78%
Hodnotenie

Seaden Sea Planet Resort & Spa recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Side
  • Kizilot
15 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:30 h
Od letiska
Odporúčanie 70 %
Poloha 67 %
Šport a zábava 72 %
Izby 78 %
Strava 80 %
Personál 78 %
78%
Celkové hodnotenie
573 recenzií
Lenka
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 02.10.2019 Prečítané 0-krát
95 %
S hotelom sme boli veľmi spokojní, krásny hotel s krásnou plážou (kamienkovo-piesočnatá) a to mólo? Boli sme s 3 ročným synom, ktorý je aktívny a musím povedať, že tu sa fakt nenudil... kopec toboganov, detská herňa, klub, ale aj veľa programu pre dospelých. Izbu sme mali krásnu s výhľadom na more, ktorú nám každý deň upratovali. Plážové uteráky sme si mohli každý deň zobrať čisté. Do hotela sme išli na odporúčanie mojej kamarátky. Služby boli v hoteli troška drahšie pravdepodobne kvôli nemeckej klientele. čítať celú recenziu
Klaudia
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 28.08.2019 Prečítané 196-krát
73 %
Vcera sme sa vratili so Sea planet a tymto sa chcem podakovat Jurajovi, slovenskemu animatorovi, ktory bol velmi mily a ak daco treba, pomoze. Zla je plaz, kde pisu, ze pieskovo-kamienkova, ale ten piesok tam je minimum, skor su vacsie kamienky, ktore palia a zle sa po nich chodi, takze treba boty. Ubytovali nas az o 14:00, co by sme pochopili, keby nedosli nemecki turisti, ktori dostali izbu hned, cim nas sklamali a takisto izby, aspon ta nasa bola v stave, ze kreslo by potrebovalo vytepovat, dvere na chladnicke krive a steny sa olupovali od malovky, ktora asi bola narychlo. Cistota a sluzby ale velmi dobre, boli mili a vsetko, ako ma byt. Takisto aj strava bola celkom fajn, aj vyber. čítať celú recenziu
Zlata
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 09.08.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Krásny zážitok aj celkový dojem z destinácie. Najviac oceňujem drevené mólo s ležadlami, na ktorom sme si vždy našli voľné miesta, aj keď nás bola dosť početná skupinka. Izby vždy upratané a čisté, strava - od výmyslu, veľké priestory sú venované stolovaniu, takže sme sa nemuseli báť, že si nesadneme. Celkovo hotel pôsobil vzhľadom na veľký počet návštevníkov veľmi vzdušne, nie preplneno. Musím oceniť aj každodenný večerný, aj denný program animátorov a to nielen pre deti, ale aj pre dospelých. čítať celú recenziu
Jano
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 07.07.2019 Prečítané 558-krát
43 %
Ak potrebujete čosi do roboty a spoliehate sa na wifi sieť, ani sem nechoďte, to nie je WIFI, ale SIPI. 10 minút mi načítava každé okno, od 5 hviezd očakávam viac. Inak ubytovanie a strava taktiež priemer na 4 hviezdy. Vybudované to tu je pekn, ako skoro v každom tureckom hoteli. čítať celú recenziu
Alexa
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 17.07.2018 Prečítané 2568-krát
100 %
Hotel aj areal velky, pekny, upratany. Izby velmi pekne, vsetky min. s bocnym vyhladom na more. Personal mily a ochotny, mali sme skrabance na telke, dali sme im vediet, hned to vymenili. Vedla hotela je cintorin, ale to ani nevidite, ak nejdete von z hotela. Transfer - asi hodina, ubytovani hned. V noci sme prisli, ale sme stale mali co jest. čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 14.06.2018 Prečítané 2217-krát
90 %
Neviem, preco tu pisete, ze premokali steny, ked je to 8 posch. budova... hned som si to precitala a strach som tu mala prist. Takze rodinky z detmi uzasny hotel, staraju sa, vzdy je tu co robit, vela zabavy ci pre dospeleho, ci pre deti, vzdy zametaju, upratuju, bazeny vysavaju, cistia a casnici okolo vas chodia, vela zamestnancov vzdy je sa koho co opytat, poradia... nemozem nic vytknut! Urcite radost sa vratit! čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 21.08.2017 Prečítané 1291-krát
33 %
Kto uz mal moznost zazit ine 5-hviezdickove hotely v Turecku, bude moc sklamany. Hotel zodpoveda slabym 2 hviezdam. Budova samotna a zahrada je krasna. Plaz spinava, lezadla su, ale matrace najst len zriedka. Cely hotel posobi dojmom, akoby mal minimalne 20 rokov a je uz takpovediac opotrebovany. Sluzby velmi chabe, neupratuju, nedoplnaju minibar, za vsetko treba nahanat personal a dozadovat sa, no i tak to neriesia. Najvacsi sok bola kupelna, spina, plesen, baterie a toaleta na rozpadnutie. Mydlo sme si museli sami zohnat, aby sme si po prichode aspon ruky mohli umyt. Je smutne, ze cestovky ponukaju tento hotel ako prestizny 5-hviezdickovy. Po dazdi premokal strop a na chodbe v spolocenskych priestoroch sa vytvorilo jazierko, ktore nik neriesil a nakolko ani osvetlenie nefungovalo, bol zazrak, ze si nikto nevylomil krk. čítať celú recenziu
Olgica
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 16.08.2017 Prečítané 825-krát
87 %
Hotel otvorili vraj v r. 2013. Nakoľko má len 4 roky, už je vidieť nedostatky stavby. To ale v Turecku tak stavajú všetky hotely a budovy - rýchlo a lacno. Má kapacitu asi 2000 ľudí, čo je dosť. Ale má krásny bazén, pláž a okolie, takže kto pozerá na krivé steny, nevie oddychovať a hľadá chyby celý život. :-) Hneď cez rampu hotela je plno obchodíkov, kde si nakúpite, čo len chcete - tričká, kabelky, peňaženky, topánky a hlavne sa viete zjednať na cene. čítať celú recenziu
Dana
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.08.2017 Prečítané 1521-krát
17 %
Dna 12. 7. 2017 - 26. 7. 2017 sme cestovali na dovolenku do Turecka, hotel Sea planet rezort & spa. Pisem par dni po dovolenke, ale kedze sme stale chori, nedalo sa skor. Zacnem asi nasim prichodom - ked sme vystupili z autobusu pred hotelom, dosli sme z kuframi pred recepciu, (pretoze tam nemali ani cloveka na to, aby nam pomohol s batozinou), privital nas tam velmi neochotny chlapik, ktory nam nemohol nic vysvetlit, nakolko ovladal iba turectinu (podotykam, mozno 2 ludia, co pracovali na recepcii, vedeli trosku nemecky aj anglicky, ostatni iba turecky). Hotel vyzeral z vonku krasne, poschodie na recepcii tiez velmi pekne, no prekvapenie na nas cakalo az pri vstupe do izby. Boli akurat prezlecene periny, podlaha spinava, kupelna v hroznom stave - vsade plesen, vana spinava, sprcha rozbita, splachovac na wc rozbity. Isli sme to nahlasit na recepciu, zapisali si nieco, ale nikto nic neriesil. Kedze sme sa potrebovali osprchovat, manzel musel najprv opravit sprchu. Bala som sa do tej vane vstupit aj v papuciach, taka spina tam bola. Kedze nas vobec neakceptovali a 4 dni nam ani nikto neprisiel upratat izbu, sla som za manazerkou hotela, pretoze som uz bola z toho vsetkeho na nervy. Ukazali sme jej fotky, na ktore povedala iba uffff a vytelefonovala, aby nam to okamzite dali do poriadku. Odstranili nam ako tak plesen, umyli vanu, poupratovali, ale zase iba dva dni. Dalsie dni nam zase nikto neprisiel upratat. Uteraky, ktore si ludia chodia menit na plaz, su spinave, smradlave, mam pocit, ze ich ani neperu, iba susia. Tobogany nefungovali vsetky, pretoze nemali kupene kolesa, na ktorych sa ludia mohli smykat, tak ich radsej zatvorili. Spina pri toboganoch neskutocna, kedze su tam pavy, ktore kadia a nikto to po nich neuprace. Voda v bazenoch spinava, ani raz sme nevideli, aby ho vecer cistili a vysavali, ako to robili v inych hoteloch. Jeden den nieco plavalo v bazene, bazen na 5 minut obkolesili paskami, vybrali to lopatkou a bez toho, aby to nejako cistili, bazen hned otvorili. Od toho dna sme donho ani nevkrocili. Ten vecer sme sedeli s manzelom na balkone (nafotili sme to, ale zla kvalita, kedze bola tma), prisiel najprv jeden chlapik, popozeral ci tam nikto nie je a za nim 3 chlapi, ktori do bazena nieco vyliali, boli to 3 asi 20 litrove kanistre (zrejme nejaka chemikalia), lebo na druhy den bola voda cista. V bazenoch su diery, cize musite davat pozor, aby ste sa neporezali, mriezky pri bazenoch obalene plesnou. Co sa tyka stravy, stale dokola to iste a kedze je moj manzel kuchar a prisiel na to, ze jedlo je zle tepelne pripravovane, nakolko si nabral surove maso (hned sme oslovili manazera kuchyne, ktory ostal v nemom uzase), jedli sme vacsinou cistu ryzu, lebo sme sa uz vsetkeho bali. Pokial vam niekto v jedalni prestrel stol, cakali sme aj pol hodinu s jedlom v ruke, obrusy spinave, spinavy obrus mi prestrel casnik a ked som sa ho opytala, ci to mysli vazne, ze mam na tom jest, ze u nas by ani zvieratu takto neprestreli, tak mi povedal, ze vsetky obrusy su take. Kazdy rok chodime na dovolenku k moru, pretoze moj manzel aj syn su silni alergici, stale sa vraciame domov s tym, ze dlho maju pokoj od alergie, no tento rok sme odchadzali domov s tym, ze sme zvracali a hnackovali, manzel je dodnes na marodke, lebo ma bakterialne ochorenie z plesne, cely je zahlieneny. So synom som bola na vysetrenie, lebo je cely zahlieneny tiez, cakame na vysledky. Vyberame si stale hotel, aby mal minimalne 5 hviezdiciek, takto sme si vyberali aj tento rok, na fotkach nadherny, pomerne novy, 5 hviezdiciek, ale nezodpovedal ani 3 hviezdickam. Nesplnaju vobec normy 5 hviezdiciek, pouzivaju iba umele pohare a kopec dalsich veci, ktore v 5☆ hoteli nemaju co robit. V Turecku sme uz boli 5 krat, ale toto, co bolo tento rok, sme nezazili nikdy. Prvykrat som sa tesila, kedy uz konecne z tej spiny a hnusu pojdeme domov, namiesto oddychu, ako je to zvykom kazdy rok, sme dosli domov unaveni, nervozni a chori. čítať celú recenziu
LKR
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 06.08.2017 Prečítané 734-krát
77 %
Hotel bol veľký, moderne zariadený a príjemne klimatizovaný. Každá izba mala balkón. Kľudne stačí aj bočný výhľad na more, hotel je situovaný tak, že ho krásne vidíte. V okolí hotela je iba 1 nákupný bazár s cca 8 obchodmi a lekáreň. Pri hoteli stoja taxíky. čítať celú recenziu
JOZEF + DANIELA
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 1518-krát
83 %
Je to pomerne nový hotel. Priamo pri pláži s dostatkom miest na ležanie. Krásny detský aquapark. Nákupne možnosti asi 200 m alebo priamo v hotelových priestoroch. Strava pestrá a dostatok počas celého dňa. Večerné programy super. Pekne mólo na ležanie. Do mora odporúčam obuv. Nádherná záhrada. Transfer z letiska asi hodinku + prestávka. čítať celú recenziu
Natália Š.
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 14.07.2016 Prečítané 743-krát
100 %
Izba - bola moderna, priestranna, upratana kazdy den. My sme mali izbu s bocnym vyhladom na more a vyhlad bol naozaj pekny. čítať celú recenziu
Janca397
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 08.06.2016 Prečítané 765-krát
100 %
Hotel, krásny, moderný, obrovský, ale nebolo to cítiť, lebo má krásny veľký areál. Veľký bazén, perfektné pre rodiny s deťmi. Veľké tobogany, bazén s malými toboganmi pre menšie deti, kde sa do sýtosti vybláznia, detské ihrisko, diskotéky, herňa. Nebyť momentálne zlej situácie s cestovaním, neváham. čítať celú recenziu
Agnesa Barcziova
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 14.10.2015 Prečítané 682-krát
57 %
Boli sme na druhom poschodí v izbe 2273, prisla burka, v izbe voda, to ako tak sme prezili, ale ked nad ranom zas burka, cela izba pod vodou, taku uzasnu dovolenku som este nezazila, na recepcii ochota ziadna, uteraky niekedy spinave a smradlave, este raz by som tam nesla. :) čítať celú recenziu
sindy
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 24.08.2015 Prečítané 782-krát
100 %
Hotel krásny nový, nemám čo vytknúť, iba ak klub markíza a jej animátorka, nebolo to podľa mojich predstáv, slovensky hovoriaca, ktorá si detičky neodchytala, nevymýšľala žiadne aktivity, v podstate sa tam deti hrali samé v herni, ak tam nebola, iné animátorky sa o slovenské detičky nezaujímali a v neposlednom rade, všetko bolo treba platiť, čo ma nemilo prekvapilo, výkres 5€, tričko 10€, taška 5€. Toto som v podstate zažila iba tu. Takže tam veľké sklamanie, ale s hotelom a službami to nemalo nič spoločné, hotel krásny. čítať celú recenziu
Annie
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 03.08.2015 Prečítané 1221-krát
90 %
Hotel krásny, gigantický, luxusný...veľmi veľký a plný ľudí. Ale celý komplex bol tak veľký, že ľudia sa tam rozptýlili a neboli tam žiadne tlačenky...čo bolo zlé, tak autobus z letiska nebol vychladený klímou, bolo tam strašne horúco...ale keď sa naštartoval, tak sa to pomaly zlepšovalo. Cesta naspäť už bola v poriadku. Animácie pre deti super, bazény perfektné, areál hotela super, ubytovaní sme boli ihneď. čítať celú recenziu
zuzana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 2580-krát
63 %
Pekný hotel s množstvom služieb, avšak priemerne až podpriemerne poskytované služby (jedlo, upratovanie, čistota), zlyhával ľudský faktor a hlavne delegát, ktorého zaujímalo iba predávanie zájazdov a nič iné. Počas pobytu zbytočne ochoreli všetky slovenské deti. Delegáti vedeli o problémoch s vodou v bazénoch a nikomu nič nepovedali. Ešteže tam bola veľmi slušná a ochotná animátorka, ktorá robila prácu aj za delegátku. čítať celú recenziu
Patrik
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 3727-krát
100 %
Novy hotel, otvoreny v maji 2013. Hotel je spickovy, cisty, novy a velmi, velmi luxusny. Na tejto dovolenke vam urcite nebude nic chybat. Let z Kosic do Antalye 2h, 10min a transfer trval cca 1h 45min, vzhladom na to, ze sme stali este v piatich hoteloch. Videli sme vela hotelov v Side, aj tie najlepsie ako napriklad Adalya ocean deluxe, Side premium, Kumkoy, ale Sea planet bol urcite najkrajsi, najvacsi a urcite aj najkvalitnejsi, co nam potvrdila aj delegatka a miestni. Vstupna hala s recepciou krasna, velkolepa, honosna a obrovska. Hotel celkovo, vsetky jeho priestory su uplne nove a velmi luxusne a vsade je vela miesta, rozne posedenia na poschodiach alebo hocikde v hoteli, velmi pekna architektura, celkovo to pre mna posobilo velmi luxusne. Bol som aj vo vstupnej recepcii Kempinsky hotel na Strbskom plese, co je vraj na Slovensku top hotel, ale na Sea planet sa nechytal :D. Hotel ma obrovsku zahradu s obrovskym bazenovym komplexom (hlbka vody cca od 1, 20m do 1, 80m) a so 7 toboganmi, ktore maju zvlast dalsi vacsi bazen+dalsi detsky bazenovy svet. Zahrada velmi velka a krasna, palmy, bananovniky, rozne kvety, proste pastva pre oci, uuuuuuuzas. V hoteli sa nachadza uplne vsetko a vsetko je v cene. Odporucam ako aj rodinam s detmi, tak aj mladym ludom. Kazda vekova kategoria si urcite pride na svoje. V hoteli vsade vela miesta, aj ked bol hotel plne obsadeni, vobec to tak neposobilo. Jedna vec, ktoru tu nerozumiem su tie negativne recenzie na tento hotel. Urcite si ich ani necitajte. Pretoze, ked tento hotel podla niekoho splna 3 hviezdicky, tak vobec nema prestavu o hodnoteni hotelov a nemal by pisat absolutne ziadne recenzie, pretoze len zbytočne tym znepokojuje ludi, ktori maju o tento hotel zaujem. Urcite odporucam aj tym najnarocnejsim, videl som a aj navstivil uz vela dobrych hotelov, ale tento bol jednoznacne top. Oznacil by som to ako dovolenku snov :D, vyborne pocasie, slnecno 32-38 stupnov v tieni, voda 25-25stupnov. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 02.02.2014 Prečítané 3213-krát
77 %
Nový hotel, izby pekné, 1 väčší bazén, menšia pláž, vstup do mora otrasný- veľké balvany a potom strmý zraz, strava super, detský bazén super, ale malý rezort. Nám chýbala možnosť ísť sa večer prejsť po komplexe. Každý večer bol rovnaký. Okolo hotela široko-ďaleko pustatina. Pre nás to nebolo to pravé orechové. Neodporúčam. Za tie peniaze viem stráviť lepšiu dovolenku. Preferujem väčší komplex. Toto je niekoľko poschodový hotel s malým areálom. čítať celú recenziu
Natália
Termín pobytu: Oct 2013 Recenzia pridaná 08.10.2013 Prečítané 4363-krát
37 %
Hotel celkovo pôsobí nepriateľsy. Vo vnútri je všetko krásne, mohutné, luxusné ale personál sa k nám prával ako k posledným. Hneď prvé ráno prišla upratovačka, aby skontrolovala počet ľudí na izbe. A pri príchode, ani nenadýchnete a hneď vás označkujú náramkom ako z márnice. čítať celú recenziu