj predavaci s kukuricou, siskami a olejmi. Vecer tam chodi aj auto s ovocim, melonmi a zeleninou. My sme boli spokojni. čítať celú recenziu
Katarína D.
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 01.09.2013 Prečítané 2367-krát
71 %
Apartmány vyzerajú na prvý pohľad odstrašujúco. Staršie budovy s vyblednutou omietkou. Ale vnútro pekné. Malinká kuchyňa spojená s obývačkou s TV a rozťahujúcim gaučom. Na poschodí dve izby, jedna s manželskou posteľou, druhá s oddelenými posteľami. Kúpeľňa s WC a osobitné WC. Dve terasy. Jedna veľká hore na poschodí a jedna menšia dole. čítať celú recenziu
Mata
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 20.08.2013 Prečítané 2148-krát
57 %
V hoteli sme neboli, boli sme v takych bytovkach /apartmanoch/. Bola tam malicka obyvacka s tv a rozkladacim gaucom spojena s malou kuchynkou. Vsetko starsi nabytok, ale cisty. Vedla bola spalna s manzelskou postelou. Na prvy dojem celkom dobre. Problem nastal po veceri, ked pustili kolotoce, ktore su rozostavane na dvore hned vedla apartmanov a boli velmi hlucni, to znamena, ze tam hrala hlasna hudba az do 24. 00 hod kazdy vecer. Strava bola vyborna, aj ked ranajky sa kazdy den opakovali. Plaz spinava, verejna, cize nikto nezbieral, neupratal odpadky. Dost casto tam fuka vietor.. Urcite sa sem uz nevratime, aj ked nebolo az tak zle ako sa to zda z mojho popisu. čítať celú recenziu
Peter PJ
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 03.04.2013 Prečítané 2571-krát
73 %
Apartmanový rezort, aj z 6-postelami, klľud,pokoj, 200 m od mora, v centre prímorskej oblasti Sveti Filip i Jakov.Prechadzka do mestečka Turanj a výlet do mesta Biograd na moru.V rezorte polpenzia v hotely Croatia asi 30 sekund od apartmánov. Strava za tie peniaze veela. Čisté okolie kľudné more. Doporučujem. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia