Recenzie hotelov - Kizilot (54)

Najnovšie recenzie hotelov

Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

95% Lenka

02.10.2019

S hotelom sme boli veľmi spokojní, krásny hotel s krásnou plážou (kamienkovo-piesočnatá) a to mólo? Boli sme s 3 ročným synom, ktorý je aktívny a musím povedať, že tu sa fakt nenudil... kopec toboganov, detská herňa, klub, ale aj veľa programu pre dospelých. Izbu sme mali krásnu s výhľadom na more, ktorú nám každý deň upratovali. Plážové uteráky sme si mohli každý deň zobrať čisté. Do hotela sme išli na odporúčanie mojej kamarátky. Služby boli v hoteli troška drahšie pravdepodobne kvôli nemeckej klientele.

prečítať si celú recenziu
Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

73% Klaudia

28.08.2019

Vcera sme sa vratili so Sea planet a tymto sa chcem podakovat Jurajovi, slovenskemu animatorovi, ktory bol velmi mily a ak daco treba, pomoze. Zla je plaz, kde pisu, ze pieskovo-kamienkova, ale ten piesok tam je minimum, skor su vacsie kamienky, ktore palia a zle sa po nich chodi, takze treba boty. Ubytovali nas az o 14:00, co by sme pochopili, keby nedosli nemecki turisti, ktori dostali izbu hned, cim nas sklamali a takisto izby, aspon ta nasa bola v stave, ze kreslo by potrebovalo vytepovat, dvere na chladnicke krive a steny sa olupovali od malovky, ktora asi bola narychlo. Cistota a sluzby ale velmi dobre, boli mili a vsetko, ako ma byt. Takisto aj strava bola celkom fajn, aj vyber.

prečítať si celú recenziu
Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

100% Zlata

09.08.2019

Krásny zážitok aj celkový dojem z destinácie. Najviac oceňujem drevené mólo s ležadlami, na ktorom sme si vždy našli voľné miesta, aj keď nás bola dosť početná skupinka. Izby vždy upratané a čisté, strava - od výmyslu, veľké priestory sú venované stolovaniu, takže sme sa nemuseli báť, že si nesadneme. Celkovo hotel pôsobil vzhľadom na veľký počet návštevníkov veľmi vzdušne, nie preplneno. Musím oceniť aj každodenný večerný, aj denný program animátorov a to nielen pre deti, ale aj pre dospelých.

prečítať si celú recenziu
Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

43% Jano

07.07.2019

Ak potrebujete čosi do roboty a spoliehate sa na wifi sieť, ani sem nechoďte, to nie je WIFI, ale SIPI. 10 minút mi načítava každé okno, od 5 hviezd očakávam viac. Inak ubytovanie a strava taktiež priemer na 4 hviezdy. Vybudované to tu je pekn, ako skoro v každom tureckom hoteli.

prečítať si celú recenziu
Seaden Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

100% Alexa

17.07.2018

Hotel aj areal velky, pekny, upratany. Izby velmi pekne, vsetky min. s bocnym vyhladom na more. Personal mily a ochotny, mali sme skrabance na telke, dali sme im vediet, hned to vymenili. Vedla hotela je cintorin, ale to ani nevidite, ak nejdete von z hotela. Transfer - asi hodina, ubytovani hned. V noci sme prisli, ale sme stale mali co jest.

prečítať si celú recenziu
Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

33% Jana

21.08.2017

Kto uz mal moznost zazit ine 5-hviezdickove hotely v Turecku, bude moc sklamany. Hotel zodpoveda slabym 2 hviezdam. Budova samotna a zahrada je krasna. Plaz spinava, lezadla su, ale matrace najst len zriedka. Cely hotel posobi dojmom, akoby mal minimalne 20 rokov a je uz takpovediac opotrebovany. Sluzby velmi chabe, neupratuju, nedoplnaju minibar, za vsetko treba nahanat personal a dozadovat sa, no i tak to neriesia. Najvacsi sok bola kupelna, spina, plesen, baterie a toaleta na rozpadnutie. Mydlo sme si museli sami zohnat, aby sme si po prichode aspon ruky mohli umyt. Je smutne, ze cestovky ponukaju tento hotel ako prestizny 5-hviezdickovy. Po dazdi premokal strop a na chodbe v spolocenskych priestoroch sa vytvorilo jazierko, ktore nik neriesil a nakolko ani osvetlenie nefungovalo, bol zazrak, ze si nikto nevylomil krk.

prečítať si celú recenziu
Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

86% Olgica

16.08.2017

Hotel otvorili vraj v r. 2013. Nakoľko má len 4 roky, už je vidieť nedostatky stavby. To ale v Turecku tak stavajú všetky hotely a budovy - rýchlo a lacno. Má kapacitu asi 2000 ľudí, čo je dosť. Ale má krásny bazén, pláž a okolie, takže kto pozerá na krivé steny, nevie oddychovať a hľadá chyby celý život. :-) Hneď cez rampu hotela je plno obchodíkov, kde si nakúpite, čo len chcete - tričká, kabelky, peňaženky, topánky a hlavne sa viete zjednať na cene.

prečítať si celú recenziu
Sea Planet Resort & Spa recenzie

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

16% Dana

10.08.2017

Dna 12. 7. 2017 - 26. 7. 2017 sme cestovali na dovolenku do Turecka, hotel Sea planet rezort & spa. Pisem par dni po dovolenke, ale kedze sme stale chori, nedalo sa skor. Zacnem asi nasim prichodom - ked sme vystupili z autobusu pred hotelom, dosli sme z kuframi pred recepciu, (pretoze tam nemali ani cloveka na to, aby nam pomohol s batozinou), privital nas tam velmi neochotny chlapik, ktory nam nemohol nic vysvetlit, nakolko ovladal iba turectinu (podotykam, mozno 2 ludia, co pracovali na recepcii, vedeli trosku nemecky aj anglicky, ostatni iba turecky). Hotel vyzeral z vonku krasne, poschodie na recepcii tiez velmi pekne, no prekvapenie na nas cakalo az pri vstupe do izby. Boli akurat prezlecene periny, podlaha spinava, kupelna v hroznom stave - vsade plesen, vana spinava, sprcha rozbita, splachovac na wc rozbity. Isli sme to nahlasit na recepciu, zapisali si nieco, ale nikto nic neriesil. Kedze sme sa potrebovali osprchovat, manzel musel najprv opravit sprchu. Bala som sa do tej vane vstupit aj v papuciach, taka spina tam bola. Kedze nas vobec neakceptovali a 4 dni nam ani nikto neprisiel upratat izbu, sla som za manazerkou hotela, pretoze som uz bola z toho vsetkeho na nervy. Ukazali sme jej fotky, na ktore povedala iba uffff a vytelefonovala, aby nam to okamzite dali do poriadku. Odstranili nam ako tak plesen, umyli vanu, poupratovali, ale zase iba dva dni. Dalsie dni nam zase nikto neprisiel upratat. Uteraky, ktore si ludia chodia menit na plaz, su spinave, smradlave, mam pocit, ze ich ani neperu, iba susia. Tobogany nefungovali vsetky, pretoze nemali kupene kolesa, na ktorych sa ludia mohli smykat, tak ich radsej zatvorili. Spina pri toboganoch neskutocna, kedze su tam pavy, ktore kadia a nikto to po nich neuprace. Voda v bazenoch spinava, ani raz sme nevideli, aby ho vecer cistili a vysavali, ako to robili v inych hoteloch. Jeden den nieco plavalo v bazene, bazen na 5 minut obkolesili paskami, vybrali to lopatkou a bez toho, aby to nejako cistili, bazen hned otvorili. Od toho dna sme donho ani nevkrocili. Ten vecer sme sedeli s manzelom na balkone (nafotili sme to, ale zla kvalita, kedze bola tma), prisiel najprv jeden chlapik, popozeral ci tam nikto nie je a za nim 3 chlapi, ktori do bazena nieco vyliali, boli to 3 asi 20 litrove kanistre (zrejme nejaka chemikalia), lebo na druhy den bola voda cista. V bazenoch su diery, cize musite davat pozor, aby ste sa neporezali, mriezky pri bazenoch obalene plesnou. Co sa tyka stravy, stale dokola to iste a kedze je moj manzel kuchar a prisiel na to, ze jedlo je zle tepelne pripravovane, nakolko si nabral surove maso (hned sme oslovili manazera kuchyne, ktory ostal v nemom uzase), jedli sme vacsinou cistu ryzu, lebo sme sa uz vsetkeho bali. Pokial vam niekto v jedalni prestrel stol, cakali sme aj pol hodinu s jedlom v ruke, obrusy spinave, spinavy obrus mi prestrel casnik a ked som sa ho opytala, ci to mysli vazne, ze mam na tom jest, ze u nas by ani zvieratu takto neprestreli, tak mi povedal, ze vsetky obrusy su take. Kazdy rok chodime na dovolenku k moru, pretoze moj manzel aj syn su silni alergici, stale sa vraciame domov s tym, ze dlho maju pokoj od alergie, no tento rok sme odchadzali domov s tym, ze sme zvracali a hnackovali, manzel je dodnes na marodke, lebo ma bakterialne ochorenie z plesne, cely je zahlieneny. So synom som bola na vysetrenie, lebo je cely zahlieneny tiez, cakame na vysledky. Vyberame si stale hotel, aby mal minimalne 5 hviezdiciek, takto sme si vyberali aj tento rok, na fotkach nadherny, pomerne novy, 5 hviezdiciek, ale nezodpovedal ani 3 hviezdickam. Nesplnaju vobec normy 5 hviezdiciek, pouzivaju iba umele pohare a kopec dalsich veci, ktore v 5☆ hoteli nemaju co robit. V Turecku sme uz boli 5 krat, ale toto, co bolo tento rok, sme nezazili nikdy. Prvykrat som sa tesila, kedy uz konecne z tej spiny a hnusu pojdeme domov, namiesto oddychu, ako je to zvykom kazdy rok, sme dosli domov unaveni, nervozni a chori.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kizilot

Crystal Admiral Resort Suites & Spa recenzie 94%

Crystal Admiral Resort Suites & Spa

Turecko - Side - Kizilot

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe68%

Čistota izieb78%

Personál92%

Pomer ceny a služieb78%

zobraziť recenzie
Sultan of Dreams recenzie 90%

Sultan of Dreams

Turecko - Side - Kizilot

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Amelia Beach Resort Hotel & Spa recenzie 89%

Amelia Beach Resort Hotel & Spa

Turecko - Side - Kizilot

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb25%

Personál90%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Seaden Sea Planet Resort & Spa recenzie 74%

Seaden Sea Planet Resort & Spa

Turecko - Side - Kizilot

Kvalita izieb89%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál77%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Adora Calma Beach Hotel recenzie 53%

Adora Calma Beach Hotel

Turecko - Side - Kizilot

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie