Covid-19 v Chorvátsku: Vstup a návrat voľný
78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
Chorvátsko Chorvátsko
 Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zaton  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zaton

Zaton Holiday Resort recenzie 

Zaton Holiday Resort recenzie 

0:40 h
25 °C
25 °C
20 °C
cca 2:45 h
cca 2:45 h
302 €
302 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 69 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 77 %
Izby 68 %
Strava 70 %
Personál 72 %
78%
Celkové hodnotenie
16 recenzií
Jan
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 04.07.2019 Prečítané 0-krát
60 %
My sme sa z dovolenky vratili pred par dnami. Boli sme ubytovani v 4 hviezdickovom apartmane s predplatenu polpenziu. U nas zavazili velmi pozitivne recenzie na tejto stranke. Vsetko pozitivne sedi, no chcel by som upozornit na par negativ, nech to tu je vyvazene. Taniere, pribor a pohare boli spinave, bolo potrebne ich preberat. Obrovsky napor ludi vo velkej centralnej restauracii aj rano, aj vecer, hluk, problem najst volny stol, resp. ludia cakajuci na volny stol. Apartman je sice 4*, no bez hotelovych sluzieb, a teda bez upratovania. Uteraky a osusky sa vymienaju raz za tyzden, nam vymenili len cast den pred odchodom. Kose z apartmanu mali upratovacky vyhadzovat denne. Z WC vyhadzovali, z kuchyne nie, aj napriek mojej prosbe na recepcii, nech to robia. Problem je velke mnozstvo mravcov. Odpadky, ktore by im chutili, sme tak chodievali vyhadzovat do kosov na ulici. Za pomerne velke peniaze, ktore dovolenka stala, by mohli Chorvati tieto detaily dotiahnut, lebo kazia dojem inac vyborneho rezortu pre rodiny s detmi. čítať celú recenziu
Maca
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 24.07.2016 Prečítané 2614-krát
73 %
Tento rezort by sme doporučili najmä rodinám s deťmi. Pláž je s veľmi pozvoľným vstupom do mora, na okraji okruhliaky, no po cca 1m pieskové dno. Z jednej strany recepcie sú apartmány 3* a 4*, z druhej strany je karavanový camp, ďalej mobile houses. Apartmány sú umiestnené v zeleni v jednotlivých uličkách. Je to také umelo vybudované mestečko, kde nájdete všetko potrebné. Je tu aj supermarket. Centrálna ulica od pláže k recepcii je lemovaná obchodíkmi a reštauráciami. Popri pláži niekoľko barov, aj reštaurácie s prijateľnými cenami. Celkovo sa nám veľmi páčilo a táto dovolenka bola veľmi vydarená. čítať celú recenziu
Miriama
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 1001-krát
93 %
Vyborna volba pre rodiny s detmi, pekna piesocna plaz, nedaleko aj moznosti na snorchlovanie, strava na jednotku s hviezdickou, bohaty vyber jedal a stale dokladali, okolie - areal upraveny, zahrada, pre deti preliezky, super... ubytovanie je 3* alebo 4*, my sme boli v 3*, na prespanie uplne staci, zodpoveda 3*, zakladne vybavenie - riad, pohare, hrnce...kupelna v pohode - sprchovy kut... Je tam moznost sportoveho vyzitia, je tam aj pre mladych - disco klub, cez den aj vecer animacny program...vyborne miesto na stravenie dovolenky v Chorvatsku...3* apartmany nemaju klimu, 4* su o dost krajsie a lepsie, novsie, s klimou.. čítať celú recenziu
Božka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 28.06.2015 Prečítané 1493-krát
87 %
Destinácia je výborná, sú tu obrovské možnosti všestranného vyžitia, pre všetky vekové kategórie. Pre deti je tu množstvo preliezačiek, minigolf, šachy, krásne bazény, jeden pre malé deti, druhý pre plavcov. Pláž piesková, len more trochu studené, ale nám to nevadilo. Aj v mori hromada atrakcií. Nákupná promenáda na večerné prechádzky tiež nemala chyby. Každý deň animácie až do neskorého večera pre rôzne vekové kategórie. Návšteva historického Zadaru nás tiež očarila. čítať celú recenziu
radeli
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 04.06.2015 Prečítané 1506-krát
67 %
V rezote sme boli 2krat. Raz v 3hviezdickovm ubytovani, raz v 4 hviezdickovom. Odporucam ubytovanie v 4 - ulicka Elena. Presla rekonstrukciou, vsetko nove. Plaz je blizko, piesocnata, dobra strava. Vhodne pre rodiny s detmi. Boli sme na zaciatku jula - pocasie 30stupnov, more cca 24 stupnov. čítať celú recenziu
ebroz
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 10.10.2014 Prečítané 2385-krát
87 %
Stredisko Zaton je šitý na dovolenku s deťmi. Okolie apartmánov príjemné, kľudné, čisté. Animátori boli super. Stravu sme mali doplatenú v reštaurácií a neľutujem. Za tie peniaze by som nemenila a hlavne som si mohla oddýchnuť aj ja. Krásne dovolenka. čítať celú recenziu
repikm
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 08.10.2014 Prečítané 1952-krát
87 %
Byvali sme v mobile house. Full comfort, klima, wc, 2x kupelna. Drahe skoro ako hotel, ale lepsi pocit kvoli otvorenosti, terase, pristupu z vonku, clovek je v spojeni s okolitym svetom, susedmi, deti sa hraju na ceste. Nie ako chladny hotel s balkonom. Avsak, musi to vyhovovat vasemu egu. My sme boli stale vonku, na kolobezkach do obchodu, obcas varili, obcas restika, obcas gril, ale stale pelinkovac! Sami sme si sem tam zamietli zem a umyvali riady, v pohode. čítať celú recenziu
Vierka
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 07.12.2013 Prečítané 2740-krát
80 %
Tento rezort je skutočne veľký, postavený je v krásnom prostredí. Z jednej strany ho lemujú stromy a z druhej pláž. Nachádza sa v meste Zaton, niekoľko kilometrov od Zadaru. Pláž bola fantastická – piesočnatá a štrková. Bol krásne čistá a more príjemné a priezračné. Vstup do mora je mierny a vhodný pre všetky vekové kategórie. Zalton má veľmi dobrý animačný tím, so zanietením sa venovali deťom, stále mali zabezpečený nejaký program, mali bazén a ihrisko. Areál bol pekne udržiavaný, takže pre hry úplne ideálny. Neďaleko je aj komplex s poníkmi. Keď budete zvažovať dovolenku v tomto hoteli, majte na pamäti to, že je to veľký hotel, a teda tu nehľadajte tichý relax. Všade sa tlačí veľa ľudí, je tu zhon a hluk. Detí je tu neúrekom a stále je ich počuť. Mohli sme si aj prenajať bicykle. Na pláži je bohatá ponuka vodných športov (vodné lyže, parasailing), ceny bolo únosné. Ležadlá sme si mohli prenajať. Večer do neskorých hodín vyhrávala hudba. V areáli hotela sú aj dva bazény so sladkou vodou. Jeden z nich bol špeciálne prispôsobený pre deti. Izba bola čistá a pekná, pravidelne uprataná, čisté prádlo. Mali sme aj tv a telefón. Personál bol príjemný, lietali celý deň, čo je normálne, keď si zvážime, že je to veľký komplex. Hneď pri hoteli je promenáda a ďalšími nákupnými možnosťami a službami. čítať celú recenziu
Anna M., Lučatín
Termín pobytu: Aug 2007 Recenzia pridaná 21.09.2007 Prečítané 8022-krát
100 %
Dojem je vynikajúci. Odporúčam pre každého. Je tu veľa možností na vyplnenie času, každý deň a večer program pre deti aj dospelých, veľa športových činností....kdo chce, určite sa nenudí. Čo ma potešilo, že nik nikoho zbytočne svojím správaním nerušil. Každý nech si pozrie na ich stránke www.zaton.hr video a uvidí to, o čom píšem. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia