Recenzie hotelov - Zaton (10)

Najnovšie recenzie hotelov

Zaton Holiday Resort recenzie

Zaton Holiday Resort

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Zaton

+
60% Jan

04.07.2019

My sme sa z dovolenky vratili pred par dnami. Boli sme ubytovani v 4 hviezdickovom apartmane s predplatenu polpenziu. U nas zavazili velmi pozitivne recenzie na tejto stranke. Vsetko pozitivne sedi, no chcel by som upozornit na par negativ, nech to tu je vyvazene. Taniere, pribor a pohare boli spinave, bolo potrebne ich preberat. Obrovsky napor ludi vo velkej centralnej restauracii aj rano, aj vecer, hluk, problem najst volny stol, resp. ludia cakajuci na volny stol. Apartman je sice 4*, no bez hotelovych sluzieb, a teda bez upratovania. Uteraky a osusky sa vymienaju raz za tyzden, nam vymenili len cast den pred odchodom. Kose z apartmanu mali upratovacky vyhadzovat denne. Z WC vyhadzovali, z kuchyne nie, aj napriek mojej prosbe na recepcii, nech to robia. Problem je velke mnozstvo mravcov. Odpadky, ktore by im chutili, sme tak chodievali vyhadzovat do kosov na ulici. Za pomerne velke peniaze, ktore dovolenka stala, by mohli Chorvati tieto detaily dotiahnut, lebo kazia dojem inac vyborneho rezortu pre rodiny s detmi.

prečítať si celú recenziu
Zaton Holiday Resort recenzie

Zaton Holiday Resort

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Zaton

+
73% Maca

24.07.2016

Tento rezort by sme doporučili najmä rodinám s deťmi. Pláž je s veľmi pozvoľným vstupom do mora, na okraji okruhliaky, no po cca 1m pieskové dno. Z jednej strany recepcie sú apartmány 3* a 4*, z druhej strany je karavanový camp, ďalej mobile houses. Apartmány sú umiestnené v zeleni v jednotlivých uličkách. Je to také umelo vybudované mestečko, kde nájdete všetko potrebné. Je tu aj supermarket. Centrálna ulica od pláže k recepcii je lemovaná obchodíkmi a reštauráciami. Popri pláži niekoľko barov, aj reštaurácie s prijateľnými cenami. Celkovo sa nám veľmi páčilo a táto dovolenka bola veľmi vydarená.

prečítať si celú recenziu
Zaton Holiday Resort recenzie

Zaton Holiday Resort

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Zaton

+
93% Miriama

30.09.2015

Vyborna volba pre rodiny s detmi, pekna piesocna plaz, nedaleko aj moznosti na snorchlovanie, strava na jednotku s hviezdickou, bohaty vyber jedal a stale dokladali, okolie - areal upraveny, zahrada, pre deti preliezky, super... ubytovanie je 3* alebo 4*, my sme boli v 3*, na prespanie uplne staci, zodpoveda 3*, zakladne vybavenie - riad, pohare, hrnce...kupelna v pohode - sprchovy kut... Je tam moznost sportoveho vyzitia, je tam aj pre mladych - disco klub, cez den aj vecer animacny program...vyborne miesto na stravenie dovolenky v Chorvatsku...3* apartmany nemaju klimu, 4* su o dost krajsie a lepsie, novsie, s klimou..

prečítať si celú recenziu
Zaton Holiday Resort recenzie

Zaton Holiday Resort

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Zaton

+
86% Božka

28.06.2015

Destinácia je výborná, sú tu obrovské možnosti všestranného vyžitia, pre všetky vekové kategórie. Pre deti je tu množstvo preliezačiek, minigolf, šachy, krásne bazény, jeden pre malé deti, druhý pre plavcov. Pláž piesková, len more trochu studené, ale nám to nevadilo. Aj v mori hromada atrakcií. Nákupná promenáda na večerné prechádzky tiež nemala chyby. Každý deň animácie až do neskorého večera pre rôzne vekové kategórie. Návšteva historického Zadaru nás tiež očarila.

prečítať si celú recenziu
Zaton Holiday Resort recenzie

Zaton Holiday Resort

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Zaton

+
66% radeli

04.06.2015

V rezote sme boli 2krat. Raz v 3hviezdickovm ubytovani, raz v 4 hviezdickovom. Odporucam ubytovanie v 4 - ulicka Elena. Presla rekonstrukciou, vsetko nove. Plaz je blizko, piesocnata, dobra strava. Vhodne pre rodiny s detmi. Boli sme na zaciatku jula - pocasie 30stupnov, more cca 24 stupnov.

prečítať si celú recenziu
Zaton Holiday Resort recenzie

Zaton Holiday Resort

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Zaton

+
86% ebroz

10.10.2014

Stredisko Zaton je šitý na dovolenku s deťmi. Okolie apartmánov príjemné, kľudné, čisté. Animátori boli super. Stravu sme mali doplatenú v reštaurácií a neľutujem. Za tie peniaze by som nemenila a hlavne som si mohla oddýchnuť aj ja. Krásne dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Zaton Holiday Resort recenzie

Zaton Holiday Resort

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Zaton

+
86% repikm

08.10.2014

Byvali sme v mobile house. Full comfort, klima, wc, 2x kupelna. Drahe skoro ako hotel, ale lepsi pocit kvoli otvorenosti, terase, pristupu z vonku, clovek je v spojeni s okolitym svetom, susedmi, deti sa hraju na ceste. Nie ako chladny hotel s balkonom. Avsak, musi to vyhovovat vasemu egu. My sme boli stale vonku, na kolobezkach do obchodu, obcas varili, obcas restika, obcas gril, ale stale pelinkovac! Sami sme si sem tam zamietli zem a umyvali riady, v pohode.

prečítať si celú recenziu
Zaton Holiday Resort recenzie

Zaton Holiday Resort

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Zaton

+
80% Vierka

07.12.2013

Tento rezort je skutočne veľký, postavený je v krásnom prostredí. Z jednej strany ho lemujú stromy a z druhej pláž. Nachádza sa v meste Zaton, niekoľko kilometrov od Zadaru. Pláž bola fantastická – piesočnatá a štrková. Bol krásne čistá a more príjemné a priezračné. Vstup do mora je mierny a vhodný pre všetky vekové kategórie. Zalton má veľmi dobrý animačný tím, so zanietením sa venovali deťom, stále mali zabezpečený nejaký program, mali bazén a ihrisko. Areál bol pekne udržiavaný, takže pre hry úplne ideálny. Neďaleko je aj komplex s poníkmi. Keď budete zvažovať dovolenku v tomto hoteli, majte na pamäti to, že je to veľký hotel, a teda tu nehľadajte tichý relax. Všade sa tlačí veľa ľudí, je tu zhon a hluk. Detí je tu neúrekom a stále je ich počuť. Mohli sme si aj prenajať bicykle. Na pláži je bohatá ponuka vodných športov (vodné lyže, parasailing), ceny bolo únosné. Ležadlá sme si mohli prenajať. Večer do neskorých hodín vyhrávala hudba. V areáli hotela sú aj dva bazény so sladkou vodou. Jeden z nich bol špeciálne prispôsobený pre deti. Izba bola čistá a pekná, pravidelne uprataná, čisté prádlo. Mali sme aj tv a telefón. Personál bol príjemný, lietali celý deň, čo je normálne, keď si zvážime, že je to veľký komplex. Hneď pri hoteli je promenáda a ďalšími nákupnými možnosťami a službami.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Zaton

Zaton Holiday Resort recenzie 81%

Zaton Holiday Resort

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Zaton

+

Kvalita izieb91%

Intenzita hluku v izbe11%

Čistota izieb11%

Personál91%

Pomer ceny a služieb11%

zobraziť recenzie
Falkensteiner Club Funimation Borik recenzie 70%

Falkensteiner Club Funimation Borik

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Zaton

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie